Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    יואב -
    "טוב למען האמת אני יותר מתאמת פוקימונים מאשר מאמנת ככה שאני טובה בקשרים בין פוקימון למאמן ובמהלכים מגניבים ככה שאני מניחה שלאמן אותו יהיה קל!",
    היא ניגשת לגרובייל טופחת על ראשו ומוציאה מספר דברים מהתיק שלה כמו כדור ספוג וחישוקים ומתחילה ללמד אותו תנועות ומהלכים שונים,
    לאחר לא מעט זמן נראה שגרובייל נעשה מהיר יותר, יפה יותר וחזק יותר והוא למד להשתמש בסיחרור כדי להתחמק ובמתקפה מהירה כתוצאה מהמהירות שרחש,
    מה תעשה? סמנתה שותפה שלך והפרטים אליה יוספו בקרוב מתחת לפרטים שלך! גרובייל למד סיחרור ומתקפה מהירה![/quote]

"טוב את מוכנה ללוות אותי לכיוון תג המכון השלישי שלי?" אני מצחקק איתה והולכים לכיוון המכון השלישי

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    ג'וני -
    מנטריק שולח גל הלם חזק על גלאלי שלא מסוגל להתחמק מטווח ההתקפה ונפגע קשה "קרן קרח, עכשיו!" אומר אש וגלאלי שולח קרן קרח מדהימה על מנטריק,
    מנטריק מתחמק במהירות אקסטרים אך נראה שהוא נעשה איטי והנזק שברגליו לא מניח לו וגורם לו כאב אדיר ובלתי נמנע,
    "גלאלי סיים את זה בחבטת ראש!" אומר אש וגלאלי טס במהירות אל מנטריק אך נראה שלפתע לפני שהוא פוגע בו הוא נעצר ומשתתק בעקבות המטען החשמלי בגופו,
    מה תעשה?
    "קדימה לא לוותר השתמש מכת ברק ואחר כך במכת וולט" אומר לו

3. אני ניניני אני סמל מיני
    רק שתדעו אתם יכולים לתאם ביניכם קרבות ולהגיד לי שאתה רוצים להיפגש ואני יעשה את המפגש מיד ובנוסף אתם יכולים להחליף פוקימונים אחד עם השני גם-כן בתיאום כמובן ובלי להיפגש במשחק ואתם גם יכולים לסחור בחפצים זה עם זה מבלי להיפגש

רד - זכית על כתיבת הודעה 850 באבן אבולוציה שתאפשר לך לפתח כל פוקימון שתרצה מיד!
    אבסול קופץ לזירה ויורה פעימת אופל חזקה על אלקאזם שנפגע קשה מאוד אך מתאושש במהירות "אגרוף ממוקד" אומר לוסיאן ואלקאזם מגיע במהירות מול אבסול ומנחית עליו מכה אדירה,
    נראה שאבסול מתקשה לקום בחזרה על רגליו אך הוא מתאושש לבסוף ומפתיע את אלאקזם כאשר הוא מזנק עליו במהירות וחותך אותו עם ציפורניו שעטופות הילה אפלה,
    אלאקזם ואבסול פצועים ומותשים ונראה שהקרב יוכרע בכל רגע, מה תעשה?
    מגניב הקטע עם ההחלפות!אני יעדיף שלא להשתמש באבן בשלבים הקרובים,מכוון שעם הפוקימון החדש אני קודם רוצה להקשר אליו...

אבסול הזדקף!!!הראה לו את כוחך!כדור צל ואז זנק גבוה בשמים.
    משם פעימת אופל וציפורן אופל

4. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    טרפינץ' מחלץ אותה במהרה והיא מתקרבת אלייך ואומרת בקול שקט ומלא מבוכה:"אני כזאת מגושמת.. אני מצטערת שנאלצתי להטריח אתכם,
    השם שלי הוא שריל ואני חוקרת פוקימונים שבאה במיוחד לדרך 302 לאחר ששמעתי על הפוקימונים המוזרים שמסתובבים פה למרות שזו אינה סביבתם הטבעית כמוהזה שעושה פה בעיות..",
    היא אומרת בזמן שהיא מלטפת את ראשו הפרוותי ולפתכ היא מצביעה על אחד העצים ואומרת בביטחון:"אני מניחה שלגרגרים האלה יש איזשהו קשר לזה!",
    מה תעשה?
    "הגרגרים?, איך בדיוק הם קשורים לזה?" אני שואל אותה, להוט לעזור.

5. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהרה אל מעבורת הספיר המזחית ואתה עולה על הספינה להר הברקת השמיימי,
    הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
    השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
    אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
    אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
    מה תעשה?

ג'וני - יש סיכוי שאתה זוכר כמה פוקימונים ואיזה נשארו לכם אני פשוט די שחכתיxd
    בשארית כוחותיו מנטריק שולח מכת ברק חזקה שפוגעת בגלאלי וגורמת לו די הרבה נזק אך נראה שהמתקפה דורשת מאמץ יתר והוא מתעלף וגלאלי מתעלף מיד אחריו,
    "תחזור" אומר אש וממתין שתבחר פוקימון, מה תעשה?

רד -
    אבסול קם על רגליו ומגלה עוצמות חדשות ויורה כדור צל חזק על אלקאזם שלא מצליח לעצור אותו ונפגע קשה,
    נראה שלוסיאן מחייך בזמן שאבסול מזנק לאוויר ויורה פעימת אופל חזקה על אלקאזם שלא מתגונן וחוטף מתקפה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם!
    מה תעשה?

ניב -
    היא מתקרבת לעץ קוטפת גרגר אחד ומושיטה אותו אלייך ואומרת:"גרגרי בסקיט ידועים בכינוי 'גרגירי ריחן מתוק',
    לפוקימונים כמו איווי יש חוש ריח מפותח והם מסוגלים להריח אותם מקילומטרים והתחושה שהם מקבלים היא כאילו שהם הריחו את משהו קסום וזה בדיוק מה שמושך אותם,
    למען האמת האגדה מספרת שאחד הפוקימון הקדומים מחזיק ביכולת להניב את הגרגרים האלה באיזורים שונים כדי לייצר מלכודות או הסחה בעבור עוברי אורח שונים ופוקימונים,
    פוקימונים רבים שלא מתאימים לסביבה הזאת מגיעים הנה בעקבות הגרגרים ומתקשים לשרוד בתנאים האלו ושוכחים בכלל מאיפה באו...
    אני יקטוף כמה מהם לצורכי מחקר ולמשיכת פוקימונים שונים ואשמיד את השיח הזה, אני מניחה שאתה גם יכול לקטוף כמה אם תרצה למשוך אלייך פוקימונים שונים",
    היא מסיימת לדבר ומושיטה לך שק גרגרים ומתחילה לקטוף מספר גרגרים, מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    חיים -
    "אני מניח שכאן נפרדות דרכינו.. בפעם הבאה אני יוכיח לך את הכח שלנו!" אומר ג'סי בנימה מרושעת ואפלה והולך משם,
    מה תעשה?

"אם אתה רוצה"אני אומר והולך
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

7. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה מטייל ברחבי הר הברקת מתפעל מהנופים המדהימים*ולפתע אתה רואה אדם מבוגר משחק עםבכדור,
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה

ג'וני - יש סיכוי שאתה זוכר כמה פוקימונים ואיזה נשארו לכם אני פשוט די שחכתיxd
    בשארית כוחותיו מנטריק שולח מכת ברק חזקה שפוגעת בגלאלי וגורמת לו די הרבה נזק אך נראה שהמתקפה דורשת מאמץ יתר והוא מתעלף וגלאלי מתעלף מיד אחריו,
    "תחזור" אומר אש וממתין שתבחר פוקימון, מה תעשה?
    לא הבנתי?

"כל הכבוד" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור ואוציא את אמבריון מהפוכדור

9. משתמש מנוסה
    חיים -
    אתה מטייל ברחבי הר הברקת מתפעל מהנופים המדהימים*ולפתע אתה רואה אדם מבוגר משחק עםבכדור,
    מה תעשה?
    "היי אתה!!!!!!"אני צועק ומחכה שהוא יסתכל עלי ואז אני אומר לו:"רוצה קרב "
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

10. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    אבסול קם על רגליו ומגלה עוצמות חדשות ויורה כדור צל חזק על אלקאזם שלא מצליח לעצור אותו ונפגע קשה,
    נראה שלוסיאן מחייך בזמן שאבסול מזנק לאוויר ויורה פעימת אופל חזקה על אלקאזם שלא מתגונן וחוטף מתקפה אדירה ונראה שהוא לא מסוגל להלחם!
    מה תעשה??
    יש!!!!אלך אל לושיאן לקבל את אלקזם ומיד אגש שוב לאיזור ההחלפות...

11. משתמש מנוסה
    ג'וני - שאלתי מי הפסיד בקרב כדי להמשיך לכתוב את הקרב שלכם
    אמבריון נעמד מול אש והוא שולח פוקדור לשמיים ואומר:"סטארפטור אני בוחר בך!" ומתוכו יוצאשעף מול אמבריון,
    מה תעשה?

חיים -
    "בסדר גמור נערי הצעיר, מה דעתך על 3 נגד 3?" הוא אומר ומחכה לתשובה בעודו שולח את ידו לכיסו שולף פוקדור ואומר:"שילדון צא חברי הוותיק",
    הפוקדור נפתח ומתוך הבזק האור מופיעקשוח ומבוגר, מה תעשה?

רד -
    אתה ניגש את לוסיאן והוא אומר:"זה היה קרב אדיר הוכחת שאתה ראוי להחזיק באלאקזם שאימנתי במיוחד בעבור מאמן כמוך!",
    הוא מושיט לך את הפוקדור של אלאקזם ושולח אותך לדרכך ובמהרה אתה מגיע לחדר מכונת ההחלפות שם אתה רואה שלושה מאמנים עם חזקים,
    מה תעשה? זכית באלקאזם!

12. משתמש מנוסה
    ג'וני - שאלתי מי הפסיד בקרב כדי להמשיך לכתוב את הקרב שלכם
    אמבריון נעמד מול אש והוא שולח פוקדור לשמיים ואומר:"סטארפטור אני בוחר בך!" ומתוכו יוצאשעף מול אמבריון,
    מה תעשה?
    מי שהפסיד אצלי זה מטאנג,מנקטריק ופלוטזל ואצל אש הפסידו גלאלי,אינפרנפ,בויזל ופיקאצ'ו

"קדימה אמבריון בילבול ואחר כך השתמש בפעימת אופל" אומר לו

13. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    אתה ניגש את לוסיאן והוא אומר:"זה היה קרב אדיר הוכחת שאתה ראוי להחזיק באלאקזם שאימנתי במיוחד בעבור מאמן כמוך!",
    הוא מושיט לך את הפוקדור של אלאקזם ושולח אותך לדרכך ובמהרה אתה מגיע לחדר מכונת ההחלפות שם אתה רואה שלושה מאמנים עם חזקים,
    מה תעשה? זכית באלקאזם!
    אני אגש לזה עם המגמוטר ואשאל אותו אם הוא מעוניין באלקזם של לושיאן או בסנורלקס חזק ביותר.

14. משתמש מנוסה
    חיים -
    "בסדר גמור נערי הצעיר, מה דעתך על 3 נגד 3?" הוא אומר ומחכה לתשובה בעודו שולח את ידו לכיסו שולף פוקדור ואומר:"שילדון צא חברי הוותיק",
    הפוקדור נפתח ומתוך הבזק האור מופיעקשוח ומבוגר, מה תעשה?

"שילדון אה מעורר רחמים קדימה קורפיש בוא נראה לו מזה תשתמש בקרן בועות"

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

15. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    [quote=DButcher;604625]סילבר - תהנה(=
    אתה מגיע לחנות ורואה שהיא סגורה ומיד הולך למדריך המתקפות שמסתכל על פרגליגטור וגרצ'ומפ שלך ושואל אם אתה מעוניין שהם ילמדו תותח הידרו בשביל פרליגטור ומטאור דרקון בשביל גרצ'ומפ?
    מה תעשה?

תודה
    ----------------
    אני אומר שאני אשמח ושאול אותו אם יש לו משהו מיוחד לגסלי לוקאריו ולאינפרנייפ
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

עמוד 58 מתוך 62 ראשוןראשון ... 8485657585960 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •