Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 924
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    דניס -
    פנפי הקטן והחמוד נעמד מול אובמסנאו העצום והמאיים והיריבה שלך אומרת:"בחיי כמה אומץ הפנפי הזה הוא תינוק ובעמדת נחיתות מבחינת סוגים!
    טוב אובמסנאו בוא נראה להם כמה מהלכים שמתאימים למנהיגת מכון סנופוינט, השם הוא קנדיס ילד!" היא מסיימת לדבר ומביטה בך בנחישות,
    יש מתח באוויר ולפתע פנפי מתגלגל במהירות אל אובמסנאו "תפוס אותו בידיך והשתמש ברוח קרח" אומרת קנדיס ולפני שפנפי מספיק לחבוט באובמסנאו הוא תופס אותו בשתי ידיו,
    פנפי נראה חסר אונים מול האחיזה החזקה והיציבה של אובמסנאו ולפני שהוא בכלל מבין מה קורה הוא מוצא את עצמו קפוא ופגוע,
    "נראה שזה נגמר יותר מהר משציפיתי... מה דעתך שאני יאמן אותו מעט ואחזיר לך אותו בעוד כמה ימים?" היא שואלת,
    מה תעשה?
    "בבקשה" אני אומר "הייתי רוצה גם לראות את שיטות האימון שלך"

2. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;605102]יואב -
    אתה ממשיך בדרכך ומגיע במהרה אל מעבורת הספיר המזחית ואתה עולה על הספינה להר הברקת השמיימי,
    הספינה נעצרת מול שער ענק שנמצא באמצע הים שמקיף את אי הקריסטל וקפטן הספינה עומד מול השער ומניף עם ידו אבן מוזרה מול השער,
    השער נפתח והקפטן אומר:"הגענו חברים, בהצלחה לכם" ומולך מופיעות מאות מדרגות שומובילות עד למעל העננים,
    אתה מתחיל לטפס את מאות המדרגות ותוך מספר שעות אתה מגיע לסופם מותש לגמרי אבל אז אתה נדהם מהעובדה שאתה עומד על הר שצמח מעל העננים,
    אתה מביט לאופק ואתה רואה את כל אי הקריסטל מעמדת התצפית שלך ומיד אתה בוחן את המפה ורואה שההר מכיל מרכז פוקימונים, מתחם מאמנים ואת מכון הברקת,
    מה תעשה?

"בלי עצירות ישר למכון הברקת" אני אומר ורץ לכיוון המכון

3. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "קדימה סטארפטור ציפור אמיצה!" אומר אש וסטארפטור עף בשיא המהירות אל אמבריון ונכנס בו חזק מאוד נראה שנגרם לו נזק אדיר,
    סטארפטור מתרחק מעט ונראה שהוא משותק מהנזק שחטף מציפור אמיצה ואמבריון מתאושש במהירות ותוקף עם בילבול שמשפיע חזק על סטארפטור,
    סטארפטור לכוד במתקפת הבילבול ובלי לבזבז אף שנייה אמבריון יורה עליו פעימת אופל אדירה ונראה שהוא לא מצליח להחזיק מעמד והוא מאבד את ההכרה,
    "תחזור היית מצויין, אוקי ספטייל הכל תלוי בך!" אומר אש מחזיר את סטארפטור וזורק פוקדור לאוויר ומתוכו יוצאשנעמד מול אמבריון,
    מה תעשה?

רד -
    "אלאקזם שאומן בידי האליט פור?! למה אתה מחכה!" הוא אומר בהתלהבות ובמהרה ניגש איתך למכונה ותוך זמן קצר יש לך מגמורטר!
    מה תעשה? החלפת את אלאקזם במגמורטר!

חיים -
    קורפיש נכנס לזירה ותוקף עם קרן בועות חזקה "הגנת ברזל!" אומר היריב שלך במהירות ושילדון חוטף מכה אדירה למרות שהצליח להפחית את הנזק,
    מה תעשה?

סילבר -
    הוא מאמן במשך זמן קצר את פרליגטור וגרצ'ומפ עד שהם שולטים במהלכים החדשים והוא אומר:"לצערי זה מה שאוכל להציע",
    מה תעשה?

דניס -
    קנדיס משחררת את הפוקימונים שלה ויוצרת זירת קרח מדהימה ומתחילה באימונים קשים שהופכים את פנפי התינוק שלך לפוקימון בוגר, חזק ובעל ניסיון בקרב,
    פנפי חוזר אלייך שונה לגמרי ואתה רואה את הכח שהוא רחש ואת האש שבעיניו ונראה שהוא גם למד
    קצה כפול והגנה,
    מה תעשה? פנפי למד קצה כפול והגנה!

יואב -
    אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
    אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
    השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
    ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
    בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
    במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
    אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה את שמרחף בשמיים,
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
    אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
    השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
    ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
    בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
    במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
    אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה את שמרחף בשמיים,
    מה תעשה?[/QUOTE]

"אוקיי גרוויל תתייצב לקרב קדימה תקוף ראשון עם מתקפה מהירה וישר קליע זרעים"

5. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    "אלאקזם שאומן בידי האליט פור?! למה אתה מחכה!" הוא אומר בהתלהבות ובמהרה ניגש איתך למכונה ותוך זמן קצר יש לך מגמורטר!
    מה תעשה? החלפת את אלאקזם במגמורטר!
    יש !!!צא מגמוטר!בוא נלמד אגרוף קרח וחשמל!

6. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "קדימה סטארפטור ציפור אמיצה!" אומר אש וסטארפטור עף בשיא המהירות אל אמבריון ונכנס בו חזק מאוד נראה שנגרם לו נזק אדיר,
    סטארפטור מתרחק מעט ונראה שהוא משותק מהנזק שחטף מציפור אמיצה ואמבריון מתאושש במהירות ותוקף עם בילבול שמשפיע חזק על סטארפטור,
    סטארפטור לכוד במתקפת הבילבול ובלי לבזבז אף שנייה אמבריון יורה עליו פעימת אופל אדירה ונראה שהוא לא מצליח להחזיק מעמד והוא מאבד את ההכרה,
    "תחזור היית מצויין, אוקי ספטייל הכל תלוי בך!" אומר אש מחזיר את סטארפטור וזורק פוקדור לאוויר ומתוכו יוצאשנעמד מול אמבריון,
    מה תעשה?
    "קדימה בילבול שוב ואחר כך תירה עליו מטר של כדורי צל" אומר לו

7. משתמש מנוסה
    יואב -
    גרובייל מגיע במהירות מול גלייגר עם מתקפה מהירה וחובט בו חזק "קדימה שותף מתקפת חול" אומר ברנדון וגלייגר יוצר עננת חול בזירה,
    גרובייל יורה קליע זרעים קטלני אל עננת החול אך נראה שהוא מפספס וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו מספרי איקס",
    גלייגר תופס משאב רוח טוב ועף לכיוון גרובייל בזמן שהוא מצליב את הצבתות שלו והוא פוגע בגרובייל חזק במיוחד,
    נראה שגרובייל מתקשה לקום ונפצע קשה לעומת גלייגר שמרגיש מצויין, מה תעשה?

רד -
    אתה מצליח לחזק את הקשר עם מגמורטר אך נראה שמבחינת סוגים הוא לא מסוגל ללמוד אגרוף קרח והוא כבר יודע אגרוף חשמל/רעם,
    מה תעשה?

ג'וני -
    אמבריון מנסה פעם נוספת להשפיע על ספטייל עם בילבוול אבל לפני שהשניים יוצרים קשר עין אש אומר:"גרובייל תשתמש בקליע זרעים על הקרקע כדי ליצור פיצוץ!",
    ספטייל יוצר פיצוץ אדיר והעשן שעולה ממנו מצליח להסתיר אותו מאמבריון ומתקפת הבילבול "הטחה, עכשיו!" אומר אש,
    גרובייל מזנק מתוך העשן וחובט באמבריון שמוטח בקרקע בחוזקה ונראה שהוא נפצע קשה "קרן סולארית, צא!" אומר לו אש,
    ספטייל מתחיל לטעון את המתקפת הקרן הסולארית בזמן שאמבריון מנסה להתאושש ונראה שהוא הצליח לקום על רגליו סוף-סוף,
    אמבריון לא מבזבז אף רגע ויורה מספר כדורי צל לכיוון ספטייל אך רגע לפני שהם פוגעים הוא יורה קרן סולארית אדירה שגוברת על כדורי הצל ופוגעת באמבריון,
    נראה שאמבריון לא מסוגל להחזיק את עצמו יותר על הרגליים והוא נופל ומאבד את ההכרה, מה תעשה?

8. אני ניניני אני סמל מיני

רד -
    אתה מצליח לחזק את הקשר עם מגמורטר אך נראה שמבחינת סוגים הוא לא מסוגל ללמוד אגרוף קרח והוא כבר יודע אגרוף חשמל/רעם,
    מה תעשה?
    אוקיי...אז בוא נלמד אגרוף אש להבת לבה וקרן על!

9. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    היא מתקרבת לעץ קוטפת גרגר אחד ומושיטה אותו אלייך ואומרת:"גרגרי בסקיט ידועים בכינוי 'גרגירי ריחן מתוק',
    לפוקימונים כמו איווי יש חוש ריח מפותח והם מסוגלים להריח אותם מקילומטרים והתחושה שהם מקבלים היא כאילו שהם הריחו את משהו קסום וזה בדיוק מה שמושך אותם,
    למען האמת האגדה מספרת שאחד הפוקימון הקדומים מחזיק ביכולת להניב את הגרגרים האלה באיזורים שונים כדי לייצר מלכודות או הסחה בעבור עוברי אורח שונים ופוקימונים,
    פוקימונים רבים שלא מתאימים לסביבה הזאת מגיעים הנה בעקבות הגרגרים ומתקשים לשרוד בתנאים האלו ושוכחים בכלל מאיפה באו...
    אני יקטוף כמה מהם לצורכי מחקר ולמשיכת פוקימונים שונים ואשמיד את השיח הזה, אני מניחה שאתה גם יכול לקטוף כמה אם תרצה למשוך אלייך פוקימונים שונים",
    היא מסיימת לדבר ומושיטה לך שק גרגרים ומתחילה לקטוף מספר גרגרים, מה תעשה?
    אני מודה לה וקוטף כמה גרגרים.
    "תודה לך, אני מקווה שעוד ניפגש" אני לוחץ את ידה וממשיך ללכת בדרך 302.

10. משתמש מנוסה

ג'וני -
    אמבריון מנסה פעם נוספת להשפיע על ספטייל עם בילבוול אבל לפני שהשניים יוצרים קשר עין אש אומר:"גרובייל תשתמש בקליע זרעים על הקרקע כדי ליצור פיצוץ!",
    ספטייל יוצר פיצוץ אדיר והעשן שעולה ממנו מצליח להסתיר אותו מאמבריון ומתקפת הבילבול "הטחה, עכשיו!" אומר אש,
    גרובייל מזנק מתוך העשן וחובט באמבריון שמוטח בקרקע בחוזקה ונראה שהוא נפצע קשה "קרן סולארית, צא!" אומר לו אש,
    ספטייל מתחיל לטעון את המתקפת הקרן הסולארית בזמן שאמבריון מנסה להתאושש ונראה שהוא הצליח לקום על רגליו סוף-סוף,
    אמבריון לא מבזבז אף רגע ויורה מספר כדורי צל לכיוון ספטייל אך רגע לפני שהם פוגעים הוא יורה קרן סולארית אדירה שגוברת על כדורי הצל ופוגעת באמבריון,
    נראה שאמבריון לא מסוגל להחזיק את עצמו יותר על הרגליים והוא נופל ומאבד את ההכרה, מה תעשה?
    "אמבריון מצוין הראית קרב טוב" אומר ואחזיר אותו לפוכדור ואוציא את צ'ריזרד "הי אש צ'ירזרד הוא הפוקימון הראשון שלי והוא החבר הכי טוב שלי" אומר לו ואוסיף"אשמח להילחם מול הצ'ריזרד שלך טוב צ'יריזרד השתמש ביום שמש ואחר כך להביור כחול" אומר לו

11. משתמש מנוסה
    חיים -
    קורפיש נכנס לזירה ותוקף עם קרן בועות חזקה "הגנת ברזל!" אומר היריב שלך במהירות ושילדון חוטף מכה אדירה למרות שהצליח להפחית את הנזק,
    מה תעשה?

"התקשחות ואז עוד קרן בועות"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

12. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר -
    הוא מאמן במשך זמן קצר את פרליגטור וגרצ'ומפ עד שהם שולטים במהלכים החדשים והוא אומר:"לצערי זה מה שאוכל להציע",
    מה תעשה?
    אני אודה לו והלך למכון.
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

13. משתמש מנוסה
    [QUOTE=DButcher;605425]יואב -
    גרובייל מגיע במהירות מול גלייגר עם מתקפה מהירה וחובט בו חזק "קדימה שותף מתקפת חול" אומר ברנדון וגלייגר יוצר עננת חול בזירה,
    גרובייל יורה קליע זרעים קטלני אל עננת החול אך נראה שהוא מפספס וברנדון אומר:"טוב מאוד שותף עכשיו מספרי איקס",
    גלייגר תופס משאב רוח טוב ועף לכיוון גרובייל בזמן שהוא מצליב את הצבתות שלו והוא פוגע בגרובייל חזק במיוחד,
    נראה שגרובייל מתקשה לקום ונפצע קשה לעומת גלייגר שמרגיש מצויין, מה תעשה?

"קדימה קפוץ על גבו של גלייגר וישר תשתמש בעלי להב וישר בקליע זרעים בכל הכוח"

14. משתמש מנוסה
    רד -
    מגמורטר מתאמן קשה ומתחזק מאוד ונראה שהוא לומד אגרוף אש בקלות ולאחר קצת זמן הוא גם מצליח לשלוט בלהבת לבה אך הוא עובר קשיים רבים בלמידת קרן-העל,
    עוברים חמישה ימים מלאי אימונים ונראה שמגמורטר רחש כוחות עוצמתיים והוא חזק מאוד מבחינה פיזית ובכוחו המיוחד והוא מצליח לשלוט בקרן-העל שלו!
    מה תעשה? מגמורטר למד אגרוף אש, להבת לבה וקרן-על!

ניב -
    אתה אוסף לך ארבעה גרגרים והיא אומרת שזה יספיק לך והורסת את שיח הבסקיט אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מולך מאמן שמשחררואומר באכזריות:"אני לא זקוק לך אתה חלש, לך מכאן!",
    מה תעשה?

ג'וני -
    צ'ריזרד המדהים שלך בעל הלהבה הכחולה נעמד מול ספטייל ונראה שיש מתח באוויר ולפתע צ'ריזרד משתמש ביום שמש ומבהיר את השמיים שנעשים מוארים,
    "ספטייל קרן סולארית!" אומר אש וספטייל טוען תוך שניות קרן סולארית חזקה וממהר לשלוח אותה אל צ'ריזרד שיורה להביור אדיר לכיוונו,
    שתי המתקפות נפגשות והלהבות הכחולות פוגעת בקרן הסולארית המבריקה ויוצרות פיצוץ אדיר שמזיק לשני הפוקימונים,
    אש ממהר לנתח את המצב ואומר:"הטחה, צא!" וספטייל מזנק מתוך עשן הפיצוץ וחובט בצ'ריזרד חזק ומטיח אותו בחוזקה בקרקע ונראה שהוא נפצע קשה,
    מה תעשה?

חיים -
    קורפיש מבריק את העור שלו והופך אותו קשה כמו ברזל ובלי לבזבז זמן יורה קרן בועות אדירה שמפוצצת את שילדון ומחסלת אותו,
    "תחזור חבר יקר, אתה מוכן ראיצ'ו? צא!" אומר הזקן ושולח מולךזוהר וקשוח,
    מה תעשה?

סילבר - שמת לב שדילגת על מכון הברקת?
    אתה צועד בתוך מתחם הכיפה את הבימה וברגע שאתה דורך עליה מכל קצותיה עולה גדר ברזל שכולאת אותך ונראה שאתה בסוג של כלוב,
    אתה מביט לכל הכיוונים בניסיון להבין מה קורה ולפתע מתחת לצידה השני של הזירה עולהשמביט בך עם חיוך,
    הוא מחזיק בידו פוקדור ואומר:"אני מאמין שאתה פה בשביל האתגר הלוהט של מכון רובי, כמו ששמת לב אנחנו נמצאים בתוך כלוב שיפתח ברגע שהקרב ייגמר,
    זירת בימת הכלוב אומנם לא גדולה במיוחד אבל אם תלמד לנצל אותה המרחבים שלה יראו לך מושלמים,
    אז לגבי האתגר אנחנו עומדים להלחם בקרב מסוג די שונה ממה שמוכר לך... שים לב לחור שבמרכז תקרת הכלוב הוא בעצם משמש לשער,
    ברגע שהאתגר יתחיל יכנס כדור לזירה וכל מאמן ישתמש בשני פוקימונים שמטרתם להבקיע חמישה שערים לפני צד היריב,
    למען האמת זאת נשמעת משימה פשוטה מאוד אבל אני עומד להראות כמה שהיא קשה בלייזיקן וסקנטינק קדימה!",
    הוא מסיים לדבר ונעשה מעט יותר רציני וזורק מולך שני פוקדורים שנפתחים ומתוך הבזק האור שבהם מופיעיםובמדי כדורגל,
    מה תעשה?

יואב -
    גרובייל מזנק על גלייגר מאחורה וחותך אותו עם עלה להב קטלני ובזמן שהוא מנסה להתאושש מפגיעה איומה גרובייל לא מבזבז זמן ויורה עליו קליע זרעים אדיר שמפוצץ אותו,
    העשן מתבהר וגלייגר שוכב מול גרובייל מחוסר הכרה ופצוע "תחזור חבר היית טוב! טורטרה התור שלך הגיע שותף" אומר ברנדון,
    הוא מחזיר את גלייגר ומיד שולח לזירה פוקדור נוסף שמתוכו יוצאעצום ומחושל שמוכן להלחם,
    מה תעשה?

15. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    אתה אוסף לך ארבעה גרגרים והיא אומרת שזה יספיק לך והורסת את שיח הבסקיט אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מולך מאמן שמשחררואומר באכזריות:"אני לא זקוק לך אתה חלש, לך מכאן!",
    מה תעשה?
    "היי אתה!, מאל תדבר שטויות, אף פוקימון הוא לא חלש אם מאמנים אותו כמו שצריך!" אני אומר לו בכעס,
    "נראה שאתה לא כזה שיודע לאמן!, יודע מה?, בוא נבדוק מי יותר טוב. אתה ואני, אחד על אחד, אם אני מנצח, אתה מתנצל בפני סייטר, מוסכם?" אני שואל אותו בעצבנות, ומכין את הפוכדור של טרפינץ' בידי.

עמוד 59 מתוך 62 ראשוןראשון ... 9495758596061 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •