Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 1 מתוך 1

נושא: המשחקיה!

1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)

אז, בנסיוני להביא לפורום עוד קהל חדש שייהנה ממשחקים וסיקורים, הגיתי לבד את הרעיון של המשחקיה (שהוא העתק בוטה של רעיון הסוכריות של zuran). זו ההזדמנות שלכם להפסיק לחכות שתהיה תחרות, או הגרלה, או וואטאבר, ולהרוויח את הווינר או שינוי צבע הכותרת שלכם מתרומה לפורום. מה יותר טוב מזה?

איך זה יילך?

כל תגובה (כל תגובה) שתגיבו בפורום שווה כרטיסיות. תגובה רגילה (כגון "תודה על המדריך", תגובה בנוד..) תזכה את המגיב בכרטיסיה אחת. תגובה יותר רצינית, כגון תגובה בונה או עם דעה מנומקת, תזכה את המגיב ב2 כרטיסיות. זה כסף קטן, אבל אפילו מתגובות אפשר להרוויח ווינר או שינוי צבע כותרת. אבל הכסף האמיתי, נמצא בסיקורים ותחרויות. כל סיקור שכתבתם בעצמכם וכולל יותר מ10 שורות מזכה ב10 כרטיסיות, יצירת תחרות, שיש בה יותר מ4 משתתפים תזכה את היוצרים ב15 כרטיסיות.
    !שימו לב שלתת פורומים יש חוקים משלהם:

משחקי רשת
    כעת שהתחלתי לנהל גם את משחקי רשת גם שם המשחקייה תקפה. פירוט הכרטיסיות הוא כדלהלן (תמיד רציתי להגיד "כדלהלן"):

• תגובה מושקעת (יעני תגובה שעוזרת למישהו, תגובה מנומקת, בקיצור אני מחליט!) תזכה ב2 כרטיסיות
    • נושא רשמי למשחק עם השקעה או מדריך זה 10 כרטיסיות
    • תחרות בפורום משחקי רשת תזכה את יוצריה (אם נרשמו אנשים. לפחות 4) ב20 כרטיסיות

הורדות
    בהורדות יש רק שני מקרים, אך שני מקרים חשובים:

• פרסום של הורדה עובדת למשחק מזכה ב3 כרטיסיות.
    • פרסום של הורדה של משחק שעובדת למישהו שביקש מזכה ב5 כרטיסיות, כלומר אם אני ביקשתי הורדה למשחק X, ומישהו הביא לי, הוא יקבל מהמנהל השעקסי של הפורום 5 כרטיסיות. יש מבין?

Jackpot

הפרסים! חשוב לציין שאתם לא חייבים לקחת פרס מסויים אם הגעתם למספר הנקודות שלו. רק אם אתם רוצים לקנות אותו, תגידו לי, ואז אני אוריד את מחיר הפרס ממספר הנקודות שיש לכם=ניתן לקנות יותר מפרס אחד.

פרס ראשון-40 כרטיסיות- ווינר לשלושה ימים
    פרס שני- 55 כרטיסיות- שינוי צבע כותרת
    פרס שלישי- 70 כרטיסיות- ווינר לשבוע

רשימת בעלי נקודות
    אם מגיעה לכם כרטיסיה אחת או יותר ולא קיבלתם, שלחו לי ה"פ עם הוכחה (קישור אליה) ואני אשים.

White Magical Hat אביב-1
    בני אילת ליגה א' גיא- 15
    RockStar מיכאל- 1
    mor15 מור- 11
    Suicune אושר- 33
    רומה - 13
    Wolf Team Kiker שגיא- 1
    aforaner- 1
    Pro- 10
    Farmer לאון-1
    valery-1
    פרפר נחמדלאשולט לעד-3
    red dd-1
    FLUPY תומר-7
    lugia rules- 5
    Riolu-1
    LACOSTE מור- 1
    espion- 1
    NIKO ג'וני בוי-1
    kfirzi- 2
    נערך לאחרונה על ידי הראשון מהסוף, 04-23-2010 בשעה 08:07 PM

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •