Pokemon GO
עמוד 19 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 271 עד 285 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה ממשיך לסייר באיזור ולפתע אתה מבחין בבחור צעיר יושב על הרציף עם שלו
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:44 PM
    ג'וני -
    אתה ממשיך לסייר באיזור ולפתע אתה מבחין בבחור צעיר יושב על הרציף עם שלו
    מה תעשה?
    "הי לך"אומר ואתיישב לידו ואגיד "הי אתה לא מנהיג המכון כאן?" אשאל אותו בפתאומיות ואומר "אולי תרצה קרב קטן נגדי" אומר לו

3. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:14 PM

רד -
    איוויזור מצליח לאחוז בפרינפלאפ עם הגפנים שלו ולהעיף אותו באוויר ורגע לפני שהוא נופל הוא עוצר את עצמו עם הגפנים,
    פרינפלאפ חטף מעט נזק והוא חוזר עם מתקפת מקור מהאוויר ואיוויזור שמנסה להבין איך להשתמש בעלי טער חסר אונים,
    רגע לפני שהוא פוגע איוויזור מזנק עם הגפנים שלו וקופץ על פרינפלאפ עם חבטת גוף שמעיפה אותו ומחסלת אותו,
    השופט מסתכל עליו ומכריז:"פרינפלאפ לא מסוגל להלחם! המנצח והזוכה בתג הספיר הוא רד מהוואן!" והוא ניגש אלייך ונותן לך את תג הספיר,
    מה תעשה? איוויזור עלה 4 רמות! זכית בתג הספיר! איוויזור לא יודע עלי טער תסתכל במתקפות שלו לפני שאתה מגיב!
    "יששש"אני אצעק ועכשיו נחזור ללמוד מתקפות..איביזור ומרשטומפ רעידת אדמה
    מנצ'לקס קרן על וסוולו לתרגל שוב את המתקפות..

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "למען האמת כן אני מנהיג המכון, קאי אני אוהב לבוא לכאן מדי פעם ולהרגע.. אם אתה רוצה נוכל לערוך קרב של אחד על אחד כאן?",
    מה תעשה?

רד -
    כולם עובדים קשה מאוד ומתאמנים חזק במשך זמן קצר,
    -כעבור שבוע-
    נראה שלאחר שלושה ימים איוויזור עדיין מתקשה לבצע את המתקפה אך הוא התחזק מאוד ונראה שהוא מוכן להתפתח,
    לפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והגוף שלו משתנה והוא מתחיל לגדול עד שעומד מולך עצום שמבצע את ההתקפה בשלמות!
    מרשטומפ עדיין לא מסוגל להשתמש ברעידת אדמה לאחר שבוע שלם של אימונים קשים אך נראה שהוא התחזק מאוד!
    לפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והגפיים, הצורה, הזנב, הראש והגודל שלו משתנים ולאחר כמה שניות עומד מולך מרהיב,
    מאנצ'לקס מצליח לבצע את קרן-העל בשלמות ונראה שהוא סוף-סוף מוכן להתפתחות והוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ולהתפתח ל ישנוני,
    סוולו מתאמן ומתרגל ונהיה חזק מאוד ולפתע הוא עף מולך ומראה לך מתקפה חדשה כאשר הוא מקשה את הכנף שלו לפלדה ומרסק איתה סלע,
    מה תעשה? איוויזור עלה 9 רמות והתפתח ולמד רעידת אדמה! מרשטומפ עלה 9 רמות והתפתח!
    מאנצ'לקס עלה 9 רמות והתפתח ולמד קרן-על! סוולו עלה 7 רמות ו60% ולמד כנף פלדה!

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:19 AM
    ג'וני -
    "למען האמת כן אני מנהיג המכון, קאי אני אוהב לבוא לכאן מדי פעם ולהרגע.. אם אתה רוצה נוכל לערוך קרב של אחד על אחד כאן?",
    מה תעשה?
    "אוקי צא אלקטריק" אומר וואציא את אלקטריק

6. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 06:53 PM
    דניס -
    "טוב מאוד הנה לך רק שתדע שלמזון ייקח זמן רב לעבוד משהו כמו חצי שנה... הכל יעלה ביחד 150 פוקדולרים! ואם אתה מעוניין יש לי גם אבני פיתוח..",
    מה תעשה?
    "אני מקווה שאתה לא עובד עליי" סיננתי למוכר

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק שלך עומד מול פרניפלאפ שלו והם מוכנים להלחם "צא השתמש בקרן בועות!" פרינפלאפ מתחיל להפציץ את אלקטריק עם קרן הבועות,
    מה תעשה?

