יואב -
בלסטויז חובט בקרח עם אגרופיו בחוזקה וממהר לשבור אותו ורג'י אומר:"קדימה וויביל ציפורן פלדה שוב" וויביל פוגע בבלסטויז פעם נוספת בחוזקה,
בלסטויז מצליח לבסוף להמלט מהקרח בעודו תשוש ופצוע והוא רץ לכיוון וויביל ומתכונן לחבוט בו בחוזקה,
"התחמק וסיים את הקרב הזה עם כדור צל" וויביל מתחמק בקלות ומזנק לאוויר ויורה כדור צל אדיר שפוגע בבלסטויז,
בלסטויז מתנדנד ומתקשה להמשיך להיות מפוקס עד שהוא לבסוף נופל חסר הכרה והשופט מכריז:"בלסטויז לא מסוגל להלחם!
המנצח באתגר טירת היהלום הוא רג'י מנהיג הטירה" רג'י מתקרב לכיוונך ואומר:"אין לך במה להתבייש זה היה קרב נהדר!
אם תרצה תוכל להלחם בי שוב מחר עם השקיעה אבל אני מצפה לראות שיפור, טוב תחליט מה שתרצה אני יהיה כאן",
הוא מסיים לדבר והולך מהזירה לכיוון החדר האחורי בו הוא מתגורר, מה תעשה?
"מחר בלילה אתה ואני קרב חוזר" אני אומר לו ויוצא מהזירה
"אני צריך פוקימון חדש כדי שיעזור לי בקרב מחר" אני אומר ומחפש פוקימונים בסביבה
רד -
סוומפרט ואבסול נכנסים לזירה ובלי לבזבז אף שנייה סוומפרט יורה פעימת מים אדירה שמטביעה את קליידול וגורמת לו נזק רב,
קליידול נאבק במים ורגע לפני שהוא מתאושש סוומפרט פוגע בו עם אגרוף קרח שמקפיא את המים סביבו ואותו בתוכם וגורם לו נזק רב,
נראה שקליידול חסר אונים ואבסול מזנק לאוויר ושולח עליו פעימת אופל אדירה ומיד לאחר מכן פוגע בו עם חיתוך לילה חזק,
קליידול פצוע קשה וקפוא וספנסר אומר:"צ'נסי רפאי אותו בבקשה" צ'נסי מניחה את ידייה על קליידול ובמהרה הוא כמו חדש,
"עכשיו נתחיל באמת, קליידול רעידת אדמה וצ'נסי אגרוף ממוקד" קליידול מרסק את הקרח עם רעידת אדמה אדירה ופוגע בחוזקה בסוומפרט ואבסול,
נראה ששניהם נרתעים לאחר שחטפו נזק רב ורגע לפני שסוומפרט עושה משהו הוא חוטף אגרוף ממוקד רב עוצמה שמטיח אותו בקרקע,
מה תעשה?
יואב -
אתה יוצא מטירת היהלום ומחפש פוקימונים באיזור עד שלפתע אתה רואהביישן שעומד מולך ומסתתר מאחורי ענפי עץ,
מה תעשה?
חיים -
הוא עוצר לרגע ואומר:"אתה יודע מה, זה רעיון לגמרי לא רע!" הוא מחייך אלייך ונראה שרכשת חבר ושותף,
מה תעשה? ג'סי הפך לשותף שלך ועמוד הדמות שלו יהיה צמוד לשלך!
"יש ניראה לי נהיה צוות מעולה"אני אומר לג'סי ואנחנו ממשיכים בדרכנו
סילבר -
גרמצ'ופ יורה להביור לתוך המהרה ומתוכה מזנק בחור צעיר שנראה כמו חוקר פוקימון ביחד עםשלו,
הוא מנקה את עצמו מהאבק שעל מכנסיו והוא מסתכל עלייך זועף ואומר:"למה לעזאזל אתה תוקף עוברי אורך תמימים?!",
מה תעשה?[/quote]
אני אומר "סליחה, היי יש לך פקימון דרקון אולי נעשה קרב". אם אנחנו עושים קרב אני אומר לגראצ'ומפ להשתמש ברקוד חרבות אז ציפורן דרקון.
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יואב -
דסקלופ מסתכל עלייך ומהנהן בראשו לחיוב ומחכה שתלכוד אותו, מה תעשה?
רד -
סוומפרט מתקשה לעמוד עד שהוא חובט בחוזקה בקרקע ופוגע בצ'נסי קשה ומיד לאחר מכן צ'נסי סופג מעלומת כח שנוצרה מתוך פעימות מים ואופל רבות עוצמה,
צ'נסי פצוע קשה ונראה שהוא לא מסוגל לעמוד יותר והוא חסר הכרה, מה תעשה?
ג'וני -
אתה מתחיל להתאמן אימונים מיוחדים וקשים עם אמבריון עד שהוא לומד פעימת אופל ובילבול בקלות והוא צובר כח ומהירות אדירה,
מה תעשה? אמבריון למד פעימת צל ובילבול!
דניס -
אתה ממשיך בדרכך ואתה עומד בפתח טירת היהלום וצועד פנימה שם מקבלת את פנייך האחות ג'וי שמעניקה לפוקימונים שלך טיפול רפואי,
אתה ממשיך לתוך זירת המכון שם אתה פוגש את רג'י מנהיג המכון שאומר:"ציפיתי לך רד! בטירת היהלום סוג הקרב מוגרל על ידי המחשב בין האפשרויות:1 על 1, קרב זוגות או 3 על 3,
כמו כן גם זירת הקרב תוגרל בין:קרח, אבן, דשא או מים אז קדימה בו נגריל!" הוא מסיים להסביר ומסך מחשב ענק מופיע ובו נערכת ההגרלה,
האורות נעצרים ורג'י מביט בך ואומר:"נראה לי כמו קרב זוגות אז קדימה סניזל וויביל, צאו!" ומולך נעמדיםשלו,
מה תעשה?
חיים -
אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה אתשמרחף בשמיים,
מה תעשה?
סילבר -
הוא מהסס למספר שניות ואומר:"אין לי זמן לקרבות עכשיו אני חוקר כתובות עתיקים שנחקקו במערות פה...
בכל מקרה לעולם אל תתקוף ככה מישהו זה עשוי לייגמר באסון!" הוא מסיים לדבר ומתכונן ללכת משם,
מה תעשה?
ג'וני -
אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהרה אל מעבורת הספיר המזחית ואתה עולה על הספינה להר הברקת השמיימי,
הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
מה תעשה?
דניס -
קומבסקין ומטאנג נכנסים לזירה ורג'י אומר:"ציפורן פלדה שניכם!" סניזל מזנק על קומבסקין ושנייה לפני שהוא פוגע קומבסקין משחרר להביור אדיר,
סניזל סופג פגיעה אדירה ונפצע קשה ונראה שהוא קרוב לעילפון וויביל מזנק על מטאנג ונראה שהוא פוגע בו,
לפתע נראה שוויביל נדחק לאחור לאחר שמטאנג חבט בו חזק עם אגרוף מטאור אך נראה שלא נגרם לו נזק רב מדי,
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)