Pokemon GO
עמוד 54 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 796 עד 810 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה

ג'וני - טוב אני פשוט קורה ל"סוויפט" זריזות אז בתור בונוס הוא יודע גם "מהירות" עכשיו
    מטאנג תופס את בויזל באוויר עם על-חושי חזק ומרחף במהירות לכיוונו עם זרוע פטיש אדירה והוא מרסק אותו בחוזקה על הקרקע,
    האבק מתפזר מהזירה ובויזל שוכב שם חסר הכרה ופצוע קשה "תחזור עשית עבודה טובה..." אומר אש ומחזיר אותו ושולח פוקדור נוסף לכיוון הזירה ואומר:"אינפרנייפ אני בוחר בך!",
    הפוקדור נפתח עם הבזק אור מדהים ומול מטאנג נעמד לושנראה מוכן לקרב וחזק במיוחד,
    מה תעשה? מטאנג למד מהירות!
    "אנחנו לא ביתרון כאן אבל נעשה את כל מה שאנחנו מסוגלים השתמש במהירות (אני מתכוון למהירת שהוא נעשה זריז ולא כוכבים) ואחר כך השתמש בעל חושי כדי לפגוע בו חזק" אומר לו ואשאל את אש "אז מה מאמן דגול כמוך עושה באי הברקת?"

2. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    גרצ'ומפ מחזק את עצמו בריקוד חרבות מהיר ומתחיל להתחפר סביב לוקאריו שנראה מהסס אתה מנצל את ההזדמנות כדי לנסות ללכוד את קקליאון אבל לפתע אתה רואה שהוא בכלל ברח!
    גרצ'ומפ לוכד את לוקאריו ושולח עליו להביור מדהים דרך עשרה חורים שונים ונראה שהוא ספג נזק עצום והוא מתקשה לקום על רגליו,
    מה תעשה?
    אני זורק עליו פוקדור ומחפש את הקאקליאון לאחר שאזרוק את הפוכדור
    נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-01-2010 בשעה 01:31 PM
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

3. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    מטאנג משתמש במהירות ונעשה זריז וקליל יותר ואש אומר:"גלגל להבה, קדימה!" ואינפרנייפ נכנס במטאנג בחוזקה ונראה שהוא פוצע אותו קשה,
    "להביור, עכשיו!" אומר אש ואינפרנייפ יורה להביור אדיר על מטאנג שלוכד את המתקפה שלו עם על-חושי ומחזיר אותה אליו אך נראה שלא נגרם לו נזק רב,
    אינפרנייפ מתאושש בקלות ואש ממהר להגיד:"קדימה להביור פעם נוספת!" ואינפרנייפ שולח להביור אדיר ששורף את מטאנג ומחסל אותו,
    "מה אני עושה פה אתה שואל, טוב הגעתי הנה כדי להשתתף באתגרים של אי הקריסטל כמובן!" הוא משיב לך בחיוך,
    מה תעשה?

סילבר -
    לוקאריו נלכד בפוקדור ונאבק זמן רב עד שלבסוף הוא נתפס! אתה מחפש באיזור את הקאקליאון אך נראה שהוא מצליח להסוות את עצמו טוב במיוחד ובמשך יומיים שלמים אתה לא מצליח למצוא אותו,
    מה תעשה? תפסת לוקאריו!

4. משתמש מנוסה
    סילבר -
    לוקאריו נלכד בפוקדור ונאבק זמן רב עד שלבסוף הוא נתפס! אתה מחפש באיזור את הקאקליאון אך נראה שהוא מצליח להסוות את עצמו טוב במיוחד ובמשך יומיים שלמים אתה לא מצליח למצוא אותו,
    מה תעשה? תפסת לוקאריו!
    אני אומר לגראצומפ להשתמש בלהביור לכל עבר עד שנצא את הקאקליאון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

5. משתמש מנוסה
    סילבר -
    גרצ'ומפ שולח להביור אדיר לכל כיוון אפשרי ונראה שהוא גורם לשריפה אדירה סביבך והורס לכל הפוקימונים בסביבה את הבית,
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    סילבר -
    גרצ'ומפ שולח להביור אדיר לכל כיוון אפשרי ונראה שהוא גורם לשריפה אדירה סביבך והורס לכל הפוקימונים בסביבה את הבית,
    מה תעשה?
    אני אומר לפרליגטור להשתמש במשאבת הידרו לכבות את כל האש ואני אומר ללוקאריו ולגראצומפ להשתמש במהירות אקסטרים כדי להציל את כל הפוקימונים
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    מטאנג משתמש במהירות ונעשה זריז וקליל יותר ואש אומר:"גלגל להבה, קדימה!" ואינפרנייפ נכנס במטאנג בחוזקה ונראה שהוא פוצע אותו קשה,
    "להביור, עכשיו!" אומר אש ואינפרנייפ יורה להביור אדיר על מטאנג שלוכד את המתקפה שלו עם על-חושי ומחזיר אותה אליו אך נראה שלא נגרם לו נזק רב,
    אינפרנייפ מתאושש בקלות ואש ממהר להגיד:"קדימה להביור פעם נוספת!" ואינפרנייפ שולח להביור אדיר ששורף את מטאנג ומחסל אותו,
    "מה אני עושה פה אתה שואל, טוב הגעתי הנה כדי להשתתף באתגרים של אי הקריסטל כמובן!" הוא משיב לך בחיוך,
    מה תעשה?
    "נהדר" אומר לו ואחזיר את מטאנג לפוכדור" היית מצוין צא פלוטזל" אומר ואוציא את פלוטזל מהפוכדור "השתמש במערבולת ואחר כך באקדח מים" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה ניגש עם המאמן של גרובייל למכונת החילופים ותוך מספר שניות יש לך גרובייל חדש ואריאדוס עבר לידיים אחרות!
    מה תעשה? החלפת את אריאדוס בגובייל![/quote]

"יופי עכשיו יש לי גרובייל" אני אומר לעצמי ויוצא מהמרכז פוקימונים לחפש מאמנים להלחם נגדם
    נערך לאחרונה על ידי ranrevah, 05-01-2010 בשעה 01:59 PM

9. היכל התהילה
    דניס -
    פיפלאפ קופץ לכיוונו של האנדום שמנסה להתאושש ופוגע בו עם קרן בועות חזקה פעם נוספת ושנייה לפני שהוא פוגע בו עם מתקפת מקור קורה משהו מדהים!
    פיפלאפ מתחיל לזהור באור לבן ומדהים בעת הקפיצה שלו לכיוון האנדום וברגע שהוא פוגע בו הוא נוחת בחזרה לקרקע בתורקשוח,
    האנדום נראה עצבני ואייס אומר:"טוב מאוד! אוקי האנדום להביור" והאנדום שולח להביור לוהט וחזק על פרינפלאפ שסופג לא מעט נזק,
    מה תעשה?פיפלאפ התפתח!
    "תותח פיפלאפ" אמרתי לו בחיבה "קרן בועות שוב! אבל תכוון לרגליים!"

10. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    באלבאזור פוגע חזק בסורסקיט עם הגפנים שלו וגורם לו די הרבה נזק ונראה שהוא מצליח להרדים אותו בקלות,
    "מה לעזאזל?! סורסקיט תקום בבקשה!" המאמנת שלו צורחת אליו אך נראה שהוא לא מגיב וממשיך לישון עם פציעה לא קלה,
    מה תעשה?
    "מעולה בלבאזור!, עכשיו, תרים את סורסקיט גבוה באוויר עם הגפנים שלך ותשחרר אותו!, ובזמן שהוא נופל למטה תפגע בו עם בלימה חזקה בעודו באוויר!" אני מורה לו.

11. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher;603608
    [B
    רד[/B] -
    אבסול נכנס לזירה מול פלוטזל ומתחיל לירות כדורי צל במהירות "סילון אקווה, צא!" פלוטזל טס לכיוון כדורי הצל ומתפוצץ עליהם,
    פלוטזל נפצע קשה ופוגע בחוזקה באבסול שמתאושש במהירות ומזנק לאוויר ויורה פעימת אופל מדהימה על פלוטזל,
    "פעימת מים, קדימה!" פלוטזל שולח פעימת מים אדירה שגורמת פיצוץ אדיר ברגע שהיא מתנגשת עם פעימת האופל ושני הפוקימונים סופגים נזק עצום,
    שני הפוקימונים עומדים זה מול זה תשושים ופצועים ואבסול העקשן לא מוותר והוא רץ בשיא המהירות אל פלוטזל שעל הטפרים שלו כיסוי שחור ואפל,
    "פלוטזל זנב ברזל!" פלוטזל משתמש בשארית כוחותיו כדי להגן על עצמו והשניים מתנגשים זה בזה עם ההתקפות שלהם ונראה ששניהם לא מסוגלים לשאת את הפציעות והם נופלים מחוסרי הכרה,
    "תחזור" אומר ג'ק ובורח משם במהירות לספינה ולפתע אתה רואה מעל ראשך את קפטן הספינה שרוכב עלשלו,
    הוא עובר על פנייך ואומר:"אל תסמוך על מילה של פיראט!" ומתרחק משם ונראה שספינת הפיראטים יוצאת לדרך ומשאירה את המעגן הרוס ומעלה עשן,
    מה תעשה?
    אצעטק אליו רמאי!!
    ואלך למרכז הפוקימונים בעודי מצפה למשהו מעניין שם או באיור ההחלפות...

12. משתמש מנוסה
    סילבר - גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים
    נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?

ג'וני -
    פלוטזל נכנס לזירה ונעמד מול אינפרנייפ ושולח עליו מתקפת מערבולת אדירה "תתחפר!" אומר אש ואינפרנייפ יורד במהירות מתחת לאדמה,
    פלוטזל לא מבזבז אף רגע והוא מזנק מעל הבור עם אקדח מים ומציף את אינפרנייפ שחוטף התקפה קטלנית,
    מה תעשה?

יואב -
    אתה מחפש מאמנים באיזור ואתה רואה מאמנת שמשחקת עםושלה על שפת האגם,
    מה תעשה?

דניס -
    פרינפלאפ לא מבזבז אף שנייה ויורה קרן בועות אדירה על האנדום שנפצע קשה במיוחד ונראה שהוא כבר בקושי מסוגל לעמוד,
    "תחזור ותנוח" אומר אייס ומסיים את הקרב בכך שהוא בוחר להחזיר את האנדום לפני שיתעלף "זה היה קרב מצויין!" הוא משבח אותך,
    מה תעשה?

ניב -
    באלבאזור אוחז בסורסקיט הרדום ומרים אותו באוויר וחובט בו חזק מאוד ונראה שסורסקיט התעורר אך תוך מספר שניות הוא מאבד את ההכרה,
    מה תעשה?

רד -
    אתה מגיע למרכז הפנינה לאחר מסע ארוך ואתה מוצא את עצמך צופה במסיבת עיתונאים לכבוד פרופסור איימי מהאי,
    "כן התחלתי לא מזמן גם ללמד מתקפות רבות ואתם יודעים מה אני אקח מתנדב מהקהל בשביל להדגים את הידע שלי" היא אומרת אחד העיתונאים,
    היא מצביעה עלייך ומביאה אותך לבמה שם היא חוטפת את אחד הפוקדורים שלך ומשחררת אתשלך בבמה,
    נראה שהיא מדריכה אותו בשקט ואומרת לו משהו ולאחר רבע שעה בלבד הוא מצליח ללמוד להביור ומכת ברק!
    "אני מאמינה שזה אומר די הרבה על היכולות שלי ומי שזקוק לשירותים שלי יכול לפנות אלי במקרים רבים,
    ואתה מתנדב צעיר אני רוצה להלחם נגדך מחר ואם תזכה אני יעניק לך פרס אדיר ההאמן לי" היא אומרת בהתלהבות,
    מה תעשה? סנורלקס למד מכת ברק ולהביור!

13. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    באלבאזור אוחז בסורסקיט הרדום ומרים אותו באוויר וחובט בו חזק מאוד ונראה שסורסקיט התעורר אך תוך מספר שניות הוא מאבד את ההכרה,
    מה תעשה?
    "מעולה בלבאזור! ניצחנו!, עשית את זה!" אני קורא בשמחה ומחבק אותו, לאחר שאני מרפה ממנו אני ניגש למאמנת,
    "כל הכבוד לך, אני מקווה שניפגש שוב!" אני לוחץ את ידה ורץ משם כדי לרפא את בלבאזור ולהמשיך להתאמן.

14. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה מגיע למרכז הפנינה לאחר מסע ארוך ואתה מוצא את עצמך צופה במסיבת עיתונאים לכבוד פרופסור איימי מהאי,
    "כן התחלתי לא מזמן גם ללמד מתקפות רבות ואתם יודעים מה אני אקח מתנדב מהקהל בשביל להדגים את הידע שלי" היא אומרת אחד העיתונאים,
    היא מצביעה עלייך ומביאה אותך לבמה שם היא חוטפת את אחד הפוקדורים שלך ומשחררת אתשלך בבמה,
    נראה שהיא מדריכה אותו בשקט ואומרת לו משהו ולאחר רבע שעה בלבד הוא מצליח ללמוד להביור ומכת ברק!
    "אני מאמינה שזה אומר די הרבה על היכולות שלי ומי שזקוק לשירותים שלי יכול לפנות אלי במקרים רבים,
    ואתה מתנדב צעיר אני רוצה להלחם נגדך מחר ואם תזכה אני יעניק לך פרס אדיר ההאמן לי" היא אומרת בהתלהבות,
    מה תעשה? סנורלקס למד מכת ברק ולהביור!
    תודה לך !!
    ואמשיך אל עבר מרכז ההחלפות

15. משתמש מנוסה
    [quote=DButcher;604025]סילבר - גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים
    נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?

אני הולך עד שהביצה בוקעת
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עמוד 54 מתוך 62 ראשוןראשון ... 4445253545556 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •