Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 62 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 02:14 PM
    יואב -
    אין לך צ'ימצ'אר יש לך סקווירטל אבל אני מוכן לשנות את המחוז והפוקימון שלך אם אתה רוצה

חחח התבלבתי במשחק אחר XDD
    אני ימשיך עם סקווירטל
    -----
    " קדימה סקווירטל צא לקרב ותשתמש בחבטת גוף וישר בבועות"

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    אני מוציא את טוטודיל ואומר לו קדימה נלך להילחם בחצר המאמנים וצועד לשם עם טוטודיל בחוץ
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 02:14 PM

חיים -
    "טוב זה המעט שאוכל לעשות כדי לפצות אותך, יש חצר מאמנים קרובה לכאן נוכל לערוך את הקרב שלנו שמה!" היא משיבה לך ופונה לעבר חצר המאמנים,
    אתם עומדים בשני צידי זירת הקרב והיא אומרת:"קרוקונה בוא נעשה את זה!" והיא שולחת את מה תעשה?
    "טרטוויג בגלל שהוא פוקימון מים עלי תער יהיה חזק עליו אז קדימה טרטוויג עלי תער"
    "ואיך קוראים לך?"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 11:44 AM

ג&#39;וני -
    *קודם כל אני שמתי לך תמונה כי אתה לא שמת תמונה מהאנימה אם תרצה לשנות פנה אלי*
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    אתה מגיע למעבדה של פרופסור אוק ועומד לצד גינת הפוקימונים שלו הוא יוצא לקראתך ואומר:"ג&#39;וני?" כאשר חיוך רחב מרוח על פניו,
    אתה ממהר להשיב:"זה אני אדוני, באתי הנה כדי לקחת את צ&#39;רמנדר&#33;" בישירות ותוך שניות ספורות אתה מוצא את עצמך מוכן למסע כאשר הפוקדור של צ&#39;רמנדר בידך,
    אתה צועד לעבר הנמל עולה על המעבורת ויוצא לכיוון אי הקריסטל כאשר לפתע אתה שומע:"סקווירטל אקדח מים&#33;" מכיוון הסיפון,
    מה תעשה?
    אוציא את צ&#39;רמנדר מהפוכדור ואומר לו "שלום לך חמוד אני ג&#39;וני ואני המאמן שלך ואני מקווה שנהיה חברים טובים" אומר לו ואלך איתו לאזור הרעש

5. משתמש מנוסה
    יואב -
    סקווירטל רץ לעבר אלקיד עם חבטת גוף וגורם לאלקיד נזק חמור אך נראה שכתוצאה מהמתקפה של סקווירטל היכולת של אלקיד הופעלה,
    סקווירטל משותק ומתקשה לבצע מתקפת בועות "אלקיד חסל אותו&#33; אגרוף רעם, עכשיו&#33;" המאמן פוקד עליו ואלקיד חובט בחוזקה בסקווירטל שבקושי מסוגל לעמוד,
    מה תעשה?

סילבר -
    אתה וטוטודייל מתקדמים לעבר חצר המאמנים ואתה מבחין שם במאמנת שנראית לך מוכרת שמתפעלת מ שלה
    מה תעשה?

חיים -
    טרטוויג משתמש בעלי טער ופוגע פגיעה ישירה בקרוקונה וגורם לו נזק רב אך נראה שקרוקונה מצליח להתאושש,
    "השם הוא יולי&#33; קרוקונה השתמש בנשיכה&#33;" קרוקונה רץ לעבר טרטוויג עם המלתעות פתוחות ומצליח לתפוס אותו בחוזקה כאשר הוא סוגר עליו את המלתעות,
    "עכשיו קרוקונה סיים את זה&#33;" קרוקונה מטה את ראשה קדימה ומעיף טרטוויג שבקושי שורד את ההתקפה אך נעמד פעם נוספת על רגליו ומתעקש להמשיך,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    אתה וצ&#39;רמנדר פונים יחדיו לאיזור הסיפון ואתם רואים שם ואת המאמן שלו מתאמנים,
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 03:52 PM

סילבר -
    אתה וטוטודייל מתקדמים לעבר חצר המאמנים ואתה מבחין שם במאמנת שנראית לך מוכרת שמתפעלת מ שלה
    מה תעשה?

אני אגיד הי ואשאל אותה אם היא רוצה להצטרף אלי למסע וקודם כל להילחם בי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. משתמש מנוסה
    יואב -
    סקווירטל רץ לעבר אלקיד עם חבטת גוף וגורם לאלקיד נזק חמור אך נראה שכתוצאה מהמתקפה של סקווירטל היכולת של אלקיד הופעלה,
    סקווירטל משותק ומתקשה לבצע מתקפת בועות "אלקיד חסל אותו&#33; אגרוף רעם, עכשיו&#33;" המאמן פוקד עליו ואלקיד חובט בחוזקה בסקווירטל שבקושי מסוגל לעמוד,
    מה תעשה?
    "קדימה סקווירטל קום מהר" אני אומר ומנסה להקים אותו

"עכשיו תנסה להשתמש באקדח מים לכיוון העינים שלו וישר בחבטת גוף בכל הכוח"

8. משתמש מנוסה

חיים -
    טרטוויג משתמש בעלי טער ופוגע פגיעה ישירה בקרוקונה וגורם לו נזק רב אך נראה שקרוקונה מצליח להתאושש,
    "השם הוא יולי&#33; קרוקונה השתמש בנשיכה&#33;" קרוקונה רץ לעבר טרטוויג עם המלתעות פתוחות ומצליח לתפוס אותו בחוזקה כאשר הוא סוגר עליו את המלתעות,
    "עכשיו קרוקונה סיים את זה&#33;" קרוקונה מטה את ראשה קדימה ומעיף טרטוויג שבקושי שורד את ההתקפה אך נעמד פעם נוספת על רגליו ומתעקש להמשיך,
    מה תעשה?
    "טרטוויג סינטזה ואז רוץ אילו ותשתמש בעלי תער
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

9. היכל התהילה
    שם דמות: דניס
    תמונה:אין לי, אתה יכול לשים לי גם?
    רקע: דניס נולד בעיר המים במחוז הואן וננטש בילדותו על ידי הוריו, ידוע לו שאמו נפטרה ואביו עזב במסטוריות.
    לטיאס ולטיאוס [השומרים של עיר המים] עזרו לו לגדול ובילו איתו את זמנם.
    כשמלאו לו 10 שנים דניס נפרד מלטיאוס ולטיאס ופנה לעיר ליליפורט, למעבדת פרופסור בירצ&#39; ומשם לאי הקריסטל&#33;
    מחוז: הואן
    הערות/בקשות: להרשם

10. משתמש מנוסה
    סילבר -
    "הו שלום לך&#33; השם שלי הוא ליירה וזה צ&#39;יקוריטה, אז מה אתה אומר קרב אה, מה אתה חושב צ&#39;יקוריטה?" היא אומרת ומביטה בצ&#39;יקוריטה שמהנהנת בחיוב,
    שניכם עומדים בשני צידי הזירה כאשר צ&#39;יקוריטה וטוטודייל עומדים זה מול זה מוכנים להלחם והיא אומרת:"צ&#39;יקוריטה חבטת גוף, קדימה&#33;",
    צ&#39;יקוריטה רץ לכיוון טוטודייל מוכן לחבוט בו, מה תעשה?

יואב -
    סקווירטל מצליח לעמוד שוב על הרגליים אך נראה שהוא סובל מאוד,
    "עכשיו תנסה להשתמש באקדח מים לכיוון העינים שלו וישר בחבטת גוף בכל הכוח" אתה אומר לו בהתלהבות אך נראה שהוא לא מבין בדיוק מזה אקדח מים,
    סקווירטל הכאוב איננו מבין את הכוונה שלך אך נראה שהוא משתמש בבועות ופוגע באלקיד אך לא גורם נזק רב,
    אלקיד מתאושש במהירות אך לפני שהוא מצליח להבין מה קןרה סקווירטל מופיע מולו וחובט בו חזקה עד שהוא מתעלף ומיד אחריו סקווירטל המותש מתעלף גם כן,
    המאמן של אלקיד מסתכל עלייך ואומר:"נראה לי שאלקיד ואני הפסדנו... נו טוב זה היה קרב נהדר&#33; מה דעתך שניקח את שני אלה למרכז הפנינה כדי שהם יקבלו טיפול רפואי?
    זה ממש אחרי דרך 301 זה ייקח לנו יום שלם אבל אין טעם להשאר פה ולהשאיר אותם במצב הזה לא ככה?",
    מה תעשה? סקווירטל עלה רמה ו80%&#33;

חיים -
    טרטוויג משתמש בסינטזה במטרה להחלים ויולי אומרת:"קרוקונה אל תיתן להשלים את ההחלמה&#33; השתמש באקדח מים&#33;",
    קרוקונה תוקף במהירות באקדח מים אך נראה שטרטוויג הצליח להשלים את הסינטזה והוא רץ במהירות לכיוון קרוקונה ומתחמק מאקדח המים,
    טרטוויג חולף על פניו של קרוקונה המבולבל ותוקף עם עלי טער שפוגעים בקרוקונה בחוזקה ומעלפים אותו,
    "קרוקונה היית נהדר תחזור&#33; זה היה קרב מצויין תודה לך&#33;" היא אומרת בעודה מחזירה את קרוקונה לפוקדור ומתכוננת לעזוב,
    מה תעשה? טרטוויג עלה 2 רמות ו30%&#33;

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 04:16 PM
    סילבר -
    "הו שלום לך&#33; השם שלי הוא ליירה וזה צ&#39;יקוריטה, אז מה אתה אומר קרב אה, מה אתה חושב צ&#39;יקוריטה?" היא אומרת ומביטה בצ&#39;יקוריטה שמהנהנת בחיוב,
    שניכם עומדים בשני צידי הזירה כאשר צ&#39;יקוריטה וטוטודייל עומדים זה מול זה מוכנים להלחם והיא אומרת:"צ&#39;יקוריטה חבטת גוף, קדימה&#33;",
    צ&#39;יקוריטה רץ לכיוון טוטודייל מוכן לחבוט בו, מה תעשה?

אני אומר לטוטודיל "תתחמק ותשתמש במבט ואז נשיכה"
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה

חיים -
    טרטוויג משתמש בסינטזה במטרה להחלים ויולי אומרת:"קרוקונה אל תיתן להשלים את ההחלמה&#33; השתמש באקדח מים&#33;",
    קרוקונה תוקף במהירות באקדח מים אך נראה שטרטוויג הצליח להשלים את הסינטזה והוא רץ במהירות לכיוון קרוקונה ומתחמק מאקדח המים,
    טרטוויג חולף על פניו של קרוקונה המבולבל ותוקף עם עלי טער שפוגעים בקרוקונה בחוזקה ומעלפים אותו,
    "קרוקונה היית נהדר תחזור&#33; זה היה קרב מצויין תודה לך&#33;" היא אומרת בעודה מחזירה את קרוקונה לפוקדור ומתכוננת לעזוב,
    מה תעשה? טרטוויג עלה 2 רמות ו30%&#33;
    "טוב תודה טרטוויג תחזור היית נהדר" אני ממשיך בדרכי

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

13. משתמש מנוסה

יואב -
    סקווירטל מצליח לעמוד שוב על הרגליים אך נראה שהוא סובל מאוד,
    "עכשיו תנסה להשתמש באקדח מים לכיוון העינים שלו וישר בחבטת גוף בכל הכוח" אתה אומר לו בהתלהבות אך נראה שהוא לא מבין בדיוק מזה אקדח מים,
    סקווירטל הכאוב איננו מבין את הכוונה שלך אך נראה שהוא משתמש בבועות ופוגע באלקיד אך לא גורם נזק רב,
    אלקיד מתאושש במהירות אך לפני שהוא מצליח להבין מה קןרה סקווירטל מופיע מולו וחובט בו חזקה עד שהוא מתעלף ומיד אחריו סקווירטל המותש מתעלף גם כן,
    המאמן של אלקיד מסתכל עלייך ואומר:"נראה לי שאלקיד ואני הפסדנו... נו טוב זה היה קרב נהדר&#33; מה דעתך שניקח את שני אלה למרכז הפנינה כדי שהם יקבלו טיפול רפואי?
    זה ממש אחרי דרך 301 זה ייקח לנו יום שלם אבל אין טעם להשאר פה ולהשאיר אותם במצב הזה לא ככה?",
    מה תעשה? סקווירטל עלה רמה ו80%&#33;
    "אוקיי בוא ניקח אותם במהרה" אני אומר ומתחיל לרוץ לכיוון מרכז הפנינה

14. משתמש מנוסה
    סילבר -
    טוטודייל מתחמק בקלות ומשתמש במבט על צ&#39;יקוריטה שנראה המום וקופא במקומו,
    טוטודייל מנצל את ההזדמנות וקופץ על צ&#39;יקוריטה עם נשיכה שגורמת נזק רב אך משחררת את צ&#39;יקוריטה מהשפעת המבט,
    "צ&#39;יקוריטה השתמש בגפן מצליפה כדי לכבול את טוטודייל ולהטיל אותו על הקרקע בחוזקה&#33;" צ&#39;יקוריטה שולח את הגפנים שלו על טוטודייל תופס אותו ומעיף אותו על הקרקע,
    טוטודייל העקשן קם למרות הנזק הגדול שחטף ונראה שהוא עצבני ומוכן לפקודה שלך,
    מה תעשה?

דניס -
    אתה מגיע למעבדה של פרופסור ברץ&#39; מוכן ומזומן למסע שלך ואתה פותח את דלת המעבדה ולהפתעתך אתה מוצא שמה פתק שאומר:"דניס אני מתנצל אך נראה שזומנתי לפגישה חשובה בשינו...
    אני השארתי לך פוקדור בתוך המעטפה עם אחד מהפוקימון האהובים שלי,
    במידה ואינך מרוצה ממנו אתה מוזמן לחכות לי עד שאשוב בשבוע הבא ובינתיים להשאר בהוואן..",
    אתה מביט במעטפה מאוכזב ומוציא ממנה את הפוקדור במטרה לבדוק איזה פוקימון מיסתורי נמצא שם "צא פוקדור&#33;" אתה אומר ומשחרר מהפוקדור שקופץ עלייך בחיבה,
    מה תעשה?

חיים -
    אתה ממשיך בדרכך לכיוון דרך 301 ולפתע מזנק עלייך
    מה תעשה?

יואב -
    אתה מתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים דרך השביל של דרך 301 אך נראה שלא פשוט לרוץ את זה ותוך לא מעט זמן אתה מותש מהריצה ועוצר לנוח באמצע הדרך,
    לפתע אתה שומע רחש מהשיחים ובלי שאתה אפילו מצליח להבין מה קורה אתה כבול בתוך רשת קורים ומתוך השיחים יוצא
    כבול וחסר אונים אתה לא יודע מה לעשות ופתאום אתה שומע:"היי יואב תאט קצת&#33;" והבחור שנלחמת בו סוף-סוף צמצם את הפער והגיע,
    "אוי לא&#33; ספינרק רשע שכמותך תשחרר אותו&#33;" הוא אומר ומתחיל לזרוק אבנים על ספינרק שבורח משם ואתה משתחרר,
    -כעבור כמה שעות-
    אתה והמאמן השני הצלחתם לחצות בבטחה את דרך 301 ואתם סוף-סוף במרכז הפנינה מחכים לפוקימונים שלכם שיתאוששו,
    "היי יואב אתה יודע חשבתי על זה ונראה לי שלא יזיק לשנינו שותף למסע... מה אתה אומר מתחשק לך שאני ואלקיד נלווה אותך בהרפתקאה הזאת?",
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 04:52 PM

יואב -
    אתה מתחיל לרוץ למרכז הפוקימונים דרך השביל של דרך 301 אך נראה שלא פשוט לרוץ את זה ותוך לא מעט זמן אתה מותש מהריצה ועוצר לנוח באמצע הדרך,
    לפתע אתה שומע רחש מהשיחים ובלי שאתה אפילו מצליח להבין מה קורה אתה כבול בתוך רשת קורים ומתוך השיחים יוצא
    כבול וחסר אונים אתה לא יודע מה לעשות ופתאום אתה שומע:"היי יואב תאט קצת&#33;" והבחור שנלחמת בו סוף-סוף צמצם את הפער והגיע,
    "אוי לא&#33; ספינרק רשע שכמותך תשחרר אותו&#33;" הוא אומר ומתחיל לזרוק אבנים על ספינרק שבורח משם ואתה משתחרר,
    -כעבור כמה שעות-
    אתה והמאמן השני הצלחתם לחצות בבטחה את דרך 301 ואתם סוף-סוף במרכז הפנינה מחכים לפוקימונים שלכם שיתאוששו,
    "היי יואב אתה יודע חשבתי על זה ונראה לי שלא יזיק לשנינו שותף למסע... מה אתה אומר מתחשק לך שאני ואלקיד נלווה אותך בהרפתקאה הזאת?",
    מה תעשה?
    "בטח בטח אני מאוד רוצה שתצטרף אליי למסע" אני אומר לו בשמחה ומחכה לסקווירטל שיחלים

עמוד 2 מתוך 62 ראשוןראשון 12341252 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •