Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 924
  1. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 06:27 AM

ג'וני -
    אתה ממשיך להתקדם ואתה מגיע לצדה המערבי של מעבורת הספיר ומביט במפה של המעבורת ונאמר לך שהמעבורת מכילה:מכון פוקימונים, מרכז פוקימונים ועמדת דיג,
    מה תעשה?
    "אממ עמדת דיג,אולי יש שם פוקימוני מים ששווה לראות" אומר ואלך ואכניס את צ'רמנדר לפוכדור שלא יתעייף

2. משתמש מנוסה
    יואב -
    אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתה רואה מעולפת ופצועה במצב קשה באמצע הדרך,
    מה תעשה?

ג'וני -
    אתה מגיע לעמדת הדיג תופס את אחת החכות ומתחיל לדוג לאחר זמן מה נראה שמשהו אוחז בחכה שלך אתה מתחיל למשוך אותו בחוזקה,
    אתה מנהל איתו קרב כוחות לו קטן ונראה שמדובר בפוקימון חזק ולפתע מזנק מהמים מרהיב שעושה רושם של פוקימון חזק,
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 04:14 PM

ג'וני -
    אתה מגיע לעמדת הדיג תופס את אחת החכות ומתחיל לדוג לאחר זמן מה נראה שמשהו אוחז בחכה שלך אתה מתחיל למשוך אותו בחוזקה,
    אתה מנהל איתו קרב כוחות לו קטן ונראה שמדובר בפוקימון חזק ולפתע מזנק מהמים מרהיב שעושה רושם של פוקימון חזק,
    מה תעשה?
    "ממ בויזל מענין אם הוא יהיה טוב לצוות?" אומר ואוציא את צ'רמנדר ואראה לו את בויזל ואומר "מה אתה אומר הוא צריך להתצטרף לצוות?" אשאל אותו

4. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 11 2010, 08:48 PM
    דניס -
    אתה מקבל יתרון כאשר הפוקימונים שלך מפילים את היריבים על הקרקע אבל כאשר נמרח חיוך על פניו של היריב שלך והוא אומר:"פיקאצ'ו על סטארלי, עכשיו!",
    הפוקימונים שלך נראים מעט לא בטוחים מה קורה ואז הוא מוסיף לומר:"אסטרטגיית קרב מספר 1!" וסטארלי עף לכיוון בלדום עם אס אווירי בזמן שפיקאצ'ו יוצר מתח חשמלי חזק,
    השניים נכנסים בבלדום בחוזקה והחשמל של פיקאצ'ו גורם לו נזק רב ואז הוא מגחך ואומר:"חשבת שזה יהיה כל-כך פשוט? אני אלוף קרבות הזוגות!",
    מה תעשה?
    "תשתמש במכת כנף סטארלי! בלדום תחפה עליו!"

5. משתמש מנוסה
    ג'וני -
    צ'רמנדר מסתכל עלייך מחייך ומיד מעצים את הלהבה על זנבו ומתכונן להלחם,
    מה תעשה?

דניס -
    סטארלי עף עם מכת כנף אל סטארלי השני ופוגע בו בחוזקה "סטארלי השתמש באס אווירי!" היריב שלך פוקד עליו,
    סטארלי של היריב עף אל שלך עם אס אווירי אדיר ושנייה לפני שהוא פוגע בלדום מתיח אותו על הקרקע ומעלף אותו עם הפלה,
    "לעזאזל! פיקאצ'ו צא, מכת ברק על שניהם!" היריב שלך צועק בעודו מאבד את עשתונותיו ופיקאצ'ו מתכונן לבצע מכת ברק,
    מה תעשה?

6. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 05:05 PM
    דניס -
    סטארלי עף עם מכת כנף אל סטארלי השני ופוגע בו בחוזקה "סטארלי השתמש באס אווירי!" היריב שלך פוקד עליו,
    סטארלי של היריב עף אל שלך עם אס אווירי אדיר ושנייה לפני שהוא פוגע בלדום מתיח אותו על הקרקע ומעלף אותו עם הפלה,
    "לעזאזל! פיקאצ'ו צא, מכת ברק על שניהם!" היריב שלך צועק בעודו מאבד את עשתונותיו ופיקאצ'ו מתכונן לבצע מכת ברק,
    מה תעשה?
    "בלדום תגן על סטארלי מההתקפה" אמרתי "בלדום הפלה!"

7. משתמש מנוסה
    דניס -
    בלדום מזנק על פיקאצ'ו שמשתמש במכת ברק וחוטף לא מעט נזק אבל מצליח להפיל את פיקאצ'ו ולגרום לו נזק רב,
    מה תעשה?

8. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 05:26 PM
    דניס -
    בלדום מזנק על פיקאצ'ו שמשתמש במכת ברק וחוטף לא מעט נזק אבל מצליח להפיל את פיקאצ'ו ולגרום לו נזק רב,
    מה תעשה?
    "סטארלי מתקפה מהירה! בלדום תחפה עליו שוב!"

9. משתמש מנוסה
    דניס -
    פיקאצ'ו מנסה להתאושש אך סטארלי פוגע בו בחוזקה עם מתקפה מהירה וברגע שפיקאצ'ו קם הוא מתכונן להכות עם מכת ברק,
    פיקאצ'ו עומד לשלוח מכת ברק אך שנייה לפני זה בלדום פוגע בו בחוזקה עם הפלה מלמעלה ומעלף אותו, ניצחת בקרב!
    "וואו! זה היה קרב מדהים.. כנראה שיש כאלה שעדיין יותר טובים ממנה, אני מקווה לקרב חוזר מתישהו!",
    הוא מסיים לדבר והולך משם, מה תעשה?
    בלדום עלה 2 רמות ו80%! סטארלי עלה 3 רמות ו50%!

10. היכל התהילה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 05:48 PM
    דניס -
    פיקאצ'ו מנסה להתאושש אך סטארלי פוגע בו בחוזקה עם מתקפה מהירה וברגע שפיקאצ'ו קם הוא מתכונן להכות עם מכת ברק,
    פיקאצ'ו עומד לשלוח מכת ברק אך שנייה לפני זה בלדום פוגע בו בחוזקה עם הפלה מלמעלה ומעלף אותו, ניצחת בקרב!
    "וואו! זה היה קרב מדהים.. כנראה שיש כאלה שעדיין יותר טובים ממנה, אני מקווה לקרב חוזר מתישהו!",
    הוא מסיים לדבר והולך משם, מה תעשה?
    בלדום עלה 2 רמות ו80%! סטארלי עלה 3 רמות ו50%!
    איפה אני נמצא?
    ---
    "בלדום וסארלי הייתם מעולים!" אני צועק והולך לרפא אותם, אחרי זה אני הולך לבדוק מה יש בחנות

11. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 03:18 PM

חיים -
    טרטוויג מזנק לזירה נגד פיקאצ'ו של אש ושולח מתקפת עלי טער רבת עוצמה "פיקאצ'ו השתמש במתקפה מהירה כדי להתחמק!",
    רגע לפני הפגיעה של עלי הטער פיקאצ'ו זז במהירות ומצליח להתחמק "עכשיו פיקאצ'ו מכת ברק!" פיקאצ'ו שולח מכת ברק אדירה על טרטוויג,
    מה תעשה?
    "טרטוויג כדור אנרגיה ואז רוץ אילו ותיפגע בו בעלי תער"
    <span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'font-family:Arial\'>חיים וניסים המלך של הפוקימונים</span></span></span>

הנה אני:

והנה הפוקימונים שלי:

יש לי פוקימון חדש הנה הוא:

12. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 04:14 PM
    יואב -
    אתם ממשיכים לחפש פוקימונים ולפתע אתה רואה מעולפת ופצועה במצב קשה באמצע הדרך,
    מה תעשה?
    עוד הפעם פיקאצ&#39;ו?&#33; ><
    -------------
    "קדימה ריק זה הזמן שלך לתפוס אותו קדימה" אני אומר לו ומחכה שיזרוק עליו פוכדור

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by DButcher@Apr 12 2010, 05:05 PM
    ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר מסתכל עלייך מחייך ומיד מעצים את הלהבה על זנבו ומתכונן להלחם,
    מה תעשה?
    "אוקי בויזל אתה עומד להיות שלי" אומר לעברו "צ&#39;רמנדר קדימה השתמש בלהביור ואחר כך בגחלת" אומר לו

14. משתמש מנוסה
    שם: I AM AWESOME
    אני מרפה את הפוקימון שלי ונרשם לליגת אי הקריסטל ואז הולך לכיוון העיר הבא
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

אם ג'סטין ביבר יקפוץ מבניין,50% יהיו מבועתים,40% יצעקו:"קפוץ!",ו9% יבינו את הפוטנציאל הכלכלי ויפתחו דוכן פופקורן.העתק את זה אם אתה מהאחוז שיבין שפופקורן זה מצמיא ויפתח דוכן שתייה.

15. משתמש מנוסה
    דניס -
    אתה נמצא במעגן אקווהמרין אין במעגן מרכז פוקימונים ולכן אתה יוצא לדרך לכיוון מרכז הפנינה חולף על דרך 301 ומגיע לשם,
    אתה מרפא את הפוקימונים והאחות ג&#39;וי רושמת אותך לאתגרי אי הקריסטל ונותנת לך את כרטיס המאמן שלך,
    מה תעשה עכשיו? אני ממליץ לך לקרוא במפה מה יש במרכז לפני שתחליט

חיים -
    טרטוויג שולח כדור אנרגיה שיוצר פיצוץ אדיר ברגע שהוא מתנגש עם מכת הברק והפיצוץ גורם גם לטרטוויג וגם לפיקאצ&#39;ו נזק קל,
    טרטוויג מנצל את העשן ושולח מתקפת עלי טער חזקה שפוגעת בצורה מושלמת בפיקאצ&#39;ו ובהפתעה פיקאצ&#39;ו ספג נזק רב עם עדיין מסוגל להלחם,
    "אתה לא רע&#33; פיקאצ&#39;ו השתמש במכת וולט&#33;" פיקאצ&#39;ו רץ בשיא המהירות לכיוון טרטוויג מכוסה בברקים וטרטוויג לא מצליח להתחמק וסופג מכה אדירה,
    שני הפוקימונים חוו נזק אדיר אך נראה ששניהם עדיין מתעקשים להלחם, מה תעשה?

יואב -
    מאחר ופיקאצ&#39;ו פצועה ריק תופס אותה בקלות רבה והוא אומר לך שעליו לקחת אותה למרכז הפוקימונים ושאם זה בסדר מבחינתך אז הוא יעזוב אותך לזמן מה,
    מה תעשה?

ג&#39;וני -
    צ&#39;רמנדר תוקף עם מתקפת להביור אדירה אך נראה שבוויזל פשוט חולף על פניה כאשר הוא משתמש בסילון אקווה ומיד לאחר מכן פוגע בצ&#39;רמנדר,
    צ&#39;רמנדר סופג המון נזק אך מחזיר מתקפת נגד של גחלת מיד אך נראה שזה גם לא עובד ברגע שבוויזל הודף את זה עם בום על-קולי,
    בוויזל מסתכל על צ&#39;רמנדר ומשוויץ בכוחו ומיד לאחר מכן תוקף עם סילון אקווה ומעלף את צ&#39;רמנדר שלך..
    מה תעשה? צ&#39;רמנדר עלה רמה&#33;

סילבר -
    אתה יוצא לכיוון מעבורת הספיר ומתחיל ללכת בתוך דרך 302 עד שלפתע אתה רואה שוכב פצוע קשה באמצע הדרך,
    מה תעשה? שים לב:צ&#39;ימצ&#39;אר אינו פוקימון שניתן למצוא בדרך 302&#33;

עמוד 8 מתוך 62 ראשוןראשון ... 6789101858 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •