ג'וני -
מנטריק מזנק לתוך הזירה מתוך הפוקדור ושולח מכת ברק אדירה על טרופיוס שסופג אותו ומתאושש בלי הרבה נזק במהרה,
"השתמש בסופה" אומר היריב שלך וטרופיוס מנופף בכנפיו ויוצר משאב רוח אדיר שמקשה על מנטריק לנוע,
מנטריק ממשיך לנסות לזוז אך נראה שהסופה רק מעייפת אותו "עכשיו אס אווירי!" אומר היריב שלך וטרופיוס עף במהירות למטריק התשוש וחובט בו חזק במיוחד,
נראה שמנטריק פצוע קשה ומותש אך הוא מצליח להתאושש ומפתיע את טרופיוס עם להביור שפוגע בו חזק וגורם לו נזק עצום,
מה תעשה?
יואב -
הורסרינג צועד בתוך זירת האבן בחופשיות ולפתע הוא מתחיל לזעום והוא מזנק על שיפטרי עם ציפורניו החזקות,
"תתחמק ותירה עליו כדור צל" אומר רג'י ושיפטרי מזנק מעל האבן שעליה עמד והיא נשברת לרסיסים ושיפטרי יורה כדור צל אדיר מתוך האוויר,
הורסרניג נראה אנרגטי ועצבני והוא חובט בכדור הצל בחוזקה עם זרוע פטיש ומטיח אותו בקרקע ומיד מזנק על שיפטרי וחובט בו חבטה אדירה,
שיפטרי לא מסוגל לעמוד יותר בעקבות הפציעות החמורות שלו ונראה שהוא נופל מחוסר הכרה ורג'י מחזיר אותו מיד,
השופט מביט בכם ומכריז:"שיפטרי לא מסוגל להלחם המנצח הוא הורסרינג" רג'י שולח פוקדור נוסף לכיוון הזירה,
הפוקדור נפתח ובו זמנית הוא אומר:"קרודנט אני בוחר בך!" ומתוך הפוקדור יוצאשלו שנראה מוכן לקרב,
מה תעשה?
סילבר -
אתה ממשיך לחפש פוקימונים באיזור ואתה מבחין בצל בעל צורה מוזרה שזז לידך אבל אתה לא מצליח לראות מי הולך לידך,
מה תעשה?
חיים -
אייפום מזנק לאוויר ושולח מתר כוכבים על טורטרה שנפגע ומתכסה בעשן בעקבות המתקפה "קדימה שותף סופת עלים",
העשן שמכסה את פניו של טורטרה מתבהר ונראה שהוא כמעט ולא ספג נזק והוא שולח סופת עלים אדירה על אייפום,
אייפום טוען מתקפת אגרוף ממוקד ונפגע מסופת העלים שגורמת לו נזק עצום ומכשילה את המתקפה שלו "אוקי חבר גמור את זה ברעידת אדמה" אומר ברנדון,
אייפום נוחת על הקרקע וטורטרה לא מבזבז זמן וחובט בקרקע עם שתי רגליו הקדמיות ויוצר רעידת אדמה אדירה שמעלפת את אייפום בקלות,
מה תעשה?
דניס -
אתה יוצא מהמכון ומסתובב באי טירת היהלום ורואה שני מאמנים צעירים שעושים מדורה עםו
שלהם,
מה תעשה?
ניב -
אתה פונה לכיוון חצר המאמנים ואתה רואה מאמנת צעירה שמשחקת עםשלה,
מה תעשה?
יואב -
הורסרינג צועד בתוך זירת האבן בחופשיות ולפתע הוא מתחיל לזעום והוא מזנק על שיפטרי עם ציפורניו החזקות,
"תתחמק ותירה עליו כדור צל" אומר רג'י ושיפטרי מזנק מעל האבן שעליה עמד והיא נשברת לרסיסים ושיפטרי יורה כדור צל אדיר מתוך האוויר,
הורסרניג נראה אנרגטי ועצבני והוא חובט בכדור הצל בחוזקה עם זרוע פטיש ומטיח אותו בקרקע ומיד מזנק על שיפטרי וחובט בו חבטה אדירה,
שיפטרי לא מסוגל לעמוד יותר בעקבות הפציעות החמורות שלו ונראה שהוא נופל מחוסר הכרה ורג'י מחזיר אותו מיד,
השופט מביט בכם ומכריז:"שיפטרי לא מסוגל להלחם המנצח הוא הורסרינג" רג'י שולח פוקדור נוסף לכיוון הזירה,
הפוקדור נפתח ובו זמנית הוא אומר:"קרודנט אני בוחר בך!" ומתוך הפוקדור יוצאשלו שנראה מוכן לקרב,
מה תעשה?
"כל הכב וד הורסרינג אתה ממש התחזקת עכשיו חזור ותנוח לך"
"קדימה צא החוצה אלקטריוויר תשתמש באגרוף ממוקד בו לכיוון השמיים ואז תקפוץ לאויר ותשתמש באגרוף רעם לכיוון הריצפה"
חיים -
אייפום מזנק לאוויר ושולח מתר כוכבים על טורטרה שנפגע ומתכסה בעשן בעקבות המתקפה "קדימה שותף סופת עלים",
העשן שמכסה את פניו של טורטרה מתבהר ונראה שהוא כמעט ולא ספג נזק והוא שולח סופת עלים אדירה על אייפום,
אייפום טוען מתקפת אגרוף ממוקד ונפגע מסופת העלים שגורמת לו נזק עצום ומכשילה את המתקפה שלו "אוקי חבר גמור את זה ברעידת אדמה" אומר ברנדון,
אייפום נוחת על הקרקע וטורטרה לא מבזבז זמן וחובט בקרקע עם שתי רגליו הקדמיות ויוצר רעידת אדמה אדירה שמעלפת את אייפום בקלות,
מה תעשה?
"אולי אני באמת לא מתאים אבל בכל זאת צא גרוטל עלי תער כדור אנרגיה ואז חבטת גוף"
סילבר -
אתה ממשיך לחפש פוקימונים באיזור ואתה מבחין בצל בעל צורה מוזרה שזז לידך אבל אתה לא מצליח לראות מי הולך לידך,
מה תעשה?
אני מוציא את גראצ'ומפ שלי (אפשר לקרוא לגראצ'ומפ גראצ'?) ואומר לו להשתמש בפעימת דרקון ולהביור משולבים על הצללית
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
ג'וני -
מנטריק פוגע בטרופיוס במהירות ולפני שהוא שם לב הוא חוטף חבטה אדירה ומחשמלת שמטיחה אותו בקרקע ומצליחה לעלף אותו,
"תחזור" אומר המאמן שלו ומוסיף:"זה היה קרב מצויין אני מקווה שנתראה שוב מתישהו" הוא מסיים לדבר ומתכונן ללכת,
מה תעשה?
דניס -
אתה ניגש אליהם ואתה מזהה שהם ילד וילדה והם אומרים לך:"נעים מאוד אנחנו פראנקי ואייס!" ואייס קם על רגליו עם פוקדור בידו ואומר:"האנדום בוא הנה" ומתוך הפוקדור יוצאשמתחבק עם רגלו של אייס,
"אם תרצה אני והאנדום נשמח לקרב של אחד על אחד איתך, מה אתה אומר?", מה תעשה?
יואב -
אלקטוויר נכנס לזירה ושולח אגרוף ממוקד אדיר לכיוון השמיים שמשחרר פרץ אנרגיה חזק באוויר ומיד לאחר מכן הוא מזנק לקרקע ופוגע בה חזק עם אגרוף רעם אדיר,
הריצפה מתחת לקרודנט מתמלאת סדקים ומטען חשמלי חזק והוא חוטף שוק חשמלי אדיר ונראה שהוא משותק,
מה תעשה?
חיים -
גרוטל נכנס לזירה מול טורטרה והשניים עורכים קרב מבטים קצר ובלי לבזבז זמן גרוטל חותך את המתח באוויר עם מתקפת עלי טער אדיר שפוגעת חזק בטורטרה אך לא גורמת נזק רב,
"אוקי שותף טיפוס סלעים" אומר ברנדון וטורטרה משחרר ברגליו טפרים עצומים ורץ לכיוון גרוטל ומזנק על אחד הסלעים שבזירה ופוגע בו חזק במיוחד,
גרוטל מתקשה להתאושש אך נראה שהוא מצליח והוא יורה כדור אנרגיה לכיוון טורטרה "רעידת אדמה" אומר ברנדון,
רגע לפני שהוא מספיק לירות את כדור האנרגיה טורטרה מרעיד את האדמה תחתיו ונראה שגרוטל מפספס וחוטף נזק אדיר,
גרוטל בקושי ומסוגל לעמוד אך הוא לא מוותר והוא רץ לכיוון טורטרה ומתכונן לחבוט בו חזק "קדימה חבר תפטר ממנו עם קרן על",
ברנדון מסיים להוראות לטורטרה והוא מתחיל לטעון את קרן-העל ושנייה לפני שגרוטל פוגע בו הוא שולח עליו קרן-על אדירה,
גרוטל המסכן חוטף פגיעה אדירה מטווח קצר ונראה שהוא מתעלף במקום והשופט אומר:"גרוטל לא מסוגל להלחם, המנצח הוא טורטרה",
מה תעשה?
ניב -
היא נענת להצעה שלך וניגשת לזירה שם אתם עומדים זה מול זה כאשר באלבאזור מול סורסקיט שלה,
מה תעשה?
סילבר - אני מעדיף שלא
גרצ'ומפ תוקף את הצללית עם שילוב מתקפות אדיר ולפתע מולך מופיע(זוהר) מעולף שכנראה הסווה את עצמו,
מה תעשה?
יואב -
אלקטוויר נכנס לזירה ושולח אגרוף ממוקד אדיר לכיוון השמיים שמשחרר פרץ אנרגיה חזק באוויר ומיד לאחר מכן הוא מזנק לקרקע ופוגע בה חזק עם אגרוף רעם אדיר,
הריצפה מתחת לקרודנט מתמלאת סדקים ומטען חשמלי חזק והוא חוטף שוק חשמלי אדיר ונראה שהוא משותק,
מה תעשה?
"עכשיו קשה לא לזוז תשתמש מהר בחבטת גוף ותגמור אותו עם רעם בכל הכוח|"
סילבר - אני מעדיף שלא
גרצ'ומפ תוקף את הצללית עם שילוב מתקפות אדיר ולפתע מולך מופיע(זוהר) מעולף שכנראה הסווה את עצמו,
מה תעשה?[/quote]
אוקי.
אני זורק עליו פוקדור ואז לוקח אותו למרפאה ואז חוזר לתפוס ריולו
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)