Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 62 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 01:30 PM
    [b] סילבר -
    אתם פונים יחדיו לכיוון הביצות ושאתם מגיעים לשם אתה רואה אדם לבוש שחורים עטוף בברדס נח ונישן על אחד העצים,
    צ'ימצ'אר מסתכל עליו ומפתח תגובה עויינת וקופץ עליו עם גלגל להבה אך לפני שהוא אפילו מתקרב אליו האדם המיסתורי משליח פוקדור לאוויר,
    צ'ימצ'אר המופתע עוצר את גלגל הלהבה ונסוג לאחור ומתוך הפוקדור שלו יוצא שעף לכיוון צ'ימצ'אר ופוגע בו בחוזקה עם מכת כנף,
    צ'ימצ'אר המסכן המסכן מותח על האדמה ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך מדהים ועוצמתי,
    מונפרנו משתמש בגלגל להבה על האנצ'קרו וגורם לו מעט נזק והאנצ'קרו מתכונן להשיב מתקפת נגד ומונפרנו מסמן לך שהוא רוצה שתפעיל אותו בקרב הזה,
    מה תעשה?
    אני אומר למונפרו להשתמש בגלגל להבה בסיבובים סביב הונצ'קרו ואז לפגוע בו במהירות עם גלגל הלהבה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה

יואב -
    אתה מגיע לשם ורואה אדם מבוגר שמפעיל מן מכונה קטנה ששולחת ברקים על כל הפוקימונים באיזור ותוך שניות האדם הזה משליח על כולם פוקדורים,
    אתה עד לתפיסתם של מעל עשרה פוקימונים כמו סטארלי, טיילו, מיאו ועוד שהיו במקום האדם המיסתורי מכבה את המכונה שלו ולפתע הוא מביט בך,
    הוא מסתכל עלייך במשך שלוש דקות עם מבטו החודרני והמאיים ואז הוא מתחיל ללכת משם,
    מה תעשה?
    "מה אתה חושב שאתה עושה?! ככה אתה פוגע בפוקימונים האלה" אני צועק אליו

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אמשיך אל מטרתי,מעבורת הספיר!

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה

חיים -
    טרטוויג שולח כדור אנרגיה עוצמתי על פיקאצ'ו ופיקאצ'ו שולח מכת ברק על כדור האנרגיה וההתנגשות גורמת לפיצוץ שמעלף את שניהם,
    "הקרב נגמר בתיקו!" השופט צועק ואש מתקרב אלייך ומברך אותך על קרב אדיר והולך משם, מה תעשה?
    טרטוויג עלה 2 רמות ו50%!

אני יוצא מהעיר כדי לאמן את מיאו
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

5. משתמש מנוסה
    קודם כל ברכות לזוכה המאושר בקריינידוס על פתיחת עמוד 10 - סילבר&#33;

סילבר -
    מונפרנו מתחיל להסתובב במהירות מסביב להאנצ&#39;קרו וגורם לו סחרחורת וכאב בעקבות החום והסיבובים עד שהוא פוגע בו בחוזקה ומפיל אותו על הקרקע,
    המאמן המיסתורי מחזיר את האנצ&#39;קרו לפוקדור שלו ואז הוא מוציא את שלו ומזנק על הגב שלו ועף משם,
    מונפרנו הזועם מתחיל לשלוח מתקפות להביור אדירות עליהם אך המהירות של סטרפטור לא מאפשרת לו לפגוע ונראה שהוא בורח בבטחה,
    אבל לפני שהוא בורח הוא זורק אלייך פוקדור ואתה פותח אותו אך רואה שהוא ריק ואז מונפרנו נכנס אליו וליירה קופצת ואומרת:"כנראה שהבחור הזה היה המאמן שלו...
    אני לא מסוגלת להבין אבל למה מונפרנו כל כך זעם והתעצבן עליו... מסכן קטן, מה אתה חושב לעשות איתו?",
    מה תעשה?

יואב -
    הוא מסתובב אלייך ורץ לכיוונך ולפני שאתה שם לב הוא נותן לך אגרוף חזק במיוחד ומעלף אותך ומשאיר אותך לשכב שם,
    -כעבור מספר שעות-
    אתה לפתע מתעורר בין השיחים באותו המקום שהתעלפת עם כאב ראש אדיר אתה קם על רגלייך ואתה רואה שענני סופה מתחילים לכסות את השמיים,
    מה תעשה?

רד -
    אתה ממשיך אל מעבורת הספיר ועובר בתוך דרך 302 ואתה מבחין בצל ענק שמכסה אותך אתה מסתובב ורואה את שעומד לבלוע אותך,
    מה תעשה?

חיים -
    אתה יוצא ממרכז הפנינה ומגיע לדרך 302 שם אתה רואה משוטט לו ושר,
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 02:13 PM
    קודם כל ברכות לזוכה המאושר בקריינידוס על פתיחת עמוד 10 - סילבר&#33;

סילבר -
    מונפרנו מתחיל להסתובב במהירות מסביב להאנצ&#39;קרו וגורם לו סחרחורת וכאב בעקבות החום והסיבובים עד שהוא פוגע בו בחוזקה ומפיל אותו על הקרקע,
    המאמן המיסתורי מחזיר את האנצ&#39;קרו לפוקדור שלו ואז הוא מוציא את שלו ומזנק על הגב שלו ועף משם,
    מונפרנו הזועם מתחיל לשלוח מתקפות להביור אדירות עליהם אך המהירות של סטרפטור לא מאפשרת לו לפגוע ונראה שהוא בורח בבטחה,
    אבל לפני שהוא בורח הוא זורק אלייך פוקדור ואתה פותח אותו אך רואה שהוא ריק ואז מונפרנו נכנס אליו וליירה קופצת ואומרת:"כנראה שהבחור הזה היה המאמן שלו...
    אני לא מסוגלת להבין אבל למה מונפרנו כל כך זעם והתעצבן עליו... מסכן קטן, מה אתה חושב לעשות איתו?",
    מה תעשה?
    אני שואל את מונפרנו אם הוא רוצה להצתרף לצוות שלי ואם כן אני אומר לו שכדאי שהוא יכיר את חבריי הצוות ושכדאי שהוא יתאמן עם טוטודיל
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 01:47 PM
    ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר מרחיק אותו עם היללה ומיד משתמש בגחלת שלא עושה יותר מדי נזק ובויזל יוצא עם סילון אקווה בתור מתקפת נגד,
    צ&#39;רמנדר מנסה להתחמק אך בויזל מהיר מדי והוא פוגע בצ&#39;רמנדר בחוזקה וגורם לו נזק רב ומיד לאחר מכן בויזל מתכונן למתקפת אקדח מים,
    מה תעשה?
    "צ&#39;רמנדר החזק מעמד והתחמק מאקדח המים והשתמש בלהביור ואחר כל בגחלת והישאר רחוק ממנו כדי שאם הוא יתקיף אתה תוכל להתחמק" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    סילבר -
    נראה שמונפרנו מסרב להצעה שלך ושובר את הפוקדור של המאמן הקודם שלו עם אגרוף מאח נפרד ממך והולך משם,
    "נראה שיש לו לא מעט עניינים לא פתורים... נו טוב כדאי שנמשיך אבל מה דעתך לערוך קרב אימון קטנה לפני זה, המקום הזה מושלם&#33;" ליירה אומרת עם אש בעיינים,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר מתחמק בבטחה ותוקף עם להביור לא אפקטיבי במיוחד ולפני שבויזל מתאושש הוא תוקף פעם נוספת עם גחלת,
    בוויזל מצליח לשרוד את ההתקפות ותוקף עם סילון אקווה במהירות ופוגע בצ&#39;רמנדר שטס שם וחוטף מכה אדירה אך נראה שהוא שורד,
    צ&#39;רמנדר חבול וכאוב אך ממשיך לעמוד על רגליו ולפתע הלהבה שלו נהיית ענקית והעיניים שלו אדומות בזכות היכולת שלו בלייז שהופעלה ומחזקת את כח האש שלו,
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 02:28 PM
    סילבר -
    נראה שמונפרנו מסרב להצעה שלך ושובר את הפוקדור של המאמן הקודם שלו עם אגרוף מאח נפרד ממך והולך משם,
    "נראה שיש לו לא מעט עניינים לא פתורים... נו טוב כדאי שנמשיך אבל מה דעתך לערוך קרב אימון קטנה לפני זה, המקום הזה מושלם&#33;" ליירה אומרת עם אש בעיינים,
    מה תעשה?

אני אומר בסדר ומוציא את טוטודיל ושאול אם אפשר לעשות קרב שניים על שניים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 02:28 PM

ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר מתחמק בבטחה ותוקף עם להביור לא אפקטיבי במיוחד ולפני שבויזל מתאושש הוא תוקף פעם נוספת עם גחלת,
    בוויזל מצליח לשרוד את ההתקפות ותוקף עם סילון אקווה במהירות ופוגע בצ&#39;רמנדר שטס שם וחוטף מכה אדירה אך נראה שהוא שורד,
    צ&#39;רמנדר חבול וכאוב אך ממשיך לעמוד על רגליו ולפתע הלהבה שלו נהיית ענקית והעיניים שלו אדומות בזכות היכולת שלו בלייז שהופעלה ומחזקת את כח האש שלו,
    מה תעשה?
    "יפה כל הכבוד חבר" אשבח אותו ואומר "עכשיו תרוץ לעבר בויזל והשתמש בלהביור חזק ואחר כך גחלת חזקה" אומר לו

11. משתמש מנוסה

חיים -
    אתה יוצא ממרכז הפנינה ומגיע לדרך 302 שם אתה רואה משוטט לו ושר,
    מה תעשה?
    "טוב מאיו צא ותשתמש במכת ברק ואז רוץ אילו ותשתמש בשריטות
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

12. משתמש מנוסה

יואב -
    הוא מסתובב אלייך ורץ לכיוונך ולפני שאתה שם לב הוא נותן לך אגרוף חזק במיוחד ומעלף אותך ומשאיר אותך לשכב שם,
    -כעבור מספר שעות-
    אתה לפתע מתעורר בין השיחים באותו המקום שהתעלפת עם כאב ראש אדיר אתה קם על רגלייך ואתה רואה שענני סופה מתחילים לכסות את השמיים,
    מה תעשה?
    "שיט אני חייב לחפש ביקתה או מרכז פוקימון קרוב כדי לא להיפגע מהסופה" אני אומר ומחפש בסביבה בית או משו

13. משתמש מנוסה
    סילבר -
    "בוודאי&#33; צ&#39;יקוריטה וג&#39;יראפריג צאו&#33;" היא אומרת ונעמדים מולך ו שלה,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר הזועם שולח להביור אדיר על בויזל שחוטף נזק די גדול ולפני שהוא מתאושש צ&#39;רמנדר מסיים את הקרב עם גחלת שמעלפת את בוויזל&#33;
    מה תעשה? צ&#39;רמנדר עלה 3 רמות ו50%&#33;

חיים -
    מיאו תוקף עם מכת ברק אדירה שמשאירה את מריל חלש מאוד ומיד תוקף שוב בחיתוך/slash שגומר את מריל ומשאיר אותו מעולף,
    מה תעשה? מיאו עלה רמה אחת ו50%&#33;

יואב -
    אתה מוצא בקתה ישנה באמצע דרך 302 ואתה נכנס פנימה כדי להיות מוגן מפני הסערה ואתה מוצא שם
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 04:19 PM

ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר הזועם שולח להביור אדיר על בויזל שחוטף נזק די גדול ולפני שהוא מתאושש צ&#39;רמנדר מסיים את הקרב עם גחלת שמעלפת את בוויזל&#33;
    מה תעשה? צ&#39;רמנדר עלה 3 רמות ו50%&#33;
    "כל הכבוד לך צ&#39;רמנדר" אומר לו ואחבק אותו חזק "עכשיו הגיעה הרגע צא פוכדור" אומר לאזרוק פוכדור ריק על בויזל

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 04:19 PM
    סילבר -
    "בוודאי&#33; צ&#39;יקוריטה וג&#39;יראפריג צאו&#33;" היא אומרת ונעמדים מולך ו שלה,
    מה תעשה?

אני מוציא את טוטודיל וקרנידוס ואומר לטוטודיל להשתמש במבט ואז נשיכה על ג&#39;רפרי ולקרנידוס להשתמש בהתקשחות ובלהביור על צ&#39;יקוריטה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 10 מתוך 62 ראשוןראשון ... 891011122060 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •