Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 62 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    רד - טיפ:טורטרה חלש נגד מתקפות מסוג מעופף ואבסול יודע אס אווירי
    אבסול מזנק לאוויר ויורה כדורי צל רבים נגד טורטרה שחוטף מתקפה אדירה ולפתע אבסול מזנק עליו ופוגע בו עם חיתוך לילה אדיר,
    טורטרה נפצע קשה אך נראה שהוא עדיין עומד יציב וברנדון אומר:"קדימה חבר השתמש בהבזק!" וטורטרה שולח מתוך פיו כדור אנרגיה שיוצר הבזק אור אדיר בזירה שמעוור את אבסול,
    "עכשיו סיים את זה עם אבנים חדות, קדימה" ברנדון אומר לו וטורטרה מנצל את העובדה שאבסול חסר אונים והוא שולח עליו אבנים חדות שגורמות לו נזק עצום ופוצעות אותו קשה,
    אבסול נלחם בפציעות שלו ובנזק שהוא ספג אך הוא לא מצליח לעמוד בזה יותר והוא נופל ומאבד את ההכרה,
    השופט מביט באבסול ואומר:"אבסול לא מסוגל להלחם המנצח הוא טורטרה" וברנדון משבח את טורטרה ומחכה שתחליף פוקימונים,
    מה תעשה?

יואב -
    אתה פונה לחנות שנמצאת בצידה המזרחי של מעבורת הספיר ואתה צועד לתוך החנות ושואל את המוכר על טופר המתכת,
    הוא חושב לרגע ומשיב בהססנות:"למען האמת אני לא מרבה להחזיק בכאלה דברים אבל במקרה קיבלתי אחד מהספק שלי...
    לעידיתך זהו חפץ נדיר מאוד ובעל ערך רב לכן אני מוכן למכור אותו רק בעבור אלפיים פוקדולרים!",
    מה תעשה?

ג'וני -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה שאנחנו נערוך קרב זוגות בזירת המים אז קדימה שרפידו וקרודנט אני צריך אתכם!",
    הוא מסיים לדבר ומניף שתי פוקדורים לאוויר שמתוכם יוצאים ו שנכנסים למים,
    מה תעשה?

2. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    דניס -
    אתה נכנס לתוך היער בריצה לכיוון השאגה ולפתע אתה מולך את מריל עם תיק התגים שלך שמותקף על ידי מאיים,
    מה תעשה? חשפת מקום חדש במפה:יער אזמרלדה!
    "זה הזמן לטפל בבריון!" צעקתי "קומבסקין טופר מתכת!"

3. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה שאנחנו נערוך קרב זוגות בזירת המים אז קדימה שרפידו וקרודנט אני צריך אתכם!",
    הוא מסיים לדבר ומניף שתי פוקדורים לאוויר שמתוכם יוצאים ו שנכנסים למים,
    מה תעשה?
    "יש קרב כפול אני מת על כאלה אוקי צאו פלוטזל וצ'ריזרד" אוציא אותם מהפוכדורים ואוסיף "צ'ריזרד אתה תעוף באוויר ותהיה מוכן להתחמק בכל מתקפה שלו עכשיו השתמש בלהביור כחול שאחד מהם קופץ אליך ואחר כך השתמש בזעם דרקון על מי שקרוב אליך ואתה פלוטזל השתמש במערבולת בתוך המים כדי שיהיה קל לצ'ריזרד להתקיף ואחר כך בשבירת לבנים על שניהם" אומר להם

4. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה פונה לחנות שנמצאת בצידה המזרחי של מעבורת הספיר ואתה צועד לתוך החנות ושואל את המוכר על טופר המתכת,
    הוא חושב לרגע ומשיב בהססנות:"למען האמת אני לא מרבה להחזיק בכאלה דברים אבל במקרה קיבלתי אחד מהספק שלי...
    לעידיתך זהו חפץ נדיר מאוד ובעל ערך רב לכן אני מוכן למכור אותו רק בעבור אלפיים פוקדולרים!",
    מה תעשה?

"2000 פוקדולרים זה נורא יקר אני מציע דבר אחר אנחנו נערוך קרב פוקימונים 1 על 1 אם אני מנצח אתה תיתן לי את טופר המתכת בחינם ואם אתה תנצח אני אתן לך את האריאדוס שלי" אני אומר לו

5. אני ניניני אני סמל מיני
    רד - טיפ:טורטרה חלש נגד מתקפות מסוג מעופף ואבסול יודע אס אווירי
    אבסול מזנק לאוויר ויורה כדורי צל רבים נגד טורטרה שחוטף מתקפה אדירה ולפתע אבסול מזנק עליו ופוגע בו עם חיתוך לילה אדיר,
    טורטרה נפצע קשה אך נראה שהוא עדיין עומד יציב וברנדון אומר:"קדימה חבר השתמש בהבזק!" וטורטרה שולח מתוך פיו כדור אנרגיה שיוצר הבזק אור אדיר בזירה שמעוור את אבסול,
    "עכשיו סיים את זה עם אבנים חדות, קדימה" ברנדון אומר לו וטורטרה מנצל את העובדה שאבסול חסר אונים והוא שולח עליו אבנים חדות שגורמות לו נזק עצום ופוצעות אותו קשה,
    אבסול נלחם בפציעות שלו ובנזק שהוא ספג אך הוא לא מצליח לעמוד בזה יותר והוא נופל ומאבד את ההכרה,
    השופט מביט באבסול ואומר:"אבסול לא מסוגל להלחם המנצח הוא טורטרה" וברנדון משבח את טורטרה ומחכה שתחליף פוקימונים,
    מה תעשה?
    צא סוומפרט אבל תהיה זהיר מאוד!קרן קרח בכל בכוח ואז פעימת מים

6. משתמש מנוסה
    דניס -
    קומבסקין חובט בהאנדוור עם טופר מתכת בחוזקה ונראה שהוא מתעצבן והוא יורה כדור צל אדיר על קומבסקין שנפגע חזק,
    מה תעשה?

ג'וני -
    צ'ריזרד נכנס לאוויר ומרחף ופלוטזל נכנס לתוך המים ותוקף עם מערבולת מיד שמסחררת את שרפידו וקרודנט שנלכדים בה,
    "קרודנט פטיש סרטן, שרפידו נשיכה משוך את צ'ריזרד למים!" קרודנט המסוחרר משתמש בתנופה מהמערבולת כדי לחבוט בפלוטזל עם פטיש סרטן בחוזקה,
    פלוטזל מתאושש ופוגע בקרודנט שקרוב אליו עם שבירת אבנים אדירה בחוזקה ונראה שהוא ספג נזק רב ושרפידו קופץ לכיוון צ'ריזרד עם הפה שלו פתוח,
    רגע לפני שהוא פוגע שרפידו חוטף להביור כחול אדירה שמכסה את כולו וגורם לו נזק עצום ושנייה לפני שהוא חוזר למים צ'ריזרד פוגע בו עם ציפורן דרקון אדירה ונראה שצף מעל המים מעולף,
    מה תעשה?

יואב -
    המוכר חושב לשנייה ואומר:"אתה באמת תסכן את אריאדוס שלך ככה? נו טוב אתה משעשע אותי אז בסדר",
    אתה ניגשים לחצר האחורית של החנות שלו שם משחק לו בכדור והמוכר אומר:"ראיצ'ו קדימה אני זקוק לך בקרב פה" וראיצ'ו נעמד מולך,
    מה תעשה?

רד - אתה זוכר שמדובר בקרב של 4 על 4, כן?
    סוומפרט נכנס לזירה פעם נוספת והוא שולח קרן קרח אדירה על טורטרה שלא מספיק להגיב וחוטף מתקפה אדירה,
    סוף-סוף נראה שטורטרה מראה סימנים שהוא חבול ופצוע והוא מתקשה לעמוד וברנדון אומר:"קדימה חבר סופת עלים, אל תוותר!",
    סוומפרט שולח פעימת מים אדירה שמציפה את הזירה ומתקדמת לטורטרה שתוקף עם סופת עלים מדהימה שחותכת דרך המים,
    סוומפרט וטורטרה חוטפים שתי התקפות חזקות בו זמנית ונראה ששניהם נאבקים בפציעות עד שטורטרה נופל וסוומפרט נשאר עומד,
    השופט מביט בטורטרה ואומר:"טורטרה לא מסוגל להלחם, המנצח הוא סוומפרט" וברנדון מכוון אליו את הפוקדור ואומר:"תחזור שותף, היית אדיר",
    הוא דוחף לכיסו את הפוקדור של טורטרה ושולף משם פוקדור נוסף ואומר:"גלייסקור תתייצב!" ולתוך הזירה נכנס מעופף שלו,
    מה תעשה?

7. היכל התהילה
    דניס -
    קומבסקין חובט בהאנדוור עם טופר מתכת בחוזקה ונראה שהוא מתעצבן והוא יורה כדור צל אדיר על קומבסקין שנפגע חזק,
    מה תעשה?
    "פיפלאפ ניקור! מטאנג תחפה על פיפלאפ עם בלבול!"

8. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'ריזרד נכנס לאוויר ומרחף ופלוטזל נכנס לתוך המים ותוקף עם מערבולת מיד שמסחררת את שרפידו וקרודנט שנלכדים בה,
    "קרודנט פטיש סרטן, שרפידו נשיכה משוך את צ'ריזרד למים!" קרודנט המסוחרר משתמש בתנופה מהמערבולת כדי לחבוט בפלוטזל עם פטיש סרטן בחוזקה,
    פלוטזל מתאושש ופוגע בקרודנט שקרוב אליו עם שבירת אבנים אדירה בחוזקה ונראה שהוא ספג נזק רב ושרפידו קופץ לכיוון צ'ריזרד עם הפה שלו פתוח,
    רגע לפני שהוא פוגע שרפידו חוטף להביור כחול אדירה שמכסה את כולו וגורם לו נזק עצום ושנייה לפני שהוא חוזר למים צ'ריזרד פוגע בו עם ציפורן דרקון אדירה ונראה שצף מעל המים מעולף,
    מה תעשה?
    אמרתי זעם דרקון אבל סבבה אם הוא למד את המתקפה הזו אז בסדר
    "יפה צ'ריזרד מכה יפה גם אתה פלוטזל מעולה" אומר להם ואשבח אותם "לא נשאר הרבה עכשיו פלוטזל השתמש בסילון אקווה במטרה להעיף את קרודנט לאוויר ואחר כך שלח לעברו שבירת לבנים ואחר כך אתה צ'ריזרד השתמש בציפורן תל כדי להעיף אותו לאוויר ואחר כך תעוף אליו מהר למעלה בעוד שאתה מטעין אגרוף רעם לפגיעה בו" אומר להם

9. אני ניניני אני סמל מיני

רד - אתה זוכר שמדובר בקרב של 4 על 4, כן?
    סוומפרט נכנס לזירה פעם נוספת והוא שולח קרן קרח אדירה על טורטרה שלא מספיק להגיב וחוטף מתקפה אדירה,
    סוף-סוף נראה שטורטרה מראה סימנים שהוא חבול ופצוע והוא מתקשה לעמוד וברנדון אומר:"קדימה חבר סופת עלים, אל תוותר!",
    סוומפרט שולח פעימת מים אדירה שמציפה את הזירה ומתקדמת לטורטרה שתוקף עם סופת עלים מדהימה שחותכת דרך המים,
    סוומפרט וטורטרה חוטפים שתי התקפות חזקות בו זמנית ונראה ששניהם נאבקים בפציעות עד שטורטרה נופל וסוומפרט נשאר עומד,
    השופט מביט בטורטרה ואומר:"טורטרה לא מסוגל להלחם, המנצח הוא סוומפרט" וברנדון מכוון אליו את הפוקדור ואומר:"תחזור שותף, היית אדיר",
    הוא דוחף לכיסו את הפוקדור של טורטרה ושולף משם פוקדור נוסף ואומר:"גלייסקור תתייצב!" ולתוך הזירה נכנס מעופף שלו,
    מה תעשה?
    כן רק תזכיר לי איזה פוקימונים התעלפו מאצלי?
    סוומפרט קרן קרח חזקה ואז פעימת מים ,כשיפול אגרוף קרח

10. משתמש מנוסה
    יואב -
    המוכר חושב לשנייה ואומר:"אתה באמת תסכן את אריאדוס שלך ככה? נו טוב אתה משעשע אותי אז בסדר",
    אתה ניגשים לחצר האחורית של החנות שלו שם משחק לו בכדור והמוכר אומר:"ראיצ'ו קדימה אני זקוק לך בקרב פה" וראיצ'ו נעמד מולך,
    מה תעשה?

"אוקיי אלקטריוויר צא החוצה" אני אומר
    "קדימה תתחיל בקרב צא אלקטריוויר תשתמש בחבטת גוף וישר באגרוף ממוקד"

11. משתמש מנוסה
    חיים -
    וויביל התשוש מנסה להתאושש בזמן שגרוטל רץ לעברו ומטיח אותו בקרקע עם חבטה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם,
    שופט המכון מביט בו ואומר:"וויביל לא מסוגל להלחם, המנצח בקרב המכון הוא חיים!" ורג'י ניגש אלייך ומעניק לך את תג היהלום!
    מה תעשה? זכית בתג היהלום!

"יש זכיתי בתג היהלום גרוטל כל הכבוד" אני מרפא את הפוקימונים וממשיך בדרכי
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

12. משתמש מנוסה
    דניס -
    פיפלאפ פוגע בהאנדוור עם מתקפת מקור והנדוור שולח עליו כדור צל אך נראה שמטאנג מחזיר אליו את כדור הצל עם בילבול והנדוור מתעלף,
    מה תעשה?

ג'וני -
    פלוטזל פוגע בו עם סילון אקווה במהירות ומוציא אותו מהמים וצ'ריזרד עף לעברו ודוחף אותו לכיוון תקרת המכון עם ציפורן צל אדירה,
    קרודנט סופג מתקפה אחר מתקפה ונראה שהוא תשוש ופצוע מאוד ולפני שהוא שם לב צ'ריזרד פוגע בו עם אגרוף רעם אדיר ומעלף אותו,
    "תחזור, זה הקרב הקצר ביותר שניהלת מאז שאני מנהל את המכון הזה.. אתה מאמן מוכשר ביותר הנה לך זכית בתג המכון ביושר",
    רג'י מסיים לדבר ומגיש לך את תג היהלום ואתה עוזב את המכון לאחר קרב קצר וקולע, מה תעשה?
    זכית בתג היהלום!

רד - אבסול וסוולו התעלפו
    סוומפרט שולח קרן קרח אדירה על גלייסקור וברנדון אומר:"השתמש במספרי איקס כדי להתעלם מפגיעה קשה ועוף לכיוונו",
    גלייסקור מצליב את הצבתות שלו סופג את קרן הקרח שלא גורמת לו נזק יותר מדי גדול בעקבות מספרי האיקס,
    גלייסקור נמצא מול סוומפרט וחובט בו בחוזקה עם מספרי איקס ונראה שהחושים שלו נעשים מעורפלים והוא חלש ופצוע מאוד,
    גלייסקור מתרחק בחזרה מסוומפרט שיורה עליו פעימת מים וברנדון מיד אומר:"קדימה שותף אס אווירי, גמור את העקשן הזה",
    פעימת המים של סוומפרט חלשה במיוחד וגלייסקור חותך דרכה עם מתקפת אס אווירי ופוגע בסוומפרט חזק ונראה שהוא עדיין מתעקש לעמוד עד שגופו בוגד בו והוא נופל פצוע קשה,
    השופט מביט בסוומפרט ומכריז:"סוומפרט לא מסוגל להלחם המנצח הוא גלייסקור!" וברנדון מעקם את פניו ואומר:"אתה צריך ללמד את הפוקימונים שלך לוותר!
    סוומפרט התעקש להמשיך להלחם כנגד כל הסיכויים והדבר גרם לו לפציעות חמורות מאוד, דבר שכזה עלול להוביל לתוצאות גרועות מאוד בעבורך ובעבור הפוקימונים שלך!",
    מה תעשה?

יואב -
    אלקטריוויר נכנס לזירה מול ראיצ'ו ובלי להסס חובט בו בחוזקה ומתכונן להנחית עליו אגרוף ממוקד אדיר,
    "צוות כפול, קדימה!" אומר המוכר וראיצ'ו מתחמק מהאגוף הממוקד בקלות והמוכר מוסיף:"זנב ברזל!" וראיצ'ו מזנק על אלטריוויר מאחור ופוגע בו חזק,
    מה תעשה?

חיים -
    אתה הולך לדאוג לשלומם של הפוקימונים שלך במרכז הפוקימונים ואתה פוגש מאמן צעיר שמתלהב ממיאו ומציע לך אתשלו כהחלפה למיאו,
    מה תעשה?

13. היכל התהילה
    דניס -
    פיפלאפ פוגע בהאנדוור עם מתקפת מקור והנדוור שולח עליו כדור צל אך נראה שמטאנג מחזיר אליו את כדור הצל עם בילבול והנדוור מתעלף,
    מה תעשה?
    "אתה בסדר?" אני שואל את מריל ולוקח ממנו את התגים אחרי זה אני מחפש פוקימון להתאמן איתו ביער

14. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher;597609

[B
    רד[/B] - אבסול וסוולו התעלפו
    סוומפרט שולח קרן קרח אדירה על גלייסקור וברנדון אומר:"השתמש במספרי איקס כדי להתעלם מפגיעה קשה ועוף לכיוונו",
    גלייסקור מצליב את הצבתות שלו סופג את קרן הקרח שלא גורמת לו נזק יותר מדי גדול בעקבות מספרי האיקס,
    גלייסקור נמצא מול סוומפרט וחובט בו בחוזקה עם מספרי איקס ונראה שהחושים שלו נעשים מעורפלים והוא חלש ופצוע מאוד,
    גלייסקור מתרחק בחזרה מסוומפרט שיורה עליו פעימת מים וברנדון מיד אומר:"קדימה שותף אס אווירי, גמור את העקשן הזה",
    פעימת המים של סוומפרט חלשה במיוחד וגלייסקור חותך דרכה עם מתקפת אס אווירי ופוגע בסוומפרט חזק ונראה שהוא עדיין מתעקש לעמוד עד שגופו בוגד בו והוא נופל פצוע קשה,
    השופט מביט בסוומפרט ומכריז:"סוומפרט לא מסוגל להלחם המנצח הוא גלייסקור!" וברנדון מעקם את פניו ואומר:"אתה צריך ללמד את הפוקימונים שלך לוותר!
    סוומפרט התעקש להמשיך להלחם כנגד כל הסיכויים והדבר גרם לו לפציעות חמורות מאוד, דבר שכזה עלול להוביל לתוצאות גרועות מאוד בעבורך ובעבור הפוקימונים שלך!",
    מה תעשה?
    תודה על העצה אך פוקימוניי יודעים לוותר.
    חזור סוומפרט היית ענק!עשית מעל ומעבר למצופה!
    צא סנורלקס,אבנים חדות ואז קרן על במהירות.

15. משתמש מנוסה
    מה תעשה?

ג'וני -
    פלוטזל פוגע בו עם סילון אקווה במהירות ומוציא אותו מהמים וצ'ריזרד עף לעברו ודוחף אותו לכיוון תקרת המכון עם ציפורן צל אדירה,
    קרודנט סופג מתקפה אחר מתקפה ונראה שהוא תשוש ופצוע מאוד ולפני שהוא שם לב צ'ריזרד פוגע בו עם אגרוף רעם אדיר ומעלף אותו,
    "תחזור, זה הקרב הקצר ביותר שניהלת מאז שאני מנהל את המכון הזה.. אתה מאמן מוכשר ביותר הנה לך זכית בתג המכון ביושר",
    רג'י מסיים לדבר ומגיש לך את תג היהלום ואתה עוזב את המכון לאחר קרב קצר וקולע, מה תעשה?
    זכית בתג היהלום!
    אני אלך למקום שאני יכול לבלות עם כל הפוקימונים שלי ואני גם אחכה ללילה

עמוד 45 מתוך 62 ראשוןראשון ... 35434445464755 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •