Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 62 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אלקטריק משתמש במהירות אקסטרים ומתחמק ממתקפת המקור ומיד מתקרב אל פרינפלאפ ותוקף עם מכת וולט,
    פרינפאלפ לא מסוגל להתגונן וחוטף מכה אדירה שמפילה לו ונראה שהוא לא מסוגל לקום "תחזור! זה היה קרב אדיר! אני מחכה לך במכון שלי ברגע שתהיה מוכן לאתגר",
    הוא מזמין אותך לקרב והולך משם אלקטריק נראה מאושר מההישגים שלו ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך מדהים,
    מה תעשה? אלקטריק עלה 4 רמות ו50% והתפתח!

דניס -
    אתה מחפש פוקימון באיזור ביצות כריזוליט ומבחין ב שמתהלך שם,
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:28 AM
    ג'וני -
    אלקטריק משתמש במהירות אקסטרים ומתחמק ממתקפת המקור ומיד מתקרב אל פרינפלאפ ותוקף עם מכת וולט,
    פרינפאלפ לא מסוגל להתגונן וחוטף מכה אדירה שמפילה לו ונראה שהוא לא מסוגל לקום "תחזור! זה היה קרב אדיר! אני מחכה לך במכון שלי ברגע שתהיה מוכן לאתגר",
    הוא מזמין אותך לקרב והולך משם אלקטריק נראה מאושר מההישגים שלו ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך מדהים,
    מה תעשה? אלקטריק עלה 4 רמות ו50% והתפתח!
    זכיתי בפרס אני רוצה בבקשה גרוטל
    "יפה מנקטריק כל הכבוד עכשיו תנוח" אומר ואחזיר את כולם לפוכדור ואלך למרכז הפוקימונים

3. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:28 AM
    דניס -
    אתה מחפש פוקימון באיזור ביצות כריזוליט ומבחין ב שמתהלך שם,
    מה תעשה?
    אני אוציא את סטארלי "מתקפה מהירה!"

4. משתמש מנוסה
    קודם כל הזוכים בפרס על פתיחת עמוד 20 הם דניס וג'וני, אתם מוזמנים לבחור את הפוקימון שתרצו ולהגיד לי

ג'וני -
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בכושר מעולה, מה תעשה?

דניס -
    סטארלי עף עם מכת כנף ופוגע בסוולט אך נראה שהגוף שלו מפחית את נזק ההתקפה בהרבה והוא בקושי מושפע ממנה,
    מה תעשה?

5. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:35 AM
    דניס -
    סטארלי עף עם מכת כנף ופוגע בסוולט אך נראה שהגוף שלו מפחית את נזק ההתקפה בהרבה והוא בקושי מושפע ממנה,
    מה תעשה?
    "סטארלי מהירות!" אני מרים את הפוקדור של בלדום "צא בלדום! הפלה!"
    ---
    מתי בלדום ילמד מתקפות?

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:35 AM

ג'וני -
    אתה יוצא ממרכז הפוקימונים שהפוקימונים שלך בכושר מעולה, מה תעשה?

אני רוצה בבקשה גרוטל

"אוקי צאו כולם אני רוצה להתאמן" אומר ואוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוכדורים שלהם ואומר "צ'רמיליון אני רוצה השתתאמן על זעם דרקון,אתה פלוטזל אני רוצה שתתאמן על ריקוד גשם ואתה מנקטריק אני רוצה שתלמד להשתמש בניב קרח" אומר להם

7. משתמש מנוסה
    דניס - בלדום לומד מתקפות שהוא מתפתח למטאנג אבל אני יעשה שהוא יתפתח ברמה 14 אז אל תדאג
    סטארלי פוגע בו פעם נוספת אך שוב לא עושה יותר מדי נזק וסוולט מיד מחזיר מתקפה כאשר הוא מזנק לאוויר ומתכונן להשתמש בהטחה,
    רגע לפני שהוא נוחת על סטארלי בלדום יוצא לכיוונו עם הפלה ומעיף אותו בחוזקה ונראה שנגרם לא די הרבה נזק הפעם,
    מה תעשה?

ג'וני -
    כולם יוצאים ומתחילים להתאמן בחוזקה ובמשך כמה ימים,
    -כעבור שלושה ימים-
    צ'רמיליון שולט בזעם הדרקון בצורה אדירה והוא נראה חזק מאוד פלטוזל מצליח לבצע את ריקוד הגשם בלי יותר מדי בעיות,
    מנטריק מצליח כל פעם כמעט ולהשלים את ההתקפה עד שלבסוף נראה שהוא מצליח בצורה מושלמת לאחר שהתחזק מאוד,
    מה תעשה? קיבלת גרוטל! צ'רמיליון על 5 רמות ולמד זעם הדרקון! פלוטזל עלה 3 רמות ו70% ולמד ריקוד גשם! מנטריק עלה 6 רמות ולמד ניב קרח!

8. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:08 AM
    דניס - בלדום לומד מתקפות שהוא מתפתח למטאנג אבל אני יעשה שהוא יתפתח ברמה 14 אז אל תדאג
    סטארלי פוגע בו פעם נוספת אך שוב לא עושה יותר מדי נזק וסוולט מיד מחזיר מתקפה כאשר הוא מזנק לאוויר ומתכונן להשתמש בהטחה,
    רגע לפני שהוא נוחת על סטארלי בלדום יוצא לכיוונו עם הפלה ומעיף אותו בחוזקה ונראה שנגרם לא די הרבה נזק הפעם,
    מה תעשה?
    "בלדום הפלה מהר! סטארלי תעוף גבוהה שהוא לא יראה אותך!"

9. משתמש מנוסה
    דניס -
    סטארלי עף גבוה ומנסה להסתתר אך הדבר בלתי אפשרי ברגע שהוא מתחיל לזהור באור לבן חזק ומשנה צורה ל שמושך את תשומתת לבו של סוולט,
    סוולוט מאבד את הריכוז ולפתע חוטף מכה אדירה מבלדום שפוגע בו בחוזקה ומעיף אותו אחורה,
    מה תעשה? סטארלי התפתח ולמד אס אווירי!

10. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:21 AM
    דניס -
    סטארלי עף גבוה ומנסה להסתתר אך הדבר בלתי אפשרי ברגע שהוא מתחיל לזהור באור לבן חזק ומשנה צורה ל שמושך את תשומתת לבו של סוולט,
    סוולוט מאבד את הריכוז ולפתע חוטף מכה אדירה מבלדום שפוגע בו בחוזקה ומעיף אותו אחורה,
    מה תעשה? סטארלי התפתח ולמד אס אווירי!
    "סטארביה אס אווירי! בלדו תחכה שהוא יפגע בו והפלה!"

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:08 AM

ג'וני -
    כולם יוצאים ומתחילים להתאמן בחוזקה ובמשך כמה ימים,
    -כעבור שלושה ימים-
    צ'רמיליון שולט בזעם הדרקון בצורה אדירה והוא נראה חזק מאוד פלטוזל מצליח לבצע את ריקוד הגשם בלי יותר מדי בעיות,
    מנטריק מצליח כל פעם כמעט ולהשלים את ההתקפה עד שלבסוף נראה שהוא מצליח בצורה מושלמת לאחר שהתחזק מאוד,
    מה תעשה? קיבלת גרוטל! צ'רמיליון על 5 רמות ולמד זעם הדרקון! פלוטזל עלה 3 רמות ו70% ולמד ריקוד גשם! מנטריק עלה 6 רמות ולמד ניב קרח!
    "יפה חברים עכשיו צריך לאמן את צ'רמיליון כדי שיתפתח כי הוא יהיה פוקימון מעופף וזה קרב של מים ומעופף" אומר ואגיד "צ'רמיליון תתאמן על מתקפת אס אווירי" אומר לו ואוציא את גרוטל מהפוכדור ואומר לו "שלום אני המאמן שלך וזה הצוות שלך" אומר ואצביע לו על הצוות שלי "עכשיו אני רוצה שתלמד להשתמש באבנים חדות" אומר לו ואחזיר את פלוטזל ומנקטריק לפוכדורים שלהם

12. משתמש מנוסה
    דניס -
    סטרביה עף לתוך סוולט עם אס אווירי בשיא המהירות וסוולט משתמש בצבירה כדי להתנפח ולהפחית את הנזק ומיד לאחר מכן הוא תוקף עם פליטה,
    סוולט שולח מתקפה חזקה על סטרביה אך רגע לפני שהוא פוגע בלדום פוגע בו עם הפלה ומכשיל את המתקפה שלו,
    סוולט חוטף מכה רצינית מההפלה ועף על אחד העצים בעודו פולט אנרגיה מפיו מה שגורם לפיצוץ אדיר ולסוולט להתעלף,
    מה תעשה? בלדום עלה 5 רמות ו60%! סטרביה עלה 4 רמות ו80%!

ג'וני -
    צ'רמיליון מתאמן קשה ונראה שלאחר זמן רב הוא מוכן להתפתח והוא מתחיל לשנות צורה עד שעומד מולך רב עוצמה,
    נראה שצ'אריזרד מצליח לבצע מתקפת אס אווירי מושלמת וגרוטל שמתאמן קשה על אבנים חדות מסיים את אימוניו בהצלחה!
    מה תעשה? צ'רמיליון התפתח ועלה 4 רמות ולמד אס אווירי! גרוטל עלה 6 רמות ו80% ולמד אבנים חדות!

13. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:51 AM
    דניס -
    סטרביה עף לתוך סוולט עם אס אווירי בשיא המהירות וסוולט משתמש בצבירה כדי להתנפח ולהפחית את הנזק ומיד לאחר מכן הוא תוקף עם פליטה,
    סוולט שולח מתקפה חזקה על סטרביה אך רגע לפני שהוא פוגע בלדום פוגע בו עם הפלה ומכשיל את המתקפה שלו,
    סוולט חוטף מכה רצינית מההפלה ועף על אחד העצים בעודו פולט אנרגיה מפיו מה שגורם לפיצוץ אדיר ולסוולט להתעלף,
    מה תעשה? בלדום עלה 5 רמות ו60%! סטרביה עלה 4 רמות ו80%!
    קומבסקין כבר איתי?
    --
    "עבודה טובה" אני מחפש פוקימון אחר להתאמן מולו

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 03:58 PM

חיים -
    טרטוויג מזנק לתוך הזירה ותוקף עם עלי טער רבי עוצמה שפוגעים באזומריל בצורה אדירה וכמעט ומחסלים אותו אך נראה שהוא מצליח להתאושש,
    אזומריל קם על רגליו בחזרה אך טרטוויג מפתיע אותו עם כדור אנרגיה אדיר שפוגע בו ומפיל אותו לגמרי "תחזור!" צועק קאי,
    השופט מכריז:"אזומריל לא מסוגל להלחם המנצח הוא טרטוויג!" הזירה נפתחת ואתם עולים למרומים בזמן שגג המכון נפתח,
    אתם עומדים באוויר בתוך זירת המגדל וקאי אומר:"פליפר קדימה!" ומולך עף שמוכן לקרב,
    לפתע טרטוויג שעומד מולך מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והוא משנה צורה ומתפתח תוך מספר שניות ל מדהים!
    מה תעשה? טרטוויג התפתח ועלה 4 רמות!

"טרטוויג התפתחתה תשתמש בעלי תער ואז רוץ אילו ועוד עלי תער"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

15. משתמש מנוסה
    "וואו צ&#39;ריזרד התפתחת" אומר ואעלה על גבו ואומר "גרוטל עבודה טובה תחזור לפוכדור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואומר לצ&#39;ריזרד "אוקי עכשיו עוף אל מרכז הפוקימונים" אומר לו ואנווט אותו למקום

עמוד 20 מתוך 62 ראשוןראשון ... 10181920212230 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •