Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:53 PM
    סילבר -
    אתה מגיע לחנות עם הפוקימונים במצב מצויין והמוכר מביט בך ואומר:"אפשר להציע לך לנסות את חגורת משקולות הכח האלה?
    אם תיתן לפוקימון מסוג לוחם ללבוש אותן הן יחזקו את מהלכי הלחימה שלו מאוד ואף יעשו אותו ללוחם אדיר! הן עולות רק 50 פוקדולרים",
    מה תעשה?
    אני אומר"אוקי -_- אני אומר אני אקנה אחד ושואל מה עוד יש לך להציע?????".אני מתקשר לליירה לשאול מה קורה להראות לה את הפוקמונים שלי ושהיא תראה לי את שלה
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'רמנדר מצליח לרתק את אלקטריק עם להביור ולבסוף הוא מחסל אותו עם שריטה! אלקטריק שוכב על הקרקע מובס ומעולף,
    לפתע לאנס מגיח מתוך העצים ואומר:"תודה רבה לך, הצלת את המכון שלי ותהיה בטוח שאני אחכה להופעתך בכיפת רובי חבר",
    לאנס מסיים לדבר והולך משם אבל לא לפני שהוא נותן לך חצי מתג המכון של כיפת רובי כדי שתדע שהחצי השני יחכה לך ברגע שתביס אותו,
    מה תעשה?

סילבר -
    "טוב עם תרצה יש לי אבני פיתוח ואת הספר הזה" הוא מסיים את דבריו ומראה לך ספר ישן ומאובק שמסביר על מקום מיוחד במינו באי הקריסטל,
    "הספר מספר את אגדת חמשת הפוקימונים הקדומים ומקדש הקריסטל למעשה רשום פה שאחד מהפוקימונים חי ממש מתחת למעבורת הספיר וישנה מפה למקום הימצאו!",
    לאחר ששמעת את ההסבר אתה יוצר קשר עם ליירה שאומרת שהיא תחזור בקרוב לאי והיא שמחה מאוד לשמוע ממך ומראה לך שתפסה חמוד,
    מה תעשה? יש לך משקולות כח!

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 07:16 PM
    ג'וני -
    צ'רמנדר מצליח לרתק את אלקטריק עם להביור ולבסוף הוא מחסל אותו עם שריטה! אלקטריק שוכב על הקרקע מובס ומעולף,
    לפתע לאנס מגיח מתוך העצים ואומר:"תודה רבה לך, הצלת את המכון שלי ותהיה בטוח שאני אחכה להופעתך בכיפת רובי חבר",
    לאנס מסיים לדבר והולך משם אבל לא לפני שהוא נותן לך חצי מתג המכון של כיפת רובי כדי שתדע שהחצי השני יחכה לך ברגע שתביס אותו,
    מה תעשה?
    "לא יודע אם לתפוס את אלקטריק מה אתה אומר צ'רמנדר?" אשאל אותו

4. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'רמנדר מסתכל עלייך ומהנהן בראשו לחיוב לאחר שראה כמה חזק אלקטריק ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והופך ל חזק,
    מה תעשה? צ'רמנדר התפתח ועלה 4 רמות!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 07:25 PM
    ג'וני -
    צ'רמנדר מסתכל עלייך ומהנהן בראשו לחיוב לאחר שראה כמה חזק אלקטריק ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והופך ל חזק,
    מה תעשה? צ'רמנדר התפתח ועלה 4 רמות!
    "צ'רמיליון?!! התפתחת" אומר לו בשמחה ואלטף את ראשו ואוציא את בויזל מהפוכדור ואומר"אוקי שניכם אני רוצה שנתאמן חזק ושתוכלו להשתמש בעוד מתקפות אז עכשיו בויזל אני רוצה שתתאמן טוב טוב על מתקפת אגרוף קרח ואתה צ'רמיליון אני רוצה שתתאמן על ציפורן צל" אומר להם ואזרוק על אלקטריק פוכדור

6. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 07:16 PM

סילבר -
    "טוב עם תרצה יש לי אבני פיתוח ואת הספר הזה" הוא מסיים את דבריו ומראה לך ספר ישן ומאובק שמסביר על מקום מיוחד במינו באי הקריסטל,
    "הספר מספר את אגדת חמשת הפוקימונים הקדומים ומקדש הקריסטל למעשה רשום פה שאחד מהפוקימונים חי ממש מתחת למעבורת הספיר וישנה מפה למקום הימצאו!",
    לאחר ששמעת את ההסבר אתה יוצר קשר עם ליירה שאומרת שהיא תחזור בקרוב לאי והיא שמחה מאוד לשמוע ממך ומראה לך שתפסה חמוד,
    מה תעשה? יש לך משקולות כח!
    אני אומר לליירה גדול ולמוכר שאני אקח את הספר והמפה ואשים להרקרוס את המשקולת. אני אוציא את כרוכונה למים אעלה עליו ואגיד לו לצלול ואנווט אותו על פי המפה לפוקימון הקדום.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    איוויזור מזנק לתוך זירת הבריכה והוא מנסה לשחות עם הגפנים שלו כדי לא לטבוע "מתקפת מקור!" פרינפלאפ צולל אליו בשיא המהירות ומתכונן להתקיף,
    מה תעשה?
    תפוס אותו עם הגפנים שלך,ואז תשתמש עליו בעלי תער

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק נלכד בתוך הפוקדור ובתוך כמה שניות הוא נתפס! ואתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך למשך זמן קצר,
    -כעבור 5 ימים-
    עברו חמש ימים ארוכים של עבודה קשה ואימונים אדירים וסוף-סוף צ'רמיליון שולט בציפורן צל בשלמות לאחר שהוא התחזק מאוד,
    בויזל מצליח כבר לבצע מהלכים מדהימים עם אגרוף הקרח והמהירות והכח שלו נהיו אדירים והוא מרגיש מוכן להתפתח,
    הוא נעמד מולך ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים והגפיים, הראש, הזנב והגודל שלו משתנים ולאחר כמה שניות עומד מולך מרהיב,
    מה תעשה? צ'רמיליון עלה 7 רמות ולמד ציפורן צל! בויזל עלה 7 רמות והתפתח ולמד אגרוף קרח! תפסת אלקטריק!

סילבר -
    אתה מסיים את ההכנות וצולל מתחת למעבורת ועובר בתוך מערה תת ימית עד שאתה עולה מעל פני המים ומוצא את עצמך בין קירות המערה שעשויים אבן ספיר מדהימה,
    אתה ממשיך לתוך המערה ולאט לאט אתה מתחיל לראות כתובות על הקירות עד שאתה מגיע לקצה שם עומד מולך עמוד עשוי אבן ספיר בוהקת ויפה,
    לפתע אתה מתחיל לשמוע קולות מתוך העמוד ואתה מתחיל להרגיש רגשות מוזרים ולא מוסברים לפתע אתה שמח ומאושר ומתחיל לצחוק ולצעוק מאושר,
    קרוקונה לא מצליח להבין מה קרה לך ונראה שהוא מתוסכל מההתנהגות שלך ובניסיון להוציא אותך מזה הוא משתמש עלייך באקדח מים,
    נראה שההתקפה שלו חסרת תועלת ולפתע מתוך עמוד הספיר יוצאות ידיים עשויות מים שמושכות את קרוקונה לתוכו,
    הוא מנסה להתנהג בכל הכח ולקרוא לעזרתך אך אתה לא מסוגל להגיב ובשנייה האחרונה "עצור מיד!" נשמעת צעקה מקצה המערה,
    נראה שהידיים משחררות את קרוקונה ואתה גם כן משתחרר מההשפעה ונראה שקאי מנהיג המכון מתקרב אלייך,
    "אתה בסדר?" הוא שואל בעודו מחזיק סוג של קמיע שככל הנראה עוצר את כוחו של עמוד הספיר,
    מה תעשה?

רד -
    איוויזור מצליח לאחוז בפרינפלאפ עם הגפנים שלו ולהעיף אותו באוויר ורגע לפני שהוא נופל הוא עוצר את עצמו עם הגפנים,
    פרינפלאפ חטף מעט נזק והוא חוזר עם מתקפת מקור מהאוויר ואיוויזור שמנסה להבין איך להשתמש בעלי טער חסר אונים,
    רגע לפני שהוא פוגע איוויזור מזנק עם הגפנים שלו וקופץ על פרינפלאפ עם חבטת גוף שמעיפה אותו ומחסלת אותו,
    השופט מסתכל עליו ומכריז:"פרינפלאפ לא מסוגל להלחם! המנצח והזוכה בתג הספיר הוא רד מהוואן!" והוא ניגש אלייך ונותן לך את תג הספיר,
    מה תעשה? איוויזור עלה 4 רמות! זכית בתג הספיר! איוויזור לא יודע עלי טער תסתכל במתקפות שלו לפני שאתה מגיב!

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:14 PM
    ג'וני -
    אלקטריק נלכד בתוך הפוקדור ובתוך כמה שניות הוא נתפס! ואתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך למשך זמן קצר,
    -כעבור 5 ימים-
    עברו חמש ימים ארוכים של עבודה קשה ואימונים אדירים וסוף-סוף צ'רמיליון שולט בציפורן צל בשלמות לאחר שהוא התחזק מאוד,
    בויזל מצליח כבר לבצע מהלכים מדהימים עם אגרוף הקרח והמהירות והכח שלו נהיו אדירים והוא מרגיש מוכן להתפתח,
    הוא נעמד מולך ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים והגפיים, הראש, הזנב והגודל שלו משתנים ולאחר כמה שניות עומד מולך מרהיב,
    מה תעשה? צ'רמיליון עלה 7 רמות ולמד ציפורן צל! בויזל עלה 7 רמות והתפתח ולמד אגרוף קרח! תפסת אלקטריק!
    "וואו פלוטזל אתה נראה חזק מתמיד" אומר לו ואלטף את ראשו ואוציא את אלקטריק מהפוכדור ואומר "אתם צריכים מנוחה אז תלכו לפוכדורים שלכם" אומר ואכניס את צ'רמיליון ופלוטזל לפוכדורים ואומר "אוקי אלקטריק אני רוצה שתתאמן טוב טוב ותלמד להשתמש במתקפת מהירות אקסטרים" אומר לו

10. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק מתאמן זמן רב על המהירות שלו ועל המתקפה ומתחזק מאוד עד שהוא מצליח לבסוף לבצע אותה בשלמות!
    מה תעשה? אלקטריק עלה 8 רמות ולמד מהירות אקסטרים!

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:27 PM
    ג'וני -
    אלקטריק מתאמן זמן רב על המהירות שלו ועל המתקפה ומתחזק מאוד עד שהוא מצליח לבסוף לבצע אותה בשלמות!
    מה תעשה? אלקטריק עלה 8 רמות ולמד מהירות אקסטרים!
    "יפה אלקטריק כל הכבוד עבודה יפה" אומר לו ואכניס אותו לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי ואחפש מאמנים או פוקימונים לאימון

12. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה ממשיך לחפש אימון לאחר שהגעת למרכז הפוקימונים של מעבורת הספיר ואתה מסייר בתוך המעבורת ולפתע אתה רואה אדם מוזר לבוש שחורים מתקיף דיג מבוגר,
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:31 PM
    ג'וני -
    אתה ממשיך לחפש אימון לאחר שהגעת למרכז הפוקימונים של מעבורת הספיר ואתה מסייר בתוך המעבורת ולפתע אתה רואה אדם מוזר לבוש שחורים מתקיף דיג מבוגר,
    מה תעשה?
    "הי תעזוב אותו בשקט"אצעק לעברו ואוציא את אלקטריק ואומר "תשתמש במהירות אקטרים בשביל להרחיק את הבן אדם מן הדיג" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק מגיע במהירות כדי להרחיק אותו עד שלפתע הוא משליח פוקדור לאוויר ומתוכו יוצא גדול במיוחד,
    נראה שאלקטריק נרתע מעט ונסוג לאחור ואז הסקונטנק משתמש במסך עשן ולאחר שהעשן מתפזר נראה שהדיג והבחור השני נעלמו,
    אתה מביט למעלה ורואה את שניהם רכובים על גבו של שעף משם,
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:38 PM
    ג'וני -
    אלקטריק מגיע במהירות כדי להרחיק אותו עד שלפתע הוא משליח פוקדור לאוויר ומתוכו יוצא גדול במיוחד,
    נראה שאלקטריק נרתע מעט ונסוג לאחור ואז הסקונטנק משתמש במסך עשן ולאחר שהעשן מתפזר נראה שהדיג והבחור השני נעלמו,
    אתה מביט למעלה ורואה את שניהם רכובים על גבו של שעף משם,
    מה תעשה?
    "מעניין מי אלה" אמלמל לעצמי ואחפש מאמנים או פוקימונים לאימון

עמוד 18 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8161718192028 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •