Pokemon GO
עמוד 24 מתוך 62 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 346 עד 360 מתוך 924
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אבקש מהזקן לדעת איך מגיעים אליך ונלחמים מולו

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 02:15 PM

יואב -
    וורטרטל מתאמן קשה במשך זמן רב ונראה שהוא מצליח לבצע משאבת הידרו בשלמות אך נראה שקשה לא לבצע זנב מים,
    טדיאורסה עובד קשה מאוד ועובר אימונים קשים עד שלפתע הוא מראה לך שהוא יודע ציפורן פלדה!
    מה תעשה? וורטרטל עלה 6 רמות ולמד משאבת הידרו! טדיאורסה עלה 10 רמות ולמד ציפורן פלדה!
    "קדימה וורטרטל אתה יכול ללמוד את המתקפה הזאת תמשיך לנסות" אני אומר לו ומוסיף
    "ואתה טדיאורסה כל הכבוד אתה ממש מתחזק קדימה תמשיך להתאמן כדי להיות יותר חזק"

3. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מתחיל ללכת מהצד המערבי של המעבורת ולפני שאתה מספיק לעזוב אדם זקן ומיסתורי אומר לך:"ישנה אגדה על הפוקימון הקדום ספריון בעל הכח ליצור ולתת חיים,
    הוא חי ממש מתחת למעבורת שומר ונותן חיים לעולם שלנו.. אומרים שהכוחות שלו עולים מעל כל דמיון!",
    מה תעשה?
    אבקש מן הזקן שיספר לי איפה הפוקימון נמצא

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    דניס -
    מטאנג מרחף במהירות לכיוון פיקאצ'ו ופוגע בו בחוזקה עם אגרוף מטוארי שמעיף אותו ומפיל אותו לגמרי ונראה שהוא איבד את ההכרה,
    "פיקאצ'ו היית נהדר! ספטייל אני בוחר בך!" אש אומר ושולח את מולך,
    מה תעשה?

חיים -
    מיאו מזנק מתוך הפוקדור ומקפיא את המים כך שהזירה תהפוך לזירת קרח ופרינפלאפ שנלכד בתוכו שובר את הקרח שמעליו ומזנק מתוך המים,
    פרינפלאפ נוחת על הקרח ולפני שהוא שם לב מיאו שולח עליו מכת ברק אדירה שפוגעת בו קשה אך נראה שהוא מצליח להתאושש,
    "תשתמש בכנף פלדה!" קאי אומר ופרינפלאפ מרחף לכיוון מיאו ומקשה את הכנפיים שלו, מה תעשה?

סילבר -
    אתה מגיע לצד המזרחי של מעבורת הספיר ושט במשך יום שלם לכיוון טירת היהלום ובזמן שאתה מסתובב בתוך הספינה אתה מבחין באדם לבוש השחורים שראית ביער עם מונפרנו,
    מה תעשה?

ג'וני -
    מנטריק רץ בשיא המהירות ופוגע בהורסרינג בחוזקה ובזמן שהוא מנסה להתאושש מנטריק שולח עליו מכת ברק שמחסלת אותו,
    "תחזור! וויבייל תתכונן לקרב!" פול אומר ומוציא מולך את שלו,
    מה תעשה?

רד -
    "אני יכול להראות לך איך להגיע לשם אבל אם תעז לתקוף אותו את תאיים על החיים בעולם כולו!" הוא אומר ומראה לך מפה ישנה שמצביע על מערה מתחת למעבורת,
    מה תעשה?

יואב -
    וורטרטל מנסה שוב ושוב עד שנראה כי הוא מתחיל להצליח ולאחר יומיים שלמים הוא שולט במתקפה בשלמות!
    טדאירוסה ממשיך להתאמן עד שהוא לומד להשתמש במנוחה ובנחירה ומתחזק מאוד,
    מה תעשה? וורטרטל עלה 5 רמות ולמד זנב מים! טדיאורסה על 5 רמות ולמד מנוחה ונחירה!

5. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 02:46 PM
    סילבר -
    אתה מגיע לצד המזרחי של מעבורת הספיר ושט במשך יום שלם לכיוון טירת היהלום ובזמן שאתה מסתובב בתוך הספינה אתה מבחין באדם לבוש השחורים שראית ביער עם מונפרנו,
    מה תעשה?

אני מוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר להם להשתמש במשאבת הידרו קרן על וזמזום על הנאדם
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

6. היכל התהילה
    דניס -
    מטאנג מרחף במהירות לכיוון פיקאצ'ו ופוגע בו בחוזקה עם אגרוף מטוארי שמעיף אותו ומפיל אותו לגמרי ונראה שהוא איבד את ההכרה,
    "פיקאצ'ו היית נהדר! ספטייל אני בוחר בך!" אש אומר ושולח את מולך,
    מה תעשה?
    "מטאנג בלבול!"

7. משתמש מנוסה

יואב -
    וורטרטל מנסה שוב ושוב עד שנראה כי הוא מתחיל להצליח ולאחר יומיים שלמים הוא שולט במתקפה בשלמות!
    טדאירוסה ממשיך להתאמן עד שהוא לומד להשתמש במנוחה ובנחירה ומתחזק מאוד,
    מה תעשה? וורטרטל עלה 5 רמות ולמד זנב מים! טדיאורסה על 5 רמות ולמד מנוחה ונחירה!
    "כל הכבוד לכם הגיע הזמן לנסות אתכם בקרב עכשיו" אני אומר ומחפש פוקימונים לאימון

8. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    "אני יכול להראות לך איך להגיע לשם אבל אם תעז לתקוף אותו את תאיים על החיים בעולם כולו!" הוא אומר ומראה לך מפה ישנה שמצביע על מערה מתחת למעבורת,
    מה תעשה?
    אמשיך במסעי למכון השני

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה

ג'וני -
    מנטריק רץ בשיא המהירות ופוגע בהורסרינג בחוזקה ובזמן שהוא מנסה להתאושש מנטריק שולח עליו מכת ברק שמחסלת אותו,
    "תחזור! וויבייל תתכונן לקרב!" פול אומר ומוציא מולך את שלו,
    מה תעשה?
    'פוקימון מהיר מאוד' אחושב ואומר "אוקי מנקטריק השתמש במהירות אקסטרים ואחר כך במכת ברק ותשתמש במהירות אקסטרים כדי לחזור לנקודת ההתחלה" אומר לו

10. משתמש מנוסה
    סילבר -
    הפוקימונים שלך מתכוננים לתקוף אבל שנייה לפני שהם עושים את זה אחד העובדים בספינה מבחין בך ואומר:"אסור להלחם בספינה, אם קשה לך אם התנאי הזה אני ידאג שתרד מפה!",
    הפוקימונים שלך עוצרים והבחור עם הברדס השחור מסתכל עלייך ומחייך ולפתע מתוך הגג מתפרץ לתוך הספינה שנראה לך מוכר,
    אינפרנאייפ קופץ על הבחור בשחור שמתחיל לרוץ ולברוח משם ואינפרנאייפ מתחיל לרדוף אחריו ולפתע האזעקה בספינה מתחילה לפעול,
    מה תעשה?

דניס -
    "ספטייל קליע זרעים, קדימה!" ספטייל תוקף את מטאנג עם קליע זרעים חזק במיוחד אך לפני שהמתקפה פוגעת מטאנג משתמש בבילבול כדי להחזיר אותה לספטייל,
    ספטייל נפגע מההתקפה של עצמו אך לא נפצע יותר, מה תעשה?

יואב -
    אתה מחפש אימון באיזור ולפתע אתה מזהה את האדם שתקף ביער פוקימונים עם המכונה שלו ולאחר מכן נתן לך אגרוף שעילף אותך,
    מה תעשה?

רד -
    אתה הולך לצד המזרחי של המעבורת ועולה על הספינה הראשונה לכיוון טירת היהלום ואתה מגיע לשם תוך זמן קצר,
    אתה יורד מהסיפון ודורך על האדמה הלבנה של אי הטירה ורואה באופק טירה ענקית ומדהימה שעושיה אבנים מדהימות ובראשה יהלום עצום,
    אתה מתקדם לעבר הטירה ולפתע אתה מרגיש שהאוויר קר וחנוק ומופיעים מולך שמנסים להפחיד אותך,
    מה תעשה?

ג'וני -
    מנטריק פוגע בוויביל עם מהירות אקסטרים שגורמת לו די הרבה נזק "וויביל ציפורן פלדה!" וויביל מקשיח את ציפורניו ומתכונן לתקוף,
    מנטריק שולח מכת ברק ווויביל מתחמק ממנה בקלות וקופץ עליו עם ציפורן פלדה חזקה במיוחד שגורמת לו נזק רב והוא נסוג לאחור עם מהירות אקסטרים,
    "עכשיו תשתמש ברוח קרח!" וויביל לא מבזבז אף רגע ותוקף את מנטריק ממרחק רב עם רוח קרח שמקפיאה את כל האיזור בדרך את מנטריק,
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 04:47 PM

ג'וני -
    מנטריק פוגע בוויביל עם מהירות אקסטרים שגורמת לו די הרבה נזק "וויביל ציפורן פלדה!" וויביל מקשיח את ציפורניו ומתכונן לתקוף,
    מנטריק שולח מכת ברק ווויביל מתחמק ממנה בקלות וקופץ עליו עם ציפורן פלדה חזקה במיוחד שגורמת לו נזק רב והוא נסוג לאחור עם מהירות אקסטרים,
    "עכשיו תשתמש ברוח קרח!" וויביל לא מבזבז אף רגע ותוקף את מנטריק ממרחק רב עם רוח קרח שמקפיאה את כל האיזור בדרך את מנטריק,
    מה תעשה?
    'אם הוא ישתמש במהירות אקסטרים הוא יחליק' אחשוב לי "אוקי מנקטריק מכת ברק על וויביל ותתחמק עם כל התקפה שהוא משתמש בעזרת מהירות אקסטרים" אומר לו

12. אני ניניני אני סמל מיני
    [QUOTE]רד -
    אתה הולך לצד המזרחי של המעבורת ועולה על הספינה הראשונה לכיוון טירת היהלום ואתה מגיע לשם תוך זמן קצר,
    אתה יורד מהסיפון ודורך על האדמה הלבנה של אי הטירה ורואה באופק טירה ענקית ומדהימה שעושיה אבנים מדהימות ובראשה יהלום עצום,
    אתה מתקדם לעבר הטירה ולפתע אתה מרגיש שהאוויר קר וחנוק ומופיעים מולך שמנסים להפחיד אותך,
    מה תעשה?[QUOTE]
    אוציא את כל הפוקימונים ואמשיל, אראה להם שאני לא פוחד

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 04:47 PM

יואב -
    אתה מחפש אימון באיזור ולפתע אתה מזהה את האדם שתקף ביער פוקימונים עם המכונה שלו ולאחר מכן נתן לך אגרוף שעילף אותך,
    מה תעשה?
    "היי זה אתה שהרבצת לי אני לא ישתוק על זזה צא אריאדוס וקשור אותו עם ירי חוטים" אני אומר לו

14. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    מנטריק שולח על וויביל מכת ברק אדירה שמצליחה לפגוע ולגרום לו נזק רב "קרן קרח, קדימה!" צועק פול וויביל מכוון על מנטריק קרן קרח,
    מנטריק משתמש במהירות אקסטרים כדי להתחמק וכתוצאה מכך וויביל מפספס וכל הזירה הופכת עשויית קרח "עכשיו תחליק במהירות אליו ותתקוף עם ציפורן פלדה!",
    וויביל מנצל את הקרח כדי להגביר מהירות והוא מצליח להגיע מול נטריק ולגרום לו נזק רב אך נראה שהוא מצליח להתאושש למרות הפציעות החמורות,
    מה תעשה?

רד -
    גסטלי האנטר ודאסקול מתקרבים אלייך ומתנצלים בפנייך ולאחר מכן הם נעלמים משם אתה ממשיך לכיוון הטירה ובדרך אתה רואה ששותה מתוך האגם לצד הטירה,
    מה תעשה?

יואב -
    אריאדוס תוקף את האדם המיסתורי אך הוא שולח יד לכיס שלו ומוציא שם פוקדור ואומר:"צא!" ומתוך הפוקדור יוצא לו עצבני,
    "ילד כדי שתראה את זה כהזהרה ותעוף מכן! אני צד פה פוקימונים אני לא פה בשביל לשחק איתך!" הוא אומר בעצבים ומזהיר אותך,
    מה תעשה?

15. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 05:34 PM

רד -
    גסטלי האנטר ודאסקול מתקרבים אלייך ומתנצלים בפנייך ולאחר מכן הם נעלמים משם אתה ממשיך לכיוון הטירה ובדרך אתה רואה ששותה מתוך האגם לצד הטירה,
    מה תעשה?

אנסה לתפוס אותו,
    כולם בייחד תקפו אותו,סוולו ציפור אמיצה,ווינזור רעידת אדמה,סוומפרט קרן קרח,וסנורלקס קרן על.

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 24 מתוך 62 ראשוןראשון ... 14222324252634 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •