Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 62 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 07:52 PM
    ג'וני -
    "אנחנו נסענו עשר שנים אחורה בזמן בדיוק לתקופה שבה ארקניין נעלם ואי הקריסטל איבד את השומר שלו... אם צ'ריזרד יהפוך לשומר של אי הקריסטל אז אני מאמין שמשהו יקרה גם לו!
    לכן אני ישתמש בלהבה שלו כדי להחזיר את כולנו ואני יוכל לסמוך עליך שתעזור לו להגן על האי" סלבי מסביר לך וצ'ריזרד מתקדם לעבר ארקניין ומאתגר אותו לקרב על התואר,
    השניים עומדים זה מול זה מוכנים לתקוף בכל רגע ואז צ'ריזרד עולה לאוויר ועף בשיא המהירות עם אס אווירי לכיוון ארקניין,
    ארקניין לא מבזבז אף רגע והוא גם משתמש באס אווירי ומזנק לכיוון צ'ריזרד השניים פוגעים זה בזה פגיעה ישירה וגורמים אחד לשני נזק רב,
    צ'ריזרד מתאושש במהירות ועף לכיוון ארקניין עם אגרוף רעם וארקניין שמתאושש גם כן תוקף עם להביור אבל נראה שמשהו מוזר בלהבה שלו, היא כחולה!
    הלהביור המיוחד של ארקניין פוגע בצ'ריזרד שסובל אותו ונפגע קשה וחותך דרכו עם אגרוף הרעם שלבסוף פוגע בארקניין בחוזקה,
    שני הפוקימונים מותשים ופצועים ונראה ששניהם זועמים ובעלי רוח לחימה, מה תעשה?

"אבל אני אוהב את צ'ריזרד שלי כלומר אני כן רוצה לעזור לך נגד הצייד ולשמור על אי הקריסטל אבל אני לא רוצה להיפרד מצ'ריזרד הוא לא יוכל להישאר איתי?מה יקרה לו שאמרת מקודם ומה זאת המתקפה הלהביור הכחולה הזאת?" אשאל את סלבי ואומר לצ'ריזרד "בוא נראה לו רוח לחימה אמיתית" אומר ואלהיב את צ'ריזרד "קדימה עוף לארקניין במהירות והשתמש בלהביור תוך כדי התעופה שלך ואחר כך תטעין אגרוף רעם בידך תוך כדי שאתה משתמש בלהביור כדי שישר תוכל לפגוע" אומר לו ואחשוב ' אני לא רוצה להיפרד מצ'ריזרד הוא היה הפוקימון הראשון שלי והיו לנו רגעים מדהימים ואני לא רוצה להפסיד אותם' אחושב לעצמי בעצב

2. משתמש מנוסה
    רד -
    וינזור תוקף בשארית כוחותיו עם רעידת אדמה אדירה שגורמת לסוומפרט וארקניין נזק רב ומרתיעה אותם וסוומפרט שלך גם סופג נזק אך הוא מנצל את מצבו של ארקניין ומתגנב מאחוריו,
    ארקניין נרתע ופצוע וסוומפרט מצליח להפתיע אותו מאחור עם פעימת מים אדירה שפוגעת בצורה מושלמת ומצליחה להפיל אותו,
    "סוומפרט אגרוף קרח על וינזור, עכשיו!" סוומפרט שלו מתאושש במהרה ומזנק על וינזור עם אגרוף קרח אדיר שגורם לו נזק רב ומצליח להפיל אותו,
    "נראה שזה סוומפרט נגד סוומפרט! הקרב הזה נהיה מעניין יותר כל רגע" אומר טאקר שנדהם מהקרב האדיר שאתה נותן,
    מה תעשה?

ג'וני -
    "אין סיכוי אני לעולם לא אדרוש ממך להפרד מהפוקימון שלך איזה מחשבה טיפשית" סלבי אומר לך ומגחך,
    ואז הוא מוסיף:"הלהבה הכחולה שארקניין משחרר היא הלהבה שאני זקוק לה והלהבה שנותנת לשומר את כוחו!",
    צ'ריזרד עף לכיוון ארקניין ומשתמש בלהביור כדי להתגונן אך נראה שארקניין משתמש גם כן בלהביור הכחול שלו שמצליח לגבור על הלהביור של צ'ריזרד,
    צ'ריזרד חוטף הרבה נזק מהלהביור של ארקניין אך הוא מצליח להתקרב אליו מספיק ולפגוע בו עם אגרוף רעם אדיר,
    שני הפוקימונים נושמים בכבדות מותשים מהקרב הקשה ועומדים זה מול זה עד שלפתע ארקניין נופל ונראה שהוא הפסיד בקרב!
    בכוחו האחרון ארקניין מוסר לצ'ריזרד את 'להבת הקריסטל' להבה כחולה ועוצמתית שנספגת בתוך צ'ריזרד שמקבל יכולות חדשות ומדהימות,
    כוחו הפיזי והרוחני של צ'ריזרד גדל והלהבה על זנבו הופכת לכחולה ונראה שגם הוא מסוגל להשתמש בלהביור החזק ביותר בעולם שעשוי להבה כחולה!
    סלבי מתקרב אל צ'ריזרד ומשתמש בכוחו כדי לעזור לו להחלים ובעזרת הלהבה של צ'ריזרד אתם חוזרים בחזרה לזמן שלך,
    אתם חוזרים לאותה הנקודה שממנה עזבתם ומולכם עומד הציד שרדף את סלבי, מה תעשה?
    צ'ריזרד עלה 4 רמות וקיבל את תואר שומר אי הקריסטל! צ'ריזרד קיבל את כוחה של 'להבת הקריסטל' ולמד להביור כחול!

3. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 09:25 PM
    רד -
    וינזור תוקף בשארית כוחותיו עם רעידת אדמה אדירה שגורמת לסוומפרט וארקניין נזק רב ומרתיעה אותם וסוומפרט שלך גם סופג נזק אך הוא מנצל את מצבו של ארקניין ומתגנב מאחוריו,
    ארקניין נרתע ופצוע וסוומפרט מצליח להפתיע אותו מאחור עם פעימת מים אדירה שפוגעת בצורה מושלמת ומצליחה להפיל אותו,
    "סוומפרט אגרוף קרח על וינזור, עכשיו!" סוומפרט שלו מתאושש במהרה ומזנק על וינזור עם אגרוף קרח אדיר שגורם לו נזק רב ומצליח להפיל אותו,
    "נראה שזה סוומפרט נגד סוומפרט! הקרב הזה נהיה מעניין יותר כל רגע" אומר טאקר שנדהם מהקרב האדיר שאתה נותן,
    מה תעשה?

סוומפרט חבוט חזק באדמה ופזר אבק באויר.
    זנק מאחורי סוומפרט וגמור אותו עם פעימת מים ואחר כך לפנ שיתאושש ברעידת אדמה!

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט מכסה את הזירה באבק ומערפל את שדה הראיה בזירה וברגע שהוא מצליח להבחין בתנועת היריב הוא מזנק עליו עם פעימת מים,
    סוומפרט לא סופג נזק רב מפעימת המים ונראה שהוא מתאושש מהר אך האבק עדיין באוויר "תשתמש בגנה!" סוומפרט יוצר שדה מגן סביבו אך סוומפרט שלך תוקף עם רעידת אדמה,
    טכניקת ההגנה של סוומפרט לא עומדת ברעידת האדמה והוא חוטף מכה אדירה שגומרת אותו! "ברכותי זכית בסמל הטקטיקה!" אומר לך טאקר ומושיט לך את סמל החזית שלו,
    הקהל מריע אלייך ואל סוומפרט ווינזור ואתה עוזב את הזירה בתור אסטרטג אדיר לאחר שהבסת את טאקר המוח שבין מוחות החזית,
    אתה עולה על המעבורת לאי הקריסטל מהנמל של קנטו ויוצא לדרך בחזרה לאי,
    -כעבור 24 שעות-
    המעבורת עוגנת במעגן אקווהמרין וסוף-סוף חזרת לאי לאחר האתגר האדיר בקנטו, מה תעשה?
    וינזור עלה 3 רמות ו70%! סוומפרט עלה 4 רמות ו50%! זכית בסמל הטקטיקה!

5. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 09:46 PM
    רד -
    סוומפרט מכסה את הזירה באבק ומערפל את שדה הראיה בזירה וברגע שהוא מצליח להבחין בתנועת היריב הוא מזנק עליו עם פעימת מים,
    סוומפרט לא סופג נזק רב מפעימת המים ונראה שהוא מתאושש מהר אך האבק עדיין באוויר "תשתמש בגנה!" סוומפרט יוצר שדה מגן סביבו אך סוומפרט שלך תוקף עם רעידת אדמה,
    טכניקת ההגנה של סוומפרט לא עומדת ברעידת האדמה והוא חוטף מכה אדירה שגומרת אותו! "ברכותי זכית בסמל הטקטיקה!" אומר לך טאקר ומושיט לך את סמל החזית שלו,
    הקהל מריע אלייך ואל סוומפרט ווינזור ואתה עוזב את הזירה בתור אסטרטג אדיר לאחר שהבסת את טאקר המוח שבין מוחות החזית,
    אתה עולה על המעבורת לאי הקריסטל מהנמל של קנטו ויוצא לדרך בחזרה לאי,
    -כעבור 24 שעות-
    המעבורת עוגנת במעגן אקווהמרין וסוף-סוף חזרת לאי לאחר האתגר האדיר בקנטו, מה תעשה?
    וינזור עלה 3 רמות ו70%! סוומפרט עלה 4 רמות ו50%! זכית בסמל הטקטיקה!
    אעצור להפסקת אימונים ארוכה מאוד

קרדיט ענק לרועי!

6. משתמש מנוסה

יואב -
    בלסטויז מזנק עם הצלפת זנב לכיוון פליפר ופוגע בו בחוזקה עם חבטת גוף שגורמת לו נזק רב ומעלפת אותו,
    "תחזור!" אומר קאי והשופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם בלסטויז מנצח!",
    הזירה יורדת למטה ונפתחת לזירת מים שעליה צפות מספר משקולות לבנות קאי מחזיק פוקדור בידו ואומר:"אמפוליאון אני בוחר בך!" ועל אחת המשקולות נעמד שלו,
    מה תעשה? בלסטויז עלה שלוש רמות! טדיאורסה עלה שתי רמות ו70%!
    "קדימה תשתמש בזנה שלך כדי לקפוץ לאויר ומהאויר תשתמש בקרן קרח ואיך ש הוא הופך לקרח אז מהאויר תשתמש בחבטת גוף בכל הוכח "

7. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה עוצר לזמן מה בשביל אימונים והפוקימונים שלך עובדים קשה מאוד ומתחזקים מאוד ונראה שאבסול למד פעימת אופל וסוומפרט אגרוף קרח,
    לפתע באמצע האימונים אתה רואה עצום שמזנק מעל ראשך ומיד אחריו עובר אותך ילד שצועק:"ארקניין קדימה תחזור לפוקדור שלך!",
    מה תעשה? אבסול למד פעימת אופל ועלה 2 רמות! סוומפרט למד אגרוף קרח ועלה 2 רמות! וינזור עלה 2 רמות! סנורלקס עלה 4 רמות! סוולו עלה 3 רמות!

יואב -
    בלסטויז מזנק לאוויר במהירות ושולח קרן קרח חזקה על אמפוליאון "אמופליאון צלול!" אמפוליאון מתחמק מקרן הקרח וצולל למים,
    קרן הקרח מקפיאה מעט מהמים בזירה ובלסטויז נוחת בחזרה על אחת המשקולות "עכשיו אמפוליאון תותח הידרו!",
    אמפוליאון מזנק מתוך המים ותוקף עם תותח הידרו אדיר שפוגע בבלסטויז אך לא גורם יותר מדי נזק בלסטויז מנצל את העובדה שאמפוליאון מחוץ למים והוא מזנק לאוויר ופוגע בו עם חבטת גוף אדירה,
    אמפוליאון מתקשה להתאושש מהמכה אך נראה שהוא מצליח לעמוד שוב על רגליו, מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 10:25 PM

יואב -
    בלסטויז מזנק לאוויר במהירות ושולח קרן קרח חזקה על אמפוליאון "אמופליאון צלול!" אמפוליאון מתחמק מקרן הקרח וצולל למים,
    קרן הקרח מקפיאה מעט מהמים בזירה ובלסטויז נוחת בחזרה על אחת המשקולות "עכשיו אמפוליאון תותח הידרו!",
    אמפוליאון מזנק מתוך המים ותוקף עם תותח הידרו אדיר שפוגע בבלסטויז אך לא גורם יותר מדי נזק בלסטויז מנצל את העובדה שאמפוליאון מחוץ למים והוא מזנק לאוויר ופוגע בו עם חבטת גוף אדירה,
    אמפוליאון מתקשה להתאושש מהמכה אך נראה שהוא מצליח לעמוד שוב על רגליו, מה תעשה?
    "אקדח מים מהר כדי לטשטש את הראייה שלו וישר הצלפת מים בכל הכוח"

9. משתמש מנוסה

חיים -
    מגבי נכנס לזירה ראשון מול דרפיון ותוקף מיד עם להביור "דרפיון קרן-על!" שנייה לפני שהלהביור פוגע בו דרפיון משחרר קרן-על אדירה שיוצרת פיצוץ אדיר ברגע שהיא פוגעת בלהביור,
    שני הפוקימונים חוטפים נזק אדיר ודרפיון נח מהשימוש בקרן-העל ונראה שמגבי מתקשה להתאושש מהפיצוץ אבל הוא מצליח לתקוף עם גחלת שפוגעת בדרפיון חסר האונים וגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

"יופי מגבי עכשיו תגמור אותו בלהביור"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 09:25 PM

ג&#39;וני -
    "אין סיכוי אני לעולם לא אדרוש ממך להפרד מהפוקימון שלך איזה מחשבה טיפשית" סלבי אומר לך ומגחך,
    ואז הוא מוסיף:"הלהבה הכחולה שארקניין משחרר היא הלהבה שאני זקוק לה והלהבה שנותנת לשומר את כוחו&#33;",
    צ&#39;ריזרד עף לכיוון ארקניין ומשתמש בלהביור כדי להתגונן אך נראה שארקניין משתמש גם כן בלהביור הכחול שלו שמצליח לגבור על הלהביור של צ&#39;ריזרד,
    צ&#39;ריזרד חוטף הרבה נזק מהלהביור של ארקניין אך הוא מצליח להתקרב אליו מספיק ולפגוע בו עם אגרוף רעם אדיר,
    שני הפוקימונים נושמים בכבדות מותשים מהקרב הקשה ועומדים זה מול זה עד שלפתע ארקניין נופל ונראה שהוא הפסיד בקרב&#33;
    בכוחו האחרון ארקניין מוסר לצ&#39;ריזרד את &#39;להבת הקריסטל&#39; להבה כחולה ועוצמתית שנספגת בתוך צ&#39;ריזרד שמקבל יכולות חדשות ומדהימות,
    כוחו הפיזי והרוחני של צ&#39;ריזרד גדל והלהבה על זנבו הופכת לכחולה ונראה שגם הוא מסוגל להשתמש בלהביור החזק ביותר בעולם שעשוי להבה כחולה&#33;
    סלבי מתקרב אל צ&#39;ריזרד ומשתמש בכוחו כדי לעזור לו להחלים ובעזרת הלהבה של צ&#39;ריזרד אתם חוזרים בחזרה לזמן שלך,
    אתם חוזרים לאותה הנקודה שממנה עזבתם ומולכם עומד הציד שרדף את סלבי, מה תעשה?
    צ&#39;ריזרד עלה 4 רמות וקיבל את תואר שומר אי הקריסטל&#33; צ&#39;ריזרד קיבל את כוחה של &#39;להבת הקריסטל&#39; ולמד להביור כחול&#33;
    "אני גאה בך" אלחש לצ&#39;ריזרד ואחבק אותו אקח את סלבי מאחורי ואגיד "הי עזוב את סלבי בשקט" אומר לו ואסתיר את סלבי מאחורי ואחזיר את טורטרה חפוכדור שלו

11. משתמש מנוסה
    חיים -
    מגבי מתכונן לתקוף ען להביור פעם אח אחרונה "דרפיון קרן-על&#33;" אומר לו רג&#39;י ודרפיון שולח קרן-על שמתנגשת עם הלהביור,
    שני המתקפות פוגשות זו את זו ויוצרות פיצוץ אדיר ונראה ששני הפוקימון חוטפים מכה אדירה ושניהם מותשים ופצועים ותוך מספר שניות שניהם מתעלפים&#33;
    "תחזור&#33;" רג&#39;י אומר ומחזיר אותו וכבר מתכונן לשלוח את הפוקימון השני שלו "הקטנצ&#39;יק הזה בהחלט יכול להפתיע אבל יש לך עוד דרך ארוכה&#33; קרודנט אני זקוק לך&#33;",
    ומולך נעמד שלו שנראה כמו פוקימון נהדר,
    מה תעשה?

יואב -
    בלסטויז תוקף במהירות עם אקדח מים לאיזור העיניים שלו ובניסיון לטשטש את הראיה שלו ואז ברגע שיש לו סיכוי לתקוף הוא מנסה להבין מזה הצלפת מים ומכיוון שהוא מכיר את המתקפה הוא לא עושה דבר,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    "תקשיב לי ילד, אין שום סיכוי שילדים יגיד לי מה לעשות או ייקח לי את הפרנסה הסלבי הזה שלי&#33; צאו סיזור ווויביל הביאו לי את סלבי&#33;",
    מתוך הפוקדורים שלו מזנקים עלייך שתוקפים עם ציפורן פלדה במהירות,
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 18 2010, 05:42 AM
    חיים -
    מגבי מתכונן לתקוף ען להביור פעם אח אחרונה "דרפיון קרן-על&#33;" אומר לו רג&#39;י ודרפיון שולח קרן-על שמתנגשת עם הלהביור,
    שני המתקפות פוגשות זו את זו ויוצרות פיצוץ אדיר ונראה ששני הפוקימון חוטפים מכה אדירה ושניהם מותשים ופצועים ותוך מספר שניות שניהם מתעלפים&#33;
    "תחזור&#33;" רג&#39;י אומר ומחזיר אותו וכבר מתכונן לשלוח את הפוקימון השני שלו "הקטנצ&#39;יק הזה בהחלט יכול להפתיע אבל יש לך עוד דרך ארוכה&#33; קרודנט אני זקוק לך&#33;",
    ומולך נעמד שלו שנראה כמו פוקימון נהדר,
    מה תעשה?

יואב -
    בלסטויז תוקף במהירות עם אקדח מים לאיזור העיניים שלו ובניסיון לטשטש את הראיה שלו ואז ברגע שיש לו סיכוי לתקוף הוא מנסה להבין מזה הצלפת מים ומכיוון שהוא מכיר את המתקפה הוא לא עושה דבר,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    "תקשיב לי ילד, אין שום סיכוי שילדים יגיד לי מה לעשות או ייקח לי את הפרנסה הסלבי הזה שלי&#33; צאו סיזור ווויביל הביאו לי את סלבי&#33;",
    מתוך הפוקדורים שלו מזנקים עלייך שתוקפים עם ציפורן פלדה במהירות,
    מה תעשה?
    "קדימה עכשיו קרן קרח ואיך שהוא קפוא תשתמש בחבטת גוף"

13. משתמש מנוסה
    יואב -
    בלסטויז מקפיא את אמפוליאון במהירות בזמן שהוא עדיין מתקשה לראות ומצליח להקפיא אותו ומיד מזנק עליו וחובט בו בחוזקה ונראה שאמפוליאון לא מסוגל להלחם,
    "תחזור&#33;" אומר קאי ומחזיר אותו מיד לפוקדור והשופט מכריז:"אמפוליאון לא מסוגל להלחם המנצח הוא יואב מקנטו&#33;" וקאי ניגש אלייך ומגיש לך את תג הספיר,
    מה תעשה? בלסטויז עלה 2 רמות ו80%&#33; זכית בתג הספיר&#33;

14. אני ניניני אני סמל מיני
    Originally posted by DButcher@Apr 17 2010, 10:25 PM
    רד -
    אתה עוצר לזמן מה בשביל אימונים והפוקימונים שלך עובדים קשה מאוד ומתחזקים מאוד ונראה שאבסול למד פעימת אופל וסוומפרט אגרוף קרח,
    לפתע באמצע האימונים אתה רואה עצום שמזנק מעל ראשך ומיד אחריו עובר אותך ילד שצועק:"ארקניין קדימה תחזור לפוקדור שלך&#33;",
    מה תעשה? אבסול למד פעימת אופל ועלה 2 רמות&#33; סוומפרט למד אגרוף קרח ועלה 2 רמות&#33; וינזור עלה 2 רמות&#33; סנורלקס עלה 4 רמות&#33; סוולו עלה 3 רמות&#33;
    אני אשיך באימונים ממושכים

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 18 2010, 06:03 AM
    יואב -
    בלסטויז מקפיא את אמפוליאון במהירות בזמן שהוא עדיין מתקשה לראות ומצליח להקפיא אותו ומיד מזנק עליו וחובט בו בחוזקה ונראה שאמפוליאון לא מסוגל להלחם,
    "תחזור&#33;" אומר קאי ומחזיר אותו מיד לפוקדור והשופט מכריז:"אמפוליאון לא מסוגל להלחם המנצח הוא יואב מקנטו&#33;" וקאי ניגש אלייך ומגיש לך את תג הספיר,
    מה תעשה? בלסטויז עלה 2 רמות ו80%&#33; זכית בתג הספיר&#33;
    "תודה רבה" אני אומר ולוקח את תג הספיר
    "עכשיו הגיע הזמן לאמן את טדיאורסה" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור

עמוד 33 מתוך 62 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •