Pokemon GO
עמוד 50 מתוך 62 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 736 עד 750 מתוך 924
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    דניס -
    קומבסקין ומטאנג נכנסים לזירה ורג'י אומר:"ציפורן פלדה שניכם!" סניזל מזנק על קומבסקין ושנייה לפני שהוא פוגע קומבסקין משחרר להביור אדיר,
    סניזל סופג פגיעה אדירה ונפצע קשה ונראה שהוא קרוב לעילפון וויביל מזנק על מטאנג ונראה שהוא פוגע בו,
    לפתע נראה שוויביל נדחק לאחור לאחר שמטאנג חבט בו חזק עם אגרוף מטאור אך נראה שלא נגרם לו נזק רב מדי,
    מה תעשה?
    "מטאנג תמשתמש בבלבול כדי להטיח את וויביל בסניזל!" צעקתי "קומבסקין עוד להביור! הפעם על שניהם שהם קרובים!"

2. משתמש מנוסה
    דניס זכה להלחם במגדל הקרב נגד אנאבל על פתיחת עמוד 50!

ג'וני -
    אתה פונה לכיוון מתחם המאמנים ואתה רואה מאמן בצד שמשחק עם שלו ומאכיל אותו,
    מה תעשה?

רד -
    סוומפרט ואבסול יוצרים שילוב מתקפות אדיר ורב עוצמה שפוגע בקליידול חזק ונראה שהוא מתקשה לקום ושנייה לפני שהוא מתאושש אבסול פוגע בו חזק עם ציפורן אופל,
    קליידול פצוע ומותש ונראה שהוא בקושי מסוגל להביט באבסול בחזרה ולפתע הוא חוטף מלמעלה אגרוף קרח אדיר שגומר אותו לגמרי,
    "תחזור.. זה היה קרב מצויין, הנה לך סמל הכישרון אתה זכית בו בדרך הטובה ביותר" הוא מסיים לדבר ומעניק לך את הסמל כאות לניצחונך בארמון הקרב,
    אתה עוזב את קנטו במהרה וסקוט מחזיר אותך ישר אל מעגן אקווהמרין ולנקודת ההתחלה של אי הקריסטל,
    מה תעשה? זכית בסמל הכישרון!

דניס -
    מטאנג משתמש מחזיק את וויביל באוויר ומעיף אותו ישר על סניזל ולפני שהשניים מבינים מה קורה הם נלכדים בלהבות הלוהטות של קומבסקין,
    סניזל וויביל שוכבים מחוסרי הכרה בתוך הלהבות והשופט מכריז:"וויביל וסניזל לא מסוגלים להלחם, המנצח בקרב המכון הוא דניס",
    רג'י מעניק לך את תג המכון ומשבח אותך על קרב מדהים ושולח אותך לדרכך, מה תעשה?
    זכית בתג היהלום!

3. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;603081]יואב -
    דסקלופ מסתכל עלייך ומהנהן בראשו לחיוב ומחכה שתלכוד אותו, מה תעשה?

"אוקיי קדימה צא פוכדור" אני אומר וזורק לעיו פוכדור

4. משתמש מנוסה
    יואב -
    דסקלופ נלכד בתוך הפוקדור ותוך מספר שניות הוא נתפס ונראה שיש לך דסקלופ! מה תעשה?

5. אני ניניני אני סמל מיני
    =

רד -
    סוומפרט ואבסול יוצרים שילוב מתקפות אדיר ורב עוצמה שפוגע בקליידול חזק ונראה שהוא מתקשה לקום ושנייה לפני שהוא מתאושש אבסול פוגע בו חזק עם ציפורן אופל,
    קליידול פצוע ומותש ונראה שהוא בקושי מסוגל להביט באבסול בחזרה ולפתע הוא חוטף מלמעלה אגרוף קרח אדיר שגומר אותו לגמרי,
    "תחזור.. זה היה קרב מצויין, הנה לך סמל הכישרון אתה זכית בו בדרך הטובה ביותר" הוא מסיים לדבר ומעניק לך את הסמל כאות לניצחונך בארמון הקרב,
    אתה עוזב את קנטו במהרה וסקוט מחזיר אותך ישר אל מעגן אקווהמרין ולנקודת ההתחלה של אי הקריסטל,
    מה תעשה? זכית בסמל הכישרון!
    אחפש פוקימוני חשמל ואש..

6. משתמש מנוסה
    יואב -
    דסקלופ נלכד בתוך הפוקדור ותוך מספר שניות הוא נתפס ונראה שיש לך דסקלופ! מה תעשה?
    מה צריך כדי לפתח אותו?
    --------
    יאללה עכשיו הגיע הזמן להלחם שוב נגד מנהיג המכון" אני אומר והולך לכיוון הזירה

7. משתמש מנוסה
    דניס זכה להלחם במגדל הקרב נגד אנאבל על פתיחת עמוד 50!

ג'וני -
    אתה פונה לכיוון מתחם המאמנים ואתה רואה מאמן בצד שמשחק עם שלו ומאכיל אותו,
    מה תעשה?
    "הי תרצה אולי קרב איתי?" אשאל אותו בעודי אחפש עוד מאמנים

8. משתמש מנוסה
    רד -
    אתה יוצא לדרכך ולפתע אתה רואה ספינה שעוגנת במעגן אקווהמרין ודגל עם גולגולת מתנופף מולך ותוך שניות מעל הספינה מופיעים עשרות ו שמתכוננים לתקוף,
    מה תעשה? ראה משימה 6

יואב - כדי לפתח את דסקלופס אתה צריך צעיף רפאים שיכול להיות שניתן לרכוש בחלק מהחנויות
    אתה צועד פעם נוספת לתוך זירת טירת היהלום למחרת ורג'י נמצא שם מוכן לקרב חוזר והמחשב קובע שתלחמו קרב של 3 נגד 3 בזירת אבן,
    רג'י מביט במסך המחשב ואומר:"קדימה דרפיון!" והוא משליח פוקדור לאוויר ומולך מופיע שלו,
    מה תעשה?

ג'וני -
    הוא חושב לרגע ואומר:"מה דעתך על שלושה נגד שלושה?", מה תעשה?

9. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    הוא חושב לרגע ואומר:"מה דעתך על שלושה נגד שלושה?", מה תעשה?
    "מצוין צא אמבריון" אומר ואוציא את אמבריון

10. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "זה צריך להיות מעניין, קדימה פורטרס!" הוא אומר ושולח מול אמבריון את שלו,
    "תתקוף עם סיבוב מהיר!" הוא אומר בהתלהבות רבה ופורטרס פוגע באמבריון חזק מאוד אך הוא מצליח להתאושש,
    מה תעשה?

11. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "זה צריך להיות מעניין, קדימה פורטרס!" הוא אומר ושולח מול אמבריון את שלו,
    "תתקוף עם סיבוב מהיר!" הוא אומר בהתלהבות רבה ופורטרס פוגע באמבריון חזק מאוד אך הוא מצליח להתאושש,
    מה תעשה?

"קדימה אמבריון בילבול ואחר כך תשלח אליו מטר של כדורי צל" אומר לו

12. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אמבריון מפעיל בילבול ומחזיק את פורטרס באוויר תקוע ויורה עליו כדורי צל רבים ונראה שהוא סופג נזק עצום,
    פורטרס בקושי מסוגל לעמוד בזה ונראה שהוא פצוע קשה והמאמן שלו אומר:"פיצוץ!" ופורטרס מתחיל לבהוק באור לבן חזק והוא יוצר פיצוץ אדיר שמחסל אותו ואת אמבריון,
    "תחזור, עשית עבודה מצויינת! עכשיו זה התור שלך סיזור" הוא אומר ושולח לזירה אתשלו מולך,
    מה תעשה?

13. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אמבריון מפעיל בילבול ומחזיק את פורטרס באוויר תקוע ויורה עליו כדורי צל רבים ונראה שהוא סופג נזק עצום,
    פורטרס בקושי מסוגל לעמוד בזה ונראה שהוא פצוע קשה והמאמן שלו אומר:"פיצוץ!" ופורטרס מתחיל לבהוק באור לבן חזק והוא יוצר פיצוץ אדיר שמחסל אותו ואת אמבריון,
    "תחזור, עשית עבודה מצויינת! עכשיו זה התור שלך סיזור" הוא אומר ושולח לזירה אתשלו מולך,
    מה תעשה?
    "עבודה טובה" אומר לאמבריון ואחזיר אותו ואוציא את צ'ריזרד ואומר לו "קדימה אנחנו נמצחים כאן בטוח השתמש ביום שמש ואחר כך להביור כחול בכל הכוח" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
    אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
    השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
    ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
    בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
    במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
    אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה את שמרחף בשמיים,
    מה תעשה?

"צא מגמר להביור ואז אגרוף אש"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

15. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    שם דמות: ניב כרמון P:
    תמונה:תבחר לי אתה...
    מחוז:קנטו
    רקע:ניב נולד כבן יחיד למשפחה רגילה בכפר קטן. כבר מגיל צעיר הוא חלם להיות מאמן פוקימונים, שאותם חקר דרך אנציקלופדיות וספרים. הוא למד את היתרונות והחסרונות של כל סוג, את דרכי ההתפתחויות של כל פוקימון וכו'. וכיום, הוא סוף סוף יכול לצאת, ולהגשים את חלומו.

עמוד 50 מתוך 62 ראשוןראשון ... 40484950515260 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •