Pokemon GO
עמוד 11 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 151 עד 165 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 04:19 PM

חיים -
    מיאו תוקף עם מכת ברק אדירה שמשאירה את מריל חלש מאוד ומיד תוקף שוב בחיתוך/slash שגומר את מריל ומשאיר אותו מעולף,
    מה תעשה? מיאו עלה רמה אחת ו50%!

"כל הכבוד מיאו"אני לוקח את מריל למרפאה וממשיך בדרכי
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

2. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני -
    הפוקדור פוגע בבוויזל ולוכד אותו ונראה שיש לך בוויזל חדש&#33; מה תעשה?
    תפסת בוויזל&#33;

סילבר -
    טוטודייל מרתיע את ג&#39;יראפריג עם מבט בזמן שקריינידוס מתקשח ולאחר מכן טוטודייל מזנק על ג&#39;יראפריג שלא זז עם נשיכה וגורם לו נזק אדיר,
    "צ&#39;יקוריטה עלי טער&#33;" צ&#39;יקוריטה שולח מתקפת עלי טער על קריינידוס אך הלהביור שלו שורף את כולם בקלות ופוגע בצ&#39;יקוריטה בחוזקה,
    נראה שגם ג&#39;יראפריג וגם צ&#39;יקוריטה מצליחים להתאושש ולעמוד שוב "ג&#39;יראפריג על קרן על-חושית על קריינידוס, צ&#39;יקוריטה עלי טער על טוטודייל&#33;",
    קריינידוס נפגע וחוטף נזק גבוה מאוד שכמעט ומפיל אותו לגמרי וטוטודייל לא מסוגל להתחמק מעלי הטער שפוצעים אותו קשה,
    מה תעשה?

חיים -
    אתה ממשיך בדרך ומגיע לביצות כריזוליט שם אתה מוצא
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 04:33 PM
    סילבר -
    טוטודייל מרתיע את ג&#39;יראפריג עם מבט בזמן שקריינידוס מתקשח ולאחר מכן טוטודייל מזנק על ג&#39;יראפריג שלא זז עם נשיכה וגורם לו נזק אדיר,
    "צ&#39;יקוריטה עלי טער&#33;" צ&#39;יקוריטה שולח מתקפת עלי טער על קריינידוס אך הלהביור שלו שורף את כולם בקלות ופוגע בצ&#39;יקוריטה בחוזקה,
    נראה שגם ג&#39;יראפריג וגם צ&#39;יקוריטה מצליחים להתאושש ולעמוד שוב "ג&#39;יראפריג על קרן על-חושית על קריינידוס, צ&#39;יקוריטה עלי טער על טוטודייל&#33;",
    קריינידוס נפגע וחוטף נזק גבוה מאוד שכמעט ומפיל אותו לגמרי וטוטודייל לא מסוגל להתחמק מעלי הטער שפוצעים אותו קשה,
    מה תעשה?
    אני אומר לטוטודיל להשתמש במבט גם על ג&#39;ראפרי וגם על צ&#39;יקוריטה ואז נשיכה אל ג&#39;רפרי ולקרנידוס שוב התקשחות ואז שוב להביור על צ&#39;יקוריטה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    סילבר -
    גם צ&#39;יקוריטה וגם ג&#39;יראפרי נרתעים וטוטודייל תוקף את ג&#39;יראפרי בנשיכה שמפילה אותו ומעלפת אותו ומיד לאחר מכן קריינידוס מתקשח,
    צ&#39;יקוריטה שקפא במקומו בזכות המבט מנסה להחלץ מהמצב בזמן שקריינידוס שולח מתקפת להביור עוצמתית שפוגעת בו וגורמת לו נזק שמעלף אותו,
    ניצחת בקרב&#33; "תחזרו&#33; אוי נו.. נראה שהפסדתי לך שוב סילבר" ליירה אומרת בעצבות ולפתע פרופסור אלם מג&#39;וטו מתקשר אליה ומבקש ממנה לחזור בדחיפות,
    היא נפרדת ממך ונותנת לך פוקגיר כדי שתוכלו לשמור על קשר בהמשך המסע, מה תעשה?
    קריינידוס עלה 3 רמות ו40%&#33; טוטודייל עלה 4 רמות&#33;

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 05:36 PM
    סילבר -
    גם צ&#39;יקוריטה וגם ג&#39;יראפרי נרתעים וטוטודייל תוקף את ג&#39;יראפרי בנשיכה שמפילה אותו ומעלפת אותו ומיד לאחר מכן קריינידוס מתקשח,
    צ&#39;יקוריטה שקפא במקומו בזכות המבט מנסה להחלץ מהמצב בזמן שקריינידוס שולח מתקפת להביור עוצמתית שפוגעת בו וגורמת לו נזק שמעלף אותו,
    ניצחת בקרב&#33; "תחזרו&#33; אוי נו.. נראה שהפסדתי לך שוב סילבר" ליירה אומרת בעצבות ולפתע פרופסור אלם מג&#39;וטו מתקשר אליה ומבקש ממנה לחזור בדחיפות,
    היא נפרדת ממך ונותנת לך פוקגיר כדי שתוכלו לשמור על קשר בהמשך המסע, מה תעשה?
    קריינידוס עלה 3 רמות ו40%&#33; טוטודייל עלה 4 רמות&#33;
    אני אומר לקרנידוס ולטוטודיל כל הכבוד ואומר להם גם בואו נרוץ לעיר הבאה לפני שיגיע הלילה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

6. אני ניניני אני סמל מיני
    אתן לטיילו לתקוף אותו במכת כנף ואז המשיך...

איך אני משיג מתקפות כיאלוTM???

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    סילבר -
    אתה מגיע לצד המערבי של מעבורת הספיר לפני רדת החשיכה וברגע שהשמש עולה אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שבוא ישנת,
    אתה מסתובב במעבורת הספיר ורואה שהיא מכילה:מכון פוקימונים, מרכז פוקימונים ועמדת דיג,
    מה תעשה?

רד - קודם כל אני חייב לומר לך שתצטט את ההודעה שאתה מגיב אליה&#33;
    טיילו מרחיק את סוולוט ממך עם מכת כנף ולאחר שאתה ממשיך עוד קצת אתה מבחין בחוקר פוקימונים שהגיע כדי לחקור את הביצות,
    הוא מסתכל עלייך ואומר:"שלום לך&#33; אתה מאמן פוקימונים?" וכמובן שאתה עונה לו שכן והוא מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,
    מה תעשה? אם אתה רוצה שפוקימון ילמד מהלך אתה יכול ללמד אותו בעצמך או לפגוש מדריך מתקפות שנמצא בכמה מקומות באי

8. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 06:35 PM

רד - קודם כל אני חייב לומר לך שתצטט את ההודעה שאתה מגיב אליה&#33;
    טיילו מרחיק את סוולוט ממך עם מכת כנף ולאחר שאתה ממשיך עוד קצת אתה מבחין בחוקר פוקימונים שהגיע כדי לחקור את הביצות,
    הוא מסתכל עלייך ואומר:"שלום לך&#33; אתה מאמן פוקימונים?" וכמובן שאתה עונה לו שכן והוא מאתגר אותך לקרב אחד על אחד,
    מה תעשה? אם אתה רוצה שפוקימון ילמד מהלך אתה יכול ללמד אותו בעצמך או לפגוש מדריך מתקפות שנמצא בכמה מקומות באי
    אוקיי הבנתי הכול....

אני מאשר בכייף

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 04:19 PM

יואב -
    אתה מוצא בקתה ישנה באמצע דרך 302 ואתה נכנס פנימה כדי להיות מוגן מפני הסערה ואתה מוצא שם
    מה תעשה?
    "וואי מגניב ביצת פוקימונים" אני אומר ומרים אותה ושומר אותה אצלי

אני נשאר בביקתה עד שהסופה תיפסק

10. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה וחוקר הפוקימונים עומדים זה מול זה והוא אומר:"באלבאזור אני בוחר בך&#33;" ומולך מופיע שמוכן להלחם,
    מה תעשה?

יואב -
    הסופה סוף-סוף נגמרה והשמיים הכחולים מתבהרים ומזג האוויר הופך למושלם, מה תעשה?
    יש לך ביצת פוקימונים שתבקע בקרוב&#33;

11. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 06:58 PM
    רד -
    אתה וחוקר הפוקימונים עומדים זה מול זה והוא אומר:"באלבאזור אני בוחר בך&#33;" ומולך מופיע שמוכן להלחם,
    מה תעשה?

הוציא את טיילו,מה שייתן לי יתרון עליו.ואומר,:"מכת כנף ובכל הכוח"

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    רד -
    טיילו עף במהירות עם מכת כנף לעבר באלבאזור ופוגע בו בצורה חלקה וחזקה שגורמת לו נזק רב "באלבאזור קרן סולארית&#33;",
    באלבאזור מתחיל לטעון את מתקפת הקרן הסולארית שלו, מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 06:35 PM
    סילבר -
    אתה מגיע לצד המערבי של מעבורת הספיר לפני רדת החשיכה וברגע שהשמש עולה אתה עוזב את מרכז הפוקימונים שבוא ישנת,
    אתה מסתובב במעבורת הספיר ורואה שהיא מכילה:מכון פוקימונים, מרכז פוקימונים ועמדת דיג,
    מה תעשה?
    אני הולך למכון הפוקימונים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. אני ניניני אני סמל מיני
    "צא שוב למכת כנף בזמן שהוא טוען את הקרן"אני אומר לו

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 06:58 PM

יואב -
    הסופה סוף-סוף נגמרה והשמיים הכחולים מתבהרים ומזג האוויר הופך למושלם, מה תעשה?
    יש לך ביצת פוקימונים שתבקע בקרוב&#33;
    "יאללה הגיע הזמן לאמן קצת את הפוקימונים" אני אומר ויוצא החוצה לחפש מאמנים או פוקימונים פראיים לאימון

עמוד 11 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9101112132161 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •