"צא סוולו,ציפור אמיצה"אני יבחן אותו על המתקפה החדשה
"שתי פוקימונים במכה איזה כיף"אני הולך למכוןOriginally posted by DButcher@Apr 14 2010, 07:45 PM
חיים -
הפוקדור פוגע בקורפיש והוא נלכד ולאחר כמה שניות הוא נתפס! ולפתע הביצה שלך בוקעת ויש לךקטן וחמוד,
מה תעשה? תפסת קורפיש! יש לך מגבי!
"קדימה בוא נמשיך לאמן אותך אני רוצה שתיהיה הפוקימון החזק בשישייה" אני אומר וממשיך לחפש פוקימונים לאימוני וורטרטלOriginally posted by DButcher@Apr 14 2010, 09:09 PM
יואב -
וורטרטל מחזיר את קרן הקרח ישר אל היריב שלו וקופא ומיד מפוצץ את הקרח עם בועות שגורמות לו נזק רב וגומר אותו עם חבטת גוף,
וורטרטל של היריב שלך שוכב מעולף על הקרקע "תחזור בבקשה!" הוא אומר ומחזיר אותו לפוקדור ומוסיף "תודה רבה, זה היה קרב אדיר!",
הוא עוזב שמח ומסופק לאחר שהפסיד בקרב ומשאיר אותך לבד שם, מה תעשה?
וורטרטל עלה שתי רמות!
"אוקי בזויזל צא" אומר לבזויל "השתמש בסילון אקוה ואחר כך בבום על קולי" אומר לוOriginally posted by DButcher@Apr 14 2010, 09:09 PM
ג'וני -
הוא בוחן אותך למשך כמה שניות ואומר:"נעים מאוד קוראים לי לאנס, אני אשמח להלחם בך" בזמן שהוא אוחז בפוקדור בידו,
אתם עומדים זה מול זה מוכנים להלחם והוא אומר:"בלייזיקן, בוא נבעיר פה את העניינים!"שלו מופיע מולך,
מה תעשה?
שימו לב:נוסף מידע חדש על מתקפות שיעניין את כולכם בדף הראשון של המשחק חובה לקרוא!
רד - תצטט את ההודעה שאתה מגיב לה! אני לא מסוגל לזכור שמונים הודעות!
סוולו עף לכיוון פליפר בשיא המהירות עם ציפור אמיצה ופוגע בו בצורה מושלמת פליפר נסוג לאחור ונפצע קשה,
סוולו גם כן נסוג לאחור שחטף נזק לא משמעותי במיוחד "פעימת מים, קדימה!" פליפר מתאושש ושולח פעימת מים אדירה על סוולו,
סוולו לא מסוגל להתחמק בזמן שהוא עדיין מתאושש והוא חוטף מכה רצינית אך עדיין ממשיך להלחם,
מה תעשה? איוויזור עלה שלוש רמות!
חיים -
אתה צועד לתוך מכון הספיר המדהים השופט של המכון מבחין בך ואומר:"אני מאמין שהגעת לכאן בכדי לאתגר את מנהיג מעבורת הספיר, בוא אחרי!",
אתה עוקב אחריו לתוך זירת הקרב שמכוסה בסלעים ואדמה ומולך עומד מנהיג המכון קאי "באתגר מעבורת הספיר תלחם בשלוש זירות שונות,
מדובר בקרב נגד שלושה פוקימונים שונים כאשר לך יש את האופציה להחליף פוקימונים במשך הקרב ולמהיג המכון אין! התחילו בבקשה",
שופט המכון מסיים לדבר וקאי מסתכל עלייך ומחייך ומיד עובר להבעה רצינית ואומר:"אזומריל תופיע!" ומולך עומדשלו,
מה תעשה?
יואב -
אתה ממשיך לצעוד ולחפש פוקימונים ולפץע אתה שומע רעש מתוך הביצה והיא בוקעת והופכת לקטן ומתוק,
לאחר כמה זמן אתה רואהשמנסה לאכול
מפוחד,
מה תעשה?
ג'וני -
בויזל טס לכיוון בלייזיקן עם סילון אקווה אדיר "תתפוס אותו!" רגע לפני שהוא פוגע בו בויזל נתפס בין האחיזה החזקה של בלייזיקן,
"עכשיו ראשיית זן!" בויזל מנסה להשתחרר אך נראה שזה בלתי אפשרי ובלייזיקן לא בזבז אף רגע ופוגע בו בחוזקה עם ראשיית זן אדירה,
בויזל עף על הקרקע פצוע קשה אך הוא מצליח להתאושש ושולח בום על-קולי "השתמש בלהביור!" בלייזיקן שולח להביור אדיר כמתקפת נגד,
נראה שהלהביור גובר על הבום העל-קולי ולאחר מכן על בויזל שחוטף אותו ושוכב על הקרקע מובס וגמור "אתה יודע זה היה לא רע..
בכל מקרה אני זקוק לעזרתך בחיפוש אחר תגי המכון שלי נראה שהם נעלמו לי אתמול בלילה... אני מנהיג את כיפת רובי המכון הרביעי!",
מה תעשה?
סליחה לא שמתי לב....Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:36 AM
רד - תצטט את ההודעה שאתה מגיב לה! אני לא מסוגל לזכור שמונים הודעות!
סוולו עף לכיוון פליפר בשיא המהירות עם ציפור אמיצה ופוגע בו בצורה מושלמת פליפר נסוג לאחור ונפצע קשה,
סוולו גם כן נסוג לאחור שחטף נזק לא משמעותי במיוחד "פעימת מים, קדימה!" פליפר מתאושש ושולח פעימת מים אדירה על סוולו,
סוולו לא מסוגל להתחמק בזמן שהוא עדיין מתאושש והוא חוטף מכה רצינית אך עדיין ממשיך להלחם,
מה תעשה? איוויזור עלה שלוש רמות!
"סוולו צחא שוב למתקפת ציפור אמיצה"אני קורא אליו
קרדיט ענק לרועי!
"טרטוויג בגלל שאתה פוקימון עשב אתה אמור להיות חזק על הפוקימונים של קאי אז צא לשם ותשמתמש בעלי תער ואז כדור אנרגיה הכי חזק שלך"Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:36 AM
חיים -
אתה צועד לתוך מכון הספיר המדהים השופט של המכון מבחין בך ואומר:"אני מאמין שהגעת לכאן בכדי לאתגר את מנהיג מעבורת הספיר, בוא אחרי!",
אתה עוקב אחריו לתוך זירת הקרב שמכוסה בסלעים ואדמה ומולך עומד מנהיג המכון קאי "באתגר מעבורת הספיר תלחם בשלוש זירות שונות,
מדובר בקרב נגד שלושה פוקימונים שונים כאשר לך יש את האופציה להחליף פוקימונים במשך הקרב ולמהיג המכון אין! התחילו בבקשה",
שופט המכון מסיים לדבר וקאי מסתכל עלייך ומחייך ומיד עובר להבעה רצינית ואומר:"אזומריל תופיע!" ומולך עומדשלו,
מה תעשה?
"תודה ואני אשמח לעזור לך בחיפושים רק צריך לרפא את בויזל קודם" אומר לוOriginally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:36 AM
ג'וני -
בויזל טס לכיוון בלייזיקן עם סילון אקווה אדיר "תתפוס אותו!" רגע לפני שהוא פוגע בו בויזל נתפס בין האחיזה החזקה של בלייזיקן,
"עכשיו ראשיית זן!" בויזל מנסה להשתחרר אך נראה שזה בלתי אפשרי ובלייזיקן לא בזבז אף רגע ופוגע בו בחוזקה עם ראשיית זן אדירה,
בויזל עף על הקרקע פצוע קשה אך הוא מצליח להתאושש ושולח בום על-קולי "השתמש בלהביור!" בלייזיקן שולח להביור אדיר כמתקפת נגד,
נראה שהלהביור גובר על הבום העל-קולי ולאחר מכן על בויזל שחוטף אותו ושוכב על הקרקע מובס וגמור "אתה יודע זה היה לא רע..
בכל מקרה אני זקוק לעזרתך בחיפוש אחר תגי המכון שלי נראה שהם נעלמו לי אתמול בלילה... אני מנהיג את כיפת רובי המכון הרביעי!",
מה תעשה?
אני הולך למרכז הפוקימונים לרפה את הפוקימונים ואז הולך ללמד את כרוכונה משאבת הידרו את קרנידוס רעידת אדמה ואת הרקרוס קרן סולארית.Originally posted by DButcher@Apr 14 2010, 07:45 PM
[b] סילבר -
קרוקונה מצליח למשוך את פרינפלאפ מחוץ למים ומנסה עליו מבט שנכשל אך מיד לאחר מכן תוקף עם נשיכה,
פרינפלאפ העייף חוטף נזק גדול בזכות הנשיכה ולפני שהוא מצליח לעשות משו הוא חוטף מתקפת אקדח מים שוגומרת אותו,
השופט מביט בפרינפלאפ ומכריז:"והמנצח הוא קרוקונה, סילבר מג'וטו הוא הזוכה בתג המכון!" מאושר ומסופק אתה מסיים את הקרב,
"זה היה קרב נהדר! הנה תג הספיר שלך!" קאי אומר ומגיש לך את התג הראשון שלך, מה תעשה?
קרוקונה עלה 4 רמות! זכית בתג הספיר!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
"עבודה מעולה!" אני הולך לחנותOriginally posted by DButcher@Apr 14 2010, 07:45 PM
דניס -
סטארלי מוסח בזמן שסטארלי שלך עף אליו עם מתקפה מהירה ופוגע מספיק חזק כדי שהוא יפול ויתעלף "תחזרו!" היריב שלך אומר והולך משם,
מה תעשה? בלדום עלה 4 רמות ו50%! סטארלי עלה 4 רמות ו80%!
רד -
סוולו תשוש ופצוע אך הוא עף פעם נוספת לכיוון פליפר עם ציפור אמיצה ופוגע בו מספיק חזק כדי להפיל אותו לקרקע,
סוולו מסיים את ההתקפה ונופל מיד אחריו והשופט פוסק:"שני הפוקימונים לא מסוגלים להלחם, זהו תיקו!" קאי מחזיר את פליפר ומוכן לסיבוב שלישי,
אתם חוזרים לגובה רגיל והזירה נפתחת והופכת לבריכה וקאי אומר:"פרינפלאפ אני צריך אותך!" ולתוך המים צוללשלו,
מה תעשה?
חיים -
טרטוויג מזנק לתוך הזירה ותוקף עם עלי טער רבי עוצמה שפוגעים באזומריל בצורה אדירה וכמעט ומחסלים אותו אך נראה שהוא מצליח להתאושש,
אזומריל קם על רגליו בחזרה אך טרטוויג מפתיע אותו עם כדור אנרגיה אדיר שפוגע בו ומפיל אותו לגמרי "תחזור!" צועק קאי,
השופט מכריז:"אזומריל לא מסוגל להלחם המנצח הוא טרטוויג!" הזירה נפתחת ואתם עולים למרומים בזמן שגג המכון נפתח,
אתם עומדים באוויר בתוך זירת המגדל וקאי אומר:"פליפר קדימה!" ומולך עףשמוכן לקרב,
לפתע טרטוויג שעומד מולך מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והוא משנה צורה ומתפתח תוך מספר שניות למדהים!
מה תעשה? טרטוויג התפתח ועלה 4 רמות!
ג'וני -
הוא נותן לבויזל אוכל שגורם לו להרגיש כמו חדש ואתם מתחילים לחפש את התגים ואז אתה מבחין בשמחזיק קופסא שחורה בפה,
מה תעשה?
סילבר -
הפוקימונים שלך בכושר מצויין והם מתחילים להתאמן ולעבוד קשה על המתקפות החדשות,
-כעבור שלושה ימים-
נראה ששלושתם התאמנו קשה וקרוקונה הצליח ללמוד להשתמש במשאבת ההידרו בצורה מושלמת והפך חזק ומחושל מאוד,
קרינידוס מתקשה לבצע את רעידת האדמה אך לאחר אימונים רבים הוא לפתע מתחיל לזהור באו לבן ומדהים ומולך עומדעצום,
רמפרדוס שמרגיש מוכן וחזק בהרבה מצליח לבצע רעידת אדמה בצורה מושלמת אך לצערך נראה שהרקרוס לא מצליח ללמוד מתקפה מסוג עשב בגלל שהוא חרק,
מה תעשה? קרוקונה עלה 6 רמות ו60% ולמד משאבת הידרו! קריינידוס התפתח ועלה 7 רמות ולמד רעידת אדמה! הרקרוס עלה 6 רמות!
דניס -
אתה נכנס לתוך החנות ורואה בשלט ענק 'מבצע מזון ברזל רק ב3 פוקדולרים!' והמוכר שואל:"איך אוכל לעזור לך?",
מה תעשה?
דניס -
"מזון פוקימונים מיוחד שפיתחתי בעצמי! אם הפוקימונים שלך יאכלו ממנו אני מבטיח לך שתוך זמן קצר העור שלהם יהיה קשה כפלדה!
אבל אם אתה מעוניין יש לי גם דברים אחרים להציע כמו אבני פיתוח, חפצי חיזוק ומלכודות פוקימונים, אתה מעוניין במשהו?",
מה תעשה?
ג'וני -
אלקטריק מהיר מאוד ומצליח להתחמק מבויזל ולשלוח עליו מכת ברק שפוגעת בו וגורמת לו הרבה נזק בויזל פצוע קשה ומנסה להתאושש,
אלקטריק לא מבזבז אף רגע ורץ אליו עם מכת וולט אדירה ופוגע בו מספיק חזק כדי לגמור אותו ונראה שהוא עצבני ועומד לתקוף אותך,
מה תעשה? בויזל עלה רמה ו30%!
"צא מהר צ'רמנדר והשתמש בלהביור כדי להגן עלי" אומר לו בזמן שאחזיר את בויזל לפוכדורOriginally posted by DButcher@Apr 15 2010, 04:42 PM
ג'וני -
אלקטריק מהיר מאוד ומצליח להתחמק מבויזל ולשלוח עליו מכת ברק שפוגעת בו וגורמת לו הרבה נזק בויזל פצוע קשה ומנסה להתאושש,
אלקטריק לא מבזבז אף רגע ורץ אליו עם מכת וולט אדירה ופוגע בו מספיק חזק כדי לגמור אותו ונראה שהוא עצבני ועומד לתקוף אותך,
מה תעשה? בויזל עלה רמה ו30%!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)