סע'מק!!!
נמאס לי מכל הבולשיט הזה!, לא אכםת לי מהגיטרה ה****** הזאת! מצדי שיצרח עליי ושיגיד שאני אפס, לי נמאס!!!!
סע'מק!!!
נמאס לי מכל הבולשיט הזה!, לא אכםת לי מהגיטרה ה****** הזאת! מצדי שיצרח עליי ושיגיד שאני אפס, לי נמאס!!!!
לא יותר פשוט לצעוק עליו בחזרה? "אתה מפוטר!" נשמע טובOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 8 2010, 01:58 PM
סע'מק!!!
תאמין לי, אני חושב על זה מלא, זת'מורת- אני אוהב ורוצה ללמוד לנגן בגיטרה, אבל לא ככה ): ): ):
אתה יודע, יש עוד הרבה מורים לגיטרה
קח מורה אחר שהוא לא וולאדימיר
ספוילר
זה לא מורה גיטרה קטן,
זה מורה גיטרה עצבני, גדול, ומפחיד, הוא היחיד שאני מפחד ממנו ככה O:
יכול להיות U_U....
והבעיה הגדולה ביותר זה שאני איתו בשיעור פרטי, אין מקומות בזוגות או קבוצות, ככה שאני לבד איתו O: ):
אז מה. תגיד לו שאתה לא מרוצה מאיך שהוא מתנהג אליך, ושאם הוא רוצה להמשיך לקבל ממך כסף, שיתחיל להתנהג כמו בן אדם. הוא לא יכול להתייחס ככה ללקוח שלו.Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 8 2010, 02:07 PM
יכול להיות U_U....
והבעיה הגדולה ביותר זה שאני איתו בשיעור פרטי, אין מקומות בזוגות או קבוצות, ככה שאני לבד איתו O: ):
אחי, זה לא פשוט כמו שזה נשמע, חברים שלי למשל, שלושה, פרשו ממנו אחרי חצי שנה, אבל הוא ממשיך להתנהג באותה צורה, אני אפילו לא יודע אם הוא שם לב בכלל O:
סביר להניח שלא. יש הרבה מורים (לא רק לגיטרה, לאח שלי הקטן יש מורה לריקוד) שמתנהגים ככה. ואני בתור מדריך שעובד עם ילדים, לא מבין איך אפשר להתנהג ככה. זאת חוצפה, ואני לא מבין למה אנשים הולכים אליהם. אם הוא לא מתאים, אז תעיף אותו לעזאזל ותמצא מורה שאתה יותר מתחבר אליו, לא חסר. נדב ילמד אותךOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 8 2010, 02:11 PM
אחי, זה לא פשוט כמו שזה נשמע, חברים שלי למשל, שלושה, פרשו ממנו אחרי חצי שנה, אבל הוא ממשיך להתנהג באותה צורה, אני אפילו לא יודע אם הוא שם לב בכלל O:
הוא המורה היחיד לגיטרה ביישובXD
נתחיל מזה שיש אלטרנטיבות למורה פרטי. דבר ראשון אני בטוח שיש אנשים אחרים שיודעים לנגן, ואפילו שהם לא מקצועיים הם יכולים ללמד אותך, חוץ מזה האינטרנט הוא יופי של אמצעי עזר היום, יש כל כך הרבה אתרים שמתעסקים בזה, יש לי חבר אחד שלומד דרך איזה אתר, אני יכול לשאול אותו מה האתר בשבילך.Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 8 2010, 02:14 PM
הוא המורה היחיד לגיטרה ביישובXD
אולי O:
טוב, הלכתי לדבר על זה רגע עם אמא שלי...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)