ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
רד -
סוולו עף במהירות אל לוקאריו וחובט בו חזק במיוחד ונראה שהוא בקושי מסוגל לעמוד אחרי ההתקפה וסוולו משותק וניזוק גם כן מהמתקפה,
"קדימה לוקאריו ציפורן פלדה!" אומרת מיילין ולוקאריו מצמיח טפרים בוהקים וקשיחים מהכפות שלו ומזנק אל סוולו החסר אונים שחוטף מכה אדירה,
נראה ששני הפוקימונים פצועים וסוולו מתאושש לאחר כמה שניות ועף במהירות אל לוקאריו וחובט ברגליו עם כנפו החזקה ונראה שלוקאריו לא מסוגל להחזיק את עצמו על רגליו והוא נופל,
"תחזור היית טוב" אומרת מיילין ומחזירה אותה במהירות ומזנקת לאוויר וזורקת לך חפץ מסויים ומקפצת משם,
אתה תופס את מה שזרקה ופותח את ידך כדי לראות מהו הדבר הזה ואתה רואה שזהו תג הריצוף של מכון ווילסטון!
מה תעשה? זכית בתג הריצוף!
דניס -
"אני מאמנת פוקימונים ומנהלת את מכון סנופוינט שבשינו ובנוסף אני גם מורה בבית הספר למאמנים מתחילים של סנופוינט" היא אומרת בגאווה,
מה תעשה?
ניב -
טרפינץ' מייצר סופת חול אדירה שחוסמת את טווח הראיה של סטילקס ובלי שהוא שם לב טרפינץ' קופץ עליו ונושך אותו בחוזקה,
טרפינץ' משחרר את האחיזה שלו לאחר כמה שניות ונראה שלא נגרם לסטילקס נזק רב מדי, מה תעשה?
סילבר -
לוקאריו יורה כדור הילה חזק אל הכדור ומעיף אותו בפיצוץ למעלה ומתכונן לשלוח כדור הילה נוסף כדי לדחוף אותו לשער,
"סקנטינק מסך עשן!" אומר לאנס וסקנטינק ממהר לפלוט עשן סמיך על לוקאריו שלא מסוגל לראות דבר,
"עכשיו סקנטינק זנב ברזל אל הכדור ובלייזיקן תעצור מבעד גרצ'ומפ מלהפריע עם עם הבעיטות שלך!" סקנטינק קופץ לכיוון הכדור וגרצ'ומפ מופיע מולו,
אך לפני שהוא שם לב בלייזיקן בועט בו בחוזקה ומטיח אותו בקרקע וסקנטינק חובט בכדור עם זנבו בחוזקה ושולח אותו אל השער והוא נכנס!
הרובוט ששופט בקרב מביט בכם ואומר:"התוצאה היא אחת אפס לטובת מנהיג המכון" והכדור חוזר אל הזירה לקראת הקרב הבא,
מה תעשה?
חיים -
קורפיש מבריק את העור שלו והופך אותו קשה כמו ברזל ובלי לבזבז זמן יורה קרן בועות אדירה שמפוצצת את שילדון ומחסלת אותו,
"תחזור חבר יקר, אתה מוכן ראיצ'ו? צא!" אומר הזקן ושולח מולךזוהר וקשוח,
מה תעשה?
"ראיצו אה קדימה קורפיש קרן בועות ופטיש סרטן"
יואב -
גרובייל מזנק על גלייגר מאחורה וחותך אותו עם עלה להב קטלני ובזמן שהוא מנסה להתאושש מפגיעה איומה גרובייל לא מבזבז זמן ויורה עליו קליע זרעים אדיר שמפוצץ אותו,
העשן מתבהר וגלייגר שוכב מול גרובייל מחוסר הכרה ופצוע "תחזור חבר היית טוב! טורטרה התור שלך הגיע שותף" אומר ברנדון,
הוא מחזיר את גלייגר ומיד שולח לזירה פוקדור נוסף שמתוכו יוצאעצום ומחושל שמוכן להלחם,
מה תעשה?[/QUOTE]
"גרוויל חזור היית מעולה, קדימה הורסרינג צא החוצה קדימה תרוץ אליו ותשתמש בציפורן פלדה וישר בזרוע פטיש
חיים -
קורפיש ממהר לירות עליו קרן בועות חזקה והיריב שלך אומר:"מכת ברק!" וראיצ'ו שולח מכת ברק שמפוצצת את קרן הבועות ופוגעת ישר בקורפיש שנפגע קשה במיוחד ולא מסוגל להלחם,
מה תעשה?
רד - הפרס שלך על פתיחת עמוד 60
אתה ממשיך בדרכך ולאחר זמן קצר מגיע לכיפת רובי! אתה מסייר מעט וחוקר את המקום ובמהרה אתה נתקל בשאתה מזהה מיד מפוסטר האליט פור!
ולפתע מאחוריה מגיח לו סקוט הסוכן שלך! הוא מביט בך ואומר:"הרבה זמן לא התראינו רד ורציתי לבדוק אם אתה כבר מוכן לאתגר ברמה של אליט פור וגרטה הסכימה להלחם בך",
מה תעשה?
ג'וני -
אתה צועד לכיוון מכון הברקת שהוא זירת אבן ענקית בתוך רכס הרים עם צמחייה רבה בהמשך הר הברקת השמיימי,
אתה דורך בזירה שמדהימה אותך בגודלה ואתה רואה את מנהיג המכון ברנדון ישן בקצה הזירה ושוכב תחת צילו של אחד העצים שצומחים מתוך ההר,
השופט של המכון מבחין בך וצועק לכיוון ברנדון:"אד.. אדוני! קום בבקשה הגיע יריב חדש למכון!" ונראה שברנדון קם ומשפשף את עיניו והוא בוהה בך למספר שניות,
ואומר:"יאוו! סוף-סוף יריב חדש זה לא קרה במשך כמה חודשים שמישהו דרך בהר הברקת השמיימי בשביל אתגר המכון שלי...
בכל אופן השם הוא ברנדון ואני הוא המנהל של הר הברקת השמיימי ומכון הברקת האגדי שמתמחה בפוקימוני אדמה ואבן!
במכון הפוקימונים שלי בעל זירת האבן העצומה והייחודית שנמצאת באמצע הטבע עם השמיים כתקרה שלו הקרב הינו 4 על 4!
אתה מוכן חבר? כי הנה אני בא, גלייגר תתייצב כאן!" הוא מסיים לדבר ושולח לזירה אתשמרחף בשמיים,
מה תעשה?
דניס -
"לצערי באתי הנה לזמן קצר כדי לפגוש את אח שלי רג'י מנהיג המכון ואני כבר מוכרחה לחזור לסנופוינט אבל היה נחמד להכיר אותך",
היא מסיימת לדבר והולכת משם במהירות, מה תעשה?
יואב -
הורסרינג הזועם נכנס לזירה ורץ לכיוון טורטרה בעודו מעצים ומקשיח את הציפורניים שלו ולפני שהוא מספיק לגעת בו ברנדון ממהר להגיד:"קדימה שותף רעידת אדמה",
טורטרה חובט באדמה חזק עם רגליו הקדמיות וגורם לרעידה אדירה שעוצרת בעד הורסרינג מלתקוף וגורמת לו נזק רב,
נראה שהורסרניג מתאושש במהירות ומנסה פעם נוספת להגיע אל טורטרה ולחבוט בו עם זרוע פטיש חזקה "שותף תנשוך אותו" אומר ברנדון,
רגע לפני שהוא פוגע טורטרה תופס את הזרוע שלו בפיו ועוצר בעדו אך נראה שהורסרניג עצבני מתמיד והוא מפגין מאמצים וכוחות אדירים והוא מרים את טורטרה כמה סנטימטרים באוויר!
הוא מכין את הזרוע הפנויה למתקפת זרוע פטיש וחובט בחוזקה בראשו של טורטרה שעף לאחור וסופג נזק עצום ונראה שהוא פצוע קשה,
מה תעשה?
ניב -
טרפינץ' יוצר קבר חול איתני מתחת לסטילקס שנלכד בתוך החול ונראה נואש ועצבני ומיד הוא ממהר לפגוע בו עם סופת חול שלא גורמת נזק אך בהחלט עושה לא בעיות עם הראיה,
מה תעשה?
[quote=DButcher;606143]חיים -
קורפיש ממהר לירות עליו קרן בועות חזקה והיריב שלך אומר:"מכת ברק!" וראיצ'ו שולח מכת ברק שמפוצצת את קרן הבועות ופוגעת ישר בקורפיש שנפגע קשה במיוחד ולא מסוגל להלחם,
מה תעשה?
"צא גרוטל עלי תער"
יואב -
הורסרינג הזועם נכנס לזירה ורץ לכיוון טורטרה בעודו מעצים ומקשיח את הציפורניים שלו ולפני שהוא מספיק לגעת בו ברנדון ממהר להגיד:"קדימה שותף רעידת אדמה",
טורטרה חובט באדמה חזק עם רגליו הקדמיות וגורם לרעידה אדירה שעוצרת בעד הורסרינג מלתקוף וגורמת לו נזק רב,
נראה שהורסרניג מתאושש במהירות ומנסה פעם נוספת להגיע אל טורטרה ולחבוט בו עם זרוע פטיש חזקה "שותף תנשוך אותו" אומר ברנדון,
רגע לפני שהוא פוגע טורטרה תופס את הזרוע שלו בפיו ועוצר בעדו אך נראה שהורסרניג עצבני מתמיד והוא מפגין מאמצים וכוחות אדירים והוא מרים את טורטרה כמה סנטימטרים באוויר!
הוא מכין את הזרוע הפנויה למתקפת זרוע פטיש וחובט בחוזקה בראשו של טורטרה שעף לאחור וסופג נזק עצום ונראה שהוא פצוע קשה,
מה תעשה?
"קדימה עכשיו רוץ אליו עם ציפורן פלדה וישר שריטות בכל הכוח"
ספוילר
ספוילר
ספוילר
אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)