דניס -
    "מאשים אותי בגניבה?! הסתלק מהחנות שלי!" צועק המוכר ומגרש אותך משם, מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:30 AM
    ג'וני -
    אלקטריק שלך עומד מול פרניפלאפ שלו והם מוכנים להלחם "צא השתמש בקרן בועות!" פרינפלאפ מתחיל להפציץ את אלקטריק עם קרן הבועות,
    מה תעשה?

"השתמש במהירות אקסטרים כדי לפגוע בפרינפלאפ כמה שיותר מהר ואחר כך השתמש במכת וולט מטווח 0" אומר לו ואגיד "בוא תראה את שאר הפוקימונים שלי" אומר וואציא את צ'רמיליון ופלוטזל מהפוכדורים שלהם

9. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:30 AM
    דניס -
    "מאשים אותי בגניבה?! הסתלק מהחנות שלי!" צועק המוכר ומגרש אותך משם, מה תעשה?
    אני חוזר פנימה "מצטער פשוט אני לא רוצה שיעבדו עליי" אמרתי בבטחון "ותוך חצי שנהזה נשמע כשקר, אוליי יש לך אחד עם השפעה יותר קצרה?"

10. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק מצליח להתחמק ולהתקרב מספיק לפרינפלאפ כדי ליצור מכת וולט מושלמת שפוגעת כל כך חזק עד שהיא כמעט מביסה אותו,
    אתה מוציא את הצוות שלך ונראה שקאי מתרשם מאוד אך ממשיך להתעסק בקרב "כנף פלדה, קדימה!" פרינפלאפ מתאושש ומרחף לכיוון אלקטריק,
    הוא מקשה את הכנף שלו והופכת אותו לחזקה במיוחד ומכה באלקטריק שלא מספיק להתגונן בחוזקה וגורם לו הרבה נזק,
    מה תעשה?

דניס -
    "לצערי אלו הפריטים היחידים שאני יכול להציע, מצטער...", מה תעשה?

11. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:53 AM
    דניס -
    "לצערי אלו הפריטים היחידים שאני יכול להציע, מצטער...", מה תעשה?
    "טוב" אני משלם ויוצא מהחנות

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:53 AM
    ג'וני -
    אלקטריק מצליח להתחמק ולהתקרב מספיק לפרינפלאפ כדי ליצור מכת וולט מושלמת שפוגעת כל כך חזק עד שהיא כמעט מביסה אותו,
    אתה מוציא את הצוות שלך ונראה שקאי מתרשם מאוד אך ממשיך להתעסק בקרב "כנף פלדה, קדימה!" פרינפלאפ מתאושש ומרחף לכיוון אלקטריק,
    הוא מקשה את הכנף שלו והופכת אותו לחזקה במיוחד ומכה באלקטריק שלא מספיק להתגונן בחוזקה וגורם לו הרבה נזק,
    מה תעשה?
    "קדימה אלקטריק השתמש במכת ברק ואחר כך במהירות אקסטרים" אומר לו

13. משתמש מנוסה
    דניס -
    שילמת וקנית את החפצים החדשים שלך ואתה מחוץ לחנות, מה תעשה?

ג'וני -
    אלקטריק שולח מכת ברק אדירה על פרינפלאפ "השתמש בכנף פלדה כדי להגן!" פרינפלאפ מקשיח את הכנף שלו ומשתמש בה כדי לספוג את מכת הברק בלי נזק,
    אלקטריק לא מבזבז אף רגע ורץ עם מהירות אקסטרים ישר אל פרינפלאפ שלא מסוגל להתגונן וחוטף חבטה חזקה,
    "מתקפת מקור!" פרינפלאפ מתאושש ומזנק על אלקטריק עם מתקפת מקור אדירה, מה תעשה?

14. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:18 AM
    דניס -
    שילמת וקנית את החפצים החדשים שלך ואתה מחוץ לחנות, מה תעשה?
    אני אחפש פוקמון להתאמן מולו

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:18 AM

ג'וני -
    אלקטריק שולח מכת ברק אדירה על פרינפלאפ "השתמש בכנף פלדה כדי להגן!" פרינפלאפ מקשיח את הכנף שלו ומשתמש בה כדי לספוג את מכת הברק בלי נזק,
    אלקטריק לא מבזבז אף רגע ורץ עם מהירות אקסטרים ישר אל פרינפלאפ שלא מסוגל להתגונן וחוטף חבטה חזקה,
    "מתקפת מקור!" פרינפלאפ מתאושש ומזנק על אלקטריק עם מתקפת מקור אדירה, מה תעשה?
    "קדימה אלקטריק השתמש במהירות אקסטרים בשביל לפגוע בו ולהיות קרוב אליו ואז ישר השתמש במכת וולט כדי לחסל אותו" אומר לאלקטריק

עמוד 19 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9171819202129 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •