Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    היי,
    לפי סרבי, כדי להשיג לפיקאצ'ו Surf צריך "Gift after Completion of Battle Revolution" או "Capture In Yellow Forest" וכדי להשיג לו Fly צריך "Capture In Yellow Forest". אותו Yellow Forest שייך לאוונט מיוחד לפי מה שהבנתי, ולכן לא ניתן להשיג זאת אם אני משחק במחשב. האם כך הדבר? ומהו ה-Battle Revolution?
    כמו כן, כדי להשיג Volf Tackle רשום "Gift after Completion of Battle Revolution" ושוב, מהו ה-Battle Revolution? הבנתי שאפשר גם להשיג את המתקפה הזו ע"י זיווג של פיקאצ'ו זכר/נקבה עם החפץ Light Ball (יש 5% למצוא זאת על פיקאצ'ו פיראי ביער ורידיאן, נכון?) עם דיטו. זה נכון?
    ועוד שאלה אחרונה, יש קודים בשביל להשיג לפיקאצ'ו את המתקפות האלה? אם באמת איני יכול להשיג לו אותן בשום דרך אחרת...
    תודה!
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Originally posted by CharizardChan@Apr 10 2010, 01:50 PM
    היי,
    לפי סרבי, כדי להשיג לפיקאצ&#39;ו Surf צריך "Gift after Completion of Battle Revolution" או "Capture In Yellow Forest" וכדי להשיג לו Fly צריך "Capture In Yellow Forest". אותו Yellow Forest שייך לאוונט מיוחד לפי מה שהבנתי, ולכן לא ניתן להשיג זאת אם אני משחק במחשב. האם כך הדבר? ומהו ה-Battle Revolution?
    כמו כן, כדי להשיג Volf Tackle רשום "Gift after Completion of Battle Revolution" ושוב, מהו ה-Battle Revolution? הבנתי שאפשר גם להשיג את המתקפה הזו ע"י זיווג של פיקאצ&#39;ו זכר/נקבה עם החפץ Light Ball (יש 5% למצוא זאת על פיקאצ&#39;ו פיראי ביער ורידיאן, נכון?) עם דיטו. זה נכון?
    ועוד שאלה אחרונה, יש קודים בשביל להשיג לפיקאצ&#39;ו את המתקפות האלה? אם באמת איני יכול להשיג לו אותן בשום דרך אחרת...
    תודה&#33;
    תשתמש בקודים&#33;
    יש קוד שעושה שכל פוקימון יכול ללמוד כל מתקפה :P
    ולי יש light ball על פיקא&#39;צו שלי :lol:
    Battle Revolution יכול להיות שזה משחק מיוחד כי יש כזה תראה:
    http://www.mywii.com.au/img/game/large/Pok...evolution-1.jpg
    אבל כל היערות אלה באוונטים מיוחדים בDS ואתה לא יכול להשיג אותם אם אתה משחק במחשב

3. משתמש מנוסה
    שם: רמת-גן
    Originally posted by CharizardChan@Apr 10 2010, 01:50 PM
    היי,
    לפי סרבי, כדי להשיג לפיקאצ&#39;ו Surf צריך "Gift after Completion of Battle Revolution" או "Capture In Yellow Forest" וכדי להשיג לו Fly צריך "Capture In Yellow Forest". אותו Yellow Forest שייך לאוונט מיוחד לפי מה שהבנתי, ולכן לא ניתן להשיג זאת אם אני משחק במחשב. האם כך הדבר? ומהו ה-Battle Revolution?
    כמו כן, כדי להשיג Volf Tackle רשום "Gift after Completion of Battle Revolution" ושוב, מהו ה-Battle Revolution? הבנתי שאפשר גם להשיג את המתקפה הזו ע"י זיווג של פיקאצ&#39;ו זכר/נקבה עם החפץ Light Ball (יש 5% למצוא זאת על פיקאצ&#39;ו פיראי ביער ורידיאן, נכון?) עם דיטו. זה נכון?
    ועוד שאלה אחרונה, יש קודים בשביל להשיג לפיקאצ&#39;ו את המתקפות האלה? אם באמת איני יכול להשיג לו אותן בשום דרך אחרת...
    תודה&#33;
    אוקיי, בוא נעבור על כמה דברים.

Battle Revoultion זה משחק קרבות פוקימון לווי, והפיקאצ&#39;ו עם Surf הוא פרס משם. אני מניח שזו לא אפשרות בשבילך.

ה-Yellow Forest זה מסלול מיוחד שמחולק ל-Pok&eacute;Walker דרך האינטרנט, שאתה יכול לתפוס בוא רק פיקאצ&#39;ו, ביניהם שניים שיודעים Surf או Fly. מה שכן, אם אין לך את הגרסא המקורית של HeartGold או SoulSilver ל-DS, זה אפילו לא צריך להטריד אותך.

ולסיום, בקשר לפיקאצ&#39;ו עם Volt Tackle... יש סיכוי מסוים, אבל די נמוך, שתמצא פיקאצ&#39;ו פראי עם חפץ בשם Light Ball. בפלאטינום זה ב-Trophy Garden, ולפי מה שאתה אומר, בהארטגולד/סוולסילבר זה כנראה ביער וירידיאן. הצעה שלי... תיקח Shuppet/Banette או Stantler עם היכולת Frisk, ותחפש פיקאצ&#39;ו. כל פעם שתיתקל בפיקאצ&#39;ו, היכולת הזו תציג איזה אייטם הוא מחזיק, ואם זה פיקאצ&#39;ו עם לייט בול, תתפוס אותו, ותרבה אותו עם פיקאצ&#39;ו מהמין השני, כאשר הפיקאצ&#39;ו הנקבה צריכה להחזיק את הלייט בול. הפיצ&#39;ו שיוולד יידע Volt Tackle.
    "Nothing is static, everything is falling apart."
    -Tyler Durden

Platinum Friend Code:
    4597-7335-2873

SoulSilver Frieind Code:
    5113-5842-6548

4. משתמש מנוסה
    סבבה, תודה, אז מה הקוד כדי שלפיקאצ&#39;ו יהיו SURF ו-FLY?
    <span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •