Pokemon GO
עמוד 21 מתוך 62 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 301 עד 315 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    דניס - כן תסתכל עליו בעמוד שלך
    אתה מחפש אימון פוקימון נוסף ולפתע אתה מבחין במאמן צעיר שמתאמן עם שלו על אחד העצים
    מה תעשה?

חיים -
    גרוטל רץ לעבר פליפר עם עלי טער ללא הפסקה "השתמש בסופה!" פליפר מצליח ליירט את עלי הטער לפני פגיעה כל פעם,
    מה תעשה?

ג'וני -
    אתה עף עם צ'אריזרד למרכז הפוקימונים וברגע שאתה נוחת שם מאמן צעיר מביט בך ואומר:"נראה שיש לך פה חתיכת פוקימון,
    אני בדיוק הייתי בדרכי למכון אבל אם תסכים להלחם בי לפני שאני הולך זה יהיה אימון טוב, מה אתה אומר על קרב של שלושה על שלושה?"
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:06 AM

ג'וני -
    אתה עף עם צ'אריזרד למרכז הפוקימונים וברגע שאתה נוחת שם מאמן צעיר מביט בך ואומר:"נראה שיש לך פה חתיכת פוקימון,
    אני בדיוק הייתי בדרכי למכון אבל אם תסכים להלחם בי לפני שאני הולך זה יהיה אימון טוב, מה אתה אומר על קרב של שלושה על שלושה?"
    מה תעשה?
    "תודה הוא באמת חזק אני מאוד אוהב אותו ואשמח לעשות איתך קרב" אומר ואחבק את צווארו של צ'ריזרד ואומר "אני אתחיל עם צ'ריזרד" אומר לו

3. משתמש מנוסה

חיים -
    גרוטל רץ לעבר פליפר עם עלי טער ללא הפסקה "השתמש בסופה!" פליפר מצליח ליירט את עלי הטער לפני פגיעה כל פעם,
    מה תעשה?
    "גרוטל תקפוץ על פליפר ותעשה לו מול הפנים חבטת גוף וכדור אנרגיה"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. היכל התהילה
    דניס - כן תסתכל עליו בעמוד שלך
    אתה מחפש אימון פוקימון נוסף ולפתע אתה מבחין במאמן צעיר שמתאמן עם שלו על אחד העצים
    מה תעשה?
    ראיתי, אבל לא ידעתי עם הוא כבר אצלי...
    --
    "היי אתה&#33;" צעקתי אליו "רוצא להילחם?"
    "שמי דניס, ואתה בטח אש קטצ&#39;ם&#33;"

5. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני -
    אתם עומדים בשני צידי הזירה כאשר צ&#39;אריזרד נמצא לצידך ופול אומר:"אלקטאבז צא&#33;" ושולח את מולך,
    "אלקטאבז השתמש רעם&#33;" אלקטאבז שולח רעם אדיר לכיוון צ&#39;אריזרד, מה תעשה?

חיים -
    גרוטל קופץ על פליפר ומנסה להתמקם "תעיף אותו&#33;" פליפר מתנער ומעיף גרוטל בקלות אך לפני שהוא נופל הוא שולח עליו כדור אנרגיה,
    פליפר חוטף את כדור האנרגיה שיוצר פיצוץ אדיר וגורם לו נזק רב אך הוא מתאושש "פליפר אקדח מים&#33;" פליפר שולח מתקפת אקדח מים אדירה על גרוטל,
    מה תעשה?

דניס -
    אש משיב:"אשמח להלחם בך, מה אתה אומר על קרב של שלושה על שלושה?" הוא מסתכל עלייך ומחכה לתשובה,
    מה תעשה?

6. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:20 AM
    דניס -
    אש משיב:"אשמח להלחם בך, מה אתה אומר על קרב של שלושה על שלושה?" הוא מסתכל עלייך ומחכה לתשובה,
    מה תעשה?
    "יאלה" אמרתי בבטחון

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:20 AM
    ג&#39;וני -
    אתם עומדים בשני צידי הזירה כאשר צ&#39;אריזרד נמצא לצידך ופול אומר:"אלקטאבז צא&#33;" ושולח את מולך,
    "אלקטאבז השתמש רעם&#33;" אלקטאבז שולח רעם אדיר לכיוון צ&#39;אריזרד, מה תעשה?
    "צ&#39;ריזרד השתמש בלהביור בשביל שהוא יתנגש ברעם ואחר כל השתמש בזעם דרקון" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    דניס -
    אתם עומדים זה מול זה ואש אומר:"בויזל אני בוחר בך&#33;" ומולך נעמד שנראה חזק במיוחד,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד שולח להביור אדיר שיוצר פיצוץ ברגע שהוא מתנגש עם הרעם שני הפוקימונים נפגעים מהפיצוץ וצ&#39;אריזרד מתכונן למתקפת זעם דרקון,
    צ&#39;אריזרד שולח מתקפה אדירה על אלקטאבז "השתמש בהגנה&#33;" פול אומר במהירות ואלקטאבז מצליח לחסום את ההתקפה של צ&#39;אריזרד עם הגנה פשוטה,
    "עכשיו אגרוף רעם&#33;" אלקטאבז מחליף מיד מהגנה להתקפה וקופץ על צ&#39;אריזרד עם אגרוף רעם אדיר שפוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:28 AM

ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד שולח להביור אדיר שיוצר פיצוץ ברגע שהוא מתנגש עם הרעם שני הפוקימונים נפגעים מהפיצוץ וצ&#39;אריזרד מתכונן למתקפת זעם דרקון,
    צ&#39;אריזרד שולח מתקפה אדירה על אלקטאבז "השתמש בהגנה&#33;" פול אומר במהירות ואלקטאבז מצליח לחסום את ההתקפה של צ&#39;אריזרד עם הגנה פשוטה,
    "עכשיו אגרוף רעם&#33;" אלקטאבז מחליף מיד מהגנה להתקפה וקופץ על צ&#39;אריזרד עם אגרוף רעם אדיר שפוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?
    "אוקי צ&#39;ריזרד עכשיו עוף מהר אל אלקטאבז והשתמש בלהביור ואחר כך מהר השתמש באס אווירי ואחר כך חזור לאוויר" אומר לו

10. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:28 AM
    דניס -
    אתם עומדים זה מול זה ואש אומר:"בויזל אני בוחר בך&#33;" ומולך נעמד שנראה חזק במיוחד,
    מה תעשה?
    "צא סטרביה&#33;" זרקתיי פוקדור לאויר "תתחיל אתה&#33;"

11. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד תוקף במהירות עם להביור אדיר שפוגע באלקטאבז וגורם לו נזק רב "אלקטאבז אגרוף רעם פעם נוספת&#33;" פול אומר,
    צ&#39;אריזרד עף לכיוון אלקטאבז עם אס אווירי במהירות והוא ואלקטאבז מתנגשים זה בזה עם אגרוף רעם ואס אווירי חזקים במיוחד,
    נראה שהשניים לא מצליחים לגבור אחד על השני ושניהם נסוגים לאחור, מה תעשה?

דניס -
    סטרביה מופיע בזירה ומוכן להלחם ואש אומר:"בויזל קדימה השתמש בסילון אקווה&#33;" ובויזל טס במהירות לכיוון סטרביה ופוגע בו בחוזקה,
    סטרביה מתאושש מהפגיעה ואש מוסיף לומר:"עכשיו השתמש באקדח מים&#33;" בויזל שולח מתקפת אקדח מים אדירה לכיוון סטרביה,
    מה תעשה?

12. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:35 AM
    דניס -
    סטרביה מופיע בזירה ומוכן להלחם ואש אומר:"בויזל קדימה השתמש בסילון אקווה&#33;" ובויזל טס במהירות לכיוון סטרביה ופוגע בו בחוזקה,
    סטרביה מתאושש מהפגיעה ואש מוסיף לומר:"עכשיו השתמש באקדח מים&#33;" בויזל שולח מתקפת אקדח מים אדירה לכיוון סטרביה,
    מה תעשה?
    "תחמוק בעזרת מהירות&#33; תשתמש במכת כנף בעזרת תנופה מהמהירות&#33;"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:35 AM
    ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד תוקף במהירות עם להביור אדיר שפוגע באלקטאבז וגורם לו נזק רב "אלקטאבז אגרוף רעם פעם נוספת&#33;" פול אומר,
    צ&#39;אריזרד עף לכיוון אלקטאבז עם אס אווירי במהירות והוא ואלקטאבז מתנגשים זה בזה עם אגרוף רעם ואס אווירי חזקים במיוחד,
    נראה שהשניים לא מצליחים לגבור אחד על השני ושניהם נסוגים לאחור, מה תעשה?

"עכשיו צ&#39;ריזרד תעוף מהר לאלקטאבז תוך כדי שאתה משתמש בזעם דרקון ואחר כך שאתה קרוב אליו תשתמש בציפורן צל ואחר כך עוף לאוויר" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    דניס -
    סטרביה מתחמק בצורה מדהימה ופוגע מיד בבויזל בחוזקה וגורם לו נזק רב בויזל מנסה להתאושש ולקום על רגליו,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד מתקדם אל אלקטאבז בשיא המהירות עם זעם דרקון "השתמש בהגנה&#33;" פול אומר ואלקטאבז חוסם את זעם הדרקון בזמן שצ&#39;אריזרד מתקדם אליו,
    צ&#39;אריזרד קרוב אל אלקטאבז והוא תוקף את אלקטאבז עם ציפורן צל בהפתעה ששוברת את המחסום של אלקטאבז ופוגעת בו בחוזקה,
    אלקטאבז מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו בחזרה "רעם קדימה&#33;" ואלקטאבז שולח רעם אדיר לצ&#39;אריזרד שקרוב אליו ונפגע בחוזקה,
    צ&#39;אריזרד נפצע קשה ונסוג לאחור, מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:42 AM

ג&#39;וני -
    צ&#39;אריזרד מתקדם אל אלקטאבז בשיא המהירות עם זעם דרקון "השתמש בהגנה&#33;" פול אומר ואלקטאבז חוסם את זעם הדרקון בזמן שצ&#39;אריזרד מתקדם אליו,
    צ&#39;אריזרד קרוב אל אלקטאבז והוא תוקף את אלקטאבז עם ציפורן צל בהפתעה ששוברת את המחסום של אלקטאבז ופוגעת בו בחוזקה,
    אלקטאבז מצליח להתאושש ולעמוד על רגליו בחזרה "רעם קדימה&#33;" ואלקטאבז שולח רעם אדיר לצ&#39;אריזרד שקרוב אליו ונפגע בחוזקה,
    צ&#39;אריזרד נפצע קשה ונסוג לאחור, מה תעשה?
    "קדימה צ&#39;ריזרד לא לוותר השתמש במתקפת להביור מהשמיים ואחר כך זעם דרקון ותנסה להתחמק מכל מתקפה שלו" אומר לו

עמוד 21 מתוך 62 ראשוןראשון ... 11192021222331 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •