Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14
  1. משתמש מנוסה
    היי במקרה שיעמם לי ככה והחלטתי לעשות שמירה חדשה בברקת, אני אחרי מכון דיופורד והנה הפוקימונים שלי לעכשיו ברמות האלו:
    מרשטרומפ-רמה 25
    קיריליה-רמה 23
    ארון-רמה 23
    סוולו- רמה 23
    ברלום-רמה 23
    השאלה שלי אם השישיה שלי והרמות טובות יחסית לאיפה שאני ואם יש הצעות לשיפור אשמח לשמועחשבתי בהמשך להוריד את קיריליה ובמקום סוולו לשים פלייגון(עדיין במחלוקת בגלל הכפל סוגים) ואז יהיה לי מקום גם לפוקימון אש כלשהו...

2. משתמש מנוסה
    מבחינת רמות זה סבבה אבל אתה חייב פוקימון אש...
    ולדעתי אם אתה שם פוקימון אש במקום סוואלו זה יהיה טוב כי אם יש לך על חושי זה מכפה על החוסר במעופף... ולמה אתה צריך ארון? XD
    ומה עם חשמל?

3. משתמש מנוסה
    אין פוקימוני אש שאני יכול לתפוס ולפתח חוץ מטורקול וקאמרפט, אז אני כבר אקח טורקול כי קאמרפט זה כפל סוגים, ארון דווקא מגניב וסוולו תפסתי בשביל שיהיה פוקימון מעופף שילמד FLY

4. משתמש מנוסה
    סה"כ שישייה טובה אני אישית הייתי עם אותה שישייה חוץ מברלום שלא היה לי,שני המקומות האחרים היו עבדים:זיגזגון וטנטקול(לדייב ווטרפל)הרמות שלך מאוד גבוהות לעומת שלי בשלב הזה,אני הגעתי לליגה אחרי כל המכונים כשכל הפוקימונים רק רמה 36~37
    הוא לא ממש חייב ארון אבל אגרון פוקימון סוס אני מציע לך להשאיר אותו,אני בתוספת ושיעמום אימנתי גם סלמנס לליגה אבל הוא בקושי היה שימושי(רק כי אימנתי אותם אח"כ לרמות 60 לליגה)
    אם אתה רוצה סטים תגיד(רק לא לברלום כי אינלי מושג בו)
    אני גמרתי את הליגה בקלות ויש לי כרטיס זהב עכשיו בכרטיס מאמן(בלי קודים!)בברקת
    החשמל הוא לא בעיה פשוט מלמדים Thunderbolt את אחד מהפוקימונים(אני ממליץ קירליה)ואש מלמדים FlameThrower(אני לימדתי את אגרון וסלמנס אבל זה בגלל הסטלה שלי XD אחד משניהם יהיה מצויין)
    מקווה שעזרתי

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Originally posted by mor15@Apr 7 2010, 02:07 PM
    אין פוקימוני אש שאני יכול לתפוס ולפתח חוץ מטורקול וקאמרפט, אז אני כבר אקח טורקול כי קאמרפט זה כפל סוגים, ארון דווקא מגניב וסוולו תפסתי בשביל שיהיה פוקימון מעופף שילמד FLY
    שמע אחי אני במקומך מוותר על סוולו ומכניס את סלאמנס והוא לומד לבד fly

6. משתמש מנוסה
    אני באמת הולך לוותר על סווואלו ולהכניס אלטריה(סלאמנס ניתן לתפוס נורא נורא מאוחר) ואני יכניס בתור פוקימון אש טורקול ככה שזאת תהיה השישיה הסופית והמתוכננת:
    גראדוויר
    סוואמפרט
    אגרון
    אלטריה
    ברלום
    וטורקול
    איך?

7. משתמש מנוסה
    אחי שישייה סבבה אני אישית ממליץ אם כבר בדרקון סלמנס אתה לא חייב אותו במכונים רק לליגה ולאזור הקרבות(רק אם באלך לעשות אותו)
    לדעתי ברלום קצת מיותר אבל בחירה שלך למרות שהיה עדיף לקחת עבד

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by mor15@Apr 9 2010, 05:52 PM
    אני באמת הולך לוותר על סווואלו ולהכניס אלטריה(סלאמנס ניתן לתפוס נורא נורא מאוחר) ואני יכניס בתור פוקימון אש טורקול ככה שזאת תהיה השישיה הסופית והמתוכננת:
    גראדוויר
    סוואמפרט
    אגרון
    אלטריה
    ברלום
    וטורקול
    איך?
    אחי אני במקום ברלום הייתי מכניס את הפוקימון האגדי
    קיוגר,גראודון,ריקוזה

9. משתמש מנוסה
    אולי אבל הקטע שאני רוצה לשחק נגיד בלי אגדיים וזה... יכול להיות שריוקאזה יחליף את אלטריה אם כבר אבל לא יותר מזה...

10. משתמש מנוסה
    Originally posted by mor15@Apr 9 2010, 08:51 PM
    אולי אבל הקטע שאני רוצה לשחק נגיד בלי אגדיים וזה... יכול להיות שריוקאזה יחליף את אלטריה אם כבר אבל לא יותר מזה...
    סבבה אחי תעשה מה שבאלך זה המשחק שלך :lol:

11. משתמש מנוסה
    שישיה טובה מאוד רק תקפיד להביא לה סטים טובים אם אתה צריך תגיד לי,תראה פוקימון עשב הוא לא כזה נחוץ כי לפי השישייה שלך אתה יכול לחסות על כל החסרונות שעשב מוריד בלעדיו אז אני ממליץ לך אולי גללי כפוקימון אחרון או פוקימון נורמל כמו סלקינג מאוד חזק אבל הוא לא תוקף תור אחרי תור אז כדאי לך אולי פוקימון רעל כמו סויפר או סוולוט או אפילו פוקימון אופל כמו אבסול פוקימון חזק מאוד או אפילו אם כבר אתה חייב פוקימון עשב אז תיקח קקטורן? מה אתה חושב

12. משתמש מנוסה
    אמ... הצעות טובות, ובברלום אני משתמש יותר כלוחם מאשר כעשב למה זה הסט שאני מתכנן לו:
    ג'יגה דריאן(אם הוא לומד)
    מתקפת שמים
    פוקוס פאנצ'
    וחיתוך( יכול להיות שאני יוריד את זה ממנו ויביא לו עוד מתקפת עשב....)

13. משתמש מנוסה
    Originally posted by mor15@Apr 10 2010, 08:41 AM
    אמ... הצעות טובות, ובברלום אני משתמש יותר כלוחם מאשר כעשב למה זה הסט שאני מתכנן לו:
    ג'יגה דריאן(אם הוא לומד)
    מתקפת שמים
    פוקוס פאנצ'
    וחיתוך( יכול להיות שאני יוריד את זה ממנו ויביא לו עוד מתקפת עשב....)
    תראה גם לברילום יש יחסית הרבה חולשות יש לו:
    חולשה לרעל
    חולשה לאש
    חולשה לקרח
    חולשה לעל חושי
    וחולשה כפול 4 למעופף!
    אתה רואה כמה חולשות יש לו? כי לפוקימוני עשב יש 5 חולשות לבד אז או שתוותר על פוקימון עשב או שפשוט עושים לו עוד סוג שעוזר לו
    וגם אתה יכול לקחת כלוחם אריאמה או אפילו מצ'וק ותפתח אותו לממאצ'מפ כי יש מדריך לזה
    וגם פוקימון לוחם הוא לא כזה חשוב לשישייה כמו שלך כי היא מחסה את כל החולשות שהלוחם מוריד
    ותתפוס קקטורן

14. משתמש מנוסה
    אני במקומך הייתי שם על אגרון מתקפת לוחם חזקה אחת(ממליץ בחום על Brick Break)ומסיים עניין במקום ללכוד מצ'מפ או ברלום וככה אפילו יהיה לך מקום פנוי,אני אישית לא ממליץ לשים אגדי בשישייה אם כבר רק לליגה כי יש את חזית הקרב אח"כ ואי אפשר להשתמש באגדיים שם

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •