נערך לאחרונה על ידי Gensis, 05-01-2010 בשעה 01:31 PM
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
ג'וני -
מטאנג משתמש במהירות ונעשה זריז וקליל יותר ואש אומר:"גלגל להבה, קדימה!" ואינפרנייפ נכנס במטאנג בחוזקה ונראה שהוא פוצע אותו קשה,
"להביור, עכשיו!" אומר אש ואינפרנייפ יורה להביור אדיר על מטאנג שלוכד את המתקפה שלו עם על-חושי ומחזיר אותה אליו אך נראה שלא נגרם לו נזק רב,
אינפרנייפ מתאושש בקלות ואש ממהר להגיד:"קדימה להביור פעם נוספת!" ואינפרנייפ שולח להביור אדיר ששורף את מטאנג ומחסל אותו,
"מה אני עושה פה אתה שואל, טוב הגעתי הנה כדי להשתתף באתגרים של אי הקריסטל כמובן!" הוא משיב לך בחיוך,
מה תעשה?
סילבר -
לוקאריו נלכד בפוקדור ונאבק זמן רב עד שלבסוף הוא נתפס! אתה מחפש באיזור את הקאקליאון אך נראה שהוא מצליח להסוות את עצמו טוב במיוחד ובמשך יומיים שלמים אתה לא מצליח למצוא אותו,
מה תעשה? תפסת לוקאריו!
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יואב -
אתה ניגש עם המאמן של גרובייל למכונת החילופים ותוך מספר שניות יש לך גרובייל חדש ואריאדוס עבר לידיים אחרות!
מה תעשה? החלפת את אריאדוס בגובייל![/quote]
"יופי עכשיו יש לי גרובייל" אני אומר לעצמי ויוצא מהמרכז פוקימונים לחפש מאמנים להלחם נגדם
נערך לאחרונה על ידי ranrevah, 05-01-2010 בשעה 01:59 PM
סילבר - גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים
נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?
ג'וני -
פלוטזל נכנס לזירה ונעמד מול אינפרנייפ ושולח עליו מתקפת מערבולת אדירה "תתחפר!" אומר אש ואינפרנייפ יורד במהירות מתחת לאדמה,
פלוטזל לא מבזבז אף רגע והוא מזנק מעל הבור עם אקדח מים ומציף את אינפרנייפ שחוטף התקפה קטלנית,
מה תעשה?
יואב -
אתה מחפש מאמנים באיזור ואתה רואה מאמנת שמשחקת עםו
שלה על שפת האגם,
מה תעשה?
דניס -
פרינפלאפ לא מבזבז אף שנייה ויורה קרן בועות אדירה על האנדום שנפצע קשה במיוחד ונראה שהוא כבר בקושי מסוגל לעמוד,
"תחזור ותנוח" אומר אייס ומסיים את הקרב בכך שהוא בוחר להחזיר את האנדום לפני שיתעלף "זה היה קרב מצויין!" הוא משבח אותך,
מה תעשה?
ניב -
באלבאזור אוחז בסורסקיט הרדום ומרים אותו באוויר וחובט בו חזק מאוד ונראה שסורסקיט התעורר אך תוך מספר שניות הוא מאבד את ההכרה,
מה תעשה?
רד -
אתה מגיע למרכז הפנינה לאחר מסע ארוך ואתה מוצא את עצמך צופה במסיבת עיתונאים לכבוד פרופסור איימי מהאי,
"כן התחלתי לא מזמן גם ללמד מתקפות רבות ואתם יודעים מה אני אקח מתנדב מהקהל בשביל להדגים את הידע שלי" היא אומרת אחד העיתונאים,
היא מצביעה עלייך ומביאה אותך לבמה שם היא חוטפת את אחד הפוקדורים שלך ומשחררת אתשלך בבמה,
נראה שהיא מדריכה אותו בשקט ואומרת לו משהו ולאחר רבע שעה בלבד הוא מצליח ללמוד להביור ומכת ברק!
"אני מאמינה שזה אומר די הרבה על היכולות שלי ומי שזקוק לשירותים שלי יכול לפנות אלי במקרים רבים,
ואתה מתנדב צעיר אני רוצה להלחם נגדך מחר ואם תזכה אני יעניק לך פרס אדיר ההאמן לי" היא אומרת בהתלהבות,
מה תעשה? סנורלקס למד מכת ברק ולהביור!
[quote=DButcher;604025]סילבר - גרצ'ומפ לא יודע מהירות אקסטרים
נראה שאתה מצליח להציל את היער ואת התושבים שלו בלי יותר מדי בעיות, מה תעשה?
אני הולך עד שהביצה בוקעת
ספוילר
ספוילר
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)