Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. מייסד האתר והפורום
    בחירות לניהול פורום משחקי תפקידים ~
    5.5.2010

בזמן האחרון קורים הרבה דברים בפורום משחקי תפקידים והמצב פה מתחיל להתדרדר , הוחלט לפתוח בחירות לפורום הזה בלבד. אם יהיו מתמודדים מתאימים , ייתכן שייבחרו 2 מנהלים.

את כל הטפסים מגישים פה פעם אחת בנושא , פה ולא בהודעה פרטית.

שם + כינוי:
    למה מגיע לי להבחר ואיך אני אוכל לעזור לפורום :
    השקעות שלי בפורום :

הערות :
    בהשקעות שלי בפורום אפשר לפרסם קישורים למשחקי תפקידים \ מדריכים וכו'...

שימו לב:
    אין להזכיר מועמדים אחרים שהציעו את עצמם לרעה , או לדבר על מצע של אחרים בנושא הזה ובכלל , כל משתמש שיעשה דבר כזה ייפסל מהתחרות.

הערות:
    *התחרות תסגר לאחר שאני אראה שיש מספיק מתומדדים , אז מומלץ למהר.
    **משתמשים בקבוצת מקס או משתמשים עם מתחת ל-200 הודעות לא יכולים להשתתף.
    ***מנהלי פורומים אחרים שרוצים לקבל ניהול בפורום הזה יצטרכו לבקש אישור ממני בפרטי.

בהצלחה לכולם ויום טוב.

2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    שם + כינוי: הראשון מהסוף \אביעד
    למה מגיע לי להבחר ואיך אני אוכל לעזור לפורום : אני דיברתי באריכות לגבי הפורום הזה. ועשיתי את זה כי אני רוצה לשנות. יש לי הרבה רעיונות איך להפוך את הפורום למקום יותר טוב, אי אפשר לומר שאני לא מעורב בנעשה כאן, ואני אוהב את הקהילה. ניהלתי בעבר פורום חת"מ במקום אחר, ולמרות שלא הייתי מנהל מוצלח, עברו בערך 5 שנים מאז, למדתי הרבה על איך שפורום עובד בכלל ואיך חת"מ בפרט. שיחקתי בעשרות משחקים, חלקם משחקים שלי, ואני מוכן ומזומן להשקיע בעוד.
    השקעות שלי בפורום :
    משחק ישן יחסית שלי, לא כל כך רלוונטי כבר, אבל הוא די מושקע
    המשחק האחרון שלי, InfernAls, בו השקעתי יותר מאשר בכל משחק אחר ששיחקתי אי פעם (לויקי של המשחק)
    מדריך קטן שכתבתי די מזמן
    מדריך גדול לאנשים שלא יודעים מה זה משחק תפקידים
    מפעל הרקעים שלי, חדש אבל מקווה שיצליח
    תחרות שארגנתי, לכבוד הלילה הלבן
    הערות :בהצלחה לשאר המתמודדים

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

3. Professional Design
    שם + כינוי: רועי | Steve
    למה מגיע לי להבחר ואיך אני אוכל לעזור לפורום :
    אכניס במצע הבחירות שלי גם כמה הערות ,
    אני סטיב , ניהלתי בעבר את פורום ציור ממוחשב ,
    אתמול קרתה לי תאונה קטנה עם צוות הניהול , רציתי להגיד שאני מצטער על זה
    אתם אחלה של צוות ניהול אבל שימו לב לדברים שנכתבו שם ,
    ברצוני לפתוח דף חדש ולהתחיל הכל מההתחלה , ראיתם שפירסמתי היום שלושה מדריכים
    זה לא היה בגלל הבחירות , זה היה בגלל עזיבתו של המנהל הקודם , ניב .
    אני לא ראיתי את נושא הבחירות בכלל , ורציתי להתחיל להשקיע בפורום כדי שעד שיתחילו הבחירות
    ידעו מי אני וכמה אני משקיע בפורום , אבל למרבה הפתעתי הבחירות נערכות עכשיו ..
    יום אחרי שהמנהל ירד מניהול , ולכן אין לי מספיק זמן להשקיע , אז נתתי את כל כולי ביום אחד
    שציפיתי שיהיה לי יותר זמן , בכל מקרה , אספר קצת על עברי בפורום
    תחילה , הייתי משתמש מקס , שפתחתי את המשחק Zukado - להביס את ג'רוד
    זה היה המשחק היחיד המושקע , שלא קשור לפוקימונים .
    כתבו על המשחק הזה כמה פעמים בעיתון חת"מ והמנהלים תמיד שיבחו אותי על הרעיון הפנטסטי שהיה לי
    אנשים רגילים שמגלים שיש להם אפשרות ללמוד כוחות על , אש , מים , אדמה , אופל , חשמל , אוויר , וקרח .
    שהתחילו ללמוד את הכוחות הבינו בשביל מה , בשביל להביס אדם שיצר כוח מיוחד - כוח שחור .
    המשחק פרח והגיע לעמוד 123 , שם הסתיים המשחק , תוך כדי גילו האנשים על הכוח הלבן והצליחו לנצח את ג'רוד
    זה המשחק הראשון בתולדות חת"מ שאי פעם נגמר , כי לפי מה שהבנתי כל מי שפתח משחק תפקידים או שפרש ממנו
    או שהוא עדיין קיים ולא נגמר . מה שאני רוצה להגיד זה , שאם אני מציב לעצמי מטרה , אני יודע לבצע אותה
    לתכנן אותה כמו שצריך ולבצע אותה בצורה הטובה ביותר , בנוסף פתחתי משחק המשך שעכשיו עומד על עמוד 73 .
    בנוגע לתחרויות ה-PVP שניב פרסם בעבר , התחרויות האלה הם הרעיון שלי , ואצטט בקטגורית "האשכולות שבהם השקעתי"
    את פתיחת הנושא PVP של ניב . הכל היה רעיון שלי , הבעיה הייתה שבידיוק נבחרתי לניהול ציור ממוחשב
    ולא היה לי זמן להשקיע בשתי משחקי תפקידים ובציור ממוחשב בפרוייקטים שהרמתי שם , אז הבאתי לו את הרעיון שלי
    ונתתי לו לנהל את זה , כמובן שקיבלתי על זה קרדיט ענק ..
    אני יודע שאחרי מה שהיה אתמול לא בטוח שאבחר , אבל אם אבחר , ארים פרוייקטים ענקיים , מדריכים תמיד
    ואבנה משחקי תפקידים שיינתנו לאימוץ , למשקיעים בלבד . תנו לי את ההזדמנות
    ואוכיח לכם שאני מתאים לתפקיד הזה , פירסמתי היום שלושה מדריכים בשביל לקדם את הפורום
    השקעתי בהם שעות על גבי שעות ובנתיים המגיבים נורא אהבו את המדריכים שלי .
    אני רוצה לאחל לכל המתמודדים בהצלחה , ושהטוב מכולם ינצח
    ואני מאחל לצוות הניהול בהצלחה בבחירת המנהל , ושאני מאמין שיעשו את הבחירה הנכונה
    השקעות שלי בפורום :
    1. Zukado - להביס את ג'רוד - המשחק הראשון שלי בחת"מ , כמו שסיפרתי הסתיים בעמוד 123 .
    המשחק הראשון אי פעם שהסתיים .
    2. תחרויות הPVP של חת"מ -
    תחרויות אלה נבנו ע"י ניב והונהלו על-ידו , אבל הרעיון שלהם היה שלי , אמנם לא השקעתי בנושא זה
    אבל התחשבו בזה , קראו את הציטוט שלו בעמוד :
    לאחר שרועי (סטיב) הציע לי לפתוח את התחרות הזאת בגלל שלא אין זמן לנהל אותה, חשבתי על הרעיון, ועל איך ליעל את שיטת הניהול שלה. לאחר מחשבה רבה הבניה של התחרות הושלמה, והנה היא מולכם. התחרות היא תחרות של קרבות פוקימון, כמו התחרות המקורית שנוהלה ע"י ליאור, ולא התקדמה יותר מדי.
    3.Zukado - להביס את הינאמורי - משחק ההמשך של Zukado , עדיין עומד על רגליו בעמוד 73 .
    המשחק מתוכנן להגיע לעמוד 150 .
    4. מדריך|תגובה -
    במדריך זה הסברתי לשחקנים במשחק כיצד להגיב לאחר תגובה של מנהל המשחק .
    מטרת המדריך היא לעודד את החשקנים להגיב בצורה מעניינת ובכך לגרום למנהלי המשחק להינות מתגובה של שחקן .
    5. מדריך למנהלי משחק| תגובה -
    במדריך זה הדרכתי למנהלי משחקים כיצד להגיב לשחקנים כך שהתגובה שלהם תהיה תגובה ארוכה ,
    בנוסף הבאתי להם כמה טיפים לבניית תגובה טובה ולהכנת התגובה שתהיה אסטטית .
    6. מדריך|סיום משחק -
    במדריך זה הסברתי למנהלי משחקים כיצד לתכנן משחק ומה לעשות במשך כל המשחק , איך לסיים את המשחק
    בצורה טובה ואיזה דברים כדאי להכניס במהלך המשחק כדי ליצור משחק מעניין .
    7. Devil May Cry - משחק התפקידים החדש שלי
    שעוסק שוב בעולם פנטסיה שבו שדים ובני אדם שוכנים ביחד .
    הערות : תודה רותם שאתה מרשה לי לנסות להיבחר .
    נערך לאחרונה על ידי Steve, 05-07-2010 בשעה 08:13 PM

4. מייסד האתר והפורום

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •