Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 62 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    רד -
    רעידת האדמה של ווינזור מקפיצה אותו והוא מתחיל לדלג ממקום למקום ולהתחמק מההתקפות של הפוקימונים ואז הוא מזנק על סוומפרט עם שסע לילה ופוגע בו בחוזקה,
    הוא מסתכל עלייך ומבקש ממך לעשות את זה קרב הוגן בשפתו, מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 05:34 PM

יואב -
    אריאדוס תוקף את האדם המיסתורי אך הוא שולח יד לכיס שלו ומוציא שם פוקדור ואומר:"צא!" ומתוך הפוקדור יוצא לו עצבני,
    "ילד כדי שתראה את זה כהזהרה ותעוף מכן! אני צד פה פוקימונים אני לא פה בשביל לשחק איתך!" הוא אומר בעצבים ומזהיר אותך,
    מה תעשה?
    "טוב אני יעשה איתך עסקה נעשה עכשיו קרב פוקימונים אם אתה מנצח אותי אני עף מפה ונותן לך את הפוקימון שלי ואם אני מנצח אתה עף מפה ונותן לי את הפוקימון הלוחם שלך" אני אומר ומוציא את וורטרטל שלי

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 02:46 PM

חיים -
    מיאו מזנק מתוך הפוקדור ומקפיא את המים כך שהזירה תהפוך לזירת קרח ופרינפלאפ שנלכד בתוכו שובר את הקרח שמעליו ומזנק מתוך המים,
    פרינפלאפ נוחת על הקרח ולפני שהוא שם לב מיאו שולח עליו מכת ברק אדירה שפוגעת בו קשה אך נראה שהוא מצליח להתאושש,
    "תשתמש בכנף פלדה!" קאי אומר ופרינפלאפ מרחף לכיוון מיאו ומקשה את הכנפיים שלו, מה תעשה?

"מיאו תשתמש בחיתוך על פרינפלאפ ואז במכת חשמל הכי חזקה שלך!!!!!"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 05:34 PM
    ג&#39;וני -
    מנטריק שולח על וויביל מכת ברק אדירה שמצליחה לפגוע ולגרום לו נזק רב "קרן קרח, קדימה&#33;" צועק פול וויביל מכוון על מנטריק קרן קרח,
    מנטריק משתמש במהירות אקסטרים כדי להתחמק וכתוצאה מכך וויביל מפספס וכל הזירה הופכת עשויית קרח "עכשיו תחליק במהירות אליו ותתקוף עם ציפורן פלדה&#33;",
    וויביל מנצל את הקרח כדי להגביר מהירות והוא מצליח להגיע מול נטריק ולגרום לו נזק רב אך נראה שהוא מצליח להתאושש למרות הפציעות החמורות,
    מה תעשה?
    "יפה מנקטריק על העוצמה הרבה שאתה מראה כאן" אשבח אותו ואומר "עכשיו הישאר במקומך והשתמש שוב במכת ברק ואם אתה רואה שהוא מתקרב אליך השתמש במכת וולט חזקה כדי לפגוע בו ותתחמק מכל המתקפות שלו בעזרת מהירות אקסטרים אבל בזמן שאתה משתמש במתקפה תקפוץ ולא תרוץ" אומר לו

5. משתמש מנוסה
    יואב - התכוונת שתקבל את נידוקינג? הוא מסוג רעל ואדמה לא לוחם...
    הצייד מגחך ואומר:"נראה לי שיש אנשים שירצו לקנות את הפוקימון שלך אז קדימה&#33; נידוקינג תקוף אותו&#33;" הוא מסיים לדבר ונידוקינג שולח קרן קרח על וורטרטל,
    מה תעשה?

חיים -
    מיאו מנסה לעצור את פרינפלאפ עם חיתוך ברגע שההתקפות שלהם מתנגשות ונראה שהם שווים בכוחים ושניהם נסוגים לאחור,
    בלי לבזבז זמן מיאו מזנק לאוויר ושולח מכת ברק אדירה על פרינפלאפ שחוטף מכה אדירה ומתעלף והשופט מכריז:"פרינפלאפ לא יכול להלחם מיאו מנצח והמנצח בקרב המכון הוא חיים משינו&#33;",
    קאי מתקרב אלייך ואומר:"הנה תג הספיר זכית בו ביושר זה היה קרב נהדר&#33;" הוא מגיש לך את תג הספיר ושולח אותך לדרכך,
    מה תעשה? זכית בתג הספיר&#33; מיאו עלה 4 רמות&#33;

ג&#39;וני -
    מנטריק שולח מכת ברק על וויביל שקרוב אליו והוא מצליח לפגוע אך נראה שוויביל עדיין לא מוותר "כדור צל, סיים את זה&#33;",
    וויביל מתאושש ממכת הברק ומזנק לאוויר ויורה כדור צל ישר על מנטריק שלא מצליח להתחמק וחוטף מכה אדירה שמפילה אותו לגמרי...
    "וויביל תחזור&#33; כנראה שפוקימונים טובים כמו שלך לא נועדו למאמן גרוע כמוך..." הוא אומר לך בזילזול לאחר שניצח והולך משם,
    מה תעשה? מנטריק עלה שתי רמות&#33;

6. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 06:16 PM
    יואב - התכוונת שתקבל את נידוקינג? הוא מסוג רעל ואדמה לא לוחם...
    הצייד מגחך ואומר:"נראה לי שיש אנשים שירצו לקנות את הפוקימון שלך אז קדימה&#33; נידוקינג תקוף אותו&#33;" הוא מסיים לדבר ונידוקינג שולח קרן קרח על וורטרטל,
    מה תעשה?
    כן התכוונתי לנידוקינג
    -----
    "קדיממה תשתמש במכת זנב כדי להעיף את קרן הקרח בחזרה אליו וישר תשתמש במשאבת הידרו"

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 06:16 PM

ג&#39;וני -
    מנטריק שולח מכת ברק על וויביל שקרוב אליו והוא מצליח לפגוע אך נראה שוויביל עדיין לא מוותר "כדור צל, סיים את זה&#33;",
    וויביל מתאושש ממכת הברק ומזנק לאוויר ויורה כדור צל ישר על מנטריק שלא מצליח להתחמק וחוטף מכה אדירה שמפילה אותו לגמרי...
    "וויביל תחזור&#33; כנראה שפוקימונים טובים כמו שלך לא נועדו למאמן גרוע כמוך..." הוא אומר לך בזילזול לאחר שניצח והולך משם,
    מה תעשה? מנטריק עלה שתי רמות&#33;
    "כן מאיך שאתה מדבר אתה המאמן הכי גרוע כאן משתינו" אצעק לו בכעס ואוציא את כל הפוקימונים שלי מהפוכדורים שלהם חוץ ממנקטריק שצריך מנוחה ואומר "גרוטל תתאמן טוב על מתקפת הגנה,אתה צ&#39;ריזרד תתאמן על מתקפת יום שימשי ואתה פלוטזל תתאמן על חפירה" אומר להם

8. משתמש מנוסה
    יואב -
    וורטרטל מתכונן ליירט את קרן הקרח ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן מדהים ולשנות צורה ומולך עומד ששולח את קרן הקרח בחזרה לנידוקינג,
    נידוקינג חוטף נזק קריטי מקרן הקרח ומיד בלסטויז תוקף אותו עם משאבת הידרו אדירה שמצליחה לחסל אותו "תחזור&#33;" הציד אומר בזעם,
    ומיד לאחר מכן הציד זועם ומוסיף לומר:"אין שום סיכוי שאני אוותר על הבלסטויז הזה אני יכול לעשות ממנו הון&#33;" הוא מסיים לדבר ומשליח על בלסטויז מכשיר שמחשמל אותו,
    בלסטויז חסר אונים והוא צורח מכאבים מולך, מה תעשה?
    וורטרטל התפתח ועלה רמה אחת ו40%&#33;

ג&#39;וני -
    נראה שפלוטזל וצ&#39;אריזרד גמורים עוד מהקרב נגד פול ולא מסוגלים להתאמן אך גרוטל מתאמן קשה ומצליח ללמוד הגנה תוך זמן קצר,
    מה תעשה? גרוטל עלה 3 רמות ולמד הגנה&#33;

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 06:29 PM

ג&#39;וני -
    נראה שפלוטזל וצ&#39;אריזרד גמורים עוד מהקרב נגד פול ולא מסוגלים להתאמן אך גרוטל מתאמן קשה ומצליח ללמוד הגנה תוך זמן קצר,
    מה תעשה? גרוטל עלה 3 רמות ולמד הגנה&#33;
    "אוקי זה בסדר אתם עייפים וטוב גרוטל כל הכבוד" אומר להם ואלך למרכז הפוקימונים וארפא אותם ואגיד להם להתאמן על ההתקפות שאמרתי להם ובנוסף אגיד למנקטריק שיתאמן על לעיסה

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 06:29 PM
    יואב -
    וורטרטל מתכונן ליירט את קרן הקרח ולפתע הוא מתחיל לזהור באור לבן מדהים ולשנות צורה ומולך עומד ששולח את קרן הקרח בחזרה לנידוקינג,
    נידוקינג חוטף נזק קריטי מקרן הקרח ומיד בלסטויז תוקף אותו עם משאבת הידרו אדירה שמצליחה לחסל אותו "תחזור&#33;" הציד אומר בזעם,
    ומיד לאחר מכן הציד זועם ומוסיף לומר:"אין שום סיכוי שאני אוותר על הבלסטויז הזה אני יכול לעשות ממנו הון&#33;" הוא מסיים לדבר ומשליח על בלסטויז מכשיר שמחשמל אותו,
    בלסטויז חסר אונים והוא צורח מכאבים מולך, מה תעשה?
    וורטרטל התפתח ועלה רמה אחת ו40%&#33;
    "בלסטויזז קדימה עכשיו שהתפתחת אתה הרבה יותק חזק מהמכונה הזבלה הזאת קדימה תשתמש בזנב מים בשביל להעיף אותה" אני אומר לו

11. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 04:47 PM
    סילבר -
    הפוקימונים שלך מתכוננים לתקוף אבל שנייה לפני שהם עושים את זה אחד העובדים בספינה מבחין בך ואומר:"אסור להלחם בספינה, אם קשה לך אם התנאי הזה אני ידאג שתרד מפה&#33;",
    הפוקימונים שלך עוצרים והבחור עם הברדס השחור מסתכל עלייך ומחייך ולפתע מתוך הגג מתפרץ לתוך הספינה שנראה לך מוכר,
    אינפרנאייפ קופץ על הבחור בשחור שמתחיל לרוץ ולברוח משם ואינפרנאייפ מתחיל לרדוף אחריו ולפתע האזעקה בספינה מתחילה לפעול,
    מה תעשה?

ני אומר לאינפרנייפ שיעיפו אותו מכאן אם הוא ישתולל והוא חייב להתחבא אחרת גם יעיפו אותו מכאן אני מציע לו להכנס לאחד הפוכדורים שלי בשביל שלא יקרה לו כלום.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

12. משתמש מנוסה
    יואב -
    בלסטויז מצליח לאחר שספג הרבה נזק מהמכונה לשבור אותה והציד אומר:"אין סיכוי שאני עוזב בלעדיו&#33;" הוא אומר בזעם ושולח יד לאחד הכיסים שלו ומוציא משם שלושה פוקדורים,
    "צאו&#33;" הוא אומר ומוציא את שנעמדים מולך ומוכנים להלחם,
    מה תעשה?

סילבר -
    אינפרנאייפ מזהה אותך ומסכים להתחבאות באחד מהפוקדורים עד שתגיעו לאי של טירת היהלום,
    -כעבור כמה שעות-
    הספינה עוגנת באי ואתה יורד מהסיפון ודורך על האדמה הלבנה של האי ורואה את הטירה העצומה והיפה שעושיה אבנים מדהימות ובראשה יהלום ענק,
    אינפרנאייפ יוצא מהפוקדור ומסמן לך שהוא רוצה להלחם בך לפני שהוא יבחר אם להמשיך איתך,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    לאחר שכולם בכושר מעולה אתה מתחיל לאמן אותם ולאחר זמן קצר צ&#39;אריזרד שולט ביום שמש בצורה מושלמת,
    ופלוטזל לומד חפירה במהירות ומנטריק מצליח לשלוט בלעיסה די בקלות, מה תעשה?
    צ&#39;אריזרד עלה 60% ולמד יום שמש&#33; פלוטזל עלה 70% ולמד חפירה&#33; מנטריק עלה 40% ולמד לעיסה&#33;

13. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 05:44 PM
    רד -
    רעידת האדמה של ווינזור מקפיצה אותו והוא מתחיל לדלג ממקום למקום ולהתחמק מההתקפות של הפוקימונים ואז הוא מזנק על סוומפרט עם שסע לילה ופוגע בו בחוזקה,
    הוא מסתכל עלייך ומבקש ממך לעשות את זה קרב הוגן בשפתו, מה תעשה?
    אני ההנהן בראשי,כולם כנסו סוומפרט השאר אומר קרן קרח ומיים בוציים
    וליד למקרה והוא יתחמק

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:15 PM

ג&#39;וני -
    לאחר שכולם בכושר מעולה אתה מתחיל לאמן אותם ולאחר זמן קצר צ&#39;אריזרד שולט ביום שמש בצורה מושלמת,
    ופלוטזל לומד חפירה במהירות ומנטריק מצליח לשלוט בלעיסה די בקלות, מה תעשה?
    צ&#39;אריזרד עלה 60% ולמד יום שמש&#33; פלוטזל עלה 70% ולמד חפירה&#33; מנטריק עלה 40% ולמד לעיסה&#33;
    "כל הכבוד חברים עכשיו לפני שאנחנו הולכים למכון אני רוצה שתאמנו עוד על מתקפה אחת אחרונה" אומר להם ואוסיף "מנקטריק אני רוצה שתלמד להשתמש בגל הלם,אתה פלוטזל אני רוצה שתלמד להשתמש שבירת לבנים אתה צ&#39;ריזרד תלמד להשתמש בקרן סולארית ואחרון גרוטל אני רוצה שתלמד להשתמש בסופת עלים" אומר להם

15. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:15 PM
    סילבר -
    אינפרנאייפ מזהה אותך ומסכים להתחבאות באחד מהפוקדורים עד שתגיעו לאי של טירת היהלום,
    -כעבור כמה שעות-
    הספינה עוגנת באי ואתה יורד מהסיפון ודורך על האדמה הלבנה של האי ורואה את הטירה העצומה והיפה שעושיה אבנים מדהימות ובראשה יהלום ענק,
    אינפרנאייפ יוצא מהפוקדור ומסמן לך שהוא רוצה להלחם בך לפני שהוא יבחר אם להמשיך איתך,
    מה תעשה?

אני מסכים. אני מוציא את כרוכונו ואומר לו להשתמש במבט ואז במשאבת הידרו ואז שוב מבט ושוב משאבת הידרו
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

עמוד 25 מתוך 62 ראשוןראשון ... 15232425262735 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •