Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 62 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    ג'וני -
    אתה ניגש לשיח ואתה מוצא שם פצוע וחבול, מה תעשה?
    "אוי מה קרה?" אומר ואז אוסיף "אוף עד שיש לנו לילה בשבילנו קורה לנו דבר כזה? לא שאני רוצה לעזור אבל אני רוצה זמן איכות עם הפוקימונים שלי מצטער חברים אבל נצטרך לדחות את הלילה למחר ופלטזל תכבה את המדורה עם אקדח מים קטן"אומר לו ואחזיר את כל הפוקימונים שלי חוץ מצ'ריזרד ואעלה את סניזל על צ'ריזרד ואני אעלה איתו ואני אחםש על צ'ריזרד מרכז פוקימונים קרוב

2. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה מתכונן לצאת ליום כיף עם הפוקימונים שלך אבל ברגע שאתה עוזב אתה המכון סקוט פוגש אותך ומזמן אותך לאתגר ארמון הקרב שבקנטו,
    אתה עולה על המעבורת לקנטו ותוך יומיים אתה מגיע לפתח ארמון הקרב! ספנסר מוח הארמון מחכה לך שם ואומר:"שלום לך רד, ציפיתי לאתגר שלנו!
    כאן בארמון הקרב בשביל לזכות בסמל הכישרון תצטרך להביס אותי בשני קרבות זוגות! אתה מוכן?" הוא מסיים לדבר ואתם נעמדים זה מול זה בזירת הארמון,
    והוא אומר:"קדימה וינזור, שיפטרי צאו!" ומולך נעמדים ו שמוכנים להלחם,
    מה תעשה?

יואב -
    הלילה הגיע ואתה מוציא את גלייגר ומעניק לו את טופר המתכת וברגע שהוא מניח עליו את הצבתות שלו הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך מדהים,
    מה תעשה? גלייגר התפתח!

ג'וני -
    אתה נותן את סניזל לאחות ג'וי והיא מטפלת בוא במשך זמן רב ואתה נשאר לישון במרכז הפוקימונים ובבוקר אתה תעורר ליום מדהים באי טירת היהלום,
    אתה יוצא החוצה ואתה רואה את סניזל אנרגתי ומתאמן בחבטות על אחד העצים ואתה שם לב לרג'י שמביט בו בעניין רב,
    אתה מתקרב אליהם ורג'י אומר:"הפוקימון המוכשר הזה שייך לך ג'וני? הוא מציאה גדולה שילוב של רוח לחימה, כח, מהירות ונחישות בפוקימון כל-כך מושלם..
    הייתי רוצה לתפוס אותו אם אתה חושב שזה בסדר?", מה תעשה?
    נערך לאחרונה על ידי DButcher, 04-22-2010 בשעה 12:01 AM

3. משתמש מנוסה
    יואב -
    הלילה הגיע ואתה מוציא את גלייגר ומעניק לו את טופר המתכת וברגע שהוא מניח עליו את הצבתות שלו הוא מתחיל לזהור באור לבן ומדהים ותוך מספר שניות עומד מולך מדהים,
    מה תעשה?

"עכשיו אני מוכן להלחם נגד מנהיג המכון השני" אני אומר לעצמי ורץ כיוון המכון השני

4. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה נותן את סניזל לאחות ג'וי והיא מטפלת בוא במשך זמן רב ואתה נשאר לישון במרכז הפוקימונים ובבוקר אתה תעורר ליום מדהים באי טירת היהלום,
    אתה יוצא החוצה ואתה רואה את סניזל אנרגתי ומתאמן בחבטות על אחד העצים ואתה שם לב לרג'י שמביט בו בעניין רב,
    אתה מתקרב אליהם ורג'י אומר:"הפוקימון המוכשר הזה שייך לך ג'וני? הוא מציאה גדולה שילוב של רוח לחימה, כח, מהירות ונחישות בפוקימון כל-כך מושלם..
    הייתי רוצה לתפוס אותו אם אתה חושב שזה בסדר?", מה תעשה?
    "אין לי שום בעיה עם זה אתה יכול לתפוס אותו"אומר לו

5. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה מגיע לאי טירת היהלום אחרי מסע ארוך ואתה יורד מהספינה לאדמה הלבנה והיפה של האי ובאופק אתה רואה את טירת היהלום המדהימה שעשויה אבנים אבנים נוצצות,
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה שאנחנו נלחם אחד על אחד בזירת הקרח אז קדימה וויביל אני זקוק לך!",
    רג'י מסיים לדבר וזורק לאווויר פוקדור שממנו יוצא שלו,
    מה תעשה?

ג'וני -
    רג'י מאושר ונראה שהעלית חיוך על פניו ולאחר קר ממושך נראה שהוא סוף-סוף תופס את סניזל החדש שלו!
    מה תעשה? רג'י תפס סניזל!

6. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;597948]יואב -
    אתה מגיע לאי טירת היהלום אחרי מסע ארוך ואתה יורד מהספינה לאדמה הלבנה והיפה של האי ובאופק אתה רואה את טירת היהלום המדהימה שעשויה אבנים אבנים נוצצות,
    אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
    אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
    כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
    האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה שאנחנו נלחם אחד על אחד בזירת הקרח אז קדימה וויביל אני זקוק לך!",
    רג'י מסיים לדבר וזורק לאווויר פוקדור שממנו יוצא שלו,
    מה תעשה?

"זירת קרח אהה?! קדימה צא בלסטויז"
    "קדימה תשתמש בהצלפת זנב וישר בחבטת גוף"

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    רג'י מאושר ונראה שהעלית חיוך על פניו ולאחר קר ממושך נראה שהוא סוף-סוף תופס את סניזל החדש שלו!
    מה תעשה? רג'י תפס סניזל![/quote]

אבל יש לו כבר וויביל לא? ופתחתי את עמ 70

"יפה אז להתראות עד הפעם הבאה" אומר לו ואחזור לאי שהייתי בו קודם

8. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מתכונן לצאת ליום כיף עם הפוקימונים שלך אבל ברגע שאתה עוזב אתה המכון סקוט פוגש אותך ומזמן אותך לאתגר ארמון הקרב שבקנטו,
    אתה עולה על המעבורת לקנטו ותוך יומיים אתה מגיע לפתח ארמון הקרב! ספנסר מוח הארמון מחכה לך שם ואומר:"שלום לך רד, ציפיתי לאתגר שלנו!
    כאן בארמון הקרב בשביל לזכות בסמל הכישרון תצטרך להביס אותי בשני קרבות זוגות! אתה מוכן?" הוא מסיים לדבר ואתם נעמדים זה מול זה בזירת הארמון,
    והוא אומר:"קדימה וינזור, שיפטרי צאו!" ומולך נעמדים ו שמוכנים להלחם,
    מה תעשה??
    צא סנורלקס וסוולו!
    סוולוצא לציפור אמיצה על וינזור וברגע האחרון תשנה על שיפטרי.
    סנורלקס אבנים חדות על וינזור!

9. משתמש מנוסה
    חיים -
    האחות ג'וי לוקחת אתכם למכונת ההחלפה ותוך זמן קצר יש לך אייפום במקום מיאו! אתה ממשיך במסעך ואתה חוזר לספינה שהביאה אותך לאי טירת היהלום ואתה פונה אל התחנה הבאה,
    הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
    השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
    אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
    אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
    מה תעשה? החלפת את מיאו באייפום![/quote]

"ואו איזה יופי" אני הולך למתחם המאמנים
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

10. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    גרמצ'ופ מתאושש ושולח מתקפת להביור אדירה שגורמת לטורטרה נזק עצום ולפני שהוא מספיק להתאושש הוא חוטף ציפורן דרקון אדירה שהתחזקה בזכות כל ריקודי החרבות,
    טורטרה סופג מתקפה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם ופול אומר:"חסר תועלת... תחזור!" והולך משם,
    מה תעשה?[/quote]

אני מלמד את מי שיכול כדור צל ריקוד דרקון קרן על פעימת דרקון וחושך חפירה גלישה צלילה ציפורן מתכת קרן קרח קרן סולארית יום בהיר אגרוף קרח אש וברק. אחרי זה אחפש ריולו אם אני לא אמצע אחרי שלוש שעות אלך למכון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

11. היכל התהילה
    דניס -
    אחד הפנפים מביט בך ונראה שהוא נקשר אלייך חזק והוא קופץ עלייך ונענה בחיוב להצעה שלך,
    מה תעשה?
    "צא פוקדור" אמרתי בשמחה "ומה יהיה איתך?" שאלתי את השני "למצוא לך מאמן שיאמץ אותך?"

12. משתמש מנוסה
    יואב -
    בלסטויז נכנס לזירה וחובט בוויביל עם זנבו מה שחליש אותו מעט ומיד הוא קופץ עליו ומרסק אותו לתוך הזירה עם חבטה אדירה,
    "כדור צל!" וויביל שקבור מתחת לגופו של בלסטויז מפוצץ עליו כדור צל אדיר שפוגע בשניהם אך מעיף ממנו את בסלטויז,
    "רוח קרח, עכשיו!" וויביל שולח במהירות משאב רוח קר שמקפיא את רגליו של בלסטויז ומחבר אותן לזירה,
    מה תעשה?

ג'וני - זה מראה לי שהמשחק בעמוד 47XD בכל מקרה אם אצלך זה אחרת אז אנחנו נשחק עם אצלי כי ככה יותר נוח לי
    אתה ממשיך לכיוון אגם הנשמות באי ואתה מגיע תוך זמן קצר, מה תעשה?

רד -
    סוולו וסנורלקס נכנסים לזירה וסוולו עף בשיא המהירות עם ציפור אמיצה לכיוון וינזור ובשנייה האחרונה הוא פוגע בשיפטרי שמופתע בחוזקה,
    שיפטרי בקושי מסוגל לקום ווניזור שגם-כן נראה מופתע מסוולו חוטף מתקפת אבנים חדות אדירה אך הנזק לא גדול במיוחד,
    "וינזור קרן סולארית! שיפטרי חפה עליו עם רוח טער!" וינזור טוען קרן סולארית אדירה ושיפטרי שולח משאב רוח קטלני על סוולו וסנורלקס,
    סוולו אינו מסוגל להגיב ונחבל קשה וסנורלקס סופג את הנזק אך נשאר יציב ווינזור נמצא בעיצומה של הטעינה,
    מה תעשה?

חיים* -
    אתה מגיע למתחם המאמנים ואתה רואה שני ילדים שעורכים קרב פוקימונים מדהים ולבסוף המאמן עםמנצח,
    מה תעשה?

סילבר -
    אתה לא יכול לתת לי רשימה כזאת של מתקפות באמת שלא נעים לי לאגיד אבל זאת תגובה מטומטמת ולא מסודרת ובטח שלא במשחק תפקידים,
    תגיב מחדש בבקשה ובלי לאציף עם מתקפות ובטח שאני לא יחפש לך מי מתאים ללמוד מה!

דניס
    אתה לוכד את פנפי והוא נתפס בקלות ואז הפנפי השני מראה לך שני ומסביר שהוא עם המשפחה שלו,
    מה תעשה? תפסת פנפי!

13. משתמש מנוסה
    חיים* -
    אתה מגיע למתחם המאמנים ואתה רואה שני ילדים שעורכים קרב פוקימונים מדהים ולבסוף המאמן עםמנצח,
    מה תעשה?

"ואו רוצה להילחם מולי"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

14. משתמש מנוסה
    חיים -
    הוא משיב:"למה לא?.. קדימה גרובייל!" וזורק פוקדור לכיוון הזירה שמתוכו יוצא שנראה מרשים,
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    חיים -
    הוא משיב:"למה לא?.. קדימה גרובייל!" וזורק פוקדור לכיוון הזירה שמתוכו יוצא שנראה מרשים,
    מה תעשה?
    "צא מגבי גחלת"

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

עמוד 47 מתוך 62 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •