Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 62 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 04:24 PM

יואב -
    אתה ממשיך לסרוק את שטח הביצה ואז אתה מבחין במאמן פוקימונים שתופס עם שלו,
    מה תעשה?
    "קדימה תתפוס את האקנס הזה ובוא נלחם בקרב פוקימונים 1 על 1" אני אומר ומוציא את הסקווירטל שלי

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 05:52 PM
    [b] סילבר -
    הרקרוס תוקף במהירות עם זימזום את פרינפלאפ "תצלול!" פרינפלאפ יורד מתחת למים ולזימזום אין שום השפעה עליו,
    "השתמש במתקפת מקור!" פרינפלאפ מזנק מיתוך המים ופוגע בהרקרוס בחוזקה עם המקור שלו וגורם לו נזק רב,
    הרקרוס מתאושש ועף לכיוון פרינפלאפ שעדיין מחוץ למים ופוגע בו עם שבירת לבנים חזקה שמפילה אותו למים בחזרה,
    הרקרוס לא מבזבז אף רגע וצולל עם מתקפת קרן לכיוון פרינפלאפ "מערבולת תיירט אותו!" קאי צועק ופרינפלאפ משתמש במערבולת בתוך המים,
    הרקרוס עף מתוך המים מסוחרר ונוחת לידך מעולף ולעומתו פרינפלאפ בתוך המים בסדר לאחר שספג אך ורק התקפה אחת,
    מה תעשה?
    אני אומר להרקרוס עבודה יפה ומחזיר אותו אני מוציא את כרוכונו ואני אומר לו תצלול אז מיד מבט אז נשיכה וברגע שאתה פוגע אקדח מים!!!!!!!.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 13 2010, 09:48 PM

חיים -
    לאחר שטיפלת בפוקימונים אתה מגיע לעמדת הדיג ומנסה את החכות שם למשך מעט זמן ולבסוף משהו מושך את הפיתיון שלך,
    אתה נאבק למשך זמן קצר ולבסוף מזנק מתוך המים,
    מה תעשה?
    "צא מיאו מכת חשמל ואז חיתוך"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה
    דניס -
    סטארלי מצליח לפגוע באחד מהם בחוזקה אך השני מתחמק ונתקל בבלדום שתוקף עם הפלה ומעלף אותו בעוד שהשני מנסה להתאושש ושכב על הקרקע,
    מה תעשה?

רד -
    איוויזור נכנס לזירת הקרב ותוקף במהירות עם הצלפת גפן שגורמת לאזומריל נזק קריטי אך הוא מצליח להתאושש מזה ומוכן לתקוף בחזרה,
    "אזומריל השתמש בניפוץ אבנים&#33;" אזומריל מרסק את הסלעים בזירה והשברים עפים על איוויזור שחוטף נזק קל ונראה שאזומריל מתכונן לתקוף פעם נוספת,
    מה תעשה?

יואב -
    לאחר שהוא תפס את אקנס שניכם עומדים זה מול זה ו עומד מול שלו,
    "צא וורטלטל השתמש באקדח מים&#33;" הוא אומר ווורטלטל מתכונן לתקוף,
    מה תעשה?

סילבר -
    קרוקונה צולל במהירות ולוכד את פרינפלאפ במתקפת המבט שלו וצולל לעברו עם נשיכה שגורמת לו נזק רב ולפני שהוא מספיק להתאושש הוא חוטף מתקפת אקדח מים,
    פרינפלאפ מתאושש במהירות מאקדח המים ומוכן לתקוף בחזרה "השתמש במתקפת מקור&#33;" פרינפלאפ מזנק וצולל בחזרה,
    הוא צולל בשיא המהירות לכיוון קרוקונה עם מתקפת מקור ופוגע בחוזקה קרוקונה נפצע קשה אך חוזר לעניינים במהירות,
    מה תעשה?
    הרקרוס עלה שתי רמות&#33;

חיים -
    מיאו מכה במהירות עם מכת ברק וכמעט ומחסל את קורפיש אבל ברגע שהוא קם קורפיש חוטף את מתקפת החיתוך האדירה של מיאו,
    קורפיש מנסה לקום פעם נוספת ולהשיב מלחמה אך נראה שהפציעות גוברות עליו והוא נופל מעולף על הקרקע,
    מיאו עלה שתי רמות&#33;

5. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    איוויזור נכנס לזירת הקרב ותוקף במהירות עם הצלפת גפן שגורמת לאזומריל נזק קריטי אך הוא מצליח להתאושש מזה ומוכן לתקוף בחזרה,
    "אזומריל השתמש בניפוץ אבנים&#33;" אזומריל מרסק את הסלעים בזירה והשברים עפים על איוויזור שחוטף נזק קל ונראה שאזומריל מתכונן לתקוף פעם נוספת,
    מה תעשה?

אני השתמש עוד פעמים רבות בהצלפת גפן עד שייתעלף

קרדיט ענק לרועי!

6. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 06:57 PM
    דניס -
    סטארלי מצליח לפגוע באחד מהם בחוזקה אך השני מתחמק ונתקל בבלדום שתוקף עם הפלה ומעלף אותו בעוד שהשני מנסה להתאושש ושכב על הקרקע,
    מה תעשה?
    "בלדום תשיח את דעת סטארלי&#33; סטארלי מתקפת מהירות&#33;" אני שואג

7. משתמש מנוסה

יואב -
    לאחר שהוא תפס את אקנס שניכם עומדים זה מול זה ו עומד מול שלו,
    "צא וורטלטל השתמש באקדח מים&#33;" הוא אומר ווורטלטל מתכונן לתקוף,
    מה תעשה?
    "תשתמש מהר בזנב שלך כדי לקפוץ ומהאויר תשתמש בחבטת גוף" אני אומר לו

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 04:24 PM

ג&#39;וני -
    בויזל מצליח להתחמק ומיד פוגע בטריקו עם זנב ברזל שגורם לו נזק שגומר אותו ומפיל אותו בויזל הוא המנצח בקרב&#33;
    מה תעשה? בויזל עלה שתי רמות ו50%&#33;

"יפה בויזל קרב מצוין" אומר לו ואגיד "תודה על הקרב ילד ובויזל בוא נחפש לך עוד אימון" אומר ואחפש לבויזל עוד מאמנים או פוקימונים לאימון

9. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    [bסילבר -
    קרוקונה צולל במהירות ולוכד את פרינפלאפ במתקפת המבט שלו וצולל לעברו עם נשיכה שגורמת לו נזק רב ולפני שהוא מספיק להתאושש הוא חוטף מתקפת אקדח מים,
    פרינפלאפ מתאושש במהירות מאקדח המים ומוכן לתקוף בחזרה "השתמש במתקפת מקור&#33;" פרינפלאפ מזנק וצולל בחזרה,
    הוא צולל בשיא המהירות לכיוון קרוקונה עם מתקפת מקור ופוגע בחוזקה קרוקונה נפצע קשה אך חוזר לעניינים במהירות,
    מה תעשה?
    הרקרוס עלה שתי רמות&#33;
    אני אומר לו להוציא את פרינפלאפ מחוץ למים להשתמש במבט ואז בנשיכה בצוואר ואז אקדח מים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

10. משתמש מנוסה

חיים -
    מיאו מכה במהירות עם מכת ברק וכמעט ומחסל את קורפיש אבל ברגע שהוא קם קורפיש חוטף את מתקפת החיתוך האדירה של מיאו,
    קורפיש מנסה לקום פעם נוספת ולהשיב מלחמה אך נראה שהפציעות גוברות עליו והוא נופל מעולף על הקרקע,
    מיאו עלה שתי רמות&#33;
    "עכשיו פוכדור צא"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

11. משתמש מנוסה
    רד -
    איוויזור תוקף עם הצלפת גפן ללא הפסקה עד שלפתע אזומריל מצליח לתפוס לו את הגפן ולהעיף אותו באוויר,
    "עכשיו קרן קרח&#33;" אזומריל שולח קרן קרח אדירה בזמן שאיוויזור באוויר והפגיעה מקפיאה את איוויזור וגורמת לו נזק רציני,
    "שבירת לבנים, קדימה&#33;" קאי צועק ואזומריל קופץ על איוויזור הקפוא עם שבירת לבנים שמרסקת את הקרח וכמעט ומחסלת אותו,
    איוויזור העקשן בקושי ומצליח לעמוד בעקבות הפציעות שלו אך נראה שהוא עדיין מסוגל להלחם בזמן שאזומריל מתנשף מולו בעודו תשוש ופצוע גם כן,
    מה תעשה?

דניס -
    סטארלי מוסח בזמן שסטארלי שלך עף אליו עם מתקפה מהירה ופוגע מספיק חזק כדי שהוא יפול ויתעלף "תחזרו&#33;" היריב שלך אומר והולך משם,
    מה תעשה? בלדום עלה 4 רמות ו50%&#33; סטארלי עלה 4 רמות ו80%&#33;

יואב -
    סקווירטל מצליח להתחמק מאקדח המים ובעודו באוויר הוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות הוא הופך ל אדיר,
    וורטלטל שלך באוויר מזנק על וורטלטל השני עם חבטת גוף ופוגע בו בחוזקה אך השני מצליח להתאושש וקם על רגליו,
    "מדהים התפתחות באמצע קרב&#33; וורטלטל השתמש בקרן קרח&#33;" בעודו נדהם היריב שלך נותן לוורטלטל פקודה,
    וורטלטל שולח קרן קרח אדירה על וורטלטל שלך, מה תעשה?
    סקווירטל התפתח&#33;

ג&#39;וני -
    בזמן שאתה ממשיך לחפש בעבורו אימון אתה מאתר מאמן שמסייר בשטח בעל לבוש אפור ושיער ארוך
    מה תעשה?

סילבר -
    קרוקונה מצליח למשוך את פרינפלאפ מחוץ למים ומנסה עליו מבט שנכשל אך מיד לאחר מכן תוקף עם נשיכה,
    פרינפלאפ העייף חוטף נזק גדול בזכות הנשיכה ולפני שהוא מצליח לעשות משו הוא חוטף מתקפת אקדח מים שוגומרת אותו,
    השופט מביט בפרינפלאפ ומכריז:"והמנצח הוא קרוקונה, סילבר מג&#39;וטו הוא הזוכה בתג המכון&#33;" מאושר ומסופק אתה מסיים את הקרב,
    "זה היה קרב נהדר&#33; הנה תג הספיר שלך&#33;" קאי אומר ומגיש לך את התג הראשון שלך, מה תעשה?
    קרוקונה עלה 4 רמות&#33; זכית בתג הספיר&#33;

חיים -
    הפוקדור פוגע בקורפיש והוא נלכד ולאחר כמה שניות הוא נתפס&#33; ולפתע הביצה שלך בוקעת ויש לך קטן וחמוד,
    מה תעשה? תפסת קורפיש&#33; יש לך מגבי&#33;

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 07:45 PM

יואב -
    סקווירטל מצליח להתחמק מאקדח המים ובעודו באוויר הוא לפתע מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות הוא הופך ל אדיר,
    וורטלטל שלך באוויר מזנק על וורטלטל השני עם חבטת גוף ופוגע בו בחוזקה אך השני מצליח להתאושש וקם על רגליו,
    "מדהים התפתחות באמצע קרב&#33; וורטלטל השתמש בקרן קרח&#33;" בעודו נדהם היריב שלך נותן לוורטלטל פקודה,
    וורטלטל שולח קרן קרח אדירה על וורטלטל שלך, מה תעשה?
    סקווירטל התפתח&#33;
    "קדימה וורטרטל תשתמש מהר בהצלפת זנב על המתקפה כדי לפגוע בו איתה" אני אומר לו ומוסיף

"וישר תשתמש בבועות ושוב חבטת גוף"

13. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    איוויזור תוקף עם הצלפת גפן ללא הפסקה עד שלפתע אזומריל מצליח לתפוס לו את הגפן ולהעיף אותו באוויר,
    "עכשיו קרן קרח&#33;" אזומריל שולח קרן קרח אדירה בזמן שאיוויזור באוויר והפגיעה מקפיאה את איוויזור וגורמת לו נזק רציני,
    "שבירת לבנים, קדימה&#33;" קאי צועק ואזומריל קופץ על איוויזור הקפוא עם שבירת לבנים שמרסקת את הקרח וכמעט ומחסלת אותו,
    איוויזור העקשן בקושי ומצליח לעמוד בעקבות הפציעות שלו אך נראה שהוא עדיין מסוגל להלחם בזמן שאזומריל מתנשף מולו בעודו תשוש ופצוע גם כן,
    מה תעשה?
    "קרן סולרית ובכל הכוח,נצל את זה שהיריב עייף"אלחש לאייויזור

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה

ג&#39;וני -
    בזמן שאתה ממשיך לחפש בעבורו אימון אתה מאתר מאמן שמסייר בשטח בעל לבוש אפור ושיער ארוך
    מה תעשה?
    "הי רוצה קרב?" אשאל אותו

15. משתמש מנוסה
    יואב -
    וורטרטל מחזיר את קרן הקרח ישר אל היריב שלו וקופא ומיד מפוצץ את הקרח עם בועות שגורמות לו נזק רב וגומר אותו עם חבטת גוף,
    וורטרטל של היריב שלך שוכב מעולף על הקרקע "תחזור בבקשה&#33;" הוא אומר ומחזיר אותו לפוקדור ומוסיף "תודה רבה, זה היה קרב אדיר&#33;",
    הוא עוזב שמח ומסופק לאחר שהפסיד בקרב ומשאיר אותך לבד שם, מה תעשה?
    וורטרטל עלה שתי רמות&#33;

רד -
    לאחר מעט זמן איוויזור שולח קרן סולרית אדירה על אזומריל שלא מסוגל להמשיך להלחם ומתעלף "תחזור&#33;" קאי אומר ומחזיר אותו מיד,
    והשופט מכריז:"אזומריל לא מסוגל להמשיך להלחם, איוויזור מנצח&#33;" לפתע נפתח הזירה ואתם מתחילים לעלות לכיוון השמיים כאשר גג המכון נפתח,
    אתה עומדים במרומים וקאי אומר:"הסיבוב השני מתחיל, פליפר אני בוחר בך&#33;" שלו מופיע מולך ומוכן להלחם,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    הוא בוחן אותך למשך כמה שניות ואומר:"נעים מאוד קוראים לי לאנס, אני אשמח להלחם בך" בזמן שהוא אוחז בפוקדור בידו,
    אתם עומדים זה מול זה מוכנים להלחם והוא אומר:"בלייזיקן, בוא נבעיר פה את העניינים&#33;" שלו מופיע מולך,
    מה תעשה?

עמוד 15 מתוך 62 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •