Pokemon GO
עמוד 32 מתוך 62 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 466 עד 480 מתוך 924
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 05:26 PM
    רד - הפרס שלך על פתיחת עמוד 30!
    הפוקימונים שלך מביסים אותו בקלות והאנשים שהוא הזיק להם מודים לך ומברכים אותך על העבודה הטובה ונותנים לך 200 פוקדולרים!
    אתה חוזר למזרח מעבורת הספיר ולפתע עם מעטפה נוחת מולך ומעביר לך את המעטפה,
    אתה פותח את המעטפה וקורא:"רד נבחרת על ידי פרופסור ברץ' להלחם באתגר כיפת הקרב שבקנטו נגד מוח הכיפה טאקר!
    אם אתה מקבל את האתגר נא גש למעגן אקווהמרין ותעלה על המעבורת למחוז קנטו ולכיפת הקרב, בברכה האליט פור",
    מה תעשה?
    "בואו כולם"אצעק אל פוקימוניי.תוך כדי ריצה למעגן אקווהמרין

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה

חיים -
    דסקול התמים חוטף חבטה רצינית מקורפיש ונראה שהוא מתעצבן והוא משתמש בצל לילה כמתקפת נגד שפוגעת בקורפיש בחוזקה,
    פעם נוספת,
    מה תעשה?
    "קורפיש תעשה קרן בועות ואז רוץ אילו טתשתמש בפשיט סרטן"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

3. משתמש מנוסה
    יואב -
    פליפר עף בשיא המהירות לטדיאורסה שמשתמש בנחירה חסרת השפעה ופוגע בו בחוזקה טדיאורסה עף לאחור ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
    השופט מכריז:"טדיאורסה לא יכול להלחם פליפר הוא המנצח&#33;" וקאי מוסיף לומר:"נשאר לך עוד פוקימון אחד תוודא שאתה יודע מה אתה עושה&#33;",
    מה תעשה?

רד -
    אתה מגיע למעגן אקווהמרין ומשם אתה עולה על המעבורת הראשונה לקנטו ולכיפת הקרב במהרה אתה צועד לתוך כיפת הקרב שם מחכים לך עיתונאים רבים שמראיינים אותך היריב של טאקר המדהים&#33;
    -כעבור 24 שעות-
    לאחר שישנת שינה טובה אתה מוכן סוף-סוף לאתגר כיפת הקרב אתה צועד לתוך זירת הבמה וטאקר אומר:"ברוך הבא רד ממחוז הוואן שיהיה לך בהצלחה&#33;
    כאן בכיפת הקרב נלחם בקרב זוגות עד ששני הפוקימונים של אותו הצד לא מסוגלים להלחם&#33; אז קדימה, ארקניין וסוומפרט עלו לבמה&#33;",
    הוא מסיים להסביר ומניף שני פוקדורים לאוויר ומולך מופיעים ו שעומדים מוכנים לקרב,
    מה תעשה?

חיים -
    קורפיש תוקף במהירות עם קרן בועות שיוצרת פיצוץ וגורמת לדסקול נזק רב ואז לתוך העשן הוא מזנק עם פטיש סרטן שגומר את דסקול,
    מה תעשה? קורפיש עלה 2 רמות ו40%&#33;

4. משתמש מנוסה

ג&#39;וני -
    סלבי אתה וטורטרה מתקדמים לעבר יער מדהים ואתה מבחין ב מדהים ועצום ששותה מתוך האגם,
    "ארקניין הוא השומר שלי ושל היערות באי הקריסטל עם תלכוד אותו הוא יוכל לעזור לי להשיב לי את הכח לנסיעה בזמן ולהלחם נגד הציד...",
    סלבי מסיים לדבר איתך בטלפתיה מלא ציפיה, מה תעשה?
    "אבל כבר יש לי פוקימון אש זה צ&#39;ריזרד והוא הפוקימון הראשון שלי" אומר לו

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 05:59 PM

חיים -
    קורפיש תוקף במהירות עם קרן בועות שיוצרת פיצוץ וגורמת לדסקול נזק רב ואז לתוך העשן הוא מזנק עם פטיש סרטן שגומר את דסקול,
    מה תעשה? קורפיש עלה 2 רמות ו40%&#33;
    "כל הכבוד קורפיש"אני ממשיך בדרכי
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

6. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    אתה מגיע למעגן אקווהמרין ומשם אתה עולה על המעבורת הראשונה לקנטו ולכיפת הקרב במהרה אתה צועד לתוך כיפת הקרב שם מחכים לך עיתונאים רבים שמראיינים אותך היריב של טאקר המדהים&#33;
    -כעבור 24 שעות-
    לאחר שישנת שינה טובה אתה מוכן סוף-סוף לאתגר כיפת הקרב אתה צועד לתוך זירת הבמה וטאקר אומר:"ברוך הבא רד ממחוז הוואן שיהיה לך בהצלחה&#33;
    כאן בכיפת הקרב נלחם בקרב זוגות עד ששני הפוקימונים של אותו הצד לא מסוגלים להלחם&#33; אז קדימה, ארקניין וסוומפרט עלו לבמה&#33;",
    הוא מסיים להסביר ומניף שני פוקדורים לאוויר ומולך מופיעים ו שעומדים מוכנים לקרב,
    מה תעשה?

"צאו"אני צועק בזמן שאני מניף את הפוקדורים של סוומפרט וווינזור.
    סוומפרט קפוץ באוויר גבוה ותשתמש בפעימת מים על ארקניין
    בזמן שווינזור תשתמש כדור אנרגיה על ארקניין במקה וסוומפרט ירצה להגן עליו מפעימת המים,אלחש להם שטאקר לא ישמע

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    סלבי חושב מעט ואומר:"אם ככה יהיה על צ'אריזרד להביס אותו ולזכות בתואר שומר היערות של אי הקריסטל ובלהבה האיתנה של השומר!",
    מה תעשה?

חיים -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה שהאתגר שלך יהיה קרב פוקימונים של 3 על 3 בזירת האבן!" הזירה נפתחת לזירת אבן מרהיבה,
    רג'י ואתה עומדים משני צידי הזירה והוא מחזיק פוקדור בידו ואומר:"אוקיי דרפיון אני זקוק לך!" ומתוך הפוקדור שלו יוצא ונעמד מולך,
    מה תעשה?

רד -
    סוומפרט ווינזור נכנסים לזירה וסוומפרט מזנק לאוויר ותוקף את ארקניין עם פעימת מים במהירות "סוומפרט השתמש בהגנה!",
    מתקפת פעימת המים נחסמת על ידי ההגנה של סוומפרט ובשניה שהוא מוריד את ההגנה הוא חוטף כדור אנרגיה מוינזור,
    "ארקניין אס אווירי על וינזור!" ארקניין מזנק גבוה במהירות ופוגע בוינזור בחוזקה וגורם לו נזק רב,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-21-2010 בשעה 05:53 PM

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 06:14 PM
    ג&#39;וני -
    סלבי חושב מעט ואומר:"אם ככה יהיה על צ&#39;אריזרד להביס אותו ולזכות בתואר שומר היערות של אי הקריסטל ובלהבה האיתנה של השומר&#33;",
    מה תעשה?

"טוב שיהיה צא צ&#39;ריזרד" אומר ואוציא את צ&#39;ריזרד מהפוכדור ואשאר על טורטרה ואלטף אותו מעט ואומר "צ&#39;ריזרד השתמש באס אווירי ואחר כך באגרוף רעם" אומר לו ואשאל את סלבי "אם צ&#39;ריזרד יהיה שומר אי הקריסטל הוא יצטרך להישאר כאן ולא לבוא איתי?" אשאל את סלבי

9. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    סוומפרט ווינזור נכנסים לזירה וסוומפרט מזנק לאוויר ותוקף את ארקניין עם פעימת מים במהירות "סוומפרט השתמש בהגנה&#33;",
    מתקפת פעימת המים נחסמת על ידי ההגנה של סוומפרט ובשניה שהוא מוריד את ההגנה הוא חוטף כדור אנרגיה מוינזור,
    "ארקניין אס אווירי על וינזור&#33;" ארקניין מזנק גבוה במהירות ופוגע בוינזור בחוזקה וגורם לו נזק רב,
    מה תעשה?
    עכשיו צאו שניכם,סוומפרט בפעימת מים וווינזור בקצה אבן על ארקניין

קרדיט ענק לרועי!

10. משתמש מנוסה

חיים -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג&#39;וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג&#39;י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד&#33; בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל&#33;" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג&#39;י מביט בך ואומר:"נראה שהאתגר שלך יהיה קרב פוקימונים של 3 על 3 בזירת האבן&#33;" הזירה נפתחת לזירת אבן מרהיבה,
    רג&#39;י ואתה עומדים משני צידי הזירה והוא מחזיק פוקדור בידו ואומר:"אוקיי דרפיון אני זקוק לך&#33;" ומתוך הפוקדור שלו יוצא ונעמד מולך,
    מה תעשה?

"צא מגבי להביור ואז גחלת"

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

11. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 05:04 PM
    דניס -
    אתה צועד לתוך מכון הספיר המדהים השופט של המכון מבחין בך ואומר:"אני מאמין שהגעת לכאן בכדי לאתגר את מנהיג מעבורת הספיר, בוא אחרי&#33;",
    אתה עוקב אחריו לתוך זירת הקרב שמכוסה בסלעים ואדמה ומולך עומד מנהיג המכון קאי "באתגר מעבורת הספיר תלחם בשלוש זירות שונות,
    מדובר בקרב נגד שלושה פוקימונים שונים כאשר לך יש את האופציה להחליף פוקימונים במשך הקרב ולמהיג המכון אין&#33; התחילו בבקשה",
    שופט המכון מסיים לדבר וקאי מסתכל עלייך ומחייך ומיד עובר להבעה רצינית ואומר:"אזומריל תופיע&#33;" ומולך עומד שלו,
    מה תעשה?
    "צא סטארביה&#33; מתקפה מהירה&#33;"

12. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 04:49 PM
    סילבר -
    אתה מתחיל לאמן את גיבייל במשך זמן רב ומנסה ללמד אותה מתקפות רבות במשך כמה שבועות,
    -לאחר חודש-
    חודש שלם של אימונים בשטח הפתוח עבר וגיבייל שהיה תינוק קטן נהפך כבר לפוקימון חזק ביותר והוא הצליח ללמוד ולשלוט בלעיסה ציפורן דרקון פעימת מים חפירה ופעימת דרקון,
    נראה שהוא גדל כל כך עד שהוא מוכן להתפתח והוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים והגפיים, הראש, הגודל והצורה שלו משתנים לגמרי והוא הופך ל שנראה חזק מאוד,
    מה תעשה? גיבייל עלה 25 רמות והתפתח ולמד לעיסה, ציפורן דרקון, פעימת מים, חפירה ופעימת דרקון&#33;

אני מוציא את פרליגטור כדי לחצות את המים ולהגיע להר הברקת השמימי אבל לפני זה אני מאמן גבית עד שהוא מתפתח מקבל קרן על רעידת אדמה להביור ריקוד חרבות ריקוד דרקון ופעימת חושך.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

13. משתמש מנוסה
    יואב -
    פליפר עף בשיא המהירות לטדיאורסה שמשתמש בנחירה חסרת השפעה ופוגע בו בחוזקה טדיאורסה עף לאחור ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
    השופט מכריז:"טדיאורסה לא יכול להלחם פליפר הוא המנצח&#33;" וקאי מוסיף לומר:"נשאר לך עוד פוקימון אחד תוודא שאתה יודע מה אתה עושה&#33;",
    מה תעשה?
    "אוקיי בלסטויז צא החוצה"
    "קדימה תשתמש בהצלפת זנב וישר בחבטת גוף"

14. משתמש מנוסה
    ג&#39;וני -
    "אנחנו נסענו עשר שנים אחורה בזמן בדיוק לתקופה שבה ארקניין נעלם ואי הקריסטל איבד את השומר שלו... אם צ&#39;ריזרד יהפוך לשומר של אי הקריסטל אז אני מאמין שמשהו יקרה גם לו&#33;
    לכן אני ישתמש בלהבה שלו כדי להחזיר את כולנו ואני יוכל לסמוך עליך שתעזור לו להגן על האי" סלבי מסביר לך וצ&#39;ריזרד מתקדם לעבר ארקניין ומאתגר אותו לקרב על התואר,
    השניים עומדים זה מול זה מוכנים לתקוף בכל רגע ואז צ&#39;ריזרד עולה לאוויר ועף בשיא המהירות עם אס אווירי לכיוון ארקניין,
    ארקניין לא מבזבז אף רגע והוא גם משתמש באס אווירי ומזנק לכיוון צ&#39;ריזרד השניים פוגעים זה בזה פגיעה ישירה וגורמים אחד לשני נזק רב,
    צ&#39;ריזרד מתאושש במהירות ועף לכיוון ארקניין עם אגרוף רעם וארקניין שמתאושש גם כן תוקף עם להביור אבל נראה שמשהו מוזר בלהבה שלו, היא כחולה&#33;
    הלהביור המיוחד של ארקניין פוגע בצ&#39;ריזרד שסובל אותו ונפגע קשה וחותך דרכו עם אגרוף הרעם שלבסוף פוגע בארקניין בחוזקה,
    שני הפוקימונים מותשים ופצועים ונראה ששניהם זועמים ובעלי רוח לחימה, מה תעשה?

רד -
    סוומפרט שולח פעימת מים אדירה שתוקפת את ארקניין וסוומפרט ווינזור תוקף גם כן עם אבנים חדות את ארקניין,
    "סוומפרט הגנה&#33;" נראה שסוומפרט מצליח להגן מפני פעימת המים על שניהם ומתקפת האבנים החדות מתקרבת לארקניין,
    "ארקניין זנק מעל האבנים החדות עם אס אווירי ואל וינזור&#33;" ארקניין משתמש באס אווירי ומזנק גבוה מאוד ומתחמק מהמתקפה ופוגע בוינזור שבקושי שורד בחוזקה,
    מה תעשה?

חיים -
    מגבי נכנס לזירה ראשון מול דרפיון ותוקף מיד עם להביור "דרפיון קרן-על&#33;" שנייה לפני שהלהביור פוגע בו דרפיון משחרר קרן-על אדירה שיוצרת פיצוץ אדיר ברגע שהיא פוגעת בלהביור,
    שני הפוקימונים חוטפים נזק אדיר ודרפיון נח מהשימוש בקרן-העל ונראה שמגבי מתקשה להתאושש מהפיצוץ אבל הוא מצליח לתקוף עם גחלת שפוגעת בדרפיון חסר האונים וגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

דניס -
    סטרביה עף במהירות לכיוון אזומריל ופוגע בו בחוזקה "אזומריל לפני שהוא מתרחק זנב ברזל&#33;" אזומריל מנצל את הקרבה ביניהם ופוגע בסטרביה בחוזקה ומעיף אותו על אחד הסלעים בזירה,
    סטרביה מתקשה להתאושש אך נראה שלבסוף הוא מצליח לקום לאחר שנפצע קשה, מה תעשה?

סילבר -
    אתה מאמן את גבייט המון ומלמד אותו מתקפות רבות ובמשך שבועיים שלמים הוא עובד קשה מאוד,
    -כעבור שבועיים-
    נראה שגבייט מצליח לבצע להביור בצורה מושלמת וריקוד חרבות אך מתקשה לבצע את המתקפות השונות בגלל התשישות שלו והוא מוכן להתפתח,
    הוא מזנק לאוויר ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים ומשתנה ל שעף מעל הראש שלך,
    מוכן לדרך אתה מוציא את פרליגטור ושט על גבו עד שאתה מגיע לשער עצום שעומדים על אדמה בתוך הים ולפי המפה נאמר לך ששם נמצא הר הברקת השמיימי,
    מה תעשה? גבייט עלה 11 רמות ו70% והתפתח ולמד להביור וריקוד חרבות&#33;

יואב -
    בלסטויז מזנק עם הצלפת זנב לכיוון פליפר ופוגע בו בחוזקה עם חבטת גוף שגורמת לו נזק רב ומעלפת אותו,
    "תחזור&#33;" אומר קאי והשופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם בלסטויז מנצח&#33;",
    הזירה יורדת למטה ונפתחת לזירת מים שעליה צפות מספר משקולות לבנות קאי מחזיק פוקדור בידו ואומר:"אמפוליאון אני בוחר בך&#33;" ועל אחת המשקולות נעמד שלו,
    מה תעשה? בלסטויז עלה שלוש רמות&#33; טדיאורסה עלה שתי רמות ו70%&#33;

15. אני ניניני אני סמל מיני
    [QUOTE=DButcher,Apr 17 2010, 07:52 PM] רד -
    סוומפרט שולח פעימת מים אדירה שתוקפת את ארקניין וסוומפרט ווינזור תוקף גם כן עם אבנים חדות את ארקניין,
    "סוומפרט הגנה&#33;" נראה שסוומפרט מצליח להגן מפני פעימת המים על שניהם ומתקפת האבנים החדות מתקרבת לארקניין,
    "ארקניין זנק מעל האבנים החדות עם אס אווירי ואל וינזור&#33;" ארקניין משתמש באס אווירי ומזנק גבוה מאוד ומתחמק מהמתקפה ופוגע בוינזור שבקושי שורד בחוזקה,
    מה תעשה?

ווינזור השתמש ברעידת אדמה וסוומפרט נסה להתגנב מאחורי ארקניין והשתמש בפעימת מים בכל הכוח

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 32 מתוך 62 ראשוןראשון ... 22303132333442 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •