ניב -
הוא מגחך ואומר:"תן לי את כל מה שיש לך! היי סטילקס, צא!" ומולך נעמדעצום,
מה תעשה?
רד - פתחת את עמוד 60 ולכן אתה תזכה להלחם נגד אחד מהאליט פור של שינו!
אתה צועד לכיוון כיפת רובי דרך שביל 303 ובאמצע הדרך אתה רואה מאמנת צעירה שנלחמת בידיים חשופות בלוקאריו ואומרת:"הירגע בבקשה לוקאריו שלי"
מה תעשה?
ג'וני
צ'ריזרד מתאושש בקלות ועף גבוה ומאוויר הוא יורה להביור אדיר על הזירה כולה ונראה שספטייל לא מסוגל להתחמק והלהבות הכחולות והלוהטות שורפות אותו לגמרי,
נראה שהוא מתקשה לעמוד בחזרה על רגליו והוא נאבק בכוויות והפציעות הקשות שלו ולפתע צ'ריזרד חובט בו בשיא המהירות עם אס אווירי אדיר וגומר אותו,
"תחזור היית אדיר!" אומר אש ומתקרב אלייך ולוחץ את ידך ואומר:"זה היה קרב אדיר! בינתיים יש לי שלושה תגים אבל ברגע שארוויח חמישה אני יגיע לליגת הקריסטל כדי להביס אותך!",
מה תעשה?
'לעזאזל, הוא הרבה יותר חזק משציפיתי, מה גם שלטרפינץ' אין שום יתרון עליו...' אני חושב בלחץ, אך משתדל להיראות רגוע כלפי חוץ.
"אוקיי טרפינץ'!, בוא נתחיל!, תשתמש בחפירה כדי לצלול מתחת לאדמה!, ולאחר מכן, ברגע הכי פחות צפוי תצא החוצה ותשתמש בקבר אבנים! צא!" אני מורה לטרפינץ' בלחץ.
ג'וני -
"למען האמת מנוחה טובה לא תזיק לפוקימונים שלי" הוא אומר ואתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולאחר מספר שעות הפוקימונים שלכם מרגישים טוב ומוכנים לדרך,
מה תעשה?
רד -
הפוקימונים שלך קופצים לכיוון לוקאריו והמאמנת שלו עוצרת אותם ואומרת:"לא! לוחמת אמיתית תצליח לנצח את הפוקימון שלה בלי עזרתם של אחרים!",
היא נאבקת עם לוקאריו מולך ונפצעת מעט עד שלבסוף השניים מחליטים על תיקו והיא ניגשת אלייך ואומרת:"אתה נראה לי כמו מאמן חזק! מה דעתך להלחם בי? אני מנהיגת מכון במחוז שינו!",
מה תעשה?
ניב -
טרפינץ' נעמד מול סטילקס מבוהט אך נראה שהוא מצליח לבלוע את הפחדים שלו והוא מתחפר במהירות באדמה,
"פתטי... סטילקס רעידת אדמה" אומר היריב שלך וסטילקס חובט באדמה בזנבו בחוזקה וטרפינץ' יוצא מתוך האדמה פצוע קשה ומתנשף לאחר שספג מכה אדירה,
מה תעשה?
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
רד -
"אז קדימה, דרך אגב השם שלי הוא מיילין!" היא אומרת בגאווה מסתכלת על לוקאריו ואומרת:"קדימה בוא נלחם!",
מה תעשה?
ג'וני -
"למעשה אני בדרכי אל כיפת רובי והאתגר הבא שלי, אני מציע לך ללכת אל מכון הברקת ולאתגר את ברנדון לקרב על תג המכון" הוא אומר בנחישות ויוצא לדרך,
מה תעשה?
סילבר -
לוקאריו וגרצ'ומפ נעמדים מול בלייזיקן וסקנטינק ולפתע נפתח חור ברצפה ומתוך קופץ מולם כדור גומי כחול ולאנס אומר:"צאו!" והקרב מתחיל,
לוקאריו מגיע במהירות מול הכדור ומתכונן לבעוט לאנס מביט בו ואומר:"בלייזיקן, סקנטינק תחממו פה את העיניינים!" ושניהם יורים להביור אדיר אל כלוב הברזל שקולט את הלהבות ונעשה לוהט,
נראה שלוקאריו נעשה איטי ועייף מהחום האדיר שרק מחזק את בלייזיקן ולאנס מחייך ואומר:"בעיטה כפולה" ובלייזיקן מקפיץ את הכדור עם רגלו ובועט בו חזק לכיוון השער,
רגע לפני שהכדור נכנס גרצ'ומפ מתעופף גבוה ועוצר מבעדו להכנס וחובט בו לתחתית הכלוב, מה תעשה?
דניס -
היא מחייכת אלייך ואומרת:"קדימה חבר'ה צאו החוצה!" וזורק ארבעה פוקדורים לאוויר ומולך מופיעיםשלה,
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)