Pokemon GO
עמוד 40 מתוך 62 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 586 עד 600 מתוך 924
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    ,
    רד -
    וינזור חוזר במהירות לפוקדור ומתחמק מקרן הקרח ובמקומו נכנס לזירה סנורלקס שתוקף מיד בלי להסס עם אבנים חדות,
    גלאלי סופג פגיעה אדירה מהמתקפה של סנורלקס אך מתאושש מהר ואש אומר:"גלאלי חבטת ראש!" וגלאלי מרחף במהירות לכיוון סנורלקס וחובט בו בחוזקה,
    מה תעשה?
    סנורלקס תקוף שוב באבנים חדות ומייד בקרן על.

2. משתמש מנוסה
    רד -
    סנורלקס ממהר שוב להשתמש באבנים חדות וגלאלי נפגע פעם נוספת ולפני שהוא מספיק לקום סנורלקס שולח עליו קרן-על אדירה,
    גלאלי נפגע מקרן-העל ונראה שספג יותר מדי נזק והוא מתעלף מיד והשופט מכריז:"גלאלי לא מסוגל להלחם! המנצח בתחרות השנתית של המעגן הוא רד!",
    אתה עולה לבימה יחד עם מנחת האירוע שמגישה לך את הגביע הקריסטל ומרכת אותך על ניצחונך המדהים!
    מה תעשה? זכית בגביע הקריסטל!

3. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    סנורלקס ממהר שוב להשתמש באבנים חדות וגלאלי נפגע פעם נוספת ולפני שהוא מספיק לקום סנורלקס שולח עליו קרן-על אדירה,
    גלאלי נפגע מקרן-העל ונראה שספג יותר מדי נזק והוא מתעלף מיד והשופט מכריז:"גלאלי לא מסוגל להלחם! המנצח בתחרות השנתית של המעגן הוא רד!",
    אתה עולה לבימה יחד עם מנחת האירוע שמגישה לך את הגביע הקריסטל ומרכת אותך על ניצחונך המדהים!
    מה תעשה? זכית בגביע הקריסטל!
    יש!!!זכיתי!אלך ללחוץ יד לאש ולהגיד לן שהיה מצויין,
    אני המשיך במסעי למכון השלישי בהר הברקת השמיימי

4. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה ממשיך במסע שלך ואתה מגיע במהרה למרכז הפנינה שם אתה שומעים מאמנים מדברים ביניהם ואומרים:"שמעת קאי מנהיג המכון של מעבורת הספיר נעדר כבר שבוע!",
    מה תעשה?

5. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה ממשיך במסע שלך ואתה מגיע במהרה למרכז הפנינה שם אתה שומעים מאמנים מדברים ביניהם ואומרים:"שמעת קאי מנהיג המכון של מעבורת הספיר נעדר כבר שבוע!",
    מה תעשה?
    אלך ואברר מה קורה איתו ואצא אחריו במסע חיפושים.

6. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה מגיע למערב מעבורת הספיר כדי לברר מה קרה לקאי ולאן הוא יכול היה להעלם בצורה כזאת,
    ואתה ניגש למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי פוגשת אותך ומספרת לך שמכון הספירבמעבורת בבעיה,
    מאמנים רבים מגיעים כדי לאתגר את מנהיג המכון אבל הוא איננו ולכן אנשים רבים לא מסוגלים להמשיך את מסעם,
    היא מבקשת ממך להיות המחליף הזמני של קאי בקרב מכון אחד נגד מאמן צעיר בשם פורסט שמחכה לקאי בעמדת הדיג עד שיחזור בשביל האתגר,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-19-2010 בשעה 11:09 PM

7. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מגיע למערב מעבורת הספיר כדי לברר מה קרה לקאי ולאן הוא יכול היה להעלם בצורה כזאת,
    ואתה ניגש למרכז הפוקימונים שם האחות ג'וי פוגשת אותך ומספרת לך שמכון הספירבמעבורת בבעיה,
    מאמנים רבים מגיעים כדי לאתגר את מנהיג המכון אבל הוא איננו ולכן אנשים רבים לא מסוגלים להמשיך את מסעם,
    היא מבקשת ממך להיות המחליף הזמני של קאי בקרב מכון אחד נגד מאמן צעיר בשם ג'רמי שמחכה לקאי בעמדת הדיג עד שיחזור בשביל האתגר,
    מה תעשה?
    בכיף אומר לה ,מתי מתחילים

8. משתמש מנוסה
    רד - זכית להלחם בצינור הקרב לאחר שכתבת את ההודעה הראשונה בעמוד 60!
    אתה ניגש למכון שם השופט מזהה אותך ושמח לראות אותך והיריב שלך פורסט מחכה לך בזירה
    השופט מביט בשניכם ומכריז:"הקרב בין היריב פורסט למנהיג המכון רד יתחיל עכשיו, היריב רשאי לבצע חילופים בעת הקרב להבדיל ממנהיג המכון,
    הקרב הינו סגנון קרב של שלושה על שלושה עד שכל הפוקימונים בצד אחד לא מסוגלים להלחם בין שלוש זירות שונות, התחילו!",
    זירת האבן נפתחת ועלייך לבחור פוקימון לפני היריב שלך, מה תעשה?

9. אני ניניני אני סמל מיני
    רד - זכית להלחם בצינור הקרב לאחר שכתבת את ההודעה הראשונה בעמוד 60!
    אתה ניגש למכון שם השופט מזהה אותך ושמח לראות אותך והיריב שלך פורסט מחכה לך בזירה
    השופט מביט בשניכם ומכריז:"הקרב בין היריב פורסט למנהיג המכון רד יתחיל עכשיו, היריב רשאי לבצע חילופים בעת הקרב להבדיל ממנהיג המכון,
    הקרב הינו סגנון קרב של שלושה על שלושה עד שכל הפוקימונים בצד אחד לא מסוגלים להלחם בין שלוש זירות שונות, התחילו!",
    זירת האבן נפתחת ועלייך לבחור פוקימון לפני היריב שלך, מה תעשה?
    צא סוומפרט.

10. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה זורק את הפוקדור של סוומפרט לאוויר ובזירה מופיע שלך ונראה שפורסט לחוץ וחושש מעט,
    "צ... צ.. צא!" הוא אומר ומפיל את הפוקדור על הריצפה ומתוך הפוקדור שלו יוצא שלו,
    אבל נראה שגרנבול משלב את ידיו ומפנה את גבו לפורסט שאומר:"גרנבול בבקשה תקשיב לי... אני רוצה שתתקוף אותו עם כדור צל...",
    פורסט אומר לו בחוסר בטחון וגרנבול רץ לכיוון סוומפרט ומתכונן לפגוע בו עם חבטת ראש, מה תעשה?

11. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה זורק את הפוקדור של סוומפרט לאוויר ובזירה מופיע שלך ונראה שפורסט לחוץ וחושש מעט,
    "צ... צ.. צא!" הוא אומר ומפיל את הפוקדור על הריצפה ומתוך הפוקדור שלו יוצא שלו,
    אבל נראה שגרנבול משלב את ידיו ומפנה את גבו לפורסט שאומר:"גרנבול בבקשה תקשיב לי... אני רוצה שתתקוף אותו עם כדור צל...",
    פורסט אומר לו בחוסר בטחון וגרנבול רץ לכיוון סוומפרט ומתכונן לפגוע בו עם חבטת ראש, מה תעשה?
    סוומפרט רעידת אדמה!
    תגיד לי פורסט הוא לא מקשיב לך??

12. משתמש מנוסה
    רד -
    גרנבול ממשיך לרוץ לכיוון סוומפרט שחובט באדמה בשתי ידיו ומרעיד אותה וגרנבול חוטף מכה רצינית אך מתאושש במהירות,
    פורסט נראה מפוחד והוא משיב לך:"מאז שהוא התפתח הוא משום מה לא מקשיב אבל פעם הוא היה הפוקימון הטוב ביותר שלי...
    טוב גרנבול בו ננסה את זה שוב, אני רוצה שתתקוף אותו עם כדור צל בבקשה.." הוא אומר לו שוב ונראה מעקם את מבטו ושולח להביור על סוומפרט,
    מה תעשה?

13. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    גרנבול ממשיך לרוץ לכיוון סוומפרט שחובט באדמה בשתי ידיו ומרעיד אותה וגרנבול חוטף מכה רצינית אך מתאושש במהירות,
    פורסט נראה מפוחד והוא משיב לך:"מאז שהוא התפתח הוא משום מה לא מקשיב אבל פעם הוא היה הפוקימון הטוב ביותר שלי...
    טוב גרנבול בו ננסה את זה שוב, אני רוצה שתתקוף אותו עם כדור צל בבקשה.." הוא אומר לו שוב ונראה מעקם את מבטו ושולח להביור על סוומפרט,
    מה תעשה?

תחמוק שוב ותתקוף בפעימת מים.
    פורסט אני רוצה לדבר איתך לאחר בקרב בסדר,אני יעזור לך לחזק את הקשר שלך עם גרנבול

14. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט מצליח להתחמק מהלהביור של גרנבול ומיד פוגע בו עם פעימת מים אדירה שגורמת לו נזק רב ונראה שגרנבול פצוע קשה אך מצליח להתאושש,
    לפתע פורסט צועק עליו:"גרנבול אם לא תקשיב לי עכשיו אתה תמשיך להיפצע ואנחנו נפסיד בקרב הזה!",
    ולפתע נראה שפורסט משך את תשומת לבו של גרנבול "עכשיו גרנבול צוות כפול ותמשיך עם כדור צל!" גרנבול משתכפל ומקיף את סוומפרט מכל הכיוונים,
    סוומפרט מבולבל ולא מצליח לזהות מי הוא המקורי והם כל הגרנבולים יורים עליו כדור צל אדיר בו זמנית ופוגעים בו בחוזקה,
    "עכשיו גרנבול לעיסה!" פורסט אומר לו בנחישות וסוומפרט שמופתע משיתוף הפעולה שלהם ועדיין מתאושש חוטף ביס בזנב שלו מגרנבול שלא מרפה,
    מה תעשה?

15. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    סוומפרט מצליח להתחמק מהלהביור של גרנבול ומיד פוגע בו עם פעימת מים אדירה שגורמת לו נזק רב ונראה שגרנבול פצוע קשה אך מצליח להתאושש,
    לפתע פורסט צועק עליו:"גרנבול אם לא תקשיב לי עכשיו אתה תמשיך להיפצע ואנחנו נפסיד בקרב הזה!",
    ולפתע נראה שפורסט משך את תשומת לבו של גרנבול "עכשיו גרנבול צוות כפול ותמשיך עם כדור צל!" גרנבול משתכפל ומקיף את סוומפרט מכל הכיוונים,
    סוומפרט מבולבל ולא מצליח לזהות מי הוא המקורי והם כל הגרנבולים יורים עליו כדור צל אדיר בו זמנית ופוגעים בו בחוזקה,
    "עכשיו גרנבול לעיסה!" פורסט אומר לו בנחישות וסוומפרט שמופתע משיתוף הפעולה שלהם ועדיין מתאושש חוטף ביס בזנב שלו מגרנבול שלא מרפה,
    מה תעשה?
    כל בכבוד פורסט! סוומפרט קום על הרגליים ותתקוף את כולם ברעידת אדמה ,וכשהאמיתי יתגלה,קרן קרח.

עמוד 40 מתוך 62 ראשוןראשון ... 30383940414250 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •