Pokemon GO
עמוד 26 מתוך 62 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 376 עד 390 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:15 PM
    יואב -
    בלסטויז מצליח לאחר שספג הרבה נזק מהמכונה לשבור אותה והציד אומר:"אין סיכוי שאני עוזב בלעדיו!" הוא אומר בזעם ושולח יד לאחד הכיסים שלו ומוציא משם שלושה פוקדורים,
    "צאו!" הוא אומר ומוציא את שנעמדים מולך ומוכנים להלחם,
    מה תעשה?
    "קדימה צאו גם אתם אריאדוס וטדיאורסה" אני אומר ומוציא אותם מהפוכדןר
    "בלסטויז תשתמש במשאבת הידרו חזקה על רייהורן וישר זנב מים עליו שוב"
    "אארידאוס תשתמש בירי חוטים על גלייסיון כדי שלא יוכל לזוז וישר קרן על עליו פגיעה מלאה"
    "ואתה טדיאורסה ציפורן פלדה על גלייסקור"

2. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט שולח קרן קרח על אבסול שזריז במיוחד ומצליח להתחמק ומיד סוומפרט מחליף מתקפה ותוקף עם מים בוציים,
    נראה שאבסול מחכה למים הבוציים וברגע האחרון הוא תוקף עם רוח טער שמפצלת את זרם המים ומגנה על אבסול שמזנק לאוויר ויורה כדור צל על סוומפרט,
    מה תעשה?

ג'וני -
    הפוקימונים מתחילים להתאמן קשה פעם נוספת במשך זמן רב,
    -כעבור חמישה ימים-
    נראה שצ'אריזרד מסיים להתאמן כאשר הוא שולט בקרן סולארית בצורה מושלמת לאחר שהתחזק מאוד ונהיה מהיר במיוחד,
    מנקטריק לומד גל הלם במהירות ובקלות ופלוטזל קולט את הטכניקה ושולט בה בשלמות ממש מהר אך נראה שלגרוטל יש בעיה עם סופת העלים,
    הוא לא מספיק חזק בשביל לבצע את זה ולכן הוא עובד קשה עד שהוא מוכן להתפתח והוא הופך ל ענקי שמשתמש בסופת עלים בשלמות!
    מה תעשה? צ'אריזרד עלה שתי 4 רמות ולמד קרן סולארית! מנטריק עלה 2 רמות ו40% ולמד גל הלם!
    פלוטזל עלה רמה אחת ו70% ולמד שבירת לבנים! גרוטל התפתח ועלה 3 רמות ו80% ולמד סופת עלים!

סילבר -
    קרוקונה משתק את אינפרנאייפ עם מבט ומיד תוקף עם משאבת מים שגורמת לו נזק רב ומיד מנסה שוב משאבת מים,
    רגע לפני שהוא פוגע פעם נוספת אינרנאייפ מזנק גבוה ובמהירות ומבצע נחיתה עם אגרוף מאח ישר על קרוקונה שחוטף מכה אדירה,
    מה תעשה?

יואב -
    נראה שהפוקימונים של הציד חלשים והפוקימונים שלך מביסים אותם בקלות רבה והציד מתעצבן ומחזיר אותם ובורח משם,
    הוא קופץ על האופנוע שלו וזורק אליך את הפוקדור של נידוקינג ובורח משם במהירות,
    מה תעשה? זכית בנידוקינג! וכל הפוקימונים שלך עלו רמה!

3. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:45 PM
    רד -
    סוומפרט שולח קרן קרח על אבסול שזריז במיוחד ומצליח להתחמק ומיד סוומפרט מחליף מתקפה ותוקף עם מים בוציים,
    נראה שאבסול מחכה למים הבוציים וברגע האחרון הוא תוקף עם רוח טער שמפצלת את זרם המים ומגנה על אבסול שמזנק לאוויר ויורה כדור צל על סוומפרט,
    מה תעשה?
    אומר לסוומפרט לרוץ לכיוונו תןך כדיי מיים בוציים ושייהי קרוב אליו שישתמש בקרן קרח בכל הכוח

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME

סילבר -
    קרוקונה משתק את אינפרנאייפ עם מבט ומיד תוקף עם משאבת מים שגורמת לו נזק רב ומיד מנסה שוב משאבת מים,
    רגע לפני שהוא פוגע פעם נוספת אינרנאייפ מזנק גבוה ובמהירות ומבצע נחיתה עם אגרוף מאח ישר על קרוקונה שחוטף מכה אדירה,
    מה תעשה?

אני אומר לכרוכונוו להתאושש ולהשתמש שוב במבט ואז משאבת הידרו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. משתמש מנוסה

ג'וני -
    הפוקימונים מתחילים להתאמן קשה פעם נוספת במשך זמן רב,
    -כעבור חמישה ימים-
    נראה שצ'אריזרד מסיים להתאמן כאשר הוא שולט בקרן סולארית בצורה מושלמת לאחר שהתחזק מאוד ונהיה מהיר במיוחד,
    מנקטריק לומד גל הלם במהירות ובקלות ופלוטזל קולט את הטכניקה ושולט בה בשלמות ממש מהר אך נראה שלגרוטל יש בעיה עם סופת העלים,
    הוא לא מספיק חזק בשביל לבצע את זה ולכן הוא עובד קשה עד שהוא מוכן להתפתח והוא הופך ל ענקי שמשתמש בסופת עלים בשלמות!
    מה תעשה? צ'אריזרד עלה שתי 4 רמות ולמד קרן סולארית! מנטריק עלה 2 רמות ו40% ולמד גל הלם!
    פלוטזל עלה רמה אחת ו70% ולמד שבירת לבנים! גרוטל התפתח ועלה 3 רמות ו80% ולמד סופת עלים!

"וואו טורטרה" אומר בשמחה ואכניס את כולם לפוכדורים ואלך למכון הספיר

6. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט משתמש במים בוציים כדי להתקדם בבטיחות אך נראה שאבסול מצליח להתחמק והוא יורה כדור צל על סוומפרט,
    סוומפרט מפסיק עם המים הבוציים ותוקף עם קרן קרח שמנתגשת עם כדור הצל ויוצרת פיצוץ אדיר שפוגע בשניים קשה,
    מה תעשה?

סילבר -
    קרוקונה מתאושש ומשתמש במבט פעם נוספת ומשתק את אינפרנאייפ והוא תוקף עם משאבת הידרו פעם נוספת והנזק שהיא גורמת גומר את אינפרנאייפ שמתעלף,
    מה תעשה?

ג'וני -
    אתה צועד לתוך מכון הספיר המדהים השופט של המכון מבחין בך ואומר:"אני מאמין שהגעת לכאן בכדי לאתגר את מנהיג מעבורת הספיר, בוא אחרי!",
    אתה עוקב אחריו לתוך זירת הקרב שמכוסה בסלעים ואדמה ומולך עומד מנהיג המכון קאי "באתגר מעבורת הספיר תלחם בשלוש זירות שונות,
    מדובר בקרב נגד שלושה פוקימונים שונים כאשר לך יש את האופציה להחליף פוקימונים במשך הקרב ולמהיג המכון אין! התחילו בבקשה",
    שופט המכון מסיים לדבר וקאי מסתכל עלייך ומחייך ומיד עובר להבעה רצינית ואומר:"אזומריל תופיע!" ומולך עומד שלו,
    מה תעשה?

7. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:35 PM
    רד -
    סוומפרט משתמש במים בוציים כדי להתקדם בבטיחות אך נראה שאבסול מצליח להתחמק והוא יורה כדור צל על סוומפרט,
    סוומפרט מפסיק עם המים הבוציים ותוקף עם קרן קרח שמנתגשת עם כדור הצל ויוצרת פיצוץ אדיר שפוגע בשניים קשה,
    מה תעשה?

סוומפרט נצל את זה שהוא על הקרקע ותקוף אותוהקרן קרח פעם נוספת

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט מתאושש ובמהירות תוקף עם קרן קרח שגורמת לאבסול הרבה קרח ומצליחה להקפיא לו את אחת הרגליים האחוריות ומגבילה את התנועה שלו,
    אבסול נמצא בעמדת נחיתות ותוקף עם כדור צל פעם נוספת בתור צעד נואש, מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:35 PM

סילבר -
    קרוקונה מתאושש ומשתמש במבט פעם נוספת ומשתק את אינפרנאייפ והוא תוקף עם משאבת הידרו פעם נוספת והנזק שהיא גורמת גומר את אינפרנאייפ שמתעלף,
    מה תעשה?

אני זורק אליו פוקדור ואז הולך איתו לטירת היהלום כשכל הפוקימונים שלי בחוץ.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

10. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:50 PM
    רד -
    סוומפרט מתאושש ובמהירות תוקף עם קרן קרח שגורמת לאבסול הרבה קרח ומצליחה להקפיא לו את אחת הרגליים האחוריות ומגבילה את התנועה שלו,
    אבסול נמצא בעמדת נחיתות ותוקף עם כדור צל פעם נוספת בתור צעד נואש, מה תעשה?
    אגמור אותו במים בוציים ואז קרן קרח,מין קרח בוציי

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה
    סילבר -
    אינפרנייפ נלכד בתוך הפוקדור ונראה שהוא סוף-סוף אחד מהצוות שלך!
    אתה ממשיך לכיוון טירת היהלום וברגע שאתה עומד בפתח הטירה אתה מבחין ב ששוכבת שם עזובה,
    אתה אוסף את ביצת הפוקימון ונכנס לתוך טירת היהלום! האחות ג'וי ניגשת אלייך ומספקת לפוקימונים שלכם טיפול רפואי ושולחת אותך ולזירת המכון,
    אתה צועד לתוך זירת המכון שם מחכה לך רג'י מנהיג טירת היהלום שמסתכל עלייך ואומר:"חיכיתי לך סילבר! מה דעתך שנתחיל?
    בטירת היהלום הקרב פועל ככה שהזירה נבחרת בצורה אקראית וככה גם סגנון הקרב!" הוא מסיים לדבר והמחשב מתחיל להגריל את סגנון הקרב,
    מתוך האפשרויות השונות של:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3 לבסוף יוצא שתלחמו בקרב של 1 על 1 והזירה שנבחרת היא זירת דשא,
    שניכם מוכנים לקרב ועומדים משני צידי הזירה ורג'י אומר:"אוקיי דרפיון אני זקוק לך!" וזורק את הפוקדור שלו שמתוכו יוצא מרשים ביותר,
    מה תעשה?

רד -
    סוומפרט משתמש בשילוב של מים בוציים וקרן קרח שפוגעים באבסול בחוזקה ומביסים אותו! מה תעשה?
    סוומפרט עלה שתי רמות!

12. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:08 PM

רד -
    סוומפרט משתמש בשילוב של מים בוציים וקרן קרח שפוגעים באבסול בחוזקה ומביסים אותו! מה תעשה?
    סוומפרט עלה שתי רמות!
    אני אזרוק עליו פוקדור

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש מנוסה
    רד -
    אבסול נלכד בתוך הפוקדור שלך ונאבק למשך זמן קצר עד שהוא שלך, מה תעשה?
    תפסת אבסול!

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:08 PM
    סילבר -
    אינפרנייפ נלכד בתוך הפוקדור ונראה שהוא סוף-סוף אחד מהצוות שלך!
    אתה ממשיך לכיוון טירת היהלום וברגע שאתה עומד בפתח הטירה אתה מבחין ב ששוכבת שם עזובה,
    אתה אוסף את ביצת הפוקימון ונכנס לתוך טירת היהלום! האחות ג'וי ניגשת אלייך ומספקת לפוקימונים שלכם טיפול רפואי ושולחת אותך ולזירת המכון,
    אתה צועד לתוך זירת המכון שם מחכה לך רג'י מנהיג טירת היהלום שמסתכל עלייך ואומר:"חיכיתי לך סילבר! מה דעתך שנתחיל?
    בטירת היהלום הקרב פועל ככה שהזירה נבחרת בצורה אקראית וככה גם סגנון הקרב!" הוא מסיים לדבר והמחשב מתחיל להגריל את סגנון הקרב,
    מתוך האפשרויות השונות של:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3 לבסוף יוצא שתלחמו בקרב של 1 על 1 והזירה שנבחרת היא זירת דשא,
    שניכם מוכנים לקרב ועומדים משני צידי הזירה ורג'י אומר:"אוקיי דרפיון אני זקוק לך!" וזורק את הפוקדור שלו שמתוכו יוצא מרשים ביותר,
    מה תעשה?

אני מוציא את אינפרנייפ ואומר לו להשתמש בגלגל להבה סביב דורפיון ולהביור מתוך הגלגל שהלהביור יפגע מכל כיוון ולסיים את הקרב עם פגיעה בכל הכח עם גלגל הלהבה.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

15. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:16 PM
    רד -
    אבסול נלכד בתוך הפוקדור שלך ונאבק למשך זמן קצר עד שהוא שלך, מה תעשה?
    תפסת אבסול!
    אוציא אותו מן הפוקימון ואחבק אותו...
    ואומר לו:"אתה עכשיו חלק ממנו ,יש לך כוח ללמוד איתו ציפורן אופל?"

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 26 מתוך 62 ראשוןראשון ... 16242526272836 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •