ארודקטייל לבד גומר אותך
ארד, אני ראיתי כמו תגובות שלך פה בפורום וכנראה חסר לך קצת ידע על פוקימון, כי דרקון נחשב הסוג הטוב ביותר בדור הזה...מטאור דרקון כ"כ חזק עם STAB, לדוגמה, שהוא יוריד אפילו את רוב אלה שניטרליים נגדו...והסוג היחידי שלוקח פחות נזק מהרגיל מדרקון הוא פלדה, ככה שאם אתה משתמש במתקפות שמכסות פלדה שום דבר לא יהיה עמיד נגד כל המתקפות שלך...שים לב שאני אומר עם STAB, כי יש הבדל בין כיסוי ניטרליות לכיסוי אפקטיבי, מתקפות דרקון הרבה פחות טובות ללא STAB, שבמקרה הזה עדיף להשתמש בקרח, שלא מכה רק דרקונים (יוצאי דופן בולטים הם היטרן עם Dragon Pulse נגד קינגדרה וכיסוי ניטלרי ודארקראי עם Spacial Rend כדי להביס את פאלקיה, אחד הפוקימונים שאנשים רבים שולחים נגד דארקראי)...אני גם צריך להגיד שדרקון הוא בין היתר סוג הגנה חזק עם יותר עמידויות מחולשות, בניגוד לקרח שהוא סוג ההגנה הגרוע במשחק...
אני צריך לציין שאדמה ולוחם חופפים, אז EQ לא ממש ייעזור לך על הרקרוס מעבר לפוקימוני רעל...
כן רק כל פעם שתתקוף עם מטאור דרקון הוא יוריד לך את ההתקפה וכל פעם שאתה תוקף איתו ההתקפה שלך נחלשת
ו? פשוט תחליף החוצה כדי לבטל את נפילת הסטטוסים, אם הורדת פוקימון שלם אז באמת שעשית את העבודה שלך, לא?
למה אם אתה מחזיר פוקימון אחרי שירד לו סטאט כלשהוא ואחרי זה אתