הראשון נחמד,אני הייתי משנה את הפה שלו למשהו אחר אבל זה לא כלכך משנה.
9/10
השני נראה הרבה יותר יפה אבל אתה צריך טיפה ליישר חלקים בגוף שלו שהם עקומים.
8/10
לא לבעלי לב חלש
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=WIfkjgc-pMM&feature=player_embedded[/YOUTUBE]
suicide,the real pain
אתה פשוט מצייר אותם מחדש ביותר קטנים בגודל של ספרייטים של פוקימונים רגילים.
אממ, לא יודע, אולי תוסיף לקנגורו שבירי עצמות\תהפוך אותו לסוג אש[עם להבות וכו']\תוסיף לו אולי חלקים של רובוט.
כי פשוט עכשיו הוא ניראה כמו קנגורו חייה לא כמו פייק, תוסיף לו אלמנטים מיוחדים כמו שאמרתי לך למעלה והוא יצא פייק.
ד"א בקשר לטיפה, אתה יכול אולי להוסיף עליה כמה ברקים וחשמל שתעשה את זה מין סוג טיפה עם חשמל.
Suicune - The Legend Dog
שני הרעיונות מאוד חמודים אבל הם ענקיים אתה צריך לצייר אותם בגודל של מקסימום 80X80 פיקסלים , ככה שזה כבר הרוס כי אי אפשר לעשות אותם ספרייטים ע"י הקטנה ,
ודבר אחר זה שיש לך פיקסלים כפולים , קווים לא אמורים להיות אחד על השני אלא מפוקסלים כמו במדריך לפייקים שלי .
לא אתן לך ציון כי זה ענק וההצללות עקומות הן צריכות להיות מקבילות לקווי המתאר .
בקשר לקאמפ [הקנגרו] המפותחים שלו הם מסוג לוחם/מתכת [כמו לאיווי בערך]Originally posted by Suicune@Apr 10 2010, 12:41 PM
אתה פשוט מצייר אותם מחדש ביותר קטנים בגודל של ספרייטים של פוקימונים רגילים.
אממ, לא יודע, אולי תוסיף לקנגורו שבירי עצמות\תהפוך אותו לסוג אש[עם להבות וכו']\תוסיף לו אולי חלקים של רובוט.
כי פשוט עכשיו הוא ניראה כמו קנגורו חייה לא כמו פייק, תוסיף לו אלמנטים מיוחדים כמו שאמרתי לך למעלה והוא יצא פייק.
ד"א בקשר לטיפה, אתה יכול אולי להוסיף עליה כמה ברקים וחשמל שתעשה את זה מין סוג טיפה עם חשמל.
אז אני לא מוסיף לו...
ולטיפה המפותח הוא ענן שוא מים חשמל... אני אנסה להוסיף חשמל לווינין ולקאמפ אני אחשוב על משהו...
הכי חשוב שתעשה את זה בגודל של ספרייטים רגילים ולא בגודל הזה.Originally posted by DarkTiger@Apr 10 2010, 11:19 AM
בקשר לקאמפ [הקנגרו] המפותחים שלו הם מסוג לוחם/מתכת [כמו לאיווי בערך]
אז אני לא מוסיף לו...
ולטיפה המפותח הוא ענן שוא מים חשמל... אני אנסה להוסיף חשמל לווינין ולקאמפ אני אחשוב על משהו...
בהצלחה.
Suicune - The Legend Dog
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)