Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 62 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 03:16 PM
    סילבר -
    אתם ממשיכים ללכת בדרך 301 ולפתע אתה מזהה שמלקק דבש מאחד העצים,
    מה תעשה?

אני אומר לטוטודיל "מהר אקדח מים בכל הכוח".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

2. משתמש מנוסה
    חיים -
    לאחר שנענת למשימה של המדריך הוא השיט אותך עד להר הקריסטל וכעת המשימה שלך מתחילה ועלייך למצוא את אבן הגביש בין מרחבי ההר האדירים,
    אתה יורד מהסירה שלו ודורך על האדמה המרהיבה של ההר בעודך נדהם מגודלו אתה מתחיל לסקור את השטח במטרה למצוא את אבן הגביש ולרוע מזלך המשימה קשה משחשבת,
    לאחר זמן רב שאתה אינך מוצא או רואה דבר שתואם את התיאור של המדריך לאבן אתה לפתע מותקף על ידי שככל הנראה הפרעת למנוחתו,
    מה תעשה?

רד -
    אתה מגיע למעבדה של פרופסור ברץ' ומוצא אותו משחק בחצר עם שלושת הפוקימונים ההתחלתיים של הוואן ונראה שמשלושתם מדקיפ זכה בך עם קסמו,
    אתה אוסף את הציוד שלך למסע מהפרופסור ועולה על המעבורת לאי הקריסטל
    -כעבור 24 שעות-
    אתה יורד מהמעבורת מתפעל מהאי ומתחיל לצעוד לתוך מעגן אקווהמרין כאשר לפתע אתה מבחין ב שכל הנראה הכנף שלו נשבר והוא איבד את דרכו,
    מה תעשה?

ג'וני -
    אתה ממשיך ממרכז הפנינה היישר לדרך 302 במטרה למצוא אימון בשביל צ'רמנדר ואתה מבחין ב שאוכל גרגרים שם,
    מה תעשה?

סילבר -
    טוטודייל פוגע בחוזקה בהרקרוס עם אקדח המים והרקרוס מתעצבן ומתכונן להלחם לאחר שספג מעט נזק,
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 04:40 PM
    חיים -
    לאחר שנענת למשימה של המדריך הוא השיט אותך עד להר הקריסטל וכעת המשימה שלך מתחילה ועלייך למצוא את אבן הגביש בין מרחבי ההר האדירים,
    אתה יורד מהסירה שלו ודורך על האדמה המרהיבה של ההר בעודך נדהם מגודלו אתה מתחיל לסקור את השטח במטרה למצוא את אבן הגביש ולרוע מזלך המשימה קשה משחשבת,
    לאחר זמן רב שאתה אינך מוצא או רואה דבר שתואם את התיאור של המדריך לאבן אתה לפתע מותקף על ידי שככל הנראה הפרעת למנוחתו,
    מה תעשה?

"ואו האוניקס הזה נראה עצבני טרטוויג אתה פוקימון עשב חזק על פוקימון אדמה אז צא ותשתמש בעלי תער"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

4. משתמש מנוסה

ג&#39;וני -
    אתה ממשיך ממרכז הפנינה היישר לדרך 302 במטרה למצוא אימון בשביל צ&#39;רמנדר ואתה מבחין ב שאוכל גרגרים שם,
    מה תעשה?
    אתעלם ממנו ואמשיך לחפש אימון טוב לצ&#39;רמנדר

5. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    טוטודייל פוגע בחוזקה בהרקרוס עם אקדח המים והרקרוס מתעצבן ומתכונן להלחם לאחר שספג מעט נזק,
    מה תעשה?
    אני אומר לטוטודיל "תשתמש במבט אז באקדח מים ומיד אחרי הפגיעה נשיכה".
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

6. משתמש מנוסה
    חיים -
    טרטוויג פוגע באוניקס בחוזקה ואוניקס שחטף נזק רציני מתהפך ונופל על הקרקע ולפתע אתה מבין בסלע בוהק אשר תקוע בגופו של אוניקס שדומה למה שהמדריך תיאר לך,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    אתה ממשיך ללכת ולפתע סוג של אוחז ברגל שלך בחוזקה ומונע ממך להתקדם כאילו שהוא חי,
    מה תעשה?

סילבר -
    טוטודייל מרתיע את הרקרוס עם מבט ומיד לאחר מכן פוגע בו עם אקדח המים אך כאשר הוא קופץ עליו עם נשיכה הרקרוס מצליח להתחמק,
    טוטודייל המופתע לא יודע מה לעשות והרקרוס משתמש במתקפת קרן כדי לגרום לו נזק רב,
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 05:24 PM
    חיים -
    טרטוויג פוגע באוניקס בחוזקה ואוניקס שחטף נזק רציני מתהפך ונופל על הקרקע ולפתע אתה מבין בסלע בוהק אשר תקוע בגופו של אוניקס שדומה למה שהמדריך תיאר לך,
    מה תעשה?

"טרטוויג תעשה כדור אנרגיה ותנסה לקחת לו את הגביש בכדור האנרגיה ותחסל את אוניקס בעלי תער"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

8. משתמש מנוסה
    חיים - כדור אנרגיה:מתקפה מסוג עשב בעלת כח מרשים ביותר&#33;
    טרטוויג משתמש בכדור האנרגיה בכדי לנסות ללכוד את הגביש אך הוא מצליח רק ליצור פיצוץ אצל אוניקס שגורם לגביש לעוף ישר לרגלייך,
    אוניקס ספג המון נזק וברגע שטרטוויג שולח את עלי הטער כדי לסיים את זה אוניקס משתמש בחפירה ובורח מהקרב,
    מה תעשה? טרטוויג עלה רמה אחת ו40%&#33;

9. אני ניניני אני סמל מיני
    -
    ]רד
    -
    אתה מגיע למעבדה של פרופסור ברץ&#39; ומוצא אותו משחק בחצר עם שלושת הפוקימונים ההתחלתיים של הוואן ונראה שמשלושתם מדקיפ זכה בך עם קסמו,
    אתה אוסף את הציוד שלך למסע מהפרופסור ועולה על המעבורת לאי הקריסטל
    -כעבור 24 שעות-
    אתה יורד מהמעבורת מתפעל מהאי ומתחיל לצעוד לתוך מעגן אקווהמרין כאשר לפתע אתה מבחין ב שכל הנראה הכנף שלו נשבר והוא איבד את דרכו,
    מה תעשה?

[/b]
    אני הוציא את חפציי ואחבוש לו את הכנף..
    לאחר שיחלים שאלתי אותו"האם אתה מוכן להמשיך עימנו במסע?"

קרדיט ענק לרועי!

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by ART@Apr 11 2010, 05:49 PM
    חיים - כדור אנרגיה:מתקפה מסוג עשב בעלת כח מרשים ביותר&#33;
    טרטוויג משתמש בכדור האנרגיה בכדי לנסות ללכוד את הגביש אך הוא מצליח רק ליצור פיצוץ אצל אוניקס שגורם לגביש לעוף ישר לרגלייך,
    אוניקס ספג המון נזק וברגע שטרטוויג שולח את עלי הטער כדי לסיים את זה אוניקס משתמש בחפירה ובורח מהקרב,
    מה תעשה? טרטוויג עלה רמה אחת ו40%&#33;
    "כל הכבוד טרטוויג בוא נחזור ונאמן אותך מיאו"

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

11. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 10 2010, 07:09 PM

דניס -
    אתה ובלדום יוצאים לכיוון הנמל בכדי לתפוס את המעבורת לאי הקריסטל ואתם מיד עולים עליה לכיוון האי בעודכם מצפים להרפתקאת חייכם,
    -עבור 24 שעות-
    אתה קם משינה עמוקה לאחר מסע ארוך ויורד עם בלדום לתוך מעגן אקווהמרין יחד עם בלדום שמרחף לידך,
    לפתע אתה מבחין ב שעף לכיוונך בשיא המהירות אך רגע לפני שהוא פוגע בלדום משתמש בהפלה ומפיל אותו לקרקע,
    נראה שהסטארלי יתעלף ואינו מסוגל להלחם, מה תעשה?
    בלדום עלה רמה אחת ו20%&#33;
    אני אזרוק עליו פוקדור "כל הכבוד בלדום&#33;"

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 11 2010, 03:16 PM

יואב -
    סקווירטל מזנק מהפוקדור עם מתקפה ישירה על פיקאצ&#39;ו שמסיחה את דעתו ומיד פוגע בו בחוזקה עם חבטת גוף אך נראה שהוא עדיין עומד,
    פיקאצ&#39;ו רץ לכיוון סקווירטל עם מתקפה מהירה ופוגע בסקווירטל בחוזקה ומיד לאחר מכן היכולת שלו מופעלת ומשתקת את סקווירטל,
    סקווירטל המשותק לא מסוגל לפעול ופיקאצ&#39;ו מנצל את זה כדי לפגוע בו עם מכת ברק שמותירה את סקווירטל פגוע מאוד ופצוע אך עדיין מסוגל להלחם,
    מה תעשה?
    "קדימה עכשיו תרוץ לכיוונו ותשתמש בבועות כל פעם כדי שלא יוכל לברוח וישר הצלפת זנב בכל הכוח"

13. משתמש מנוסה
    רד -
    טיילו מהנהן בראשו בחיוב ואומר:"רורוו&#33;" ומיד לאחר מכן נוגח באחד הפוקדורים שלך ונלכד בתוכו בבטחה&#33;
    מה תעשה? תפסת טיילו&#33;

חיים - ברכותיי סיימת את המשימה הראשונה במשחק&#33; מעתה והלאה יש לך גישה להר הקריסטל תמיד&#33;
    אתה חוזר למרכז הפנינה מוכן לאמן את מיאו מעט ולפתע אתה שומע מזירת הקרב:"והמנצח בפעם השלישית ברציפות, אש קטצ&#39;אם מהעיר פאלט&#33;",
    מה תעשה?

דניס -
    סטארלי נלכד בפוקדור בהצלחה ובולדום מאושר ושמח שיכל להוכיח לך שהוא מועיל וחזק,
    מה תעשה? תפסת סטארלי&#33;

יואב -
    "סקווירטל גורם לפיקאצ&#39;ו נזק רב עם מתקפות הבועות ולבסוף מצליח ליצור איתו מגע ולהפיל אותו לקרקע בעוד פיקאצ&#39;ו מתעלף והינו מסוגל להלחם,
    מה תעשה? סקווירטל עלה רמה אחת ו20%&#33;

14. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 11 2010, 06:11 PM

יואב -
    "סקווירטל גורם לפיקאצ&#39;ו נזק רב עם מתקפות הבועות ולבסוף מצליח ליצור איתו מגע ולהפיל אותו לקרקע בעוד פיקאצ&#39;ו מתעלף והינו מסוגל להלחם,
    מה תעשה? סקווירטל עלה רמה אחת ו20%&#33;
    "כל הכבוד סקווירטל" אני אומר לו וממשיך לחפש פוקימונים לשתינו

15. אני ניניני אני סמל מיני
    אקפוץ מאושר&#33;&#33;ואומר:"טיילו עכשיו אתה חלק מהצוות שלי "והמשיל הלאה במסעי

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 5 מתוך 62 ראשוןראשון ... 345671555 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •