Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 62 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    ג'וני -
    אתה מוציא את הביצה ובוחן אותה ואתה רואה שהיא כבר מתחילה לזהור והיא זוהרת במלואה באור לבן ומדהים ובוקעת ל קטן ומתוק,
    לפתע אתה רואה עשן שעולה מתוך מערב מעבורת הספיר ואתה רואה מעל המכון שיורה קרני על לכל עבר,
    מה תעשה?
    "איווי חמוד טוב אנחנו נכיר אחר כך יש פה מקרה חירום" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "צ' צ'ריזרד" אומר ואוציא את צ'ריזרד ואומר "קדימה צריכים לעוף לסאלמנס הזה הוא עושה בעיות וכשומר אי הקריסטל וכהמאמן שלך אנחנו צריכים לפתור את זה" אומר לו ואלעה עליו ואני אסמן לו לעוף לסאלמנס הזה

2. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה שולח את סוומפרט למנוחה ואת סוולו לזירת הקרב מול ספטייל והוא עף מתוך הפוקדור עם ציפור אמיצה,
    ספטייל לא מספיק להגיב והוא חוטף חבטה אדירה אך מצליח להתאושש במהירות וסוולו משותק בעקבות המתקפה שלו,
    "ספטייל מהר ובכל הכח עלה להב!" ספטייל מזנק על סוולו ומנחית עליו את עלה הלהב שלו שפוגע בו וגורם לו נזק רב,
    סוולו מצליח להתאושש ומסתובב באוויר ועף לכיוון ספטייל עם מכת כנף "תפוס אותו בכנפיים ותתקוף עם קליע זרעים!",
    סוולו נלכד בין זרועותיו החזקות של ספטייל ואינו מצליח להשתחרר מהאחיזה וספטייל שולח עליו מתקפת קליע זרעים אדירה שוגורמת לו המון נזק,
    נראה שסוולו מתקשה להמשיך להלחם לעומת ספטייל שנמצא במצב מצויין מולו, מה תעשה?

סוולו תשתמש בקן ואז שוב בציפור אמיצה!

3. היכל התהילה
    דניס -
    מטאנג מפעיל בילבול ומצליח לכוון את קרן הקרח אל פליפר שנפגע ממנה ומיד מטאנג מנחית עליו אגרוף מטאור אדיר,
    נראה שפליפר לא מצליח לעמוד בזה והוא נופל על הקרקע ומתעלף "תחזור!" אומר קאי ומחזיר אותו למנוחה בפוקדור,
    השופט מכריז:"פליפר לא מסוגל להלחם והמנצח הוא מטאנג!" הזירה יורדת בחזרה ונפתחת לזירת מים שעליה צפות משקולות לבנות,
    "אוקי אמפוליאון אני סומך עלייך, צא!" קאי אומר ולתוך הזירה צולל שלו,
    מה תעשה? מטאנג עלה 4 רמות!
    "מעולה מטאנג" החזרתי אותו לפוקדור "אני מקווה שתצליח" לחשתי לפוקדור "צא קומבסקין! להביור!"

4. משתמש מנוסה
    ג'וני - טוב אז קודם כל יש לך נטייה לזכות בפרסים על פתיחת עמודים אז שוב זכית והפעם אתה תלחם נגד מוח חזית אחר אחרי שתסיים את מה שאתה עושה
    אתה עף על גבו של צ'ריזרד לכיוון סאלמנס ולפתע אתה מבחין במישהי שרוכבת על גבו
    היא מלטפת את ראשו ואומרת:"אם נצטרך נהרוס פה הכול כדי לגלות איפה נמצא ספריון הפוקימון הקדום!",
    מה תעשה?

רד -
    סוולו משקם את עצמו עם קן במהירות ובעודו זוהר בזמן השיקום אש אומר:"ספטייל נצל את הזמן הזה לקרן סולארית!",
    ספטייל מתחיל לטעון את הקרן הסולארית ואוגר אנרגיה בזנבו וסוולו שסיים להשתקם עף גבוה ויוצא לכיוון ספטייל עם ציפור אמיצה בשיא המהירות!
    רגע לפני שסוולו פוגע ספטייל משחרר עליו קרן סולארית אדירה שגורמת לו נזק אדיר אך הוא מצליח לפגוע בספטייל ולגרום לו לא מעט נזק,
    אך נראה שלאחר שפוגע בו סוולו נופל על הקרקע מעולף והשופט מכריז:"סוולו לא יכול להלחם המנצח הוא ספטייל, לכל מאמן נותרו ארבע פוקימונים!",
    מה תעשה? סוולו עלה 2 רמות!

דניס -
    קומבסקין נכנס לזירה ומזנק על אחת המשקולות "אוקי אמפוליאון קדימה, כנף פלדה!" קאי פוקד עליו והוא מזנק מתוך המים לאוויר,
    אמפוליאון מקשה את הכנף שלו באוויר ומתכונן להכות בקומבסקין ששולח עליו להביור ובזכות ההיתרון של מתקפת האש על הברזל אמפוליאון חוטף מתקפה חזקה וכנף הפלדה נכשלת!
    אמפוליאון מצליח להתאושש במהירות ונוחת על אחת המשקולות שצפות מעל המים וקאי ממהר להגיד:"השתמש בתותח הידרו!",
    אמפוליאון טוען את כדור המים בפיו ומתכונן לירות אותו על קומבסקין, מה תעשה?

5. משתמש מנוסה
    [quote=DButcher;595870]ג'וני - טוב אז קודם כל יש לך נטייה לזכות בפרסים על פתיחת עמודים אז שוב זכית והפעם אתה תלחם נגד מוח חזית אחר אחרי שתסיים את מה שאתה עושה
    אתה עף על גבו של צ'ריזרד לכיוון סאלמנס ולפתע אתה מבחין במישהי שרוכבת על גבו
    היא מלטפת את ראשו ואומרת:"אם נצטרך נהרוס פה הכול כדי לגלות איפה נמצא ספריון הפוקימון הקדום!",
    מה תעשה?

כן חחח
    "לא תצליחי לעבור את שומר אי הקריסטל השתמש בלהביור מהר" אומר לו ואחכה

6. היכל התהילה
    דניס -
    קומבסקין נכנס לזירה ומזנק על אחת המשקולות "אוקי אמפוליאון קדימה, כנף פלדה!" קאי פוקד עליו והוא מזנק מתוך המים לאוויר,
    אמפוליאון מקשה את הכנף שלו באוויר ומתכונן להכות בקומבסקין ששולח עליו להביור ובזכות ההיתרון של מתקפת האש על הברזל אמפוליאון חוטף מתקפה חזקה וכנף הפלדה נכשלת!
    אמפוליאון מצליח להתאושש במהירות ונוחת על אחת המשקולות שצפות מעל המים וקאי ממהר להגיד:"השתמש בתותח הידרו!",
    אמפוליאון טוען את כדור המים בפיו ומתכונן לירות אותו על קומבסקין, מה תעשה?
    "קומבסקין תשתמש במתקפת חול ותחמוק!" אמרתי בחשש "ותשתמש בבעיטה כפולה!"

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'ריזרד ממהר לירות להביור כחול ואדיר מפיו לכיוון סאלמנס והאישה המיסתורית ונראה שסאלמנס חוטף פגיעה אדירה,
    "מה לעזאזל?! חתיכת פרחח איך אתה מעז!" האישה צועקת לכיוונך ומיד מוסיפה לומר:"אוקיי סאלמנס השתמש בקרן-על!",
    סאלמנס שולח במהירות קרן-על אדירה על צ'ריזרד שלא מספיק לעשות דבר וחוטף מתקפה אדירה שגורמת לו נזק רב ואתה נופל מהגב שלו בעקבות ההדף,
    "טוב מעולם לא ראיתי צ'ריזרד בעל להבה כחולה, אני מאמינה שישלמו בעבורך המון כסף!" היא אומרת ומתכוננת להשתמש בנשק שלה כדי ללכוד אותו,
    מה תעשה?

דניס -
    קומבסקין שולח גל אבק על אמפוליאון שמערפל את הראיה שלו ומתחמק בקלות מתותח ההידרו שמשאיר את אמפוליאון משותק לכמה זמן,
    ובלי לבזבז אף רגע קומבסקין מזנק מעליו ובועט בו עם שני רגליו בחוזקה ואמפוליאון חוטף מעט נזק ומתאושש,
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    [quote=DButcher;595890]ג'וני -
    צ'ריזרד ממהר לירות להביור כחול ואדיר מפיו לכיוון סאלמנס והאישה המיסתורית ונראה שסאלמנס חוטף פגיעה אדירה,
    "מה לעזאזל?! חתיכת פרחח איך אתה מעז!" האישה צועקת לכיוונך ומיד מוסיפה לומר:"אוקיי סאלמנס השתמש בקרן-על!",
    סאלמנס שולח במהירות קרן-על אדירה על צ'ריזרד שלא מספיק לעשות דבר וחוטף מתקפה אדירה שגורמת לו נזק רב ואתה נופל מהגב שלו בעקבות ההדף,
    "טוב מעולם לא ראיתי צ'ריזרד בעל להבה כחולה, אני מאמינה שישלמו בעבורך המון כסף!" היא אומרת ומתכוננת להשתמש בנשק שלה כדי ללכוד אותו,
    מה תעשה?

"צ'ריזרד מהר תחזור לפוכדור" אומר לו ואחזיר אותו מהר לפוכדור שלו לפני שהיא תספיק ושאתקרב לאדמה אומר "צא טורטרה ותן לי ליפול על העץ שבגבך" אומר

9. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    סוולו משקם את עצמו עם קן במהירות ובעודו זוהר בזמן השיקום אש אומר:"ספטייל נצל את הזמן הזה לקרן סולארית!",
    ספטייל מתחיל לטעון את הקרן הסולארית ואוגר אנרגיה בזנבו וסוולו שסיים להשתקם עף גבוה ויוצא לכיוון ספטייל עם ציפור אמיצה בשיא המהירות!
    רגע לפני שסוולו פוגע ספטייל משחרר עליו קרן סולארית אדירה שגורמת לו נזק אדיר אך הוא מצליח לפגוע בספטייל ולגרום לו לא מעט נזק,
    אך נראה שלאחר שפוגע בו סוולו נופל על הקרקע מעולף והשופט מכריז:"סוולו לא יכול להלחם המנצח הוא ספטייל, לכל מאמן נותרו ארבע פוקימונים!",
    מה תעשה? סוולו עלה 2 רמות!
    צו אבסול פעימת אופל ,ואז ציפורן אופל,וכדור זל

10. היכל התהילה
    דניס -
    קומבסקין שולח גל אבק על אמפוליאון שמערפל את הראיה שלו ומתחמק בקלות מתותח ההידרו שמשאיר את אמפוליאון משותק לכמה זמן,
    ובלי לבזבז אף רגע קומבסקין מזנק מעליו ובועט בו עם שני רגליו בחוזקה ואמפוליאון חוטף מעט נזק ומתאושש,
    מה תעשה?
    "להביור שוב!" צעקתי

11. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    [quote=DButcher;595794]סילבר -
    אתה מתאמץ ומנסה לגרום לגרמצ'ופ לעקוף את המציאות בזמן שהוא משתמש בריקוד חרבות שמעצים פעם נוספת את הכח שלו,
    גרמצ'ופ עף לכיוון דרגונייר עם ציפורן דרקון ונראה שהוא מצליח להשתמש ביכולת של דימיון נגדו ולפתע להופיע מול דרגונייר ולחבוט בו בחוזקה,
    דרגונייר חוטף מכה אדירה בייחוד לאחר שגרמצ'ופ נעשה חזק מאוד עם ריקוד החרבות ונראה שהוא לא מסוגל להלחם!
    "מדהים באמת הצלחת להפעיל את היכולת שלי נגדי! אתה מאמן אדיר סילבר ואני חושב שאין טעם להמשיך!
    הבסת אותי במשחק שלי ואני גאה לאפשר לך לעבור את שער הר הברקת השמיימי ולהמשיך במסע שלך אבל רק שתדע שמה שמחכה לך בהמשך הולך להיות קשה בהרבה מזה!",
    הוא מסיים לדבר ושולח אותך בחזרה לחופי האי של טירת היהלום שם אתה מתעורר לפתע כאילו מתוך חלום,
    מה תעשה? גרמצ'ופ עלה רמה אחת!

אני הולך להר הברקת השמימי ושם אני מאמן את כל הפוקימונים שלי עד רמה 63 לקראת קרב המכון הבא שלי
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

12. משתמש מנוסה
    חיים -
    גרוטל נכנס בזריזות לזירת הקרב ושולח עלי טער על קרודנט בעודו מזנק מהפוקדור ונראה שקרודנט הפצוע לא עומד בזה ומתעלף!
    "תחזור, היית אדיר! וויביל אני זקוק לעזרתך פה!" הוא אומר ושולח את שלו מולך,
    מה תעשה? גרוטל עלה 60%!

"גרוטל אתה התקווה האחרונה אז תשתמש בעלי תער ותרוץ אילו ותשתמש בחבטת גוף אחרי זה תשתמש בכדור אנרגיה"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

13. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה נוחת נחיתה רכה על העץ של טורטרה והיא צוחקת ומצווה את סאלמנס:"קדימה תמשיך להרוס פה הכל!",
    מה תעשה?

רד -
    אבסול נכנס לזירה ושולח פעימת אופל על ספטייל שנפגע וחותך נזק רב ומיד אבסול מזנק עליו עם ציפורן אופל,
    "עלה להב, עכשיו!" צועק אש וספטייל הודף את אבסול עם עלה הלהב שלו ואש מוסיף:"קליע זרעים, קדימה!",
    ספטייל תוקף עם קליע זרעים אדיר במהירות ואבסול שולח כדור צל שמתנגש עם קליע הזרעים וגורם לפיצוץ אדיר,
    ספטייל ואבסול נסוגים לאחור לאחר שחטפו נזק רב, מה תעשה?

דניס -
    קומבסקין יורה להביור על אמפוליאון במהירות ואז קאי אומר:"קרן בועות, צא!" ואמפוליאון הודף וגובר על הלהביור עם קרן בועות שפוגעת בקומבסקין וגורמת לו נזק עצום,
    קומבסקין מצליח להתאושש ולא מוותר לאחר שנפגע ממתקפה רצינית, מה תעשה?

סילבר - אני לא נתתי את האפשרות לעלות רמות בקלות כדי שתשתמשו בה כמו בקוד במשחק לנינטנדו המשחק הזה אמור להיות כיף וממושך אבל אני ישתף איתך פעולה
    הגעת בחזרה לשער שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל ונראה שהוא נפתח לקראתך ומאחוריו מסתתרות מדרגות רבות שמובילות למעל העננים,
    אתה מתחיל לעלות את המדרגות עד שלבסוף אתה מגיע להר שמרחף מעל ענני אי הקריסטל ואתה נדהם מהנוף והגובה,
    אתה רואה שם מרכז פוקימונים, זירה שבה מאמנים יכולים להלחם זה בזה ואת מכון הברקת המדהים,
    אתה מוצא לך פינה שקטה בגבעות קרוב למתחם המאמנים ומתחיל להתאמן קשה במשך כמה חודשים,
    -כעבור חמישה חודשים!-
    עבר זמן רב רצוף אימונים ועבודה קשה ונראה שאתה מחזיק בצוות פוקימונים מדהים אשר מחזיק בכוחות אדירים!
    מה תעשה? כל הפוקימונים שלך הגיעו לרמה 63!

חיים -
    גרוטל שולח מתקפת עלי טער על וויביל ורג'י אומר מיד:"ציפורן פלדה, צא!" וויביל מקשה את ציפורניו ורץ לכיוון גרוטל בעודו חותך את עלי הטער,
    וויביל מגיע במהירות אל גרוטל ופוגע בו בחוזקה עם ציפורן הפלדה שגורמת לו נזק רב וגרוטל מתאושש במהירות ונכנס בו עם חבטת גוף,
    וויביל חוטף מכה רצינית ונגרם לו נזק אדיר ולפני שהוא מספיק להתאושש גרוטל יורה עליו כדור אנרגיה אדיר שפוגע בו ומצליח להתיש אותו לגמרי,
    וויביל נראה עייף מאוד ורג'י אומר:"לא רע בכלל אני מצפה ליריב כמוך בכל אתגר אבל זה עוד לא הסוף! וויביל תקיף אותו עם קרחונים בעזרת קרן קרח!",
    וויביל שולח קרן קרח מסביב גרוטל וכולא אותו בתוך כלוב קרח חזק וקשיח, מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר - אני לא נתתי את האפשרות לעלות רמות בקלות כדי שתשתמשו בה כמו בקוד במשחק לנינטנדו המשחק הזה אמור להיות כיף וממושך אבל אני ישתף איתך פעולה
    הגעת בחזרה לשער שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל ונראה שהוא נפתח לקראתך ומאחוריו מסתתרות מדרגות רבות שמובילות למעל העננים,
    אתה מתחיל לעלות את המדרגות עד שלבסוף אתה מגיע להר שמרחף מעל ענני אי הקריסטל ואתה נדהם מהנוף והגובה,
    אתה רואה שם מרכז פוקימונים, זירה שבה מאמנים יכולים להלחם זה בזה ואת מכון הברקת המדהים,
    אתה מוצא לך פינה שקטה בגבעות קרוב למתחם המאמנים ומתחיל להתאמן קשה במשך כמה חודשים,
    -כעבור חמישה חודשים!-
    עבר זמן רב רצוף אימונים ועבודה קשה ונראה שאתה מחזיק בצוות פוקימונים מדהים אשר מחזיק בכוחות אדירים!
    מה תעשה? כל הפוקימונים שלך הגיעו לרמה 63!

סורי
    ------------
    אני הולך עכשיו לזירה כדי לבדוק אם הפוקימונים שלי יוכלו לנצח את המאמנים המובחרים שבמובחרים.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

15. היכל התהילה
    [quote=DButcher;596076]דניס -
    קומבסקין יורה להביור על אמפוליאון במהירות ואז קאי אומר:"קרן בועות, צא!" ואמפוליאון הודף וגובר על הלהביור עם קרן בועות שפוגעת בקומבסקין וגורמת לו נזק עצום,
    קומבסקין מצליח להתאושש ולא מוותר לאחר שנפגע ממתקפה רצינית, מה תעשה?[quote]
    "קומבסקין לא!" צעקתי "תשתמש בלהביור בכל הכוח על אמפוליאון ועל הבריכה כדי לאדות את המים!"
    ---
    קודם קומבסקין תקף בבעיט כפולה
    הבעיטה אמורה להיות יותר אפקטיבית מלהביור [לפי סרבי]
    לתשומת לבך...

עמוד 37 מתוך 62 ראשוןראשון ... 27353637383947 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •