Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 62 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    אתה זורק את הפוקדור של מגבי לזירה אך אתה מופתע לגלות שמתוכו יוצא לא אחר מאשר שלך,
    נראה שמגמר שכח איך להשתמש בגחלת בעקבות ההתפתחות והוא תוקף עם להביור לוהט במקום "גרובייל מתקפה מהירה!",
    גרובייל מתחמק מהלהביור עם מהירותו האדירה והוא פוגע במגמר בחוזקה אך נראה שהיכולת של מגמר פועלת והוא מדביק את גרובייל בשריפה שפוגעת בו בחוזקה בכל פעם שיסיים לתקוף,
    מה תעשה? מגבי התפתח!

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    אתה זורק את הפוקדור של מגבי לזירה אך אתה מופתע לגלות שמתוכו יוצא לא אחר מאשר שלך,
    נראה שמגמר שכח איך להשתמש בגחלת בעקבות ההתפתחות והוא תוקף עם להביור לוהט במקום "גרובייל מתקפה מהירה!",
    גרובייל מתחמק מהלהביור עם מהירותו האדירה והוא פוגע במגמר בחוזקה אך נראה שהיכולת של מגמר פועלת והוא מדביק את גרובייל בשריפה שפוגעת בו בחוזקה בכל פעם שיסיים לתקוף,
    מה תעשה? מגבי התפתח!
    "יואו מגבי כלומר מגמר התפתחת טוב אז בוא נראה לו מה זה אגרוף אש ואז להביור"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

3. משתמש מנוסה

ג'וני - זה מראה לי שהמשחק בעמוד 47XD בכל מקרה אם אצלך זה אחרת אז אנחנו נשחק עם אצלי כי ככה יותר נוח לי
    אתה ממשיך לכיוון אגם הנשמות באי ואתה מגיע תוך זמן קצר, מה תעשה?

אני אוציא את כל הפוקימונים שלי ואומר "קדימה בואו נעשה בדיוק מה שעשינו מקדם מנקטריק עצים,צ'ריזרד תבעיר את העצים ותעשה מדורה ומטנג אגרוף מטאור בשביל להוריד עלים כדי שנוכל לשבת עליהם" אומר ואחכה גם עד שהלילה יבוא

4. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;598536]יואב -
    בלסטויז נכנס לזירה וחובט בוויביל עם זנבו מה שחליש אותו מעט ומיד הוא קופץ עליו ומרסק אותו לתוך הזירה עם חבטה אדירה,
    "כדור צל!" וויביל שקבור מתחת לגופו של בלסטויז מפוצץ עליו כדור צל אדיר שפוגע בשניהם אך מעיף ממנו את בסלטויז,
    "רוח קרח, עכשיו!" וויביל שולח במהירות משאב רוח קר שמקפיא את רגליו של בלסטויז ומחבר אותן לזירה,
    מה תעשה?

"תשתמש בתותח הידרון כדי להוריד את הקרח מהרגליים שלך ואז תשתמש בתותח הידרו על ויבייל וישר זנב מים בכל הכוח"

5. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    ציטוט פורסם במקור על ידי totodile צפה בהודעה
    סילבר -
    גרמצ'ופ מתאושש ושולח מתקפת להביור אדירה שגורמת לטורטרה נזק עצום ולפני שהוא מספיק להתאושש הוא חוטף ציפורן דרקון אדירה שהתחזקה בזכות כל ריקודי החרבות,
    טורטרה סופג מתקפה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם ופול אומר:"חסר תועלת... תחזור!" והולך משם,
    מה תעשה?
    אני מחפש ריולו ואחרי זה אלך למכון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

6. היכל התהילה
    דניס
    אתה לוכד את פנפי והוא נתפס בקלות ואז הפנפי השני מראה לך שני ומסביר שהוא עם המשפחה שלו,
    מה תעשה? תפסת פנפי!
    "נהדר" אמרתי "ברוך הבא לצוות!" אמרתי ויצאתי מהיער

7. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    סוולו וסנורלקס נכנסים לזירה וסוולו עף בשיא המהירות עם ציפור אמיצה לכיוון וינזור ובשנייה האחרונה הוא פוגע בשיפטרי שמופתע בחוזקה,
    שיפטרי בקושי מסוגל לקום ווניזור שגם-כן נראה מופתע מסוולו חוטף מתקפת אבנים חדות אדירה אך הנזק לא גדול במיוחד,
    "וינזור קרן סולארית! שיפטרי חפה עליו עם רוח טער!" וינזור טוען קרן סולארית אדירה ושיפטרי שולח משאב רוח קטלני על סוולו וסנורלקס,
    סוולו אינו מסוגל להגיב ונחבל קשה וסנורלקס סופג את הנזק אך נשאר יציב ווינזור נמצא בעיצומה של הטעינה,
    מה תעשה?
    סוולו צא לציפור אמיצה והפעם על וינזור,סנורלקס אבנים חדות על שיפטריי

8. משתמש מנוסה
    חברים אני מצטער להודיע שבמשך השבוע הקרוב כולו המשחק יוקפא מכיוון שאני יוצא לטיול שנתי, אל תברחו וצפו לפיצוי(=

חיים -
    מגמר רץ לכיוון גרובייל ומסתער עליו עם אגרופי אש רבים לכיוון הבטן ונראה שהוא נלחם ממש כמו מתאגרף,
    גרובייל לא מסוגל להתחמק וחוטף מכות ישירות רבות שגורמות לו נזק רב והוא נדחק לפינה עם פציעות חמורות,
    מגמר לא מבזבז זמן ויורה להביור אדיר ששורף את גרובייל לחלוטין ומשאיר אותו חסר הכרה "תחזור" אומר המאמן שלו והולך,
    מה תעשה?

ג'וני -
    הגיע הלילה המדורה מוכנה והפוקימונים שלך נהנים ושרים סביב האש, מה תעשה?

יואב -
    בלסטויז לא מבין איך להשתמש בתותח הידרו והוא חסר אונים "ציפורן פלדה, קדימה!" וויביל מזנק עליו ופוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?

סילבר -
    אתה לא מוצא שום דבר שדומה לפוקימון בכל ההר אבל לפתע בעת החיפושים אתה מבחין בצל של יצור כלשהו בתוך מערה בהרים,
    מה תעשה?

דניס -
    אתה ממשיך יוצא מהיער וחוזר לצידה המערבי של מעבורת הספיר, מה תעשה?

רד -
    סוולו פוגע בוינזור בחוזקה עם ציפור אמיצה ונראה שוינזור מתקשה לעמוד עד שהוא נופל וסוולו גם כן ספג נזק אדיר והוא חלש מאוד,
    "שיפטרי כדור צל" אומר ספנסר ושיפטרי שעומד להפגע ממתקפת אבנים חדות יורה מספר כדורי צל ומפוצץ את האבנים בקלות,
    "עכשיו שיפטרי כוון אל סוולו" שיפטרי יורה כדור צל אדיר על סוולו שלא עומד בפציעות שלו ומאבד את ההכרה,
    מה תעשה?

9. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    סוולו פוגע בוינזור בחוזקה עם ציפור אמיצה ונראה שוינזור מתקשה לעמוד עד שהוא נופל וסוולו גם כן ספג נזק אדיר והוא חלש מאוד,
    "שיפטרי כדור צל" אומר ספנסר ושיפטרי שעומד להפגע ממתקפת אבנים חדות יורה מספר כדורי צל ומפוצץ את האבנים בקלות,
    "עכשיו שיפטרי כוון אל סוולו" שיפטרי יורה כדור צל אדיר על סוולו שלא עומד בפציעות שלו ומאבד את ההכרה,
    מה תעשה?
    סנורלקס המצב לא טוב...
    אבנים חדות על שניהם בכל הכוח,כשהם מתחמקים שלח על אחד מהם קרן על במהירות!

10. משתמש מנוסה
    יואב -
    בלסטויז לא מבין איך להשתמש בתותח הידרו והוא חסר אונים "ציפורן פלדה, קדימה!" וויביל מזנק עליו ופוגע בו בחוזקה,
    מה תעשה?

"קדימה בלסטויז אני סומך עלייך תשתמש בכל הכוח שלך כדי לשבור את הקרח וישר חבטת גוף בכל הכוח על ויבייל"

11. משתמש מנוסה

ג'וני -
    הגיע הלילה המדורה מוכנה והפוקימונים שלך נהנים ושרים סביב האש, מה תעשה?

תהנה

"אוקי חברים אני רוצה לדבר איתכם,מצוות שכלל בו צ'רמנדר התפתח פה צוות מרשים מאוד ואני גאה בכולכם על כך" אומר להם עם חיוך ואמשיך "צריזרד אתה שומר אי הקריסטל ויש לך אחריות מאוד גדולה,אתה פלוטזל תפסתי אותך שהיית בויזל נחוש וחזק ובסוף הצלחתי להביס אותך ועכשיו אתה יותר חזק,טורטרה אותך קיבלתי כגרוטל חזק שהתאמן קשהוהראה נחישות בקרבות שלך,מטאנג אתה ואני לא הרבה זמן אבל אני בטוח שתהיה פוקימון נהדר ואחרון חביב איווי שאני מאוד אוהב למרות שאני ואתה לא הרבה זמן ביחד ואני מאמין שתהיה חזק מאוד חבר כי יש לך כוח מאוד גדול ואני מאוד אוהב את כולכם מאוד מאוד ואם יש משהו שהייתם רוצים תגידו לי ואני אעשה את זה" אומר להם

12. משתמש מנוסה
    [quote=DButcher;600186]חברים אני מצטער להודיע שבמשך השבוע הקרוב כולו המשחק יוקפא מכיוון שאני יוצא לטיול שנתי, אל תברחו וצפו לפיצוי(=

חיים -
    מגמר רץ לכיוון גרובייל ומסתער עליו עם אגרופי אש רבים לכיוון הבטן ונראה שהוא נלחם ממש כמו מתאגרף,
    גרובייל לא מסוגל להתחמק וחוטף מכות ישירות רבות שגורמות לו נזק רב והוא נדחק לפינה עם פציעות חמורות,
    מגמר לא מבזבז זמן ויורה להביור אדיר ששורף את גרובייל לחלוטין ומשאיר אותו חסר הכרה "תחזור" אומר המאמן שלו והולך,
    מה תעשה?

"היי חכה מה תעדך שתצטרף אליי נהיה צוות"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

13. היכל התהילה
    דניס -
    אתה ממשיך יוצא מהיער וחוזר לצידה המערבי של מעבורת הספיר, מה תעשה?
    תהנה בטיול
    --
    אני שואל אנשים מה יש בצד המערבי ולאן מומלץ לי ללכת

14. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    אתה לא מוצא שום דבר שדומה לפוקימון בכל ההר אבל לפתע בעת החיפושים אתה מבחין בצל של יצור כלשהו בתוך מערה בהרים,
    מה תעשה?
    אני אומר לגראצ'ומפ להשתמש על זה בלהביור.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

15. משתמש מנוסה
    טוב הטיול שלי רק מחר אז עד אז אני עדיין מגיב פה

רד -
    סנורלקס פוגע בשניהם עם אבנים חדות בחוזקה ונראה שוינזור מאבד את ההכרה ואילו שיפטרי בקושי עומד,
    שיפטרי מנסה להתאושש ולפתע חוטף קרן-על אדירה שמחסלת אותו "תחזור, הייתם טובים" אומר ספנסר וממהר להוציא שני פוקדורים נוספים,
    "עכשיו צ'נסי! קליידול, צאו!" ומולך מופיע הזוג השני שלו שהוא שנראה דרוך ומוכן,
    מה תעשה?

יואב -
    בלסטויז חובט בקרח עם אגרופיו בחוזקה וממהר לשבור אותו ורג'י אומר:"קדימה וויביל ציפורן פלדה שוב" וויביל פוגע בבלסטויז פעם נוספת בחוזקה,
    בלסטויז מצליח לבסוף להמלט מהקרח בעודו תשוש ופצוע והוא רץ לכיוון וויביל ומתכונן לחבוט בו בחוזקה,
    "התחמק וסיים את הקרב הזה עם כדור צל" וויביל מתחמק בקלות ומזנק לאוויר ויורה כדור צל אדיר שפוגע בבלסטויז,
    בלסטויז מתנדנד ומתקשה להמשיך להיות מפוקס עד שהוא לבסוף נופל חסר הכרה והשופט מכריז:"בלסטויז לא מסוגל להלחם!
    המנצח באתגר טירת היהלום הוא רג'י מנהיג הטירה" רג'י מתקרב לכיוונך ואומר:"אין לך במה להתבייש זה היה קרב נהדר!
    אם תרצה תוכל להלחם בי שוב מחר עם השקיעה אבל אני מצפה לראות שיפור, טוב תחליט מה שתרצה אני יהיה כאן",
    הוא מסיים לדבר והולך מהזירה לכיוון החדר האחורי בו הוא מתגורר, מה תעשה?

ג'וני -
    נראה שהפוקימונים שלך מרוצים ממך מאוד ובטוחים ביעודך להיות מאסטר פוקימון והם שמחים ומאושרים,
    צ'ריזרד מסתכל עלייך ולאחר מחשבה קצרה הוא ושאר הפוקימונים מחליטים לעשות לכבודך מופע בו הם מציגים את הרגעים הגדולים שלכם כשחקנים,
    לאחר לילה ארוך ומתיש אתם ישנים שינה טובה ומוצלחת שמחים ומאושרים לאחר מספר שעות השמש זורחת,
    אתה קם ומשפשף את העיניים נהנה מהבוקר המדהים ולפתע אתה מבחין ב ששוכב לצידך,
    מה תעשה?

חיים -
    הוא עוצר לרגע ואומר:"אתה יודע מה, זה רעיון לגמרי לא רע!" הוא מחייך אלייך ונראה שרכשת חבר ושותף,
    מה תעשה? ג'סי הפך לשותף שלך ועמוד הדמות שלו יהיה צמוד לשלך!

דניס -
    הצד המערבי הוא הצד בו נמצא מכון הספיר שכבר ניצחת והם ממליצים לך לפנות לטירת היהלום שהיא האתגר הבא שלך,
    אתה לוקח את הספינה הראשונה שיוצאת ממזרח מעבורת הספיר לכיוון טירת היהלום ומהר מאוד אתה מגיע לאי של הטירה,
    אתה יורד מהספינה ודורך על האדמה הלבנה של האי וריח העצים הנעים מגיע לאפך ובואפק אתה מזהה את הטירה שעשויה אבנים נוצצות ומדהימות,
    מה תעשה?

סילבר -
    גרמצ'ופ יורה להביור לתוך המהרה ומתוכה מזנק בחור צעיר שנראה כמו חוקר פוקימון ביחד עם שלו,
    הוא מנקה את עצמו מהאבק שעל מכנסיו והוא מסתכל עלייך זועף ואומר:"למה לעזאזל אתה תוקף עוברי אורך תמימים?!",
    מה תעשה?

עמוד 48 מתוך 62 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •