Pokemon GO
עמוד 53 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3435152535455 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 781 עד 795 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ניב -
    באלבאזור פוגע חזק בסורסקיט עם הגפנים שלו וגורם לו די הרבה נזק ונראה שהוא מצליח להרדים אותו בקלות,
    "מה לעזאזל?! סורסקיט תקום בבקשה!" המאמנת שלו צורחת אליו אך נראה שהוא לא מגיב וממשיך לישון עם פציעה לא קלה,
    מה תעשה?

יואב -
    אלקטוויר חובט בקרודנט בחוזקה ונראה שהשיתוק שלו עבר אך רגע לפני שהוא מתאושש פוגע בו רעם אדיר שמעלף אותו מיד,
    השופט מביט בקודנט ומכריז:"קרודנט לא מסוגל להלחם המנצח באתגר טירת היהלום הוא יואב" ורג'י ניגש אלייך ומעניק לך את תג היהלום,
    מה תעשה? זכית בתג היהלום!

דניס -
    פיפלאפ נעמד מפוחד מול האנדום ואייס אומר:"אוקי האנדום מסך עשן" והאנדום פותח את פיו ומכסה את הזירה כולה בעשן שחור וסמיך,
    פיפלאפ עומד מפוחד ולחוץ במרכז הזירה מניף את ראשו לכל הכיוונים ותוך מספר שניות נראה שהוא מחליט להלחם סוף-סוף,
    הוא מסתובב במקומו ושולח מתקפת קרן בועות אדירה לכל הכיוונים ונראה שהוא מצליח לפגוע בהאנדום שחוטף התקפה חזקה,
    מה תעשה?

ג'וני - אפשר אבל צריך לעשות את זה בתיאום ובין שני שחקנים שלא יעקבו אחד את השני כי ייקח להם יותר מדי זמן להגיב
    אתה מוציא את מטאנג שנראה לא רגיל אלייך בתור המאמן שלו והוא מתחיל להתאמן אימונים קשים וארוכים ונראה שהקשר ביניכם נעשה קשר חזק,
    לאחר שבועיים שלמים נראה שמטאנג סוף-סוף מבצע ראשיית זן ולא לוקח יותר מדי זמן והוא גם מצליח ללמוד זרוע פטיש,
    מה תעשה? מטאנג למד ראשיית זן וזרוע פטיש!

סילבר -
    אתה משליח על קאקליאון פוקדור אבל רגע לפני שהוא פוגע הוא עף בחזרה אלייך לאחר שחבט בו עם מכת עצם,
    מה תעשה?

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה

ג'וני - אפשר אבל צריך לעשות את זה בתיאום ובין שני שחקנים שלא יעקבו אחד את השני כי ייקח להם יותר מדי זמן להגיב
    אתה מוציא את מטאנג שנראה לא רגיל אלייך בתור המאמן שלו והוא מתחיל להתאמן אימונים קשים וארוכים ונראה שהקשר ביניכם נעשה קשר חזק,
    לאחר שבועיים שלמים נראה שמטאנג סוף-סוף מבצע ראשיית זן ולא לוקח יותר מדי זמן והוא גם מצליח ללמוד זרוע פטיש,
    מה תעשה? מטאנג למד ראשיית זן וזרוע פטיש!
    "מצוין מטאנג תנוח" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואחר כך אחפש עוד מאמנים לאימון

3. היכל התהילה
    דניס -
    פיפלאפ נעמד מפוחד מול האנדום ואייס אומר:"אוקי האנדום מסך עשן" והאנדום פותח את פיו ומכסה את הזירה כולה בעשן שחור וסמיך,
    פיפלאפ עומד מפוחד ולחוץ במרכז הזירה מניף את ראשו לכל הכיוונים ותוך מספר שניות נראה שהוא מחליט להלחם סוף-סוף,
    הוא מסתובב במקומו ושולח מתקפת קרן בועות אדירה לכל הכיוונים ונראה שהוא מצליח לפגוע בהאנדום שחוטף התקפה חזקה,
    מה תעשה?
    "ניקור לפני שהוא מתאושש!" אמרתי לו "תשתמש בקרן בועות עד שתפגע עם הניקור כדי שהוא לא יתאושש!"

4. משתמש מנוסה
    יואב -
    אלקטוויר חובט בקרודנט בחוזקה ונראה שהשיתוק שלו עבר אך רגע לפני שהוא מתאושש פוגע בו רעם אדיר שמעלף אותו מיד,
    השופט מביט בקודנט ומכריז:"קרודנט לא מסוגל להלחם המנצח באתגר טירת היהלום הוא יואב" ורג'י ניגש אלייך ומעניק לך את תג היהלום,
    מה תעשה? זכית בתג היהלום!

"תודה רבה על התג" אני אומר לו ויוצא
    "אני צריך פוקימון חדש לצוות אך כניראה אני אוותר על אריאדוס שלי" אני חושב לעצמי והולך לחפש מאמנים שירצו להחליף איתי פוקימונים

5. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    אתה משליח על קאקליאון פוקדור אבל רגע לפני שהוא פוגע הוא עף בחזרה אלייך לאחר שחבט בו עם מכת עצם,
    מה תעשה?
    אני אומר "נו באמת! אוקי גראצ'ומפ ריקוד חרבות מלא חפירות ואז להביור לתוך אחד החורים ואז לוקאריו יפגע" בזמן שגראצ'ומפ נלחם אני זורק על קקליאון פוקדור ואז אחרי שלוקאריו יהיה מובס אני אשתמש בפוקדור עליו.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

6. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה עובר פעם נוספת במתחם המאמנים ואתה מבחין ב שבדיוק הגיע להר הברקת,
    מה תעשה?

דניס -
    פיפלאפ קופץ לכיוונו של האנדום שמנסה להתאושש ופוגע בו עם קרן בועות חזקה פעם נוספת ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מתקפת מקור קורה משהו מדהים!
    פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן ומדהים בעת הקפיצה שלו לכיוון האנדום וברגע שהוא פוגע בו הוא נוחת בחזרה לקרקע בתורקשוח,
    האנדום נראה עצבני ואייס אומר:"טוב מאוד! אוקי האנדום להביור" והאנדום שולח להביור לוהט וחזק על פרינפלאפ שסופג לא מעט נזק,
    מה תעשה?פיפלאפ התפתח!

יואב -
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומחפש ליד מכונת החילופים תחליף לאריאדוס ומספר מאמנים ניגשים אלייך עם הצעות שונות,
    לאחר זמן קצר אתה עומד מול המכונה כאשר עלייך לבחור ביןחזקים,
    מה תעשה?

סילבר -
    גרצ'ומפ מחזק את עצמו בריקוד חרבות מהיר ומתחיל להתחפר סביב לוקאריו שנראה מהסס אתה מנצל את ההזדמנות כדי לנסות ללכוד את קקליאון אבל לפתע אתה רואה שהוא בכלל ברח!
    גרצ'ומפ לוכד את לוקאריו ושולח עליו להביור מדהים דרך עשרה חורים שונים ונראה שהוא ספג נזק עצום והוא מתקשה לקום על רגליו,
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    אתה עובר פעם נוספת במתחם המאמנים ואתה מבחין ב שבדיוק הגיע להר הברקת,
    מה תעשה?
    "אתה אש! כבוד גדול לפגוש אממן דגול כמוך תרצה לעשות מולי קרב 6על6 בבקשה?" אומר לו ואקווה שתשובתו תהיה חיובית

8. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    הוא צוחק בקול רם ואומר:"קרב פוקימונים?! אני ייתן לך קרב חתיכת פרחח עלוב שכמותך, ג'ק!" הוא מסיים לדבר לאחר שקרא לאחד מאנשיו,
    ומתוך הספינה יורדשנראה די עצבני והוא מתקרב אלייך כאשר הוא מחזיק בידו פוקדור ואומר:"מי היריב שלי קפטן?",
    קפטן הספינה מצביע עלייך ואומר:"גמור אותו מהר כדי שנוכל להמשיך להר הברקת השמיימי" ופונה לכיוון חצר המאמנים במעגן,
    ג'ק שולח את הפוקדור שלו לאוויר ואומר:"פלוטזל אני בוחר בך" ומולך מופיעשלו שמוכן לקרב,
    והוא ממהר להגיד:"טוב אין לי יותר מדי כח לפרחחים היום אז קדימה פלוטזל נסיים את זה כמה שיותר מהר, זה יהיה קרב של 1 על 1",
    מה תעשה?
    אוקיי!!
    צא אבסול שלי!!
    כדורי צל בלי הפסקה,פעימת אופל ואז גמור אןתו עם חיתוך לילה!!!

9. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "קרב מלא מה, למה לא!" הוא משיב לך ושניכם נעמדים בשני צידי זירת הקרב והוא משליח פוקדור לאוויר ואומר:"בויזל אני בוחר בך!" ומולך נעמדהקשוח שלו,
    מה תעשה?

רד -
    אבסול נכנס לזירה מול פלוטזל ומתחיל לירות כדורי צל במהירות "סילון אקווה, צא!" פלוטזל טס לכיוון כדורי הצל ומתפוצץ עליהם,
    פלוטזל נפצע קשה ופוגע בחוזקה באבסול שמתאושש במהירות ומזנק לאוויר ויורה פעימת אופל מדהימה על פלוטזל,
    "פעימת מים, קדימה!" פלוטזל שולח פעימת מים אדירה שגורמת פיצוץ אדיר ברגע שהיא מתנגשת עם פעימת האופל ושני הפוקימונים סופגים נזק עצום,
    שני הפוקימונים עומדים זה מול זה תשושים ופצועים ואבסול העקשן לא מוותר והוא רץ בשיא המהירות אל פלוטזל שעל הטפרים שלו כיסוי שחור ואפל,
    "פלוטזל זנב ברזל!" פלוטזל משתמש בשארית כוחותיו כדי להגן על עצמו והשניים מתנגשים זה בזה עם ההתקפות שלהם ונראה ששניהם לא מסוגלים לשאת את הפציעות והם נופלים מחוסרי הכרה,
    "תחזור" אומר ג'ק ובורח משם במהירות לספינה ולפתע אתה רואה מעל ראשך את קפטן הספינה שרוכב עלשלו,
    הוא עובר על פנייך ואומר:"אל תסמוך על מילה של פיראט!" ומתרחק משם ונראה שספינת הפיראטים יוצאת לדרך ומשאירה את המעגן הרוס ומעלה עשן,
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "קרב מלא מה, למה לא!" הוא משיב לך ושניכם נעמדים בשני צידי זירת הקרב והוא משליח פוקדור לאוויר ואומר:"בויזל אני בוחר בך!" ומולך נעמדהקשוח שלו,
    מה תעשה?
    "מעולה תודה צא מטאנג" אומר ואוציא את מטאנג מהפוכדור "השתמש בזריזות כדי להגביר את המהירות שלך ואחר כך אגרוף מטאור" אומר לו

11. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    מטאנג נכנס לזירה מול בויזל ויורה כוכבים על בויזל עם זריזות "בויזל בום על-קולי!" בויזל מגן על עצמו ומכשיל את המתקפה של מטאנג ויוצר ענן עשן בזירה,
    לפתע מתוך העשן מטאנג פוגע בבויזל בחוזקה עם אגרוף מטאור אדיר שפוצע אותו קשה ומטיח אותו בקרקע,
    מה תעשה?

12. משתמש מנוסה
    חיים -
    גרוטל נכנס לזירה מול טורטרה והשניים עורכים קרב מבטים קצר ובלי לבזבז זמן גרוטל חותך את המתח באוויר עם מתקפת עלי טער אדיר שפוגעת חזק בטורטרה אך לא גורמת נזק רב,
    "אוקי שותף טיפוס סלעים" אומר ברנדון וטורטרה משחרר ברגליו טפרים עצומים ורץ לכיוון גרוטל ומזנק על אחד הסלעים שבזירה ופוגע בו חזק במיוחד,
    גרוטל מתקשה להתאושש אך נראה שהוא מצליח והוא יורה כדור אנרגיה לכיוון טורטרה "רעידת אדמה" אומר ברנדון,
    רגע לפני שהוא מספיק לירות את כדור האנרגיה טורטרה מרעיד את האדמה תחתיו ונראה שגרוטל מפספס וחוטף נזק אדיר,
    גרוטל בקושי ומסוגל לעמוד אך הוא לא מוותר והוא רץ לכיוון טורטרה ומתכונן לחבוט בו חזק "קדימה חבר תפטר ממנו עם קרן על",
    ברנדון מסיים להוראות לטורטרה והוא מתחיל לטעון את קרן-העל ושנייה לפני שגרוטל פוגע בו הוא שולח עליו קרן-על אדירה,
    גרוטל המסכן חוטף פגיעה אדירה מטווח קצר ונראה שהוא מתעלף במקום והשופט אומר:"גרוטל לא מסוגל להלחם, המנצח הוא טורטרה",
    מה תעשה?

"נראה שנשאר לי רק את קורפיש אז פטיש סרטן ואז קרן בועות !!!!"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

13. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    מטאנג נכנס לזירה מול בויזל ויורה כוכבים על בויזל עם זריזות "בויזל בום על-קולי!" בויזל מגן על עצמו ומכשיל את המתקפה של מטאנג ויוצר ענן עשן בזירה,
    לפתע מתוך העשן מטאנג פוגע בבויזל בחוזקה עם אגרוף מטאור אדיר שפוצע אותו קשה ומטיח אותו בקרקע,
    מה תעשה?
    לא אתה לא הבנת שאמרתי שהוא ילמד זריזות התכוונתי למתקפה agilty

"קדימה מטאנג יפה מאוד עכשיו השתמש בעל חושי ואחר כך זרוע פטיש" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה מגיע למרכז הפוקימונים ומחפש ליד מכונת החילופים תחליף לאריאדוס ומספר מאמנים ניגשים אלייך עם הצעות שונות,
    לאחר זמן קצר אתה עומד מול המכונה כאשר עלייך לבחור ביןחזקים,
    מה תעשה?

"אני חושב שאני אקח את גרוויל קדימה בוא נעשה את החילוף"

15. משתמש מנוסה
    חיים -
    קורפיש נכנס לזירה מפוחד מול טורטרה העצום ונראה שהוא מנסה להתאמת עם הפחדים שלו והוא מזנק על ראשו של טורטרה עם פטיש סרטן,
    "קדימה שותף נשיכה!" ברנדון אומר וטורטרה תופס את הצבת של קורפיש בפיו ומכשיל את המתקפה שלו ובלי לבזבז זמן קורפיש מפוצץ את הפה של טורטרה עם קרן בועות אדירה וגורם לו נזק עצום,
    נראה שעשן עולה מתוך הפה של טורטרה שמנסה להתאושש מההתקפה שהוא חטף, מה תעשה?

ג'וני - טוב אני פשוט קורה ל"סוויפט" זריזות אז בתור בונוס הוא יודע גם "מהירות" עכשיו
    מטאנג תופס את בויזל באוויר עם על-חושי חזק ומרחף במהירות לכיוונו עם זרוע פטיש אדירה והוא מרסק אותו בחוזקה על הקרקע,
    האבק מתפזר מהזירה ובויזל שוכב שם חסר הכרה ופצוע קשה "תחזור עשית עבודה טובה..." אומר אש ומחזיר אותו ושולח פוקדור נוסף לכיוון הזירה ואומר:"אינפרנייפ אני בוחר בך!",
    הפוקדור נפתח עם הבזק אור מדהים ומול מטאנג נעמד לושנראה מוכן לקרב וחזק במיוחד,
    מה תעשה? מטאנג למד מהירות!

יואב -
    אתה ניגש עם המאמן של גרובייל למכונת החילופים ותוך מספר שניות יש לך גרובייל חדש ואריאדוס עבר לידיים אחרות!
    מה תעשה? החלפת את אריאדוס בגובייל!

עמוד 53 מתוך 62 ראשוןראשון ... 3435152535455 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •