Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 62 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    דניס -
    אתה נכנס לתוך היער בריצה לכיוון השאגה ולפתע אתה מולך את מריל עם תיק התגים שלך שמותקף על ידי מאיים,
    מה תעשה? חשפת מקום חדש במפה:יער אזמרלדה!

רד -
    וינזור סופג את קרני האור ומחלים מפצעיו במהרה וממהר לתקוף עם אבנים חדות שפוגעות במיילוטיק בחוזקה ונראה שהוא חלש ומתקשה לקום,
    וינזור אוסף אנרגיה וטוען מתקפת קרן סולארית בזמן שמיילוטיק מנסה להתאושש "מיילוטיק קדימה קום והשתמש בקרן קרח!",
    מיילוטיק מצליח לקום אך נראה שזה קורה שנייה אחת מאוחר מדי והוא חוטף מתקפה אדירה שמטיחה אותו בקיר הזירה מעולף!
    "תחזור! היית טוב.." אומרת לו לוסי וניגשת אלייך ומעניקה לך את סמל המזל ורגע לפני שאתה עוזב את צינור הקרב סקוט עוצר אותך,
    ואומר:"זה היה קרב מרשים ביותר מאמן צעיר תהיה בטוח שהעתיד שלך מובטח ושמעכשיו אני ידאג שיהיו לך אתגרים מעניינים כאלה!",
    הוא מסיים לדבר ואתה פונה לכיוון הנמל ועולה על ספינה שתוך יום אחד מביאה אותך בחזרה למעגן אקווהמרין,
    מה תעשה? זכית בסמל המזל!

יואב -
    אתה מסייר באיזור מעבורת הספיר המערבית ומחפש פוקימונים ואתה מבחין בקבוצת גדולה שעפה מעל המעבורת,
    מה תעשה?

2. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה

רד -
    וינזור סופג את קרני האור ומחלים מפצעיו במהרה וממהר לתקוף עם אבנים חדות שפוגעות במיילוטיק בחוזקה ונראה שהוא חלש ומתקשה לקום,
    וינזור אוסף אנרגיה וטוען מתקפת קרן סולארית בזמן שמיילוטיק מנסה להתאושש "מיילוטיק קדימה קום והשתמש בקרן קרח!",
    מיילוטיק מצליח לקום אך נראה שזה קורה שנייה אחת מאוחר מדי והוא חוטף מתקפה אדירה שמטיחה אותו בקיר הזירה מעולף!
    "תחזור! היית טוב.." אומרת לו לוסי וניגשת אלייך ומעניקה לך את סמל המזל ורגע לפני שאתה עוזב את צינור הקרב סקוט עוצר אותך,
    ואומר:"זה היה קרב מרשים ביותר מאמן צעיר תהיה בטוח שהעתיד שלך מובטח ושמעכשיו אני ידאג שיהיו לך אתגרים מעניינים כאלה!",
    הוא מסיים לדבר ואתה פונה לכיוון הנמל ועולה על ספינה שתוך יום אחד מביאה אותך בחזרה למעגן אקווהמרין,
    מה תעשה? זכית בסמל המזל!
    אמשיך לדרכי למכון בעודי מחפש פוקימוני חשמל ואש.

3. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עובר את ביצות כריזוליט ומגיע ליער אזמרלדה ולפתע מתקדם לעברךעם גילגול ומתנגש בך ומפיל אותך ונראה שהוא עף אחורה מסוחרר,
    מה תעשה?

4. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עובר את ביצות כריזוליט ומגיע ליער אזמרלדה ולפתע מתקדם לעברךעם גילגול ומתנגש בך ומפיל אותך ונראה שהוא עף אחורה מסוחרר,
    מה תעשה?
    אוציא את כל הפוקימונים שלי,גמרו עליו ואמשיך בדרכי.

5. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה מסייר באיזור מעבורת הספיר המערבית ומחפש פוקימונים ואתה מבחין בקבוצת גדולה שעפה מעל המעבורת,
    מה תעשה?[/QUOTE]

"פשש גלייגר אני חייב לתפוס אחד" אני אומר ומוציא את בלסטויז
    "קדימה בלסטויז תשתמש במשאבת הידרו על אחד מהגלייגרים ואיך שהוא יפול מהאויר תשתמש בזנב מים עליו"

6. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהרה אל מעבורת הספיר המזחית ואתה עולה על הספינה להר הברקת השמיימי,
    הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
    השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
    אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
    אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
    מה תעשה?

יואב -
    בלסטויז מפיל את אחד הגלייגרים שמסתרחים מאחור ופוגע בו חזק ובעודו נופל בלסטויז לא מבזבז אף רגע ומחסל אותו עם זנב מים!
    מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-21-2010 בשעה 10:14 PM

7. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהרה אל מעבורת הספיר המזחית ואתה עולה על הספינה להר הברקת השמיימי,
    הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
    השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
    אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
    אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
    מה תעשה??
    צא אבסול עזור לי לטפס!

8. משתמש מנוסה
    יואב -
    בלסטויז מפיל את אחד הגלייגרים שמסתרחים מאחור ופוגע בו חזק ובעודו נופל בלסטויז לא מבזבז אף רגע ומחסל אותו עם זנב מים!
    מה תעשה?[/QUOTE]

"קדימה פוכדור צא" אני אומר וזורק עליו פוכדור

9. משתמש מנוסה
    רד -
    אני לא חושב שהבנת... כבר טיפסת ואתה בתוך הר הברקת השמיימי וכתבתי לך כבר מה יש שם.. אז אתה מוזמן להגיב(=

יואב -
    גלייגר נלכד בתוך הפוקדור ותוך זמן קצר נראה שהוא נתפס ויש לך גלייגר!
    מה תעשה? תפסת גלייגר!

10. משתמש מנוסה
    יואב -
    גלייגר נלכד בתוך הפוקדור ותוך זמן קצר נראה שהוא נתפס ויש לך גלייגר!
    מה תעשה? תפסת גלייגר![/QUOTE]

"ישש תפסתי גלייגר" אני אומר בקול צהלה
    "ועכשיו אני חייב לאמן אותו אותו באימונים מיוחדים אני צריך ללמדת אותו מתקפות חדשות" אני אומר ומוציא אותו מהפוכדור

11. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אני לא חושב שהבנת... כבר טיפסת ואתה בתוך הר הברקת השמיימי וכתבתי לך כבר מה יש שם.. אז אתה מוזמן להגיב(=
    אההה אוקיי...
    אני אלך אל עבר מכון הברקת.

12. משתמש מנוסה
    רד - זכית בפרס על פתיחת עמוד 65 ואתה תלחם באתגר ארמון הקרב אחרי קרב המכון שלך!
    אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
    אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
    השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
    ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
    בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
    במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
    אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה את שמרחף בשמיים,
    מה תעשה?

יואב -
    אתה מוציא את גלייגר שקופץ עלייך ומחבק אותך ומתכונן לאמן אותו באימונים מיוחדים והוא מסתכל עלייך ומחכה שתיתן לו הוראה מה ללמוד,
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה מוציא את גלייגר שקופץ עלייך ומחבק אותך ומתכונן לאמן אותו באימונים מיוחדים והוא מסתכל עלייך ומחכה שתיתן לו הוראה מה ללמוד,
    מה תעשה?[/quote]

"אוקיי אני רוצה שתלמד את המתקפות עוקץ רעל מכת חול מכת זנב אס אוירי ומתקפת כנף" אני אומר לו ומתחיל באימונים

14. אני ניניני אני סמל מיני
    רד - זכית בפרס על פתיחת עמוד 65 ואתה תלחם באתגר ארמון הקרב אחרי קרב המכון שלך!
    אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
    אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
    השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
    ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
    בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
    במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
    אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה את שמרחף בשמיים,
    מה תעשה??
    צא סוומפרט פעימת מים ואגרוף קרח.

15. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה מתחיל אימונים מיוחדים קשים ומאתגרים בעבור גלייגר שעם הזמן הופך ללוחם חזק במיוחד והוא מצליח ללמוד מתקפת חול, אס אווירי ובמקום מכת כנף יוצא לו כנף ברזל!
    נראה שהוא יתחזק מאוד ונעשה מהיר ובעל ביטחון עצמי גבוה במיוחד אך נראה שהוא גם תשוש מאוד ופצוע מהאימונים,
    מה תעשה? גלייגר למד מתקפת חול, אס אווירי וכנף ברזל!

רד -
    סוומפרט מזנק לזירה וברנדון מיד מתפעל ואומר:"מדהים... הגודל שלו, השרירים האלו! נראה שגידלת אותו היטב, זה צריך להיות קרב מעניין בעבור גלייגר שלי",
    הוא מסיים לדבר והקרב מתחיל וסוומפרט יורה פעימת מים אדירה לכיוון גלייגר וברנדון אומר:"התחמק מזה עם מתקפה מהירה ופגע בו עם מספרי איקס",
    גלייגר נעשה רציני ובעזרת הרוחות הטובות שבזירת המכון הוא משתמש במתקפה מהירה ומצליח להתעופף מעל פעימת המים ולהתחמק,
    גלייגר ממשיך במהירות לכיוון סוומפרט עם מספרי איקס וסוומפרט פוגע בו עם אגרוף קרח שנראה ששווה בעוצמתו למספרי האיקס ושני הפוקימונים חוטפים מעט נזק,
    גלייגר נסוג בחזרה לאחור ונראה שאגרוף הקרח הצליח לחבר את הצבתות שלו בצורת הצלבה וברנדון אומר:"ניפוץ סלע, שבור את הקרח!" וגלייגר חובט באחד הסלעים בזירה ונפטר מהקרח,
    מה תעשה?

עמוד 43 מתוך 62 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •