Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 62 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 924
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    דניס -
    סטרביה עף במהירות לכיוון אזומריל ופוגע בו בחוזקה "אזומריל לפני שהוא מתרחק זנב ברזל!" אזומריל מנצל את הקרבה ביניהם ופוגע בסטרביה בחוזקה ומעיף אותו על אחד הסלעים בזירה,
    סטרביה מתקשה להתאושש אך נראה שלבסוף הוא מצליח לקום לאחר שנפצע קשה, מה תעשה?
    מכת כנף סטארביה!

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    [סילבר -
    אתה מאמן את גבייט המון ומלמד אותו מתקפות רבות ובמשך שבועיים שלמים הוא עובד קשה מאוד,
    -כעבור שבועיים-
    נראה שגבייט מצליח לבצע להביור בצורה מושלמת וריקוד חרבות אך מתקשה לבצע את המתקפות השונות בגלל התשישות שלו והוא מוכן להתפתח,
    הוא מזנק לאוויר ומתחיל לזהור באור לבן ומדהים ומשתנה ל שעף מעל הראש שלך,
    מוכן לדרך אתה מוציא את פרליגטור ושט על גבו עד שאתה מגיע לשער עצום שעומדים על אדמה בתוך הים ולפי המפה נאמר לך ששם נמצא הר הברקת השמיימי,
    מה תעשה? גבייט עלה 11 רמות ו70% והתפתח ולמד להביור וריקוד חרבות!

אני חוזר כדי לראות הפוקימון הקדום השני ולאמן את הפוקימונים שלי עד רמה 60
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. משתמש מנוסה
    "צא קורפיש פטיש סרטן ואז תשתמש בקרן בועות
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "תקשיב לי ילד, אין שום סיכוי שילדים יגיד לי מה לעשות או ייקח לי את הפרנסה הסלבי הזה שלי! צאו סיזור ווויביל הביאו לי את סלבי!",
    מתוך הפוקדורים שלו מזנקים עלייך שתוקפים עם ציפורן פלדה במהירות,
    מה תעשה?[/quote]

"צא פלוטזל" אומר ואוציא את פלוטזל מהפוכדור "תגן על בלסי עם שברית לבנים ואחר כך השתמש בשבירת לבנים על וויביל ואתה צ'ריזרד השתמש בלהביור על סיזור ואחר כך בציפורן צל על וויביל" אומר להם ואגן על סלבי

5. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה ממשיך באימונים ארוכים וקשים שמחשלים את הפוקימונים שלכם ובונים לך צוות חזק במיוחד,
    לפתע אתה מבחין בכדור פורח שעף מעל ראשך ועליו רשום:'תחרות אקווהמרין' הוא נוחת מולך ועליו מנחת התחרות,
    "שלום לכם מאמנים צעירים התחרות השנתית של אקווהמרין תתחיל מחר, כל מאמן רשאי להרשם עם שני פוקימונים ולנסות לזכות בגביע הקריסטל!
    התחרות תעירך במשך שלושה ימים ואני מקווה שהטוב ביותר ינצח" היא מסיימת לדבר והכדור הפורח נפתח למרכז פוקימונים נייד,
    מאמנים רבים מתקדמים לעבר מרכז הפוקימונים כדי להרשם לתחרות ולנסות להנציח את שמם באי הקריסטל,
    מה תעשה? סוומפרט עלה 6 רמות ו70% ולמד אגרוף ממוקד! סוולו עלה 5 רמות! ווינזור עלה 4 רמות ו30%!
    סנורלקס עלה 8 רמות! אבסול עלה 8 רמות!

יואב -
    אתה עוזב את המכון ומתחיל לאמן את טדיאורסה ובמשך שלושה ימים של עבודה קשה הוא מתחזק מאוד,
    לאחר האימונים הרבים נראה שהפוקימון הקטן שלך סוף-סוף מוכן להתפתח והוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ולפנייך עומדשיודע להשתמש בזרוע פטיש!
    לפתע אתה שומע קול מוכר שאומר:"וואו! נראה שתפסת שותף חדש מה חבר וותיק?" אתה מסתובב לזהות מי זה ואתה רואה את השותף הוותיק שלך ריק
    "היי יואב מה קורה? זמן רב עבר מאז שהתראנו מה דעתך על קרב קטן לזכר ימים עברו?",
    מה תעשה? טדיאורסה עלה 7 רמות והתפתח ולמד זרוע פטיש!

דניס -
    סטרביה מתאושש ועף במהירות לכיוון אזומריל ולפני שהוא מצליח להגיב הוא חוטף מכת כנף אדירה,
    "אזומריל השתמש בקרן קרח!" אזומריל מתאושש ושולח על סטרביה קרן קרח שמצליחה להקפיא את הכנפיים שלו ולהגביל את התנועה שלו,
    "עכשיו קרן בועות!" סטרביה חסר אונים לפני קרן הבועות של אזומריל שפוגעת בו וגורמת לו נזק רב,
    לאחר שספג המון נזק נראה שהוא מתקשה להתאושש אך העקשנות שלו מנצחת הכל והוא עדיין מסוגל להלחם למרות שאריות הקרח על כנפיו,
    מה תעשה?

סילבר -
    אתה מגיע לאי של טירת היהלום פעם נוספת ורג'י עומד בחוף ומקבל את פנייך ואומר:"דימיון אמר לי שתבוא, הוא מצפה לך",
    אתה מתקדמים לעבר טירת היהלום ועולים עד לגג הטירה שם נמצא היהלום העצום של טירת היהלום ואתם צועדים ישר לתוכו שם אתם מגיעים לסוג של מימד מקביל,
    "דימיון הוא כאן בשביל האתגר שלכם!" אומר רג'י ומולך מופיע אור שככל הנראה לובש את צורתו של אביך,
    הוא מתקרב אלייך ואומר:"ציפיתי לך סילבר, אני הוא דימיון הפוקימון ששולט בחלומות ובעל-מציאות!
    הרגשתי את הכח שלך שנלחמת נגד השומר שלי ומנהיג טירת היהלום רג'י והייתי רוצה לבחון אותך בקרב בעצמי!
    הוא מתרחק ממך ולפתע אתה מוצא את עצמך בתוך זירת ליגת הפוקימון עומד מולו ומתכונן לקרב כאשר הקהל מריע לך,
    "אני מאמין שזהו חלומך.. להיות מאמן גדול ולזכות להלחם בליגת הפוקימונים! אז בוא נתחיל בזה שתלחם בי!
    קרב מלא 5 על 5 אני אתחיל, צא דרגונייר!" הוא אומר ולפתע יוצר לידו פוקדור ושולח אותו לאוויר וממנו יוצאשמרחף מולך,
    מה תעשה?

חיים -
    קורפיש נכנס לזירה ורג'י מחייך ואומר:"אתה חייב להיות משהו מיוחד אם יש לך את האומץ לשלוח את הפוקימון שלך נגד צורתו המפותחת!
    אוקיי אז בוא נתחיל! קרודנט השתמש בפטיש סרטן!" קרודנט מקשה את הצבת שלו ומנחית אותה על קורפיש בחוזקה,
    נראה שקורפיש מצליח להחזיק את הצבת של קרודנט באוויר בעודו משתמש גם כן בפטיש סרטן ומגן על עצמו,
    למזלו הרע של קורפיש נראה שקרודנט עולה עליו בכוחו והוא דוחק אותו אחורה וגורם לו נזק רב,
    קורפיש נראה נחוש ורציני מאוד בקרב הזה הוא מביט בך ואומר:"קור! קורפיש!" ומיד מפנה את תשומת לבו לקרודנט ותוקף עם קרן בועות,
    "השתמש גם אתה בקרן בועות!" קרודנט לא מבזבז אף רגע ותוקף עם מתקפת נגד של קרן בועות,
    נראה שקרן הבועות של קרודנט גוברת על זו של קורפיש וקרופיש חוטף מתקפה חזקה במיוחד שגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

ג'וני -
    פלוטזל מזנק מהפוקדור מול סלבי וחוטף מכה רצינית מוויביל במקומו ומיד פוגע בוויביל עם שבירת לבנים,
    וויביל חוטף מכה אדירה ולפני שהוא מצליח להתאושש הוא נלכד במתקפת מערבולת של פלוטזל שמסחררת אותו ומעלפת אותו,
    צ'ריזרד אוחז בצבת של סיזור רגע לפני שהוא פוגע בו ומטווח אפס הוא שולח עליו להביור כחול וחזק,
    סיזור חוטף נזק עצום ולפני שהוא עושה משהו צ'ריזרד פוגע בו עם אגרוף רעם שמחסל אותו "תחזרו!" אומר הציד בזעם,
    ומיד הוא מוסיף:"אני לא מאמין שחתיכת פרחח ניצח אותי!" והוא בורח משם וסלבי מודה לך ונעלם,
    מה תעשה? צ'ריזרד עלה רמה אחת! פלוטזל עלה רמה אחת!
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-18-2010 בשעה 09:29 PM

6. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    פלוטזל מזנק מהפוקדור מול סלבי וחוטף מכה רצינית מוויביל במקומו ומיד פוגע בוויביל עם שבירת לבנים,
    וויביל חוטף מכה אדירה ולפני שהוא מצליח להתאושש הוא נלכד במתקפת מערבולת של פלוטזל שמסחררת אותו ומעלפת אותו,
    צ'ריזרד אוחז בצבת של סיזור רגע לפני שהוא פוגע בו ומטווח אפס הוא שולח עליו להביור כחול וחזק,
    סיזור חוטף נזק עצום ולפני שהוא עושה משהו צ'ריזרד פוגע בו עם אגרוף רעם שמחסל אותו "תחזרו!" אומר הציד בזעם,
    ומיד הוא מוסיף:"אני לא מאמין שחתיכת פרחח ניצח אותי!" והוא בורח משם וסלבי מודה לך ונעלם,
    מה תעשה? צ'ריזרד עלה רמה אחת! פלוטזל עלה רמה אחת![/quote]

"כל הכבוד חברים תנוחו" אומר ואחזיר אותם לפוכדור ואשאל את סלבי אפילו שהוא נעלם אם הוא עדיין שומע אותי "סלבי אני רק רוצה לשאול אותך משהו אם פוקימון ינצח את צ'ריזרד לא משנה איזה אז הוא יהפוך לשומר אי הקריסטל? או שהוא שומר הקריסטל לנצח? בכל מקרה תודה רבה לך ואשמח לפגוש אותך בעתיד שוב" אומר לו בחיוך ואקווה שיענה לשאלתי
    ואומר "טוב בוא נוציא את הביצה ונסתכל עליה קצת אני רוצה לראות אם היא קרובה לבקיעה" אומר ואצפה בה קצת תוך כדי שאני הולך לאתגר המכוו הבא שלי

7. משתמש מנוסה
    חיים -
    קורפיש נכנס לזירה ורג'י מחייך ואומר:"אתה חייב להיות משהו מיוחד אם יש לך את האומץ לשלוח את הפוקימון שלך נגד צורתו המפותחת!
    אוקיי אז בוא נתחיל! קרודנט השתמש בפטיש סרטן!" קרודנט מקשה את הצבת שלו ומנחית אותה על קורפיש בחוזקה,
    נראה שקורפיש מצליח להחזיק את הצבת של קרודנט באוויר בעודו משתמש גם כן בפטיש סרטן ומגן על עצמו,
    למזלו הרע של קורפיש נראה שקרודנט עולה עליו בכוחו והוא דוחק אותו אחורה וגורם לו נזק רב,
    קורפיש נראה נחוש ורציני מאוד בקרב הזה הוא מביט בך ואומר:"קור! קורפיש!" ומיד מפנה את תשומת לבו לקרודנט ותוקף עם קרן בועות,
    "השתמש גם אתה בקרן בועות!" קרודנט לא מבזבז אף רגע ותוקף עם מתקפת נגד של קרן בועות,
    נראה שקרן הבועות של קרודנט גוברת על זו של קורפיש וקרופיש חוטף מתקפה חזקה במיוחד שגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

"קורפיש לא תשתמש בקרן בועות ואז בפטיש סרטן הכי חזק שלך"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

8. אני ניניני אני סמל מיני
    [quote=DButcher;595121]רד -
    אתה ממשיך באימונים ארוכים וקשים שמחשלים את הפוקימונים שלכם ובונים לך צוות חזק במיוחד,
    לפתע אתה מבחין בכדור פורח שעף מעל ראשך ועליו רשום:'תחרות אקווהמרין' הוא נוחת מולך ועליו מנחת התחרות,
    "שלום לכם מאמנים צעירים התחרות השנתית של אקווהמרין תתחיל מחר, כל מאמן רשאי להרשם עם שני פוקימונים ולנסות לזכות בגביע הקריסטל!
    התחרות תעירך במשך שלושה ימים ואני מקווה שהטוב ביותר ינצח" היא מסיימת לדבר והכדור הפורח נפתח למרכז פוקימונים נייד,
    מאמנים רבים מתקדמים לעבר מרכז הפוקימונים כדי להרשם לתחרות ולנסות להנציח את שמם באי הקריסטל,
    מה תעשה? סוומפרט עלה 6 רמות ו70% ולמד אגרוף ממוקד! סוולו עלה 5 רמות! ווינזור עלה 4 רמות ו30%!
    סנורלקס עלה 8 רמות! אבסול עלה 8 רמות!

"כל בכבוד"אומר "וקדימה לתחרות,אנחנו וינרים"אומר

9. משתמש מנוסה
    ג'וני - קודם כל בגלל שפתחת את עמוד 51 זכית להשתתף באחד מהארועים המיוחדים של המשחק!
    אתה בוחן את ביצת הפוקימון שלך ונראה שהיא קרובה לבקיעה ואתה יוצא לדרך לכיוון טירת היהלום,
    עוד לא הספקת לעזוב את מערב מעבורת הספיר ולפתע דואר שהגיע מקנטו מעביר לך מכתב,
    אתה פותח את המכתב וקורא:"ג'וני אני שמח לבשר לך שזכית באתגר מפעל הקרב של נולאנד מוח המפעל,
    נא עלה עם המכתב הזה על המעבורת הראשונה לקנטו ולמפעל הקרב אם אתה מקבל את האתגר, בברכה האליט פור",
    מה תעשה?

חיים -
    קורפיש לא מוותר והוא תוקף עם קרן בועות חזקה פעם נוספת "קרודנט השתמש בקרן בועות שוב!" אומר רג'י,
    נראה שפעם נוספת השניים מתעמתים עם קרן בועות וקורפיש העקשן מסרב להיכנע לקרודנט שנראה שמנצח,
    אך ברגע האחרון נראה שלקורפיש יש יותר רוח לחימה ואש בעיניים מכוח והוא מפתיע את קרודנט ומצליח להשתוות אליו!
    שתי קרני הבועות ששות בכוחן מתנגשות זו בזו ויוצרות פיצוץ אדיר שפוגע בשני הפוקימונים ומתוך הפיצוץ קורפיש מזנק עם פטיש סרטן רב עוצמה,
    קרודנט המופתע לא מספיק להתגונן והוא חוטף חבטה אדיר מפטיש הסרטן אך נראה שהוא מצליח להתאושש במהירות,
    "הגיע הזמן לסיים את זה! קרן-על!" קרודנט טוען קרן על ומתכונן לשגר מתקפה אדירה על קורפיש,
    מה תעשה?

רד -
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים של התחרות כדי להרשם והאחות ג'וי אומרת:"עלייך לבחור שני פוקימונים לתחרות, את מי לרשום?",
    מה תעשה?

10. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים של התחרות כדי להרשם והאחות ג'וי אומרת:"עלייך לבחור שני פוקימונים לתחרות, את מי לרשום?",
    מה תעשה?[/quote]

"אבסול וסוומפרט"אומר לה בהתלהבות"מתי מתחילים"אתרגש ואומר

11. משתמש מנוסה
    [quote=DButcher;595163]ג'וני - קודם כל בגלל שפתחת את עמוד 51 זכית להשתתף באחד מהארועים המיוחדים של המשחק!
    אתה בוחן את ביצת הפוקימון שלך ונראה שהיא קרובה לבקיעה ואתה יוצא לדרך לכיוון טירת היהלום,
    עוד לא הספקת לעזוב את מערב מעבורת הספיר ולפתע דואר שהגיע מקנטו מעביר לך מכתב,
    אתה פותח את המכתב וקורא:"ג'וני אני שמח לבשר לך שזכית באתגר מפעל הקרב של נולאנד מוח המפעל,
    נא עלה עם המכתב הזה על המעבורת הראשונה לקנטו ולמפעל הקרב אם אתה מקבל את האתגר, בברכה האליט פור",

"וואו אני לא מאמין שזה קרה לי" אומר בהתרגשות ואעלה על הספינה ואוציא את ת'ריזרד טורטרה,פלוטזל ומנקטריק ואומר להם "אוקי אנחנו עומדים להילחם באלייט פור אז בואו נתאמן הכי קשה שאפשר,אתה צ'ריזרד תתאמן על כנף ברזל ועל outrage,טורטרה תתאמן על רעידת אדמה,מנקטריק תתאמן על להביור ופלוטזל תתאמן על הגנה וגלישה" אומר להם ואחשוב 'חבל שסלבי לא החזיר לי תשובה....' אחשוב ואחזיר את הביצה כדי לחמם אותה
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    ג'וני - אתה לא נלחם נגד אליט פור אתה נלחם נגד מוח חזית שזה אומר קרב שדומה למכון אבל יותר קשה ומיוחד!
    בזמן שאתה שט במעבורת אתה מקדיש זמן לאימונים אחרונים לפני האתגר והפוקימונים שלך מתחזקים מאוד,
    צ'ריזרד מצליח ללמוד כנף ברזל אך מתקשה עם המתקפה השנייה מפני שנראה שאין לך ידע ללמד אותה,
    טורטרה לומד רעידת אדמה בקלות ונראה שהוא שולט במתקפה בצורה מושלמת ומנטריק מצליח לבצע להביור לאחר אימונים רבים,
    פלוטזל מצליח ללמוד הגנה בקלות ולאחר מעט זמן גם גלישה ונראה שהוא שולט בזה ושהוא נעשה חזק מאוד,
    המעבורת סוף-סוף מגיע לנמל של קנטו ומשם אתה יוצא עם אוטובוס ישר למפעל הקרב שם מחכה לך נולאנד
    הוא מביט בך ואומר:"חיכיתי לך ג'וני, אז מה דעתך שנתחיל באתגר? כאן במפעל הקרב אנחנו נערוך קרב של 1 על 1!
    לך היריב יש אפשרות לבחור בעבורי באיזה פוקימון להשתמש מבין ארבעת הפוקימונים שלי:ארטיקונו, רייהורן, וינזור או מצ'אמפ",
    מה תעשה? צ'ריזרד עלה שתי רמות ולמד כנף ברזל! פלוטזל עלה 3 רמות ולמד גלישה והגנה!
    מנטריק עלה 4 רמות ולמד להביור! טורטרה עלה 2 רמות ולמד רעידת אדמה!

רד -
    אתה נרשם עם סוומפרט ואבסול ולמחרת בבוקר התחרות מתחילה המחשב מגריל בין שמות רבים ולבסוף אתה נבחר להלחם נגד בחור בשם ברוק
    אתם עומדים זה מול זה בזירה והשופט אומר:"הקרב יהיה קרב של 1 על 1 בסיבוב זה של רבע הגמר, התחילו!",
    ברוק מביט בך ואומר:"שהטוב ביותר ינצח, טוקסיקרוק אני בוחר בך!" ומולך נעמד שלו,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-18-2010 בשעה 10:43 PM

13. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה נרשם עם סוומפרט ואבסול ולמחרת בבוקר התחרות מתחילה המחשב מגריל בין שמות רבים ולבסוף אתה נבחר להלחם נגד בחור בשם ברוק
    אתם עומדים זה מול זה בזירה והשופט אומר:"הקרב יהיה קרב של 1 על 1 בסיבוב זה של רבע הגמר, התחילו!",
    ברוק מביט בך ואומר:"שהטוב ביותר ינצח, טוקסיקרוק אני בוחר בך!" ומולך נעמד שלו,
    מה תעשה?

צא סוומפרט רעידת אדמה וקרן קרח לידו ,למקרה שיקפוץ

14. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט מזנק לזירה ומרעיד את האדמה מיד מה שגורם לטוקסיקרוק נזק רב ונראה שעוברת בו סוג של צמרמורת,
    "טוקסיקרוק נעיצת רעל!" טוקסיקרוק מתקדם לכיוון סוומפרט עם נעיצת רעל והוא שולח עליו קרן קרח אדירה "התחמק מזה!" צועק ברוק בבהלה,
    טוקסיקרוק מצליח להתחמק מקרן הקרח במהירות ולפגוע בסוומפרט עם נעיצת הרעל שגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

15. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    רד -
    סוומפרט מזנק לזירה ומרעיד את האדמה מיד מה שגורם לטוקסיקרוק נזק רב ונראה שעוברת בו סוג של צמרמורת,
    "טוקסיקרוק נעיצת רעל!" טוקסיקרוק מתקדם לכיוון סוומפרט עם נעיצת רעל והוא שולח עליו קרן קרח אדירה "התחמק מזה!" צועק ברוק בבהלה,
    טוקסיקרוק מצליח להתחמק מקרן הקרח במהירות ולפגוע בסוומפרט עם נעיצת הרעל שגורמת לו נזק רב,
    מה תעשה?

קפוץ גבוה מעל טוקסיקרוק והשתמש בקרן קרח.
    כשתנחת על הקרקע רעידת אדמה בכוח רציני,בעזרת התנופה.

עמוד 34 מתוך 62 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •