Pokemon GO
עמוד 60 מתוך 62 ראשוןראשון ... 10505859606162 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 886 עד 900 מתוך 924
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    ציטוט פורסם במקור על ידי DButcher צפה בהודעה
    רד -
    מגמורטר מתאמן קשה ומתחזק מאוד ונראה שהוא לומד אגרוף אש בקלות ולאחר קצת זמן הוא גם מצליח לשלוט בלהבת לבה אך הוא עובר קשיים רבים בלמידת קרן-העל,
    עוברים חמישה ימים מלאי אימונים ונראה שמגמורטר רחש כוחות עוצמתיים והוא חזק מאוד מבחינה פיזית ובכוחו המיוחד והוא מצליח לשלוט בקרן-העל שלו!
    מה תעשה? מגמורטר למד אגרוף אש, להבת לבה וקרן-על!
    סחתיין עליך מגמוטר!!אומר לו בהתרגשות!
    אוציא את כל פוקימוני תוך כדי אנו הלכים למכון הבא שלנו!

2. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'ריזרד המדהים שלך בעל הלהבה הכחולה נעמד מול ספטייל ונראה שיש מתח באוויר ולפתע צ'ריזרד משתמש ביום שמש ומבהיר את השמיים שנעשים מוארים,
    "ספטייל קרן סולארית!" אומר אש וספטייל טוען תוך שניות קרן סולארית חזקה וממהר לשלוח אותה אל צ'ריזרד שיורה להביור אדיר לכיוונו,
    שתי המתקפות נפגשות והלהבות הכחולות פוגעת בקרן הסולארית המבריקה ויוצרות פיצוץ אדיר שמזיק לשני הפוקימונים,
    אש ממהר לנתח את המצב ואומר:"הטחה, צא!" וספטייל מזנק מתוך עשן הפיצוץ וחובט בצ'ריזרד חזק ומטיח אותו בחוזקה בקרקע ונראה שהוא נפצע קשה,
    מה תעשה?
    "קדימה שומר אי הקריסטל לא יכול להפסיד השתמש מהר בלהביור כחול תוך כדי שאתה מעופף אליו ואחר כך השתמש באס אווירי" אומר לו

3. משתמש מנוסה
    ניב -
    הוא מגחך ואומר:"תן לי את כל מה שיש לך! היי סטילקס, צא!" ומולך נעמדעצום,
    מה תעשה?

רד - פתחת את עמוד 60 ולכן אתה תזכה להלחם נגד אחד מהאליט פור של שינו!
    אתה צועד לכיוון כיפת רובי דרך שביל 303 ובאמצע הדרך אתה רואה מאמנת צעירה שנלחמת בידיים חשופות בלוקאריו ואומרת:"הירגע בבקשה לוקאריו שלי"
    מה תעשה?

ג'וני
    צ'ריזרד מתאושש בקלות ועף גבוה ומאוויר הוא יורה להביור אדיר על הזירה כולה ונראה שספטייל לא מסוגל להתחמק והלהבות הכחולות והלוהטות שורפות אותו לגמרי,
    נראה שהוא מתקשה לעמוד בחזרה על רגליו והוא נאבק בכוויות והפציעות הקשות שלו ולפתע צ'ריזרד חובט בו בשיא המהירות עם אס אווירי אדיר וגומר אותו,
    "תחזור היית אדיר!" אומר אש ומתקרב אלייך ולוחץ את ידך ואומר:"זה היה קרב אדיר! בינתיים יש לי שלושה תגים אבל ברגע שארוויח חמישה אני יגיע לליגת הקריסטל כדי להביס אותך!",
    מה תעשה?

4. משתמש מנוסה

ג'וני
    צ'ריזרד מתאושש בקלות ועף גבוה ומאוויר הוא יורה להביור אדיר על הזירה כולה ונראה שספטייל לא מסוגל להתחמק והלהבות הכחולות והלוהטות שורפות אותו לגמרי,
    נראה שהוא מתקשה לעמוד בחזרה על רגליו והוא נאבק בכוויות והפציעות הקשות שלו ולפתע צ'ריזרד חובט בו בשיא המהירות עם אס אווירי אדיר וגומר אותו,
    "תחזור היית אדיר!" אומר אש ומתקרב אלייך ולוחץ את ידך ואומר:"זה היה קרב אדיר! בינתיים יש לי שלושה תגים אבל ברגע שארוויח חמישה אני יגיע לליגת הקריסטל כדי להביס אותך!",
    מה תעשה?
    "תךהיה בטוח שלא כי אני זה שינצח" אומר לו בחיוך ואלחץ את ידו ואשאל אותו "אז מה אתה עושה עכשיו?אתה רוצה ללכת איתי למרכז הפוקימונים?" אשאל אותו

5. אני ניניני אני סמל מיני
    רד - פתחת את עמוד 60 ולכן אתה תזכה להלחם נגד אחד מהאליט פור של שינו!
    אתה צועד לכיוון כיפת רובי דרך שביל 303 ובאמצע הדרך אתה רואה מאמנת צעירה שנלחמת בידיים חשופות בלוקאריו ואומרת:"הירגע בבקשה לוקאריו שלי"
    מה תעשה?
    צאו כולם הרגיעו את הלוקריו הזה..

6. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -הוא מגחך ואומר:"תן לי את כל מה שיש לך! היי סטילקס, צא!" ומולך נעמדעצום,
    מה תעשה?
    'לעזאזל, הוא הרבה יותר חזק משציפיתי, מה גם שלטרפינץ' אין שום יתרון עליו...' אני חושב בלחץ, אך משתדל להיראות רגוע כלפי חוץ.
    "אוקיי טרפינץ'!, בוא נתחיל!, תשתמש בחפירה כדי לצלול מתחת לאדמה!, ולאחר מכן, ברגע הכי פחות צפוי תצא החוצה ותשתמש בקבר אבנים! צא!" אני מורה לטרפינץ' בלחץ.

7. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "למען האמת מנוחה טובה לא תזיק לפוקימונים שלי" הוא אומר ואתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולאחר מספר שעות הפוקימונים שלכם מרגישים טוב ומוכנים לדרך,
    מה תעשה?

רד -
    הפוקימונים שלך קופצים לכיוון לוקאריו והמאמנת שלו עוצרת אותם ואומרת:"לא! לוחמת אמיתית תצליח לנצח את הפוקימון שלה בלי עזרתם של אחרים!",
    היא נאבקת עם לוקאריו מולך ונפצעת מעט עד שלבסוף השניים מחליטים על תיקו והיא ניגשת אלייך ואומרת:"אתה נראה לי כמו מאמן חזק! מה דעתך להלחם בי? אני מנהיגת מכון במחוז שינו!",
    מה תעשה?

ניב -
    טרפינץ' נעמד מול סטילקס מבוהט אך נראה שהוא מצליח לבלוע את הפחדים שלו והוא מתחפר במהירות באדמה,
    "פתטי... סטילקס רעידת אדמה" אומר היריב שלך וסטילקס חובט באדמה בזנבו בחוזקה וטרפינץ' יוצא מתוך האדמה פצוע קשה ומתנשף לאחר שספג מכה אדירה,
    מה תעשה?

8. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    הפוקימונים שלך קופצים לכיוון לוקאריו והמאמנת שלו עוצרת אותם ואומרת:"לא! לוחמת אמיתית תצליח לנצח את הפוקימון שלה בלי עזרתם של אחרים!",
    היא נאבקת עם לוקאריו מולך ונפצעת מעט עד שלבסוף השניים מחליטים על תיקו והיא ניגשת אלייך ואומרת:"אתה נראה לי כמו מאמן חזק! מה דעתך להלחם בי? אני מנהיגת מכון במחוז שינו!",
    מה תעשה??
    וואו!!יהיה לעונג הוא לי

9. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    "למען האמת מנוחה טובה לא תזיק לפוקימונים שלי" הוא אומר ואתם הולכים אל מרכז הפוקימונים ולאחר מספר שעות הפוקימונים שלכם מרגישים טוב ומוכנים לדרך,
    מה תעשה?

"מה נעשה אש?" אשאל אותו ואומר ,רוצה אולי לחפש עוד קרב?" אשאל אותו

10. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    סילבר - שמת לב שדילגת על מכון הברקת?
    אתה צועד בתוך מתחם הכיפה את הבימה וברגע שאתה דורך עליה מכל קצותיה עולה גדר ברזל שכולאת אותך ונראה שאתה בסוג של כלוב,
    אתה מביט לכל הכיוונים בניסיון להבין מה קורה ולפתע מתחת לצידה השני של הזירה עולהשמביט בך עם חיוך,
    הוא מחזיק בידו פוקדור ואומר:"אני מאמין שאתה פה בשביל האתגר הלוהט של מכון רובי, כמו ששמת לב אנחנו נמצאים בתוך כלוב שיפתח ברגע שהקרב ייגמר,
    זירת בימת הכלוב אומנם לא גדולה במיוחד אבל אם תלמד לנצל אותה המרחבים שלה יראו לך מושלמים,
    אז לגבי האתגר אנחנו עומדים להלחם בקרב מסוג די שונה ממה שמוכר לך... שים לב לחור שבמרכז תקרת הכלוב הוא בעצם משמש לשער,
    ברגע שהאתגר יתחיל יכנס כדור לזירה וכל מאמן ישתמש בשני פוקימונים שמטרתם להבקיע חמישה שערים לפני צד היריב,
    למען האמת זאת נשמעת משימה פשוטה מאוד אבל אני עומד להראות כמה שהיא קשה בלייזיקן וסקנטינק קדימה!",
    הוא מסיים לדבר ונעשה מעט יותר רציני וזורק מולך שני פוקדורים שנפתחים ומתוך הבזק האור שבהם מופיעיםובמדי כדורגל,
    מה תעשה?
    כן שמתי לב
    ----------------
    אני מוציא את לוקאריו ואת ואת גראצ'ומפ ואני אומר ללוקאריו להשתמש במהירות אקסטרים כל הזמן כדי להבקיע ולגראצ'ומפ לנסות להכשיל את היריבים מלהבקיע
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

11. היכל התהילה
    דניס -
    קנדיס משחררת את הפוקימונים שלה ויוצרת זירת קרח מדהימה ומתחילה באימונים קשים שהופכים את פנפי התינוק שלך לפוקימון בוגר, חזק ובעל ניסיון בקרב,
    פנפי חוזר אלייך שונה לגמרי ואתה רואה את הכח שהוא רחש ואת האש שבעיניו ונראה שהוא גם למד
    קצה כפול והגנה,
    מה תעשה? פנפי למד קצה כפול והגנה!
    "תודה לך קנדיס" אני מחייך באושר "אילו עוד פוקימונים יש לך?"

12. משתמש מנוסה
    רד -
    "אז קדימה, דרך אגב השם שלי הוא מיילין!" היא אומרת בגאווה מסתכלת על לוקאריו ואומרת:"קדימה בוא נלחם!",
    מה תעשה?

ג'וני -
    "למעשה אני בדרכי אל כיפת רובי והאתגר הבא שלי, אני מציע לך ללכת אל מכון הברקת ולאתגר את ברנדון לקרב על תג המכון" הוא אומר בנחישות ויוצא לדרך,
    מה תעשה?

סילבר -
    לוקאריו וגרצ'ומפ נעמדים מול בלייזיקן וסקנטינק ולפתע נפתח חור ברצפה ומתוך קופץ מולם כדור גומי כחול ולאנס אומר:"צאו!" והקרב מתחיל,
    לוקאריו מגיע במהירות מול הכדור ומתכונן לבעוט לאנס מביט בו ואומר:"בלייזיקן, סקנטינק תחממו פה את העיניינים!" ושניהם יורים להביור אדיר אל כלוב הברזל שקולט את הלהבות ונעשה לוהט,
    נראה שלוקאריו נעשה איטי ועייף מהחום האדיר שרק מחזק את בלייזיקן ולאנס מחייך ואומר:"בעיטה כפולה" ובלייזיקן מקפיץ את הכדור עם רגלו ובועט בו חזק לכיוון השער,
    רגע לפני שהכדור נכנס גרצ'ומפ מתעופף גבוה ועוצר מבעדו להכנס וחובט בו לתחתית הכלוב, מה תעשה?

דניס -
    היא מחייכת אלייך ואומרת:"קדימה חבר'ה צאו החוצה!" וזורק ארבעה פוקדורים לאוויר ומולך מופיעיםשלה,
    מה תעשה?

13. אני ניניני אני סמל מיני
    רד -
    "אז קדימה, דרך אגב השם שלי הוא מיילין!" היא אומרת בגאווה מסתכלת על לוקאריו ואומרת:"קדימה בוא נלחם!",
    מה תעשה??
    אוקיי צא סוולו!זה הפוקימון הראשון שתפסתי בקרב הראשון שלי,אז הוא היה טיילו קטן עם כנף שבורה..
    עכשיו הוא הסוולו המדהים הזה!סוולו ציפור אמיצה,ואז מכת כנף

14. היכל התהילה
    דניס -
    היא מחייכת אלייך ואומרת:"קדימה חבר'ה צאו החוצה!" וזורק ארבעה פוקדורים לאוויר ומולך מופיעיםשלה,
    מה תעשה?
    "ואוו" אני אומר מוקסם "במה את עוסקת? אימון, תיאום, גידול?" אני שואל

15. משתמש מנוסה
    שם: משדר מרים תת-הכרתיים לארווין כדי שיגיב במ"ת O:
    ניב -
    טרפינץ' נעמד מול סטילקס מבוהט אך נראה שהוא מצליח לבלוע את הפחדים שלו והוא מתחפר במהירות באדמה,
    "פתטי... סטילקס רעידת אדמה" אומר היריב שלך וסטילקס חובט באדמה בזנבו בחוזקה וטרפינץ' יוצא מתוך האדמה פצוע קשה ומתנשף לאחר שספג מכה אדירה,
    מה תעשה?
    "לא נורא טרפינץ'!, עכשיו, תשתמש בסופת חול לתוך עיניו של סטיליקס כך שהוא לא יוכל לראות כלום ומשם תשתמש בנשיכה!" אני שואג.

עמוד 60 מתוך 62 ראשוןראשון ... 10505859606162 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •