פרפר נחמד עם צחוק נבזי. רק בפוקימונסOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 11 2010, 09:24 PM
כע P:
תקשיבו, החלטתי שאני מוסיף עוד מישהו לבלק ליסט שלי, עומר ירוק, שעד שלא ישלח לי תשובה למשחק לא יראה אור בוקר!!!
*צחוק נבזי*
פרפר נחמד עם צחוק נבזי. רק בפוקימונסOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 11 2010, 09:24 PM
כע P:
תקשיבו, החלטתי שאני מוסיף עוד מישהו לבלק ליסט שלי, עומר ירוק, שעד שלא ישלח לי תשובה למשחק לא יראה אור בוקר!!!
*צחוק נבזי*
יש לי חשבון בנק כבר מגיל 16 שהתחלתי לעבודOriginally posted by WhiteBladeKnight@Apr 11 2010, 10:09 PM
מסכן מציע לך תפתח חשבון בנק חייל צעיר אם עדיין לא פתחתה ותקנה מפלאפון מחשב נייד עם הטבה לצעירים משו סוס =אחי הגדול עשה את זה. וזה שורף לך תזמן שם...
ויש לי כבר מחשב נייד גדול אבל לא נראה לי שיתנו לי להביא מחשב נייד חחח
טירונות של חודש כמו כולם
אל תדאגו סופ"ש ראשון אני יוצא B)
בהחלט D:
ראיתי שעומר פה :mellow:Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 11 2010, 09:24 PM
כע P:
*צחוק נבזי*
לילה טוב כולם.
הלכתי לישון.
נ.ב הקריסות האלה מעצבנות מאוד.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
חחחחחחחח מוחחעחעחעחע מוחעחחעחחע אהמ אהמ מוחעחחעחעע
ניב מי קרא לו לפה =P חחחחחחעעחעחעחע=P
וואלה רומה, שכחנו לשאול אותך-
מה אתה רוצה להיות: ספרטני(עלובים ותת-רמה) או פרפר(גזע נעלה), אין לי כוח לספר לך את כל הסיפור, פשוט תבחר.
עזוב עומר :XD: , לא הייתה לי המוזה הנכונה :XD:
זה לא דיון שמתאים ליום השואה. מחר נדבר על זהOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 11 2010, 09:32 PM
וואלה רומה, שכחנו לשאול אותך-
מה אתה רוצה להיות: ספרטני(עלובים ותת-רמה) או פרפר(גזע נעלה), אין לי כוח לספר לך את כל הסיפור, פשוט תבחר.
היום זה ערב יום השואה, מחר זה יהיה פחות מובד עוד יותר, נדחה את זה למחר בלילה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)