Pokemon GO
עמוד 41 מתוך 62 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 601 עד 615 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    רד -
    סוומפרט מעלים את כל הכפילים ופוגע בגרנבול האמיתי שחוטף מכה חזקה ומיד הוא שולח עליו קרן קרח שמביסה את גרנבול,
    "תחזור גרנבול עבודה טובה... דונפן אני רוצה שתעזור לי כאן" הוא אומר ופותח את הפוקדור שלו שממנו יוצא שלו,
    "טוב דונפן בבקשה תבצע גילגול!" פורסט אומר לו ודונפן מתגלגל במהירות לכיוון סוומפרט ופוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    רד -
    סוומפרט מעלים את כל הכפילים ופוגע בגרנבול האמיתי שחוטף מכה חזקה ומיד הוא שולח עליו קרן קרח שמביסה את גרנבול,
    "תחזור גרנבול עבודה טובה... דונפן אני רוצה שתעזור לי כאן" הוא אומר ופותח את הפוקדור שלו שממנו יוצא שלו,
    "טוב דונפן בבקשה תבצע גילגול!" פורסט אומר לו ודונפן מתגלגל במהירות לכיוון סוומפרט ופוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?
    סוומפרט פעימת מים ואז קפוץ עליו עם אגרוף קרח..

3. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    [quote=DButcher;596387]סילבר -
    פרליגטור חוטף מכת ברק אדירה שגורמת לו נזק רב אבל נראה שהוא מצליח להתאושש והוא תוקף עם משאבת הידרו,
    "מגמורטר קבר סלע!" מגמורטר יורה מהזרוע שלו כדורי אנרגיה שהופכים לסלעים שחוסמים את משאבת ההידרו בקלות רבה,
    "עכשיו סיים את עם קצה כפול!" פול מצווה עליו ומגמורטר חובט בפרליגטור בחוזקה ומצליח לעלף אותו,
    מה תעשה?

אני מוציא את גראצ'ומפ ואומר לו להשתמש בריקוד חרבות אז פעימת מים ואז שוב ריקוד חרבות ואז חפירה ואחרי שהוא פוגע עם החפירה אז ריקוד חרבות ואז ציפורן דרקון
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

4. משתמש מנוסה
    רד -
    "דונפן מה דעתך להשתמש שוב בגילגול?" פורסט שואל את דונפן שתוקף פעם נוספת עם פי שתיים כח מקודם אבל רגע לפני שהוא פוגע סוומפרט יורה עליו פעימת מים,
    דונפן חוטף מתקפה חזקה ולפני שהוא מצליח להתאושש סוומפרט חובט בו עם אגרוף קרח שמביס אותו "הו לא תחזור בבקשה..." פורסט אומר ונותן לו לנוח,
    "גלייגר אני זקוק לך פה.." פורסט אומר ולפתע נראה שמופיע מאחוריו והוא נכנס לזירה,
    "גלייגר אני צריך שתשתמש במספרי איקס בסדר?" גלייגר עף במהירות מדהימה לכיוון סוומפרט ופוגע בו עם מתקפה מדהימה,
    "עכשיו גלייגר אני רוצה שתתקוף עם גיליוטינה!" גלייגר עף אל סוומפרט שעוד לא הספיק להתאושש וחובט בו בחוזקה עם גיליוטינה שמצליחה לחסל אותו,
    "עבודה מצויינת גלייגר אתה נהדר!" פורסט משבח אותו והשופט מכריז:"סוומפרט לא יכול להלחם, המנצח הוא גלייגר!",
    הזירה עולה לאוויר וגג המכון נפתח ושניכם עומדים גבוה במרומים ומוכנים לקרב שמיים, מה תעשה?

סילבר -
    גרמצ'ופ מופיע מול מגמורטר ומשתמש בריקוד חרבות כדי להעצים את כוחו הפיזי ומיד תוקף עם פעימת מים אדירה,
    "מגמורטר קבר סלע!" פול פוקד עליו במהירות ומגמורטר יוצר חומת מגן מפני המים "עכשיו מגמורטר להביור!",
    גרמצ'ופ מבצע פעם נוספת את ריקוד החרבות ומגדיל עוד פעם את כוחו ולפתע הוא חוטף מתקפת להביור אדירה שגורמת לו נזק רב,
    גרמצ'ופ מתאושש במהירות ומתחפר באדמה מגמורטר נראה מבולבל ולפתע גרמצ'ופ יוצא מתחתיו וחובט בו בחוזקה,
    גרמצ'ופ משתמש עוד פעם אחת בריקוד חרבות ומגמורטר מתאושש "אגרוף ממוקד!" אומר לו פול ומגמורטר מניף את אגרופו באוויר,
    גרמצ'ופ עף לכיוונו עם ציפורן דרקון והשניים מתנגשים זה בזה עד שגרמצ'ופ גובר עליו ומצליח לגרום לו נזק אדיר ולהביס אותו!
    "חסר תועלת! טורטרה קדימה!" פול רוטן וזועם ושולח לזירת הקרב את שלו,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-20-2010 בשעה 12:15 AM

5. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    "דונפן מה דעתך להשתמש שוב בגילגול?" פורסט שואל את דונפן שתוקף פעם נוספת עם פי שתיים כח מקודם אבל רגע לפני שהוא פוגע סוומפרט יורה עליו פעימת מים,
    דונפן חוטף מתקפה חזקה ולפני שהוא מצליח להתאושש סוומפרט חובט בו עם אגרוף קרח שמביס אותו "הו לא תחזור בבקשה..." פורסט אומר ונותן לו לנוח,
    "גלייגר אני זקוק לך פה.." פורסט אומר ולפתע נראה שמופיע מאחוריו והוא נכנס לזירה,
    "גלייגר אני צריך שתשתמש במספרי איקס בסדר?" גלייגר עף במהירות מדהימה לכיוון סוומפרט ופוגע בו עם מתקפה מדהימה,
    "עכשיו גלייגר אני רוצה שתתקוף עם גיליוטינה!" גלייגר עף אל סוומפרט שעוד לא הספיק להתאושש וחובט בו בחוזקה עם גיליוטינה שמצליחה לחסל אותו,
    "עבודה מצויינת גלייגר אתה נהדר!" פורסט משבח אותו והשופט מכריז:"סוומפרט לא יכול להלחם, המנצח הוא גלייגר!",
    הזירה עולה לאוויר וגג המכון נפתח ושניכם עומדים גבוה במרומים ומוכנים לקרב שמיים, מה תעשה?
    צא סוולו ציפור אמיצה!ואז מכת כנף ושוב ציפור אמיצה

6. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    גרמצ'ופ מופיע מול מגמורטר ומשתמש בריקוד חרבות כדי להעצים את כוחו הפיזי ומיד תוקף עם פעימת מים אדירה,
    "מגמורטר קבר סלע!" פול פוקד עליו במהירות ומגמורטר יוצר חומת מגן מפני המים "עכשיו מגמורטר להביור!",
    גרמצ'ופ מבצע פעם נוספת את ריקוד החרבות ומגדיל עוד פעם את כוחו ולפתע הוא חוטף מתקפת להביור אדירה שגורמת לו נזק רב,
    גרמצ'ופ מתאושש במהירות ומתחפר באדמה מגמורטר נראה מבולבל ולפתע גרמצ'ופ יוצא מתחתיו וחובט בו בחוזקה,
    גרמצ'ופ משתמש עוד פעם אחת בריקוד חרבות ומגמורטר מתאושש "אגרוף ממוקד!" אומר לו פול ומגמורטר מניף את אגרופו באוויר,
    גרמצ'ופ עף לכיוונו עם ציפורן דרקון והשניים מתנגשים זה בזה עד שגרמצ'ופ גובר עליו ומצליח לגרום לו נזק אדיר ולהביס אותו!
    "חסר תועלת! טורטרה קדימה!" פול רוטן וזועם ושולח לזירת הקרב את שלו,
    מה תעשה?[/quote]
    \אני צועק עליו "מה חסר תועלת המגמורטר אז היה חזק מאוד" אני אומר לגראצ'ומפ להשתמש בריקוד חרבות ואז להשתמש בציפורן דרקון.
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 04-20-2010 בשעה 09:10 AM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

7. משתמש מנוסה
    ג'וני - הגנה פועלת רק על מתקפות מטווח רחוק
    פלוטזל נכנס לזירת הדוג'ו ומשתמש בריקוד הגשם כדי להתחזק "הריאמה אגרוף ממוקד!" גרטה אומרת לו,
    הריאמה מתקדם לכיוון פלוטזל עם אגרוף ממוקד ופלוטזל משתמש במהירות במערבולת שמכשילה את המתקפה שלו,
    הריאמה נלכד בתוך המערבולת וחוטף נזק רב ויוצא משם מסוחרר ומבולבל,
    מה תעשה?[/quote]

"יפה פלוטזל עכשיו השתמש תרוץ אליו מהר עם אקדח מים ואחר כך אגרוף קרח" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    רד -
    סוולו עף במהירות עם ציפור אמיצה לכיוון גלייגר ופורסט אומר:"גלייגר אתה יכול להשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מזה?",
    נראה שהמהירות של גלייגר מדהימה והוא מצליח להתחמק מסוולו שנראה מופתע "עכשיו גלייגר אני רוצה שתשתמש במספרי איקס",
    גלייגר לא נח שנייה ומרחף לכיוון סוולו ופוגע בו עם מספרי איקס חזקים במיוחד ונראה שהוא סופג לא מעט נזק,
    סוולו מתאושש ועף גבוה ולפתע צולל למטה עם מכת כנף שצוברת תאוצה וכח מהגובה והיא פוגעת בגלייגר בחוזקה ונראה שהוא תשוש ופצוע מאוד,
    גלייגר צולל לכיוון הקרקע של הזירה במהירות וסוולו לא מבזבז אף רגע וטס אליו עם ציפור אמיצה במהירות ופוגע בו בחוזקה,
    גלייגר נכנס ברצפה בחוזקה ומתעלף במקום לאחר שספג המון נזק והשופט מכריז:"גלייגר לא מסוגל להלחם והמנצח הוא מנהיג המכון רד!",
    פורסט שמאוכזב מאוד מעצמו ניגש אלייך ואומר:"תודה רבה אדוני שמחתי להלחם בך...",
    מה תעשה?

סילבר -
    תערוך את התגובה אתה בקרב של שניים על שניים ופרליגטור שלך הפסיד מה שאומר שאסור לך להחליף!

ג'וני -
    פלוטזל פוגע בהריאמה שמבולבל עם אקדח מים חזק ונראה שהריאמה כבר לו מבולבל וגרטה אומרת:"קדימה אגרוף ממוקד!",
    הריאמה מנחית את האגרוף שלו במהירות על פלוטזל שעוצר אותו עם אגרוף קרח והשניים נאבקים זה בזה עד ששניהם עפים אחורה,
    נראה ששניהם ספגו נזק רב ולפתע הריאמה נופל מעולף ופלוטזל פצוע קשה ותשוש מאוד "תחזור! מדיצ'ם אוייש!" היא אומרת ולזירה מזנק שלה,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-20-2010 בשעה 08:04 AM

9. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    סוולו עף במהירות עם ציפור אמיצה לכיוון גלייגר ופורסט אומר:"גלייגר אתה יכול להשתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק מזה?",
    נראה שהמהירות של גלייגר מדהימה והוא מצליח להתחמק מסוולו שנראה מופתע "עכשיו גלייגר אני רוצה שתשתמש במספרי איקס",
    גלייגר לא נח שנייה ומרחף לכיוון סוולו ופוגע בו עם מספרי איקס חזקים במיוחד ונראה שהוא סופג לא מעט נזק,
    סוולו מתאושש ועף גבוה ולפתע צולל למטה עם מכת כנף שצוברת תאוצה וכח מהגובה והיא פוגעת בגלייגר בחוזקה ונראה שהוא תשוש ופצוע מאוד,
    גלייגר צולל לכיוון הקרקע של הזירה במהירות וסוולו לא מבזבז אף רגע וטס אליו עם ציפור אמיצה במהירות ופוגע בו בחוזקה,
    גלייגר נכנס ברצפה בחוזקה ומתעלף במקום לאחר שספג המון נזק והשופט מכריז:"גלייגר לא מסוגל להלחם והמנצח הוא מנהיג המכון רד!",
    פורסט שמאוכזב מאוד מעצמו ניגש אלייך ואומר:"תודה רבה אדוני שמחתי להלחם בך...",
    מה תעשה??
    פורסט נלחמת יפה מאוד!אני רוצה להעניק לך בכל מקרה את תג המכון!אומר לו

10. משתמש מנוסה
    רד -
    חיוך רחב עולה על פניו של פורסט והוא אומר:"בר.. ברצינות? תודה רבה לך רד" והולך משם להמשיך את מסעו,
    אתה עוזב את המכון לאחר שהתנסת בלהיות מנהיג מכון ולפתע עוצר מולך אדם שנוהג במכונית מפוארת
    והוא אומר לך:"אני מניח שאתה רד, זכית לאתגר את מוח צינור הקרב 'המלכה' לוסי אז קדימה אני ייקח אותך לקנטו ולצינור הקרב בתור הסוכן החדש שלך",
    -כעבור 24 שעות-
    אתה עומד בפתח צינור הקרב שמעוצב ככניסה לתוך פיו של סרוויפר ואתה צועד פנימה שם מחכה לך מוח הצינור, 'המלכה לוסי'!
    היא מביטה בך ואומרת:"שלום לך רד שמעתי שאתה חתיכת מאמן! טוב בוא נראה למה את מסוגל, כאן בצינור הקרב נערוך קרב של שתיים על שתיים,
    הקרב ייגמר ברגע ששני הפוקימונים של אחד מאיתנו לא יהיו מסוגלים להלחם!" היא מסיימת לדבר ומולך נפתחת זירת אבן שבמרכזה בריכה עם משקולות לבנות צפות עליה,
    ולוסי אומרת:"קדימה, סרוויפר!" והיא משליחה פוקדור לכיוון הזירה שמתוכו יוצא שלה,
    מה תעשה?

11. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    חיוך רחב עולה על פניו של פורסט והוא אומר:"בר.. ברצינות? תודה רבה לך רד" והולך משם להמשיך את מסעו,
    אתה עוזב את המכון לאחר שהתנסת בלהיות מנהיג מכון ולפתע עוצר מולך אדם שנוהג במכונית מפוארת
    והוא אומר לך:"אני מניח שאתה רד, זכית לאתגר את מוח צינור הקרב 'המלכה' לוסי אז קדימה אני ייקח אותך לקנטו ולצינור הקרב בתור הסוכן החדש שלך",
    -כעבור 24 שעות-
    אתה עומד בפתח צינור הקרב שמעוצב ככניסה לתוך פיו של סרוויפר ואתה צועד פנימה שם מחכה לך מוח הצינור, 'המלכה לוסי'!
    היא מביטה בך ואומרת:"שלום לך רד שמעתי שאתה חתיכת מאמן! טוב בוא נראה למה את מסוגל, כאן בצינור הקרב נערוך קרב של שתיים על שתיים,
    הקרב ייגמר ברגע ששני הפוקימונים של אחד מאיתנו לא יהיו מסוגלים להלחם!" היא מסיימת לדבר ומולך נפתחת זירת אבן שבמרכזה בריכה עם משקולות לבנות צפות עליה,
    ולוסי אומרת:"קדימה, סרוויפר!" והיא משליחה פוקדור לכיוון הזירה שמתוכו יוצא שלה,
    מה תעשה?
    צא סנורלקס,ותוך כדיי תטעון את הקרן על בכל הכוח.

12. משתמש מנוסה
    רד -
    סנורלקס נכנס לזירה ועומד על חלקת האבן בעודו טוען קרן-על "סרוויפר זנב רעל!" היא אומרת וסרוויפר מתקדם במהירות לכיוון סנורלקס,
    סנורלקס ממשיך לטעון את קרן-העל וסרוויפר מפגין מהירות אדירה ומגיעה מולו עם זנב רעל ופוגע בו בחוזקה,
    סנורלקס סופג את המתקפה אך נראה שהוא הורעל! אבל הוא סוף-סוף סיים לטעון את קרן-העל ושסרוויפר מולו הוא שולח עליו מתקפה אדירה,
    "תצלול!" לוסי צועקת במהירות וסרוויפר חוטף את קרן-העל אבל לא בצורה יותר מדי אפקטיבית והוא צולל לתוך המים,
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-20-2010 בשעה 07:15 PM

13. אני ניניני אני סמל מיני
    סנורלקס נכנס לזירה ועומד על חלקת האבן בעודו טוען קרן-על "סרוויפר זנב רעל!" היא אומרת וסרוויפר מתקדם במהירות לכיוון סנורלקס,
    סנורלקס ממשיך לטעון את קרן-העל וסרוויפר מפגין מהירות אדירה ומגיעה מולו עם זנב רעל ופוגע בו בחוזקה,
    סנורלקס סופג את המתקפה אך נראה שהוא הורעל! אבל הוא סוף-סוף סיים לטעון את קרן-העל ושסרוויפר מולו הוא שולח עליו מתקפה אדירה,
    "תצלול!" לוסי צועקת במהירות וסרוויפר חוטף את קרן-העל אבל לא בצורה יותר מדי אפקטיבית והוא צולל לתוך המים,
    מה תעשה?
    רעידת אדמה ואז שוב קרן על.

14. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    פלוטזל פוגע בהריאמה שמבולבל עם אקדח מים חזק ונראה שהריאמה כבר לו מבולבל וגרטה אומרת:"קדימה אגרוף ממוקד!",
    הריאמה מנחית את האגרוף שלו במהירות על פלוטזל שעוצר אותו עם אגרוף קרח והשניים נאבקים זה בזה עד ששניהם עפים אחורה,
    נראה ששניהם ספגו נזק רב ולפתע הריאמה נופל מעולף ופלוטזל פצוע קשה ותשוש מאוד "תחזור! מדיצ'ם אוייש!" היא אומרת ולזירה מזנק שלה,
    מה תעשה?[/quote]

"אני יודע שאתה עייף ושאולי אתה לא תנצח בקרב אבל בוא נעשה את המקסימום השתמש במערבולת ואחר כך אקדח מים" אומר לו

15. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;596378]יואב -
    "טירת היהלום אה, לצערי אני לא יכול להצטרף אלייך אני חוזר להוואן כדי להשתתף בפסטיבל הגדול אתה מבין למען האמת אני מתאם...
    אבל חכה רגע לפני שתמשיך אני הייתי רוצה לשאול אותך מה דעתך על החלפת פוקימונים, נידוקינג שלך מרשים מאוד ואלקטרטיב מעוניין יותר בקרבות מתחרויות...
    אז.. מה אתה אומר חבר מה דעתך על אלקטרטיב בתמורה לנידוקינג אני יכול לומר לך שבעזרתו ניצחתי בטירת היהלום",
    מה תעשה?

"אני נורא אוהב את הנידוקינג אך אני כניראה יסכים להצעה שלך" אני אומר לו ומוציא את הפוכדור של נידוקינג

עמוד 41 מתוך 62 ראשוןראשון ... 31394041424351 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •