דניס זכה להלחם במגדל הקרב נגד אנאבל על פתיחת עמוד 50!
ג'וני -
אתה פונה לכיוון מתחם המאמנים ואתה רואה מאמן בצד שמשחק עםשלו ומאכיל אותו,
מה תעשה?
רד -
סוומפרט ואבסול יוצרים שילוב מתקפות אדיר ורב עוצמה שפוגע בקליידול חזק ונראה שהוא מתקשה לקום ושנייה לפני שהוא מתאושש אבסול פוגע בו חזק עם ציפורן אופל,
קליידול פצוע ומותש ונראה שהוא בקושי מסוגל להביט באבסול בחזרה ולפתע הוא חוטף מלמעלה אגרוף קרח אדיר שגומר אותו לגמרי,
"תחזור.. זה היה קרב מצויין, הנה לך סמל הכישרון אתה זכית בו בדרך הטובה ביותר" הוא מסיים לדבר ומעניק לך את הסמל כאות לניצחונך בארמון הקרב,
אתה עוזב את קנטו במהרה וסקוט מחזיר אותך ישר אל מעגן אקווהמרין ולנקודת ההתחלה של אי הקריסטל,
מה תעשה? זכית בסמל הכישרון!
דניס -
מטאנג משתמש מחזיק את וויביל באוויר ומעיף אותו ישר על סניזל ולפני שהשניים מבינים מה קורה הם נלכדים בלהבות הלוהטות של קומבסקין,
סניזל וויביל שוכבים מחוסרי הכרה בתוך הלהבות והשופט מכריז:"וויביל וסניזל לא מסוגלים להלחם, המנצח בקרב המכון הוא דניס",
רג'י מעניק לך את תג המכון ומשבח אותך על קרב מדהים ושולח אותך לדרכך, מה תעשה?
זכית בתג היהלום!
רד -
אתה יוצא לדרכך ולפתע אתה רואה ספינה שעוגנת במעגן אקווהמרין ודגל עם גולגולת מתנופף מולך ותוך שניות מעל הספינה מופיעים עשרותו
שמתכוננים לתקוף,
מה תעשה? ראה משימה 6
יואב - כדי לפתח את דסקלופס אתה צריך צעיף רפאים שיכול להיות שניתן לרכוש בחלק מהחנויות
אתה צועד פעם נוספת לתוך זירת טירת היהלום למחרת ורג'י נמצא שם מוכן לקרב חוזר והמחשב קובע שתלחמו קרב של 3 נגד 3 בזירת אבן,
רג'י מביט במסך המחשב ואומר:"קדימה דרפיון!" והוא משליח פוקדור לאוויר ומולך מופיעשלו,
מה תעשה?
ג'וני -
הוא חושב לרגע ואומר:"מה דעתך על שלושה נגד שלושה?", מה תעשה?
ג'וני -
אמבריון מפעיל בילבול ומחזיק את פורטרס באוויר תקוע ויורה עליו כדורי צל רבים ונראה שהוא סופג נזק עצום,
פורטרס בקושי מסוגל לעמוד בזה ונראה שהוא פצוע קשה והמאמן שלו אומר:"פיצוץ!" ופורטרס מתחיל לבהוק באור לבן חזק והוא יוצר פיצוץ אדיר שמחסל אותו ואת אמבריון,
"תחזור, עשית עבודה מצויינת! עכשיו זה התור שלך סיזור" הוא אומר ושולח לזירה אתשלו מולך,
מה תעשה?
חיים -
אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה אתשמרחף בשמיים,
מה תעשה?
"צא מגמר להביור ואז אגרוף אש"
שם דמות: ניב כרמון P:
תמונה:תבחר לי אתה...
מחוז:קנטו
רקע:ניב נולד כבן יחיד למשפחה רגילה בכפר קטן. כבר מגיל צעיר הוא חלם להיות מאמן פוקימונים, שאותם חקר דרך אנציקלופדיות וספרים. הוא למד את היתרונות והחסרונות של כל סוג, את דרכי ההתפתחויות של כל פוקימון וכו'. וכיום, הוא סוף סוף יכול לצאת, ולהגשים את חלומו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)