שעות אימנתי מלא פוקימונים חלק סיימתי לאמן וחלק לא... הייתי בחוץ רק עם קיוגר ברמה 56 ומגנטון ברמה 54 ועברתי את הליגה! אפילו לא התאמצתי כל פוקימון במתקפה אחת!!!
זה ממש לא משנה מה סוג הפוקימונים שלכם... אם ההתקפה המיוחדת שלהם חזקה תנו להם חשמל ומים
מה שצריך בשביל לעבור את הליגה
Thunder
עוד מתקפת חשמל נורמלית לא משנה איזה העיקר שתוריד כוח (Thunder אין מספיק PP)
Surf
Ice Beam
זה מה שצריך בשביל הליגה... כל המשחק שיחקתי בלי קוד אחד תפסתי את קיוגר אחרי 2 תקיפות וזריקת אולטרה בול אחד!! בפוקס! היה לי את כל הרג'ים, בלייזיקן ברמה 60 והכל היה סתם! הכל נהרס כי רציתי שיהיה כיף שלב שלב להחליף פוקימון בליגה אבל הכל במכה! זה הורס לגמרי את המשחק
בקיצור תדעו שאין מה לבנות על סוגים בליגה... צריך כוח התקפה והתקפה מיוחדת + סטים חזקים... עכשיו אני אנסה רק עם פוקימון אחד לעבור את הליגה נראה מה יצא
עריכה:
ניסיתי לעבור את הליגה רק עם קיוגר ברמה 58 ובלי להשתמש ב-כ-ל-ו-ם והצלחתי.. פשוט בושה!
Thunderbolt
Surf
Ice Beam
Hydro Pump (פעם אחת... אבל אם יש Ether למלא את הPP של הSURF אז גם את זה לא צריך)
הכוח התקפה מיוחדת שלו זה 181 וזה עבר את הליגה לבד! הרצתי את זה מהר מדי שניה אני אצלם מסך ואערוך שוב שתראו
הנה תמונות:
התחיל ברמה 58 עם 181 בהתקפה מיוחדת סיים ברמה 62
הסט
Surf
Thendebolt
Ice Beam
Hydro Pump - או עוד מתקפת מים אחרת, או שאפשר להשתמש בEther ולשים פה מתקפת לחימה Brick Break
הדבר היחיד שעושה בעיות פה זה החלק של הקרח.. יש 2 פוקימונים נדמה לי או 3 שהם רק קרח ולא מים אז אין פה מתקפה שטובה על קרח.. בשביל זה אפשר להשתמש בלחימה ואז בכלל לא תרד אף נקודה מהקרבות (חוץ מהנקודות שיורדות לקיוגר בגלל שזה שטח של קרח אז הקרח שיורד מוריד לו נקודות)