Pokemon GO
עמוד 23 מתוך 62 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 331 עד 345 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 12:35 PM
    ג'וני -
    פלוטזל רץ במהירות ותוקף עם אקדח מים שגורם להורסרינג נזק רב "זרוע פטיש, עכשיו!" הורסרינג מנסה לפגוע בפלוטזל אך ברגע האחרון הוא מתחמק עם סילון אקווה,
    פלוטזל מופיע מאחורי הורסרינג עם סילון אקווה ופוגע בו בחוזקה ונראה שהורסרינג זועם והוא תוקף את פלוטזל עם זרוע פטיש בחוזקה,
    פלוטזל לא מספיק להתחמק וחוטף חבטה אדירה שמטיחה אותו באדמה ומצליחה לגמור אותו, מה תעשה?
    פלוטזל עלה רמה ו80%!
    "יפה פלוטזל"אומר ואחזיר אותו לפוכדור "צא מנקטריק" אומר ואוציא את מנקטריק "השתמש במהירות אקטרים ואחר כך במכת וולט ואח כך השתמש שוב במהירות אקטרים כדי להתרחק הרבה מאורסרינג" אומר לו

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 15 2010, 09:14 PM
    סילבר -
    אתה מסיים את ההכנות וצולל מתחת למעבורת ועובר בתוך מערה תת ימית עד שאתה עולה מעל פני המים ומוצא את עצמך בין קירות המערה שעשויים אבן ספיר מדהימה,
    אתה ממשיך לתוך המערה ולאט לאט אתה מתחיל לראות כתובות על הקירות עד שאתה מגיע לקצה שם עומד מולך עמוד עשוי אבן ספיר בוהקת ויפה,
    לפתע אתה מתחיל לשמוע קולות מתוך העמוד ואתה מתחיל להרגיש רגשות מוזרים ולא מוסברים לפתע אתה שמח ומאושר ומתחיל לצחוק ולצעוק מאושר,
    קרוקונה לא מצליח להבין מה קרה לך ונראה שהוא מתוסכל מההתנהגות שלך ובניסיון להוציא אותך מזה הוא משתמש עלייך באקדח מים,
    נראה שההתקפה שלו חסרת תועלת ולפתע מתוך עמוד הספיר יוצאות ידיים עשויות מים שמושכות את קרוקונה לתוכו,
    הוא מנסה להתנהג בכל הכח ולקרוא לעזרתך אך אתה לא מסוגל להגיב ובשנייה האחרונה "עצור מיד!" נשמעת צעקה מקצה המערה,
    נראה שהידיים משחררות את קרוקונה ואתה גם כן משתחרר מההשפעה ונראה שקאי מנהיג המכון מתקרב אלייך,
    "אתה בסדר?" הוא שואל בעודו מחזיק סוג של קמיע שככל הנראה עוצר את כוחו של עמוד הספיר,
    מה תעשה?

אני מוציא את רמפרדוס והרקרוס ואומר לקאי תודה ואומר להם להשתמש בקרן על זימזום ורסיסי קרח על העמוד
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 12:35 PM
    דניס -
    קומבסקין מנסה לעצור את פיקאצ'ו עם להביור אך נראה שזה רק מאט אותו ומפחית מעוצמת ההתקפה שלו ותוך מספר שניות קומבסקין חוטף פגיעה רצינית,
    נראה שהוא עדיין מצליח לעמוד על רגליו לאחר שהוא מתאושש מהפגיעה אך הוא מותש לגמרי, מה תעשה?
    "בעיטה כפולה!"

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 11:57 AM

יואב -
    וורטרטל נכנס לתוך השריון שלו ומתחיל להסתובב ומתחמק מקרן-העל ומיד פוגע בסוולט עם אקדח מים שגורם לו די הרבה נזק,
    סוולט מצליח להתאושש ותוקף עם פצצת בוץ חזקה, מה תעשה?
    "עכשיו תשתמש בבועות לכיוון העיניים שלו כדי שלא יוכל לראות וישר חבטת גוף בכל הכוח"

5. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה מעביר את הזמן באימונים ממושכים אך נראה שאין לך את הידע שצריך כדי ללמד מתקפה כמו צמח משוגע,
    לאחר אימונים רבים סוומפרט סוף-סוף מבצע קרן קרח מושלמת אך נראה שיש לו בעיה עם רעידת האדמה ונראה שסנורלקס מותש מדי בשביל להתאמן,
    סוולו הופך לחזק מאוד ומהיר מאוד לאחר זמן מה ונראה שהוא לימד את עצמו צוות כפול בזמן שהתאמן לבד,
    מה תעשה? ווינזור עלה 2 רמות! סוומפרט עלה רמה אחת ו80% ולמד קרן קרח! סוולו עלה 2 רמות ו50% ולמד צוות כפול!

ג'וני -
    מנקטריק מצליח להתקרב אל הורסרינג במהירות והוא פוגע בו בחוזקה עם מכת וולט שמשתקת אותו ומיד נסוג לאחור עם מהירות אקסטרים,
    מה תעשה?

סילבר -
    הפוקימונים שלך תוקפים את עמוד הספיר ולפתע הוא מתחיל לזהור ויוצא מתוכו אור כחול שמקבל צורה של יצור ממש כמו מתוך פוקדור,
    הפוקימונים שלך עוצרים את התקפותיהם ומרחפת מולך סוג של אנרגיה קוסמית כחולה שבמרכזה נמצאת אבן כחולה,
    "מה מעשייך במשכן רוח הספיר בן אנוש? רק נבחר בני האדם מורשה להתקרב לכאן וזהו קאי מנהיג המכון! אני אבקש ממך לעזוב ברגע זה!",
    היצור מסיים לדבר לתוך הראש שלך בעודו זועם על העובדה שהפרת את חוקיו וקאי מביט בו ואומר:"אני מצטער ספריון לא ידעתי שהוא בא הנה..",
    ומשתחווה בפני היצור והיצור משיב לו:"עלייך להענש אתה נרדמת בשמירה על המשכן שלי ונתת לגורם זר לחדור הנה!
    בעבור הטעות שלך מעתה והלאה הנשמה שלך תהיה אסירה שלי והגוף שלך יכיל את האנרגיה שלי!",
    הוא מסיים לדבר עם קאי ושולח שתי זרועות עשויות מים שנוגעות בו ולפתע אור מדהים בוקע מתוך גופו,
    מה תעשה?

דניס -
    קומבסקין מזנק על פיקאצ'ו ומשתמש בבעיטה כפולה ונראה שהוא מצליח לפגוע בו בחוזקה אך פיקאצ'ו עדיין במצב טוב,
    "השתמש במכת ברק!" אש אומר ופיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על קומבסקין שמותש ולא מצליח להתחמק מהפגיעה שלה,
    מכת הברק פוגעת בקומבסקין בחוזקה ומעלפת אותו בקלות, מה תעשה?
    קומבסקין עלה 3 רמות!

יואב -
    וורטרטל נפגע מפצצת הבוץ שפוצעת אותו קשה אך הוא מתאושש ותוקף עם בועות שמנטרלות את היכולת של סוולט לראות,
    סוולט חסר האונים לא יודע מה לעשות עד שלפתע הוא חוטף פגיעה ישירה מוורטרטל שמפילה אותו לגמרי,
    מה תעשה? ווטרטל עלה 2 רמות!

6. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 01:52 PM
    דניס -
    קומבסקין מזנק על פיקאצ'ו ומשתמש בבעיטה כפולה ונראה שהוא מצליח לפגוע בו בחוזקה אך פיקאצ'ו עדיין במצב טוב,
    "השתמש במכת ברק!" אש אומר ופיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על קומבסקין שמותש ולא מצליח להתחמק מהפגיעה שלה,
    מכת הברק פוגעת בקומבסקין בחוזקה ומעלפת אותו בקלות, מה תעשה?
    קומבסקין עלה 3 רמות!
    "צא בלדום" צעקתי "הפלה!"

7. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מעביר את הזמן באימונים ממושכים אך נראה שאין לך את הידע שצריך כדי ללמד מתקפה כמו צמח משוגע,
    לאחר אימונים רבים סוומפרט סוף-סוף מבצע קרן קרח מושלמת אך נראה שיש לו בעיה עם רעידת האדמה ונראה שסנורלקס מותש מדי בשביל להתאמן,
    סוולו הופך לחזק מאוד ומהיר מאוד לאחר זמן מה ונראה שהוא לימד את עצמו צוות כפול בזמן שהתאמן לבד,
    מה תעשה? ווינזור עלה 2 רמות! סוומפרט עלה רמה אחת ו80% ולמד קרן קרח! סוולו עלה 2 רמות ו50% ולמד צוות כפול!

אני אמשיך לעבר המכון השני בזמן שפוקימוני בחוץ,בשביל להתגאות בהם

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה

יואב -
    וורטרטל נפגע מפצצת הבוץ שפוצעת אותו קשה אך הוא מתאושש ותוקף עם בועות שמנטרלות את היכולת של סוולט לראות,
    סוולט חסר האונים לא יודע מה לעשות עד שלפתע הוא חוטף פגיעה ישירה מוורטרטל שמפילה אותו לגמרי,
    מה תעשה? ווטרטל עלה 2 רמות!
    "אוקיי עכשיו נתחיל בסדר אימונים מיוחדים קדימה צא וורטרטל וטדיאורסה אני רוצה שתתחילו להתאמן על מתקפה חדשה אתה וורטרטל תנסה ללמוד את המתקפה זנב מים ומשאבת מים ואתה טדיאורסה תנסה ללמוד מתקפה חדשה"

9. משתמש מנוסה

ג'וני -
    מנקטריק מצליח להתקרב אל הורסרינג במהירות והוא פוגע בו בחוזקה עם מכת וולט שמשתקת אותו ומיד נסוג לאחור עם מהירות אקסטרים,
    מה תעשה?
    "עכשיו השתמש במכת וולט כך שאם הוא יעדוף את זה הוא יפגע גם ואחר כך ניב קרח ואחר כך מהירות אקסטרים כדי להתרחק ממנו" אומר לו

10. משתמש מנוסה
    סילבר -
    הפוקימונים שלך תוקפים את עמוד הספיר ולפתע הוא מתחיל לזהור ויוצא מתוכו אור כחול שמקבל צורה של יצור ממש כמו מתוך פוקדור,
    הפוקימונים שלך עוצרים את התקפותיהם ומרחפת מולך סוג של אנרגיה קוסמית כחולה שבמרכזה נמצאת אבן כחולה,
    "מה מעשייך במשכן רוח הספיר בן אנוש? רק נבחר בני האדם מורשה להתקרב לכאן וזהו קאי מנהיג המכון! אני אבקש ממך לעזוב ברגע זה!",
    היצור מסיים לדבר לתוך הראש שלך בעודו זועם על העובדה שהפרת את חוקיו וקאי מביט בו ואומר:"אני מצטער ספריון לא ידעתי שהוא בא הנה..",
    ומשתחווה בפני היצור והיצור משיב לו:"עלייך להענש אתה נרדמת בשמירה על המשכן שלי ונתת לגורם זר לחדור הנה!
    בעבור הטעות שלך מעתה והלאה הנשמה שלך תהיה אסירה שלי והגוף שלך יכיל את האנרגיה שלי!",
    הוא מסיים לדבר עם קאי ושולח שתי זרועות עשויות מים שנוגעות בו ולפתע אור מדהים בוקע מתוך גופו,
    מה תעשה?

אני בורח משם כשאני אל כרוכונו ומחזיר את רפרדוס והרקרוס והולך לטירת היהלום
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

11. משתמש מנוסה
    דניס -
    בלדום טס ופוגע בפיקאצ'ו עם הפלה שגורמת לו די הרבה נזק ולפתע הוא מתחיל לזהור באו לבן ומדהים ובצד שלך בזירה מרחף שלך,
    מה תעשה? בלדום התפתח ולמד בילבול, הגנת ברזל ואגרוף מטאור!

רד -
    אתה מתחיל ללכת מהצד המערבי של המעבורת ולפני שאתה מספיק לעזוב אדם זקן ומיסתורי אומר לך:"ישנה אגדה על הפוקימון הקדום ספריון בעל הכח ליצור ולתת חיים,
    הוא חי ממש מתחת למעבורת שומר ונותן חיים לעולם שלנו.. אומרים שהכוחות שלו עולים מעל כל דמיון!",
    מה תעשה?

יואב -
    וורטרטל מתאמן קשה במשך זמן רב ונראה שהוא מצליח לבצע משאבת הידרו בשלמות אך נראה שקשה לא לבצע זנב מים,
    טדיאורסה עובד קשה מאוד ועובר אימונים קשים עד שלפתע הוא מראה לך שהוא יודע ציפורן פלדה!
    מה תעשה? וורטרטל עלה 6 רמות ולמד משאבת הידרו! טדיאורסה עלה 10 רמות ולמד ציפורן פלדה!

ג'וני -
    מנטריק פוגע בהורסרינג הזועם עם מכת וולט אדירה ונראה שהורסרינג לא מקשיב לפול בעקבות הזעם שלו והוא פשוט מתחיל לתקוף כרצונו,
    הורסרינג מזנק על מנטריק עם חיתוך אך לפני שהוא מצליח ליצור איתו מגע מנטריק משתמש בניב קרח ומקפיא את ידיו,
    הורסרינג משתמש בזרוע פטיש אך מנטריק מצליח להתחמק עם מהירות אקסטרים והורסרינג פוגע ברצפה ושובר את הקרח,
    מה תעשה?

סילבר -
    אתה מצליח לברוח משם בביטחה וברגע שאתה עוזב את הצד המערבי המוכר שמכר לך את הספר שואל:"הוא לא חוזר משם, אה?..",
    מה תעשה?

12. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 02:15 PM
    דניס -
    בלדום טס ופוגע בפיקאצ'ו עם הפלה שגורמת לו די הרבה נזק ולפתע הוא מתחיל לזהור באו לבן ומדהים ובצד שלך בזירה מרחף שלך,
    מה תעשה? בלדום התפתח ולמד בילבול, הגנת ברזל ואגרוף מטאור!
    "יש! מטאנג אגרוף מטאורים!"

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 11:57 AM

חיים -
    גרוטל מצליח לכסות את עצמו וברגע שפליפר לא מבין מה קורה הוא מזנק עליו עם חבטת גוף שמפילה אותו לקרקע,
    נראה שהוא מנסה להתאושש אך לאחר זמן קצר הוא נופל ומתעלף והשופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם גרוטל מנצח!",
    הזירה יורדת ונפתחת לבריכה וקאי אומר:"פרינפלאפ צא!" ולתוך המים צולל שלו,
    מה תעשה? גרוטל עלה 4 רמות!
    "גרוטל תחזור מיאו צא לשם ותשתמש בקרן קרח על המים ועז מכת חשמל"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

14. משתמש מנוסה

סילבר -
    אתה מצליח לברוח משם בביטחה וברגע שאתה עוזב את הצד המערבי המוכר שמכר לך את הספר שואל:"הוא לא חוזר משם, אה?..",
    מה תעשה?
    אני אומר שלא. אני רץ למעבורת כדי להגיע לטירת היהילום.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה

ג&#39;וני -
    מנטריק פוגע בהורסרינג הזועם עם מכת וולט אדירה ונראה שהורסרינג לא מקשיב לפול בעקבות הזעם שלו והוא פשוט מתחיל לתקוף כרצונו,
    הורסרינג מזנק על מנטריק עם חיתוך אך לפני שהוא מצליח ליצור איתו מגע מנטריק משתמש בניב קרח ומקפיא את ידיו,
    הורסרינג משתמש בזרוע פטיש אך מנטריק מצליח להתחמק עם מהירות אקסטרים והורסרינג פוגע ברצפה ושובר את הקרח,
    מה תעשה?
    "קדימה זאת ההזדמנות שלנו עכשיו השתמש במהירות אקסטרים ואחר כך מכת ברק מהר ולסיום מכת וולט בכל הכוח" אומר לו

עמוד 23 מתוך 62 ראשוןראשון ... 13212223242533 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •