כנראה...
אגב, אני דורש כניסה לביקורת החדשה שלי למשחק Resident Evil 5. ואני רוצה תגובות. אל תאכזבו אותי ספרטנס.
כנראה...
אגב, אני דורש כניסה לביקורת החדשה שלי למשחק Resident Evil 5. ואני רוצה תגובות. אל תאכזבו אותי ספרטנס.
מיאו יותר ממך D:
חזתרי
אתה מתעלם אה? ככה? אוקיי U_U
אביעד, מחר בבוקר מתחילים את המשחק, למרות שזה לא מה שקיוויתי, בפעם הקודמת נרשמו שחקנים מנוסים יותר, וגם רבים יותר.
בכל אופן, מחר ההתחלה D:
למה מחר??????????????? רוצה עכשיו!!!!!!!!! !!!!!!!1111111111111אח דאחדאחדאחדאחדאחדOriginally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 13 2010, 07:06 PM
אביעד, מחר בבוקר מתחילים את המשחק, למרות שזה לא מה שקיוויתי, בפעם הקודמת נרשמו שחקנים מנוסים יותר, וגם רבים יותר.
בכל אופן, מחר ההתחלה D:
כי אנני מחכה לעוד רשומים, אם עד מחר בבוקר לא יירשם נתחיל P:
יש לנו שלוש, הכנסתי את קאי בסוף(ראה עריכת הודעה אחרונה).
סתם אמרתי את זה, פשוט פעם נרשמו יותר, וחבל שלא נרשמו יותר, אני מתכנן משחק חבל"ז.
תראה, גם לנדב אמרתי את זה, צריך להיות גמישים. אין מה לעשות. גם אלה שלא מתחילים מי יודע מה משתפרים בהמשך. יש כאלה שזה משחק ראשון שלהם, אבל אחרי שהם מבינים את הפואנטה הם נהנים וכיף לשחק איתם.Originally posted by פרפר נחמד שולט לעד@Apr 13 2010, 07:09 PM
יש לנו שלוש, הכנסתי את קאי בסוף(ראה עריכת הודעה אחרונה).
סתם אמרתי את זה, פשוט פעם נרשמו יותר, וחבל שלא נרשמו יותר, אני מתכנן משחק חבל"ז.
אם אתה אומר O:
מחר חוגגים אליפות, באיזה בריכה על האש ככה.
ראיתי את הסיקור, אבל אני לא מכיר את המשחקים האלה בכלל, אז אני לא יודע כ"כ מה לכתוב :XD:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)