דניס -
הגעת למרכז הפוקימונים במעבורת הספיר ואתה רואה שמחוץ למרכז יש:מרכז דיג, חנות ומכון פוקימונים,
מה תעשה?
"ממ כן אני אשמח" אומר לוOriginally posted by DButcher@Apr 17 2010, 10:33 AM
ג'וני -
אתה מתחיל לאמן את הפוקימונים שלך למשך כמה זמן ולאחר אימונים קשים נראה שצ'אריזרד שולט בטכניקה של אגרוף הרעם,
טורטרה לומד הברקת סלע בקלות ומתחזק ופלוטזל מצליח ללמוד מערבולת לאחר שמן קצר ונראה שהוא שולט בזה,
אתה מתקדם מתוך המעבורת למקום עם פוקימונים פראיים ולפתע אדם זקן ומיסתורי שעומד בכניסה למעבורת אומר לך:"היי אתה מה דעתך לפגוש את הפוקימון הקדום ספריון?",
מה תעשה? צ'אריזרד עלה שתי רמות ו70% ולמד אגרוף רעם! פלוטזל עלה 3 רמות ולמד מערבולת! טורטרה עלה שתי רמות ו30% ולמד הברקת סלע!
דניס -
אתה מגיע לעמדת הדיג אחד הדייגים מספר לך על מכון הספיר ואומר לך שמנהיג המכון משתמש בפוקימוני מים בתוך שלושה זירות שונות:אבן, שמיים ומים,
אתה לוקח את אחת החכות ומתחיל לדוג ולאחר כמה זמן נראה שמשהו נתפס לך בחכה אתה נאבק איתו זמן רב עד שלבסוף מתוך המים מזנקקטן ואמיץ,
מה תעשה?
ג'וני -
הזקן מסתכל עלייך ואומר:"האגדה מספרת שספריון חי בתוך מערה מתחת למעבורת הספיר... הפוקימון ששולט בכח לתת חיים וליצור עולמות!",
מה תעשה?
"כל הכבוד"אומר.Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 10:56 AM
רד -
אבסול תוקף במהירות עם רוח טער שגורמת לוויביל נזק רב ולפני שוויביל מספיק לזוז הוא מזנק עליו עם שסע לילה חזק במיוחד וגומר אותו!
"תחזור, היית מצויין!" רג'י אומר ומחזיר את וויביל שמחוסר הכרה והשופט מכריז:"שתי הפוקימונים של מנהיג המכון לא מסוגלים להלחם המנצח באתגר טירת היהלום הוא היריב רד מהוואן!",
רג'י מתקרב אלייך ומושיט לך את תג היהלום המדהים והבוהק שעשוי מרסיס יהלום, מה תעשה?
אבסול עלה 4 רמות! סוולו עלה 3 רמות ו40%! זכית בתג היהלום!
עכשיו בואו נתאמן צאת.
אבסול ווינזור ןסנורלקס תלמדו קצה אבן
סוומפרט נעבוד שוב על רעידת אדמה
סוולוROOST וRETURN
סוומפרט פעימת מים
ווינזור כדור אנרגיה.
אבסול אס אוורי
יש לכם תוכנית אימונים ארוכה אז אחרי שבוע נעשהיום מנוחה ומשחקים.
אני ארכז אותם בקבוצה ואצעק "אנחנו מנצחים יאללה צאו לאימונים".
קרדיט ענק לרועי!
'אני אתפוס אותו!' חשבתי לעצמי "צא סטארביה! אס אוירי!"Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 11:17 AM
דניס -
אתה מגיע לעמדת הדיג אחד הדייגים מספר לך על מכון הספיר ואומר לך שמנהיג המכון משתמש בפוקימוני מים בתוך שלושה זירות שונות:אבן, שמיים ומים,
אתה לוקח את אחת החכות ומתחיל לדוג ולאחר כמה זמן נראה שמשהו נתפס לך בחכה אתה נאבק איתו זמן רב עד שלבסוף מתוך המים מזנקקטן ואמיץ,
מה תעשה?
טוב אני רוצה לאמן אותו להביור ואני יוצא להתאמן עם מגביOriginally posted by DButcher@Apr 17 2010, 08:06 AM
חיים -
אתה יכול ללמד אותו מתקפות וזה יהיה אימון מצויין תקרא על זה בעמוד הראשון
אני אומר להם כל הכבוד והולך להר הברקת השמימי.Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 10:33 AM
סילבר -
אתה ממשיך להתאמן במשך כמה ימים,
-כעבור חמישה ימים -
רמפרדוס מתאמן קשה אך נראה שאין לך את הידע ללמד כח עתיק ולכן המתקפה נכשלת פרליגטור לומד מהר מאוד את סופת השלג ושולט בה לאחר זמן קצר,
פרליגטור ממשיך להתאמן ולבסוף גם שולט ברעידת אדמה הרקרוס מצליח ללמוד קרן-על אך מתקשה ללמוד רעידת אדמה,
אינפרנייפ מתאמן הרבה ומצליח ללמוד רעידת אדמה וחימום יתר בצורה מושלמת ונראה שהוא יתחזק מאוד ונראה שהפוקימונים שלך מותשים,
מה תעשה? פרליגטור עלה 4 רמות ולמד סופת שלג ורעידת אדמה! רמפרדוס עלה 3 רמות!
הרקרוס עולה 3 רמות ולומד קרן-על! אינפרנייפ עולה 4 רמות ולומד חימום יתר ורעידת אדמה!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
רד -
אתה מתחיל שבוע אימונים קשה במיוחד והפוקימונים שלך מתחילים לעבוד קשה מאוד,
-כעבור שבוע-
נראה שווינזור אחרי שבוע שלם של אימונים מצליח סוף-סוף לבצע אבנים חדות וכדור אנרגיה בצורה מושלמת!
סנורלקס עובד קשה ולבסוף מסוגל להשתמש באבנים חדות ואבסול לומד אס אווירי אך מתקשה להשתמש באבנים חדות,
סוומפרט מצליח לבצע רעידת אדמה מושלמת ולומד גם פעימת מים וסוולו מצליח ללמוד חזרה וקן וכל הפוקימונים שלך התחזקו ונראה שהחברות ביניכם נהיית ממש טובה!
מה תעשה? סוומפרט עלה 4 רמות ולמד פעימת מים ורעידת אדמה! ווינזור עלה 4 רמות ולמד אבנים חדות וכדור אנרגיה! סנורלקס עלה 4 רמות ולמד אבנים חדות!
אבסול עלה 5 רמות ולמד אס אווירי! סוולו עלה 4 רמות ולמד חזרה וקן!
דניס -
סטרביה יוצא מהפוקדור עם אס אווירי ועף במהירות לכיוון פיפלאפ שחוטף חבטה חזקה ובקושי מצליח לעמוד,
מה תעשה?
חיים -
אתה מתחיל לאמן את מגבי ובמשך זמן רב הוא מתאמן ועובד קשה עד שלבסוף הוא מצליח להשתמש בלהביור!
מה תעשה? מגבי עלה 8 רמות ו70% ולמד להביור!
סילבר -
אתה חוזר בחזרה לכיוון המעבורת שהביאה אותך לאי ולפתע אתה רואה שומע קולות מתוך הביצה שלך והיא מתחילה לבקוע,
אתה מניח אותה על הקרקע מולך והיא מתחילה לזהור באור לבן ומדהים ומתוכה יוצא לושקופץ עלייך ונושך לך את הראש בחמודיות,
אתה ממשיך לכיוון המעבורת אך נראה שהספינה שאמורה להחזיר אותך לצידה המזרחי של מעבורת הספיר לא תצא לדרך בעקבות הערפל הסמיך שנמצא מעל המים,
מה תעשה?
ג'וני -
"אם אתה מחפש קרב יהיה אסור לך לגשת אליו בשום פנים ואופן!" הזקן אומר לך בזעם והולך משם,
מה תעשה?
"כל הכבוד מגבי" אני ממשיך להתאמן איתוOriginally posted by DButcher@Apr 17 2010, 12:04 PM
חיים -
אתה מתחיל לאמן את מגבי ובמשך זמן רב הוא מתאמן ועובד קשה עד שלבסוף הוא מצליח להשתמש בלהביור!
מה תעשה? מגבי עלה 8 רמות ו70% ולמד להביור!
"יופי עכשיו הוא לא יחזור לפה" אני אומרOriginally posted by DButcher@Apr 16 2010, 07:45 PM
יואב -
נראה שהפוקימונים של הציד חלשים והפוקימונים שלך מביסים אותם בקלות רבה והציד מתעצבן ומחזיר אותם ובורח משם,
הוא קופץ על האופנוע שלו וזורק אליך את הפוקדור של נידוקינג ובורח משם במהירות,
מה תעשה? זכית בנידוקינג! וכל הפוקימונים שלך עלו רמה!
"הגיע הזמן ללכת להלחם בקרב מכון הראשון" אני אומר ומתחיל ללכת
רד -
אתה מתחיל שבוע אימונים קשה במיוחד והפוקימונים שלך מתחילים לעבוד קשה מאוד,
-כעבור שבוע-
נראה שווינזור אחרי שבוע שלם של אימונים מצליח סוף-סוף לבצע אבנים חדות וכדור אנרגיה בצורה מושלמת!
סנורלקס עובד קשה ולבסוף מסוגל להשתמש באבנים חדות ואבסול לומד אס אווירי אך מתקשה להשתמש באבנים חדות,
סוומפרט מצליח לבצע רעידת אדמה מושלמת ולומד גם פעימת מים וסוולו מצליח ללמוד חזרה וקן וכל הפוקימונים שלך התחזקו ונראה שהחברות ביניכם נהיית ממש טובה!
מה תעשה? סוומפרט עלה 4 רמות ולמד פעימת מים ורעידת אדמה! ווינזור עלה 4 רמות ולמד אבנים חדות וכדור אנרגיה! סנורלקס עלה 4 רמות ולמד אבנים חדות!
אבסול עלה 5 רמות ולמד אס אווירי! סוולו עלה 4 רמות ולמד חזרה וקן!
"כל הכבוד" אומר ואמשיך במסעי
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)