Pokemon GO
עמוד 17 מתוך 62 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 241 עד 255 מתוך 924
  1. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 04:42 PM
    דניס -
    "מזון פוקימונים מיוחד שפיתחתי בעצמי! אם הפוקימונים שלך יאכלו ממנו אני מבטיח לך שתוך זמן קצר העור שלהם יהיה קשה כפלדה!
    אבל אם אתה מעוניין יש לי גם דברים אחרים להציע כמו אבני פיתוח, חפצי חיזוק ומלכודות פוקימונים, אתה מעוניין במשהו?",
    מה תעשה?
    "אתה יכול להראות לי את ההשפעה?" שאלתי "או להסביר לי מה מלכודת פוקימונים עושה?"

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 03:58 PM

סילבר -
    הפוקימונים שלך בכושר מצויין והם מתחילים להתאמן ולעבוד קשה על המתקפות החדשות,
    -כעבור שלושה ימים-
    נראה ששלושתם התאמנו קשה וקרוקונה הצליח ללמוד להשתמש במשאבת ההידרו בצורה מושלמת והפך חזק ומחושל מאוד,
    קרינידוס מתקשה לבצע את רעידת האדמה אך לאחר אימונים רבים הוא לפתע מתחיל לזהור באו לבן ומדהים ומולך עומד עצום,
    רמפרדוס שמרגיש מוכן וחזק בהרבה מצליח לבצע רעידת אדמה בצורה מושלמת אך לצערך נראה שהרקרוס לא מצליח ללמוד מתקפה מסוג עשב בגלל שהוא חרק,
    מה תעשה? קרוקונה עלה 6 רמות ו60% ולמד משאבת הידרו! קריינידוס התפתח ועלה 7 רמות ולמד רעידת אדמה! הרקרוס עלה 6 רמות!
    אני אומר לכולם עבודה טובה מאוד. אני ממשיך באימונים שכרוכונה ילמד קרן קרח שרמפרדוס ילמד קרן על והרקרוס שילמד קרב סגור.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 03:58 PM
    רד -
    סוולו תשוש ופצוע אך הוא עף פעם נוספת לכיוון פליפר עם ציפור אמיצה ופוגע בו מספיק חזק כדי להפיל אותו לקרקע,
    סוולו מסיים את ההתקפה ונופל מיד אחריו והשופט פוסק:"שני הפוקימונים לא מסוגלים להלחם, זהו תיקו!" קאי מחזיר את פליפר ומוכן לסיבוב שלישי,
    אתם חוזרים לגובה רגיל והזירה נפתחת והופכת לבריכה וקאי אומר:"פרינפלאפ אני צריך אותך!" ולתוך המים צולל שלו,
    מה תעשה?
    "מרשטומפ צא" אומר"מים בוציים ואקדח מים"ואנסה את השילוב המוכר

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:36 AM

יואב -
    אתה ממשיך לצעוד ולחפש פוקימונים ולפץע אתה שומע רעש מתוך הביצה והיא בוקעת והופכת ל קטן ומתוק,
    לאחר כמה זמן אתה רואה שמנסה לאכול מפוחד,
    מה תעשה?
    "קדימה אריאדוס צא החוצה ותשתמש בקרן על על הפוקימון הסגול הזה XDD" אני אומר לו ומוציא אותו מהפוכדור

"ואתה טדיאורסה תשתמש בשריטה על מריל" אני אומר לו

5. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'רמנדר מצליח לעצור את אלקטריק ולפגוע בו עם הלהביור שגורם לו די הרבה נזק אך הוא מתאושש במהירות ושולח מכת ברק,
    צ'רמנדר לא מספיק לעשות דבר ומכת הברק פוגעת בו חזק וגורמת לו נזק רב אך הוא מצליח להתאושש בקלות,
    מה תעשה?

דניס -
    המוכר מחזיק את שלו ומכה בו בחוזקה עם אבן שהופכת לעשרות שברים קטנים בזמן שפיצ'ו לא ממצמץ אפילו,
    "ובאשר למלכודת פוקימונים, אם תניח אחת באמצע השטח הפתוח הסיכוי יש סיכוי גדול שתתפוס איתה פוקימון נדיר שלא ניתן למצוא סתם באותו השטח",
    מה תעשה?

סילבר -
    לאחר אימונים קשים ועבודה קשה נראה שקרוקונה מצליח ללמוד במקום קרן קרח רסיסי קרח בצורה מושלמת והופך לחזק מאוד,
    רמפרדוס עובד קשה מאוד ומתאמן הרבה מאוד עד שלבסוף הוא מצליח לבצע קרן על בצורה מושלמת ונראה שהגוף שלו מתחזק מאוד,
    הרקרוס מצליח ללמוד מאבק קרוב בקלות ונראה שהתנועה שלו נהיית מהירה מאוד וחזקה מאוד בעקבות זה והוא נהפך לחזק יותר,
    מה תעשה? קרוקונה עלה 3 רמות ולמד רסיסי קרח! רמפרדוס עלה 5 רמות ולמד קרן-על! הרקרוס עלה 4 רמות ו50% ולמד מאבק קרוב!

רד -
    מרשטומפ צולל לתוך המים ותוקף במהרה עם מים בוציים "פרינפלאפ השתמש בסיחרור כדי להתחמק!" המתקפה של מרשטומפ מגיעה לכיוון פרינפלאפ,
    ברגע האחרון פרינפלאפ מתחמק ממנה במהירות עם סיחרור בקלות "ציפורן פלדה, עכשיו!" פרינפלאפ מקשה את הכנף שלו וצולל לכיוון מרשטומפ,
    מרשטומפ שלו מספיק להתגונן חוטף חבטה חזקה שפוצעת אותו וגורמת לו נזק רב אך נראה שהוא מסוגל להלחם,
    מה תעשה? סוולו עלה 3 רמות ו50%!

יואב -
    אריאדוס פוגע בסוולוט לפני שהוא מצליח לעשות משהו ומעיף אותו אחורנית אך נראה שהוא מתעצבן ומשתמש בפצצת בוץ כתגובה,
    מריל המפוחד לפתע חוטף מכה שמכאיבה לו מאוד מטדיאורסה שמתחיל לצחוק לאחר ששרט את מריל ומריל מתעצבן עליו ופוגע בו עם הצלפת זנב,
    אריאדוס חוטף מתקפת פצצת בוץ חזקה שגורמת לו נזק רב וטדיאורסה מתגלגל על האדמה לכיוונך בעודו בוכה וצורח,
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 05:39 PM

סילבר -
    לאחר אימונים קשים ועבודה קשה נראה שקרוקונה מצליח ללמוד במקום קרן קרח רסיסי קרח בצורה מושלמת והופך לחזק מאוד,
    רמפרדוס עובד קשה מאוד ומתאמן הרבה מאוד עד שלבסוף הוא מצליח לבצע קרן על בצורה מושלמת ונראה שהגוף שלו מתחזק מאוד,
    הרקרוס מצליח ללמוד מאבק קרוב בקלות ונראה שהתנועה שלו נהיית מהירה מאוד וחזקה מאוד בעקבות זה והוא נהפך לחזק יותר,
    מה תעשה? קרוקונה עלה 3 רמות ולמד רסיסי קרח! רמפרדוס עלה 5 רמות ולמד קרן-על! הרקרוס עלה 4 רמות ו50% ולמד מאבק קרוב!

אני אומר לכולם עבודה מושלמת ואומר לכולם שהם הכי חזקים שיש. אני ממשיך באימונים עד שכרוכונו ילמד קרן קרח רמרדוס ילמד קרן סולארית והרקורוס ילמד שיברת אבנים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. משתמש מנוסה

יואב -
    אריאדוס פוגע בסוולוט לפני שהוא מצליח לעשות משהו ומעיף אותו אחורנית אך נראה שהוא מתעצבן ומשתמש בפצצת בוץ כתגובה,
    מריל המפוחד לפתע חוטף מכה שמכאיבה לו מאוד מטדיאורסה שמתחיל לצחוק לאחר ששרט את מריל ומריל מתעצבן עליו ופוגע בו עם הצלפת זנב,
    אריאדוס חוטף מתקפת פצצת בוץ חזקה שגורמת לו נזק רב וטדיאורסה מתגלגל על האדמה לכיוונך בעודו בוכה וצורח,
    מה תעשה?
    "אריאדוס תשתמש בירי חוטים כדי לכבול את מריל וסוולוט" אני אומר לו
    "טדיאורסה אתה לא צריך לפחד קדימה עכשיו מריל לא יכול לזוז תשתמש בשירטות הרבה זמן עד שיתעלף" אני אומר לו
    "ואתה אריאדוס שוב קרן על על סוולוט והפעם בכל הכוח"

8. אני ניניני אני סמל מיני
    ]

רד -
    מרשטומפ צולל לתוך המים ותוקף במהרה עם מים בוציים "פרינפלאפ השתמש בסיחרור כדי להתחמק!" המתקפה של מרשטומפ מגיעה לכיוון פרינפלאפ,
    ברגע האחרון פרינפלאפ מתחמק ממנה במהירות עם סיחרור בקלות "ציפורן פלדה, עכשיו!" פרינפלאפ מקשה את הכנף שלו וצולל לכיוון מרשטומפ,
    מרשטומפ שלו מספיק להתגונן חוטף חבטה חזקה שפוצעת אותו וגורמת לו נזק רב אך נראה שהוא מסוגל להלחם,
    מה תעשה? סוולו עלה 3 רמות ו50%!

מרשטומפ נסה שוב אבל קודם נסה להתקרב אליו..

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    סילבר -
    קרוקונה נראה מותש והוא לא מצליח להמשיך להתאמן לאחר כל כך הרבה ימים רצופים ורמפרדוס נשכב לישון ברגע שאתה מנסה ללמד אותו,
    הרקרוס מביט בך ולא מבין מה יש לך מכיוון שהוא מסוגל לבצע שבירת לבנים מהרגע שבו תפסת אותו והוא נראה מבולבל,
    מה תעשה?

יואב -
    סוולוט ומריל מרותקים לקורי העכביש של אריאדוס וטדיאורסה מזנק על מריל ומתחיל לשרוט אותו ולצחוק עד שהוא לא מסוגל יותר ומתעלף,
    אריאדוס טוען קרן-על ונראה שסוולוט משתמש בצבירה ומתחיל להתנפח עד שהקורים נקרעים והוא לא מבזבז עף רגע ושולח פצצת בוץ נוספת,
    נראה שקרן העל פוגעת בפצצת הבוץ ושני המתקפות יוצרות פיצוץ ענק שמזיק לשני הפוקימונים אך סוולוט משתמש בבליעה כדי להחלים ולהוריד את הנפח שלו,
    אריאדוס עדיין על רגליו מסוגל להלחם וסוולוט במצב מושלם לאחר שהחלים והוא מרגיש מצויין אך נראה שטדיאורסה קבור מתחתיו והתעלף כתוצאה מהפיצוץ,
    מה תעשה? טדיאורסה עלה 4 רמות!

רד -
    מרשטומפ מתאושש ומתחיל לצלול במהירות לכיוון פרינפלאפ ושמרחק כל-כך קטן מפריד ביניהם הוא תוקף עם מים בוציים,
    נראה שפרינפלאפ נפגע וניזוק מעט וזירת הבריכה נעשית מלוכלכת ובוצית מאוד "השתמש במערבולת!" פרינפלאפ מזנק מתוך המים ושולח מערבולת,
    נראה שמרשטומפ נלכד בתוך המערבולת והינו מסוגל להשתחרר עד שהיא נפסקת והוא צף על המים מסוחרר ומבולבל,
    "עכשיו גמור אותו עם ציפורן פלדה!" פרינפלאפ מזנק מתוך המים לאחר שהוא מקשיח את הכנף שלו והוא מתכונןן לתקוף את מרשטומפ חסר האונים,
    מה תעשה?

10. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 05:58 PM
    \
    רד -
    מרשטומפ מתאושש ומתחיל לצלול במהירות לכיוון פרינפלאפ ושמרחק כל-כך קטן מפריד ביניהם הוא תוקף עם מים בוציים,
    נראה שפרינפלאפ נפגע וניזוק מעט וזירת הבריכה נעשית מלוכלכת ובוצית מאוד "השתמש במערבולת!" פרינפלאפ מזנק מתוך המים ושולח מערבולת,
    נראה שמרשטומפ נלכד בתוך המערבולת והינו מסוגל להשתחרר עד שהיא נפסקת והוא צף על המים מסוחרר ומבולבל,
    "עכשיו גמור אותו עם ציפורן פלדה!" פרינפלאפ מזנק מתוך המים לאחר שהוא מקשיח את הכנף שלו והוא מתכונןן לתקוף את מרשטומפ חסר האונים,
    מה תעשה?
    אחיזר אותו לפוקדור ואוציא את איביזור

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה

יואב -
    סוולוט ומריל מרותקים לקורי העכביש של אריאדוס וטדיאורסה מזנק על מריל ומתחיל לשרוט אותו ולצחוק עד שהוא לא מסוגל יותר ומתעלף,
    אריאדוס טוען קרן-על ונראה שסוולוט משתמש בצבירה ומתחיל להתנפח עד שהקורים נקרעים והוא לא מבזבז עף רגע ושולח פצצת בוץ נוספת,
    נראה שקרן העל פוגעת בפצצת הבוץ ושני המתקפות יוצרות פיצוץ ענק שמזיק לשני הפוקימונים אך סוולוט משתמש בבליעה כדי להחלים ולהוריד את הנפח שלו,
    אריאדוס עדיין על רגליו מסוגל להלחם וסוולוט במצב מושלם לאחר שהחלים והוא מרגיש מצויין אך נראה שטדיאורסה קבור מתחתיו והתעלף כתוצאה מהפיצוץ,
    מה תעשה? טדיאורסה עלה 4 רמות!
    "חזור אריאדוס וצא וורטרטל" אני אומר ומוציא אותו

"קדימה תשתמש ישר במכת זנב וישר בבועות"

12. משתמש מנוסה
    סילבר -
    קרוקונה נראה מותש והוא לא מצליח להמשיך להתאמן לאחר כל כך הרבה ימים רצופים ורמפרדוס נשכב לישון ברגע שאתה מנסה ללמד אותו,
    הרקרוס מביט בך ולא מבין מה יש לך מכיוון שהוא מסוגל לבצע שבירת לבנים מהרגע שבו תפסת אותו והוא נראה מבולבל,
    מה תעשה?

אני אומר להם כל הכבוד ושמגיע להם מנוכה אני מחזיר אותם לפוקדורים לוקח אותם למרכז הפוקמונים מרפא אותם והולך לחנות.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    דניס -
    המוכר מחזיק את שלו ומכה בו בחוזקה עם אבן שהופכת לעשרות שברים קטנים בזמן שפיצ'ו לא ממצמץ אפילו,
    "ובאשר למלכודת פוקימונים, אם תניח אחת באמצע השטח הפתוח הסיכוי יש סיכוי גדול שתתפוס איתה פוקימון נדיר שלא ניתן למצוא סתם באותו השטח",
    מה תעשה?
    "אני אקח מהמזון" אמרתי בהיסוס "ומהמלכודות, 5 מלכודות"
    "מה יש לך עוד להציע?" שאלתי

14. משתמש מנוסה
    רד -
    איוויזור מזנק לתוך זירת הבריכה והוא מנסה לשחות עם הגפנים שלו כדי לא לטבוע "מתקפת מקור!" פרינפלאפ צולל אליו בשיא המהירות ומתכונן להתקיף,
    מה תעשה?

יואב -
    וורטרטל תוקף עם הצלפת זנב שלא ממש מזיזה לסוולוט אבל מיד תוקף פעם נוספת עם בועות שעושות לו מעט נזק,
    סוולוט נהיה ממש עצבני והוא מתכונן להשתמש בקרן-על, מה תעשה?

סילבר -
    אתה מגיע לחנות עם הפוקימונים במצב מצויין והמוכר מביט בך ואומר:"אפשר להציע לך לנסות את חגורת משקולות הכח האלה?
    אם תיתן לפוקימון מסוג לוחם ללבוש אותן הן יחזקו את מהלכי הלחימה שלו מאוד ואף יעשו אותו ללוחם אדיר! הן עולות רק 50 פוקדולרים",
    מה תעשה?

דניס -
    "טוב מאוד הנה לך רק שתדע שלמזון ייקח זמן רב לעבוד משהו כמו חצי שנה... הכל יעלה ביחד 150 פוקדולרים! ואם אתה מעוניין יש לי גם אבני פיתוח..",
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'רמנדר מצליח לעצור את אלקטריק ולפגוע בו עם הלהביור שגורם לו די הרבה נזק אך הוא מתאושש במהירות ושולח מכת ברק,
    צ'רמנדר לא מספיק לעשות דבר ומכת הברק פוגעת בו חזק וגורמת לו נזק רב אך הוא מצליח להתאושש בקלות,
    מה תעשה?
    "תרוץ אליו תוך כדי שימוש במתקפת להביור ואחר כך שריטה לפרצופו ואחר כך התקרחק ממנו ותהיה מוכן להפתעות" אומר לו

עמוד 17 מתוך 62 ראשוןראשון ... 7151617181927 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •