רד -
אבסול נכנס לזירה תשוש ופצוע מהקרב נגד ספטייל אבל כשיר להלחם והוא יורה כדור צל אדיר על אינפרנייפ,
"אינפרנייפ קדימה גלגל להבה!" אינפרנייפ מתגלגל לכיוון כדור הצל עם גלגל להבה וחוטף מעט נזק אבל מצליח להביס את כדור הצל,
אינפרנייפ עוצר את גלגל הלהבה ועומד על הקרקע מביט לכל הכיוונים ולא מבין לאן אבסול נעלם ולפתע הוא חוטף פגיעה ישירה ואדירה מלמעלה,
אבסול נוחת עליו בחוזקה עם אס אווירי ומיד חוזר לקרקע ונראה שאינפרנייפ מתקשה להתאושש מהחבטה החזקה,
מה תעשה?
דניס - שמת לב לחפץ שפיפלאפ מחזיק נכון?
אתה יוצא לחפש אימון בעבור פיפלאפ בביצות כריזוליט שסמוכות למעבורת הספיר ולפתע מזנק עלייך מאחד העציםפראי,
מה תעשה?
יואב -
הורסרינג רץ לכיוון מילוטיק ופוגע בה עם שריטה חזקה ולפני שהיא מספיק לקלוט הורסרינג מזנק עליה עם ציפורן פלדה אדירה,
מיילוטיק נפצעת ונחבלת וריק אומר:"מיילוטיק התאוששות!" ומיילוטיק מתחילה לזהור ולרפאות את הפציעות שלה,
"עכשיו זנב ברזל!" מיילוטיק בלי לבזבז אף שנייה פוגעת בהורסרינג עם זנב ברזל בחוזקה ודוחפת אותו אחורה,
מה תעשה?
יואב -
הורסרינג רץ לכיוון מילוטיק ופוגע בה עם שריטה חזקה ולפני שהיא מספיק לקלוט הורסרינג מזנק עליה עם ציפורן פלדה אדירה,
מיילוטיק נפצעת ונחבלת וריק אומר:"מיילוטיק התאוששות!" ומיילוטיק מתחילה לזהור ולרפאות את הפציעות שלה,
"עכשיו זנב ברזל!" מיילוטיק בלי לבזבז אף שנייה פוגעת בהורסרינג עם זנב ברזל בחוזקה ודוחפת אותו אחורה,
מה תעשה?[/quote]
"קדימה הורסרינג תשתמש מהר ב נהימה וישר בזרוע פטיש
רד -
אבסול מזנק לשמיים ונוחת על כדור צל אדיר שמפוצץ את כל הקרקע והפיצוץ מעיף את אבסול בחזה לשמיים והוא נוחת וחוטף נזק אדיר שגומר אותו,
אינפרנייפ שנמצא מתחת חוטף נזק עצום ושוכב בזירה מחוסר הכרה השופט מביט בשני הפוקימונים ומכריז:"אבסול ואינפרנייפ לא מסוגלים להלחם, זהו תיקו!
רד יבחר ראשון את הפוקימון הבא, לרד נשארו שני פוקימונים ולאש אחד!", מה תעשה?
יואב -
הורסרינג משתמש בנהימה שמחלישה את ההגנה של מיילוטיק ומיד הוא מרים את ידו למתקפת זרוע פטיש ומנחית עליה מתקפה אדירה!
נראה שמיילוטיק תשושה ופצועה וריק אומר:"תחזרי! היית מצויינת... אני מצטער שקטתי את הקרב אבל אני לא מוכן שהיא תיפגע...
אז תגיד יואב לאן אתה תפנה עכשיו?", מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-19-2010 בשעה 09:22 PM
יואב -
הורסרינג משתמש בנהימה שמחלישה את ההגנה של מיילוטיק ומיד הוא מרים את ידו למתקפת זרוע פטיש ומנחית עליה מתקפה אדירה!
נראה שמיילוטיק תשושה ופצועה וריק אומר:"תחזרי! היית מצויינת... אני מצטער שקטתי את הקרב אבל אני לא מוכן שהיא תיפגע...
אז תגיד יואב לאן אתה תפנה עכשיו?", מה תעשה?[/QUOTE]
"אממ אני בדרך למכון השני שלי קדימה תצטרף אליי אבל לפני המכון אני חייב פוקימון חדש לצוות" אני אומר ומתחיל לחפש פוקימונים חדשים לצוות
יואב -
"טירת היהלום אה, לצערי אני לא יכול להצטרף אלייך אני חוזר להוואן כדי להשתתף בפסטיבל הגדול אתה מבין למען האמת אני מתאם...
אבל חכה רגע לפני שתמשיך אני הייתי רוצה לשאול אותך מה דעתך על החלפת פוקימונים, נידוקינג שלך מרשים מאוד ואלקטרטיב מעוניין יותר בקרבות מתחרויות...
אז.. מה אתה אומר חבר מה דעתך על אלקטרטיב בתמורה לנידוקינג אני יכול לומר לך שבעזרתו ניצחתי בטירת היהלום",
מה תעשה?
רד -
אבסול חוזר כדי לנוח ולזירה נכנסשלך בשאגה! "אוקי גלאלי הכול תלוי בך, צא!" אש אומר ולזירה נכנס
שלו,
"גלאלי קרן קרח, עכשיו!" גלאלי מוכן ומזומן לקרב ושולח קרן קרח על וינזור, מה תעשה?
סילבר -
פרליגטור מופיע מולו ופול אומר:"מגמורטר מכת ברק!" ויוצא לכיוונו של פרליגטור ברק אדיר, מה תעשה?
אני אומר לפרליגטור להשתמש במשאבת הידרו ואז ברעידת אדמה ואז מיד מבט ואז שוב משאבת הידרו שתחסל אותו
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
סילבר -
פרליגטור חוטף מכת ברק אדירה שגורמת לו נזק רב אבל נראה שהוא מצליח להתאושש והוא תוקף עם משאבת הידרו,
"מגמורטר קבר סלע!" מגמורטר יורה מהזרוע שלו כדורי אנרגיה שהופכים לסלעים שחוסמים את משאבת ההידרו בקלות רבה,
"עכשיו סיים את עם קצה כפול!" פול מצווה עליו ומגמורטר חובט בפרליגטור בחוזקה ומצליח לעלף אותו,
מה תעשה?
רד -
וינזור חוזר במהירות לפוקדור ומתחמק מקרן הקרח ובמקומו נכנס לזירה סנורלקס שתוקף מיד בלי להסס עם אבנים חדות,
גלאלי סופג פגיעה אדירה מהמתקפה של סנורלקס אך מתאושש מהר ואש אומר:"גלאלי חבטת ראש!" וגלאלי מרחף במהירות לכיוון סנורלקס וחובט בו בחוזקה,
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)