"אבל אני אוהב את צ'ריזרד שלי כלומר אני כן רוצה לעזור לך נגד הצייד ולשמור על אי הקריסטל אבל אני לא רוצה להיפרד מצ'ריזרד הוא לא יוכל להישאר איתי?מה יקרה לו שאמרת מקודם ומה זאת המתקפה הלהביור הכחולה הזאת?" אשאל את סלבי ואומר לצ'ריזרד "בוא נראה לו רוח לחימה אמיתית" אומר ואלהיב את צ'ריזרד "קדימה עוף לארקניין במהירות והשתמש בלהביור תוך כדי התעופה שלך ואחר כך תטעין אגרוף רעם בידך תוך כדי שאתה משתמש בלהביור כדי שישר תוכל לפגוע" אומר לו ואחשוב ' אני לא רוצה להיפרד מצ'ריזרד הוא היה הפוקימון הראשון שלי והיו לנו רגעים מדהימים ואני לא רוצה להפסיד אותם' אחושב לעצמי בעצבOriginally posted by DButcher@Apr 17 2010, 07:52 PM
ג'וני -
"אנחנו נסענו עשר שנים אחורה בזמן בדיוק לתקופה שבה ארקניין נעלם ואי הקריסטל איבד את השומר שלו... אם צ'ריזרד יהפוך לשומר של אי הקריסטל אז אני מאמין שמשהו יקרה גם לו!
לכן אני ישתמש בלהבה שלו כדי להחזיר את כולנו ואני יוכל לסמוך עליך שתעזור לו להגן על האי" סלבי מסביר לך וצ'ריזרד מתקדם לעבר ארקניין ומאתגר אותו לקרב על התואר,
השניים עומדים זה מול זה מוכנים לתקוף בכל רגע ואז צ'ריזרד עולה לאוויר ועף בשיא המהירות עם אס אווירי לכיוון ארקניין,
ארקניין לא מבזבז אף רגע והוא גם משתמש באס אווירי ומזנק לכיוון צ'ריזרד השניים פוגעים זה בזה פגיעה ישירה וגורמים אחד לשני נזק רב,
צ'ריזרד מתאושש במהירות ועף לכיוון ארקניין עם אגרוף רעם וארקניין שמתאושש גם כן תוקף עם להביור אבל נראה שמשהו מוזר בלהבה שלו, היא כחולה!
הלהביור המיוחד של ארקניין פוגע בצ'ריזרד שסובל אותו ונפגע קשה וחותך דרכו עם אגרוף הרעם שלבסוף פוגע בארקניין בחוזקה,
שני הפוקימונים מותשים ופצועים ונראה ששניהם זועמים ובעלי רוח לחימה, מה תעשה?