אני מחכה שיצאו המשחקים!!!
אני מחכה שיצאו המשחקים!!!
קרדיט ענק לרועי!
יש האמת בית קברות לפוקימונים בעיר לבנדר שבקנטו ובעוד מקום בהואן.Originally posted by moshikoaivi@Apr 14 2010, 05:02 PM
דבר ראשון ווווווווווווווווווווווווווווווווואוווווווווווווו אני מחכה למשחק.
דבר שני אני מחכה לחדשים.
דבר שלישי לפי דעתי 3 התפתחויות זה מספיק.
ועוד דבר,איך פוקימונים יוכלו למות,יהיה בית קברות לפוקימונים?חחח..
עם הפוקימונים יוכלו למות זה יהיה ממש מגניב וואו שהמשחק יצא כבר אני לא יכול לחכות
ממש טיפשי להגיד שבגלל שהמשחק מותאם למבוגרים אז הפוקימונים ימותו!
הרי פוקימון זה פוקימון ואם מבוגר אוהב לשחק בפוקימון זה רק בגלל שהוא אוהב את המשחק, אני לא מאמין שמבוגר שלא אהב את המשחק אז יתחיל לשחק בזה היום פתאום לפתע רק בגלל שפוקימונים ימותו!
מה זה אומר שפוקימונים התפתחו 3 פעמים?
יענו תיהיה התפתחות לצ'אריזרד WTF?
נשמע לי מטומטם,וזה גם לא הגיוני מבחינת הסדרה
אני לא כל כך יודע אבל נראה לי שרק לפוקימונים החדשים יהיו 3 יתפתחויתOriginally posted by Just Evil@Apr 15 2010, 05:59 AM
מה זה אומר שפוקימונים התפתחו 3 פעמים?
יענו תיהיה התפתחות לצ'אריזרד WTF?
נשמע לי מטומטם,וזה גם לא הגיוני מבחינת הסדרה
יהיו גם לאלה שלפני גם בדור הרביעי יש התפתחחויות לפוקימונים שהיו לפני
מה שעדיין לא ברור לי זה למה המשחקים יהיו ל-DS רגיל ולא ל-3DS, ה-DS שייאפשר תלת מימד ללא משקפיים שמתוכנן להיחשף ב- E3?
בברכה, דור. כי לכולם יש את זה בחתימה.
קרדיט ל-momo3 ולמפעל שלו.
אוי לא....
אין ולא יהיה שלוש התפתחויות לפוקימון. הרעיון נלקח מהמגזין קורו קורו, כאשר הופיעו בדפים המילה התפתחות שלוש פעמים, כאשר הם בכלל התכוונו להתפתחות של הגרפיקה במשחקים. שתי התפתחויות לפוקימון זה המקסימום שאי פעם יהיה, זה חוק בלתי ניתן לערעור כמו שאין התפתחויות של אגדיים. דיברו על זה בסרבי והגיעו למסקנה הזאת מזמן כאשר מישהו פרסם את התרגום האמיתי של המגזין.
אוף ועכשיו עוד אנשים הולכים להאמין לזה... תיזהרו לפרסם משהו ששמעתם כאילו זאת עובדה.:mad:
נב: והשחקנים לא ינהגו במכוניות. סך הכל הראו תמונה של מכונית על הכביש מתחתיך בתמונה שפרסמו. המכונית ככל הנראה נמצאת שם רק כדי לתת לעיר תחושה יותר עירונית ולא תוכלו לעשות איתה משהו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)