Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 62 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    סילבר -
    אינפרנייפ נכנס לזירה ומתחיל להסתובב סביב דרפיון עם גלגל להבה משולב עם להביור "השתמש בגנה!" רג'י אומר ודרפיון חוסם את המתקפה בקלות,
    אינפרנייפ מזנק לכיוונו עם גלגל להבה אדיר שמרסק את מתקפת ההגנה שלו ודרפיון חוטף מעט נזק "לא רע בכלל! דרפיון מספרי איקס!",
    דרפיון מתאושש במהירות ותוקף את אינפרנייפ עם מספרי איקס חזקים במיוחד שגורמים לו נזק די גדול,
    "עכשיו דרפיון פצצת רפש!" דרפיון לא מבזבז זמן ויורה פצצות רפש חזקות על אינפרנייפ שמנסה להתאושש וחוטף מכה רצינית מפצצת הרפש,
    מה תעשה?

רד -
    אבסול מחייך ומהנהן בראשו לחיוב ומתחיל להתאמן על ציפורן הצל ולאחר זמן קצר נראה שהוא שולט במתקפה!
    מה תעשה? אבסול עלה 4 רמות ו70% ולמד ציפורן צל!

2. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:26 PM

רד -
    אבסול מחייך ומהנהן בראשו לחיוב ומתחיל להתאמן על ציפורן הצל ולאחר זמן קצר נראה שהוא שולט במתקפה!
    מה תעשה? אבסול עלה 4 רמות ו70% ולמד ציפורן צל!
    "כל הכבוד"אומר לו, ואני אצעד אל עבר המכון השני...

קרדיט ענק לרועי!

3. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:26 PM
    סילבר -
    אינפרנייפ נכנס לזירה ומתחיל להסתובב סביב דרפיון עם גלגל להבה משולב עם להביור "השתמש בגנה!" רג'י אומר ודרפיון חוסם את המתקפה בקלות,
    אינפרנייפ מזנק לכיוונו עם גלגל להבה אדיר שמרסק את מתקפת ההגנה שלו ודרפיון חוטף מעט נזק "לא רע בכלל! דרפיון מספרי איקס!",
    דרפיון מתאושש במהירות ותוקף את אינפרנייפ עם מספרי איקס חזקים במיוחד שגורמים לו נזק די גדול,
    "עכשיו דרפיון פצצת רפש!" דרפיון לא מבזבז זמן ויורה פצצות רפש חזקות על אינפרנייפ שמנסה להתאושש וחוטף מכה רצינית מפצצת הרפש,
    מה תעשה?

אני צועק"אינפרנייפ לא" "אני יודע שאתה יכול לנצח אותו בקלות הוא כלום לעומת מה שעברת" עכשיו תיכנס בוא מהר עם גלגל להבה וברגע שאתה פוגע תשתמש בלהביור הכי חזק שלך אחד שיהרוס את דורפיון".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"טוב נראה שנלחם בקרב זוגות בתוך זירת הקרח!" הזירה נפתחת לזירת קרח ושניכם עומדים זה מול זה בשני צידי הזירה,
    רג'י מחזיק בשני פוקדורים ואומר:"אוקיי וויביל ושיפטרי אני זקוק לעזרתכם!" ומתוך שני הפוקדורים יוצאים ו מדהימים,
    מה תעשה?

סילבר -
    אינפרנייפ מזנק עם גלגל להבה לכיוון דרפיון "השתמש במיספרי איקס כדי להתגונן!" רג'י אומר ודרפיון מצליב את שני הזרועות שלו וברגע שאינפרנייפ פוגע הוא דוחק אותו אחורה,
    "עכשיו דרפיון קרן-על!" דרפיון שולח קרן-על אדירה על אינפרנייפ שמשתמש בלהביור נגד קרן-העל וההתנגשות יוצרת פיצוץ אדיר,
    שני הפוקימונים חוטפים הרבה נזק ונראה שאינפרנייפ מתקשה לעמוד לעומת דרפיון שמאומן היטב ומצליח להתאושש,
    מה תעשה?

5. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 09:44 PM
    רד -
    אתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"טוב נראה שנלחם בקרב זוגות בתוך זירת הקרח!" הזירה נפתחת לזירת קרח ושניכם עומדים זה מול זה בשני צידי הזירה,
    רג'י מחזיק בשני פוקדורים ואומר:"אוקיי וויביל ושיפטרי אני זקוק לעזרתכם!" ומתוך שני הפוקדורים יוצאים ו מדהימים,
    מה תעשה?

אני אוציא את סוולו ואת אבסול.
    "אבסול כדור צל על וויביל "
    "סוולו ציפור אמיצה על וויביל במידה והוא התחמק ,הוא הוא נפגע לך ישר על המטרה!"

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה
    רד -
    אבסול וסוולו נכנסים לזירת הקרח ואבסול לא מבזבז זמן ויורה כדור צל על וויביל "שיפטרי כדור אנרגיה!" שיפטרי מחפה על וויביל ושולח במהירות כדור אנרגיה,
    נראה שכדור האנרגיה מתנגש עם כדור הצל וויביל ואבסול חוטפים נזק מהפיצוץ שהשניים יוצרים לפתע מתוך העשן סוולו יוצא עם ציפור אמיצה לכיוון וויביל במהירות,
    וויביל מתאושש מהפיצוץ ולפתע מופיע מולו סוולו "שיפטרי כדור צל!" שיפטרי יורה במהירות כדור צל אדיר כדי להגן על וויביל,
    סוולו שמתמקד בוויביל נפגע מכדור הצל ונסוג לאחור "עכשיו וויביל ציפורן פלדה!" וויביל לא מבזבז זמן ומזנק לכיוון סוולו עם ציפורן פלדה ופוגע בו בחוזקה,
    נראה שאבסול התאושש מהפיצוץ וסוולו נופל לקרקע וקצת מתקשה לקום אחרי הנזק שנגרם לו,
    מה תעשה?

7. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:00 PM
    רד -
    אבסול וסוולו נכנסים לזירת הקרח ואבסול לא מבזבז זמן ויורה כדור צל על וויביל "שיפטרי כדור אנרגיה!" שיפטרי מחפה על וויביל ושולח במהירות כדור אנרגיה,
    נראה שכדור האנרגיה מתנגש עם כדור הצל וויביל ואבסול חוטפים נזק מהפיצוץ שהשניים יוצרים לפתע מתוך העשן סוולו יוצא עם ציפור אמיצה לכיוון וויביל במהירות,
    וויביל מתאושש מהפיצוץ ולפתע מופיע מולו סוולו "שיפטרי כדור צל!" שיפטרי יורה במהירות כדור צל אדיר כדי להגן על וויביל,
    סוולו שמתמקד בוויביל נפגע מכדור הצל ונסוג לאחור "עכשיו וויביל ציפורן פלדה!" וויביל לא מבזבז זמן ומזנק לכיוון סוולו עם ציפורן פלדה ופוגע בו בחוזקה,
    נראה שאבסול התאושש מהפיצוץ וסוולו נופל לקרקע וקצת מתקשה לקום אחרי הנזק שנגרם לו,
    מה תעשה?
    אבסול תעלה על סוולו,
    סוולו ציפור אמיצה על שיפטרי
    אבסול קפוץ על וויביל לקראת בסוף עם ציפורן אופל..

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 08:35 PM

ג'וני -
    אתה צועד לתוך מכון הספיר המדהים השופט של המכון מבחין בך ואומר:"אני מאמין שהגעת לכאן בכדי לאתגר את מנהיג מעבורת הספיר, בוא אחרי!",
    אתה עוקב אחריו לתוך זירת הקרב שמכוסה בסלעים ואדמה ומולך עומד מנהיג המכון קאי "באתגר מעבורת הספיר תלחם בשלוש זירות שונות,
    מדובר בקרב נגד שלושה פוקימונים שונים כאשר לך יש את האופציה להחליף פוקימונים במשך הקרב ולמהיג המכון אין! התחילו בבקשה",
    שופט המכון מסיים לדבר וקאי מסתכל עלייך ומחייך ומיד עובר להבעה רצינית ואומר:"אזומריל תופיע!" ומולך עומד שלו,
    מה תעשה?
    "אוקי צא טורטרה" אומר ואוציא את טורטרה ואומר "השתמש בטיפוס הרים ואחר כך עלי טער" אומר לו

9. משתמש מנוסה
    רד -
    אבסול וסוולו תוקפים יחד תאחר שהתאוששו וסוולו עף בשיא המהירות לכיוון שיפטרי ורגע לפני שהוא פוגע אבסול מזנק ממנו על וויביל ופוגע בו עם ציפורן צל שגורמת לו נזק רב,
    סוולו מסיים את ההתקפה שלו ופוגע בשיפטרי עם ציפור אמיצה בחוזקה שמשתקת את סוולו וגורמת לו מעט נזק ולשיפטרי נזק רב,
    "וויביל ציפורן פלדה על סוולו!" וויביל מתאושש במהירות ומזנק על סוולו שמשותק עם ציפורן פלדה ופוגע בו בחוזקה סוולו נופל ואינו מסוגל להלחם,
    מה תעשה?

ג'וני -
    טורטרה רץ לכיוון אזומריל עם טיפוס הרים והוא עולה על סלע ענק בזירה ומזנק ממנו ופוגע באזומריל בחוזקה אזומריל מנסה להתאושש ובלי לבזבז אף רגע טורטרה שולח עליו עלי טער אדירים,
    אזומריל חוטף פגיעה קשה מעלי הטער שמשאירה אותו חסר הכרה "תחזור!" קאי אומר ומחזיר אותו והזירה עולה לאוויר וגג המכון נפתח,
    שניכם עומדים בשחקים וקאי אומר:"פליפר קדימה!" ושולח את שלו מולך,
    מה תעשה? טורטרה עלה 40%!

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 06:16 PM

חיים -
    מיאו מנסה לעצור את פרינפלאפ עם חיתוך ברגע שההתקפות שלהם מתנגשות ונראה שהם שווים בכוחים ושניהם נסוגים לאחור,
    בלי לבזבז זמן מיאו מזנק לאוויר ושולח מכת ברק אדירה על פרינפלאפ שחוטף מכה אדירה ומתעלף והשופט מכריז:"פרינפלאפ לא יכול להלחם מיאו מנצח והמנצח בקרב המכון הוא חיים משינו!",
    קאי מתקרב אלייך ואומר:"הנה תג הספיר זכית בו ביושר זה היה קרב נהדר!" הוא מגיש לך את תג הספיר ושולח אותך לדרכך,
    מה תעשה? זכית בתג הספיר! מיאו עלה 4 רמות!

"תודה רבה לך מיאו הייתה נהדר"אני יוצא לאמן את מגבי
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

11. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:58 PM
    רד -
    אבסול וסוולו תוקפים יחד תאחר שהתאוששו וסוולו עף בשיא המהירות לכיוון שיפטרי ורגע לפני שהוא פוגע אבסול מזנק ממנו על וויביל ופוגע בו עם ציפורן צל שגורמת לו נזק רב,
    סוולו מסיים את ההתקפה שלו ופוגע בשיפטרי עם ציפור אמיצה בחוזקה שמשתקת את סוולו וגורמת לו מעט נזק ולשיפטרי נזק רב,
    "וויביל ציפורן פלדה על סוולו&#33;" וויביל מתאושש במהירות ומזנק על סוולו שמשותק עם ציפורן פלדה ופוגע בו בחוזקה סוולו נופל ואינו מסוגל להלחם,
    מה תעשה?

אבסול תקוף את שיפטרי השיסוע לילי וברגע האחרון תתקוף את וויביל בכל הכוח

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 16 2010, 10:58 PM

ג&#39;וני -
    טורטרה רץ לכיוון אזומריל עם טיפוס הרים והוא עולה על סלע ענק בזירה ומזנק ממנו ופוגע באזומריל בחוזקה אזומריל מנסה להתאושש ובלי לבזבז אף רגע טורטרה שולח עליו עלי טער אדירים,
    אזומריל חוטף פגיעה קשה מעלי הטער שמשאירה אותו חסר הכרה "תחזור&#33;" קאי אומר ומחזיר אותו והזירה עולה לאוויר וגג המכון נפתח,
    שניכם עומדים בשחקים וקאי אומר:"פליפר קדימה&#33;" ושולח את שלו מולך,
    מה תעשה? טורטרה עלה 40%&#33;
    אז ניצחתי אותו?
    "תחזור טורטרה היית מעולה" אומר לו ואחזר אותו לפוכדור ואוציא את צ&#39;ריזרד ואומר "צ&#39;ריזרד השתמש מהר ביום שמש שיפגע במתקפות המים של פליפר ויחזק את התקפות האש שלנו ועכשיו השתמש בקרן סולארית" אומר לו

13. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה יכול ללמד אותו מתקפות וזה יהיה אימון מצויין תקרא על זה בעמוד הראשון

רד -
    אבסול מזנק במהירות על שיפטרי עם שסע לילה חזק במיוחד שמפיל אותו ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
    "וויביל ציפורן פלדה&#33;" וויביל רץ לכיוון אבסול בזמן שהוא מקשה את ציפורניו ואבסול מתכונן להשתמש בשסע לילה בכל הכח,
    ההתקפות של השניים מתנגשות ונראה שהכח שלהן זהה שני הפוקימונים נסוגים לאחור, מה תעשה?

ג&#39;וני - כן הוא חסר הכרה...
    צ&#39;אריזרד יוצא מתוך הפוקדור ומיד משנה את מזג האוויר עם יום שמש "פליפר פעימת מים, קדימה&#33;" פליפר שולח מתקפת פעימת מים אדירה על צ&#39;אריזרד,
    צ&#39;אריזרד לא מחכה שנייה אחת והוא תוקף עם קרן סולרית שפוגעת בפעימת המים ועולה כוחה ופוגעת בפליפר בחוזקה ונראה שהוא ספג יותר מדי נזק והוא לא יכול להלחם,
    "תחזור&#33;" אומר קאי שנראה מאוחז מהקלות שבה אתה מביס אותו והשופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם המנצח הוא צ&#39;אריזרד&#33;",
    הזירה יורדת בחזרה למטה ונפתחת לזירת מים, וקאי אומר:"קדימה פרינפלאפ&#33;" ולתוך המים צולל שלו,
    מה תעשה? צ&#39;אריזרד עלה 60%&#33;

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 08:06 AM

ג&#39;וני - כן הוא חסר הכרה...
    צ&#39;אריזרד יוצא מתוך הפוקדור ומיד משנה את מזג האוויר עם יום שמש "פליפר פעימת מים, קדימה&#33;" פליפר שולח מתקפת פעימת מים אדירה על צ&#39;אריזרד,
    צ&#39;אריזרד לא מחכה שנייה אחת והוא תוקף עם קרן סולרית שפוגעת בפעימת המים ועולה כוחה ופוגעת בפליפר בחוזקה ונראה שהוא ספג יותר מדי נזק והוא לא יכול להלחם,
    "תחזור&#33;" אומר קאי שנראה מאוחז מהקלות שבה אתה מביס אותו והשופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם המנצח הוא צ&#39;אריזרד&#33;",
    הזירה יורדת בחזרה למטה ונפתחת לזירת מים, מה תעשה?
    צ&#39;אריזרד עלה 60%&#33;
    "וואו כל האימונים השתלמו כל הכבוד לך" אומר לו ואשבח אותו ואחזיר אותו לפוכדור ואומר "אז כמו בפעם הקודמת צא מנקטריק" אומר ואוציא את מנקטריק מהפוכדור ואומר "חכה שהוא יצא מהמים והשתמש עליו במכת ברק ותתחמק מכל המתקפות עם מהירות אקסטרים" אומר לו

15. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני -
    מנטריק עולה על אחת מהמשקולות הלבנות שמפוזרות בזירת המים ומחכה "פרינפאלפ כנף פלדה&#33;" פרינפלאפ מזנק מתוך המים כשהכנף שלו קשה כברזל,
    מנטריק לא מבזבז אף רגע ושולח עליו מכת ברק אך נראה שפרינפלאפ משתמש בכנף שלו כדי להתגונן וברגע שהוא קרוב למנטריק הוא חובט בו בחוזקה,
    ומנטריק משתמש במהירות אקסטרים כדי לעבור מהר למשקולת אחרת "קרן בועות&#33;" פרינפלאפ שולח קרן בועות על מנטריק אך נראה שהוא לא מסוגל לפגוע בו עם מהירות אקסטרים,
    מה תעשה?

עמוד 27 מתוך 62 ראשוןראשון ... 17252627282937 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •