Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 62 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה יוצא עם צ'רמנדר לכיוון מרכז הפנינה בכדי לתת לו טיפול רפואי ולאחר שאתה חולף על דרך 301 אתה סוף-סוף מגיע לשם ומקבל טיפול רפואי בעבור הפוקימון שלך,
    "מכיוון שאתה מאמן חדש פה אני הנחתי שתרצה להרשם לאתגרי המכון באי הקריסטל אז רשמתי אותך ואתה סו-סוף מוכן להתחיל את המסע שלך" האחות ג'וי אומרת בחיוך,
    אתה מוכן ומזומן למסע שלך, מה תעשה?

יואב -
    אתה מנסה להיפטר מפיקאצ'ו אך נראה שהוא לא מוותר לך והוא מתכונן לשלוח עלייך מכת ברק,
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 07:09 PM

סילבר -
    טוטודייל משתמש במבט פעם נוספת והוא כולא את צ'יקוריטה בקיפאון מוחלט ומיד תוקף עם אקדח מים אך הנזק שנגרם לא משמעותי,
    "צ'יקוריטה השתמש בסינטזה!" צ'יקוריטה מנסה להחלים בעזרת סינטזה אך הוא איננו מספיק להשלים את המתקפה וטוטודייל מעלף אותו עם נשיכה,
    "זה היה קרב נהדר! אני מניחה שטעיתי שבחרתי בסינטזה במצב כזה... נו טוב הצעת לי להיות השותפה שלך אז קדימה שותף מה אתה מציע לעשות עכשיו?",
    מה תעשה? טוטודייל עלה רמה אחת ו70%!
    ני אמשיך ברצה עם טוטודיל לכיוון דרך 301
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    אני אומר "קדימה בואי נלך לדרך 301".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 10 2010, 09:08 PM
    חיים -
    טרטוויג רץ לכיוון מיאו בשיא המהירות מתכונן לחבוט בו אך נראה שמיאו לא מוותר ומנסה להדוף אותו בעזרת זנב ברזל,
    למזלו הרע של מיאו התשישות מחלישה אותו וטרטוויג מתחמק בקלות מזנב הברזל וחובט במיאו מהאוויר אך נראה שמיאו עדיין לא מוותר,
    ולפתע מיאו שנפגע בצורה קשה עם נזקים אדירים סוף-סוף נופל, מה תעשה?
    טרטוויג עלה 2 רמות ו70%!

"סוף סוף פוכדור צא"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 05:45 AM

יואב -
    אתה מנסה להיפטר מפיקאצ&#39;ו אך נראה שהוא לא מוותר לך והוא מתכונן לשלוח עלייך מכת ברק,
    מה תעשה?
    "אוקי סקווירטל זה יהיה אימון טוב בשבילך" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור

"קדימה תשתמש בבועות לכיוון העיניים של פיקאצו וישר חבטת גוף בכל הכוח"

6. משתמש מנוסה
    סילבר -
    אתם ממשיכים ללכת בדרך 301 ולפתע אתה מזהה שמלקק דבש מאחד העצים,
    מה תעשה?

חיים -
    אתה משליך עליו את הפוקדור שלך ונראה שהוא יותר עקשן משחשבת מפני שהוא עדיין מנסה להתנגד אך לבסוף אין לו מספיק כח והוא נתפס,
    מה תעשה? תפסת מיאו&#33;

יואב -
    סקווירטל מזנק מהפוקדור עם מתקפה ישירה על פיקאצ&#39;ו שמסיחה את דעתו ומיד פוגע בו בחוזקה עם חבטת גוף אך נראה שהוא עדיין עומד,
    פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון סקווירטל עם מתקפה מהירה ופוגע בסקווירטל בחוזקה ומיד לאחר מכן היכולת שלו מופעלת ומשתקת את סקווירטל,
    סקווירטל המשותק לא מסוגל לפעול ופיקאצ&#39;ו מנצל את זה כדי לפגוע בו עם מכת ברק שמותירה את סקווירטל פגוע מאוד ופצוע אך עדיין מסוגל להלחם,
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 03:16 PM

חיים -
    אתה משליך עליו את הפוקדור שלך ונראה שהוא יותר עקשן משחשבת מפני שהוא עדיין מנסה להתנגד אך לבסוף אין לו מספיק כח והוא נתפס,
    מה תעשה? תפסת מיאו&#33;

"טרטוויג יש לך חבר חדש" אני ממשיך בדרך
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

8. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע למרכז הפנינה, אתה בוחן את המפה של המרכז ורואה שהמרכז מכיל:חנות,מרכז פוקימונים ראשי באי, זירת קרב ומדריך מתקפות,
    מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 03:24 PM
    חיים -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע למרכז הפנינה, אתה בוחן את המפה של המרכז ורואה שהמרכז מכיל:חנות,מרכז פוקימונים ראשי באי, זירת קרב ומדריך מתקפות,
    מה תעשה?
    אני הולך לרפא את מיאו וציקוריטה ואז לראות מזה ראשי באי

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

10. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה מרפא את טרטוויג ומיאו ומגלה שהמרכז נקרא ככה מפני שזה המקום שבו נרשמים לאתגרי אי הקריסטל והיא רושמת אותך ונותנת לך את כרטיס המאמן שלך,
    כעת שאתה יכול לאתגר את מהיגי המכון השונים באי היא מציעה לך לתת למדריך המתקפות במרכז הפנינה ללמד את טרטוויג שלך "כדור אנרגיה",
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 03:47 PM
    חיים -
    אתה מרפא את טרטוויג ומיאו ומגלה שהמרכז נקרא ככה מפני שזה המקום שבו נרשמים לאתגרי אי הקריסטל והיא רושמת אותך ונותנת לך את כרטיס המאמן שלך,
    כעת שאתה יכול לאתגר את מהיגי המכון השונים באי היא מציעה לך לתת למדריך המתקפות במרכז הפנינה ללמד את טרטוויג שלך "כדור אנרגיה",
    מה תעשה?
    "תודה אני אלך לשם"אני הולך ללמד את טרטוויג כדור אנרגיה ואז אני הולך לזירת הקרב

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

12. משתמש מנוסה
    חיים -
    מדריך המתקפות מביט בטרטוויג בוחן אותו ומוציא את ומתחיל באימון של טרטוויג,
    -כעבור יומיים-
    לאחר יומיים קשים של אימונים טרטוויג מצליח לייצר כדור אנרגיה מושלם ובתמורה לאימונים מדריך המתקפות מבקש ממך לעשות בעבורו משימה,
    "חיים אני אבקש ממך לשוט איתי עד למקום שנקרא:&#39;הר הקריסטל&#39; זה לא רחוק מכאן.. אני אבקש ממך להשיג לי משם &#39;אבן גביש&#39; שתעצים את הכח של טורטרה שלי",
    האם תיקח את המשימה? *שים לב:משימות יואילו לך כדי לצאת להרפתקאות במקומות שבלעדיים אך ורק למשימות&#33;*
    טרטוויג עלה שתי רמות ולמד כדור אנרגיה&#33;

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 03:58 PM
    חיים -
    מדריך המתקפות מביט בטרטוויג בוחן אותו ומוציא את ומתחיל באימון של טרטוויג,
    -כעבור יומיים-
    לאחר יומיים קשים של אימונים טרטוויג מצליח לייצר כדור אנרגיה מושלם ובתמורה לאימונים מדריך המתקפות מבקש ממך לעשות בעבורו משימה,
    "חיים אני אבקש ממך לשוט איתי עד למקום שנקרא:&#39;הר הקריסטל&#39; זה לא רחוק מכאן.. אני אבקש ממך להשיג לי משם &#39;אבן גביש&#39; שתעצים את הכח של טורטרה שלי",
    האם תיקח את המשימה? *שים לב:משימות יואילו לך כדי לצאת להרפתקאות במקומות שבלעדיים אך ורק למשימות&#33;*
    טרטוויג עלה שתי רמות ולמד כדור אנרגיה&#33;
    "כמובן שאני יסכים אני אוהב הרפתקאות ועזרתה לטרטוויג שלי"

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

14. אני ניניני אני סמל מיני
    עדיין אפשר להצתרף???

שם:רד
    רקע: גדל עם דודו מכוון שהוריו נטשו אותו .היה ילד שובב אך חכם מאוד ומחושב.
    סולק מבית הספר עקב הפרעות....
    התחיל לעבוד עד גיל 10 ואז התחיל מסעו האמיתי.

מחוז :הואן
    פוקימון התחלתי מדקיפ

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 05:45 AM
    ג&#39;וני -
    אתה יוצא עם צ&#39;רמנדר לכיוון מרכז הפנינה בכדי לתת לו טיפול רפואי ולאחר שאתה חולף על דרך 301 אתה סוף-סוף מגיע לשם ומקבל טיפול רפואי בעבור הפוקימון שלך,
    "מכיוון שאתה מאמן חדש פה אני הנחתי שתרצה להרשם לאתגרי המכון באי הקריסטל אז רשמתי אותך ואתה סו-סוף מוכן להתחיל את המסע שלך" האחות ג&#39;וי אומרת בחיוך,
    אתה מוכן ומזומן למסע שלך, מה תעשה?
    "תודה רבה לך" אגיד לה בנחמדות ואגיד "בואו נחפש לצ&#39;מנדר אימון טוב" אומר ואחפש לו אימון טוב

עמוד 4 מתוך 62 ראשוןראשון ... 234561454 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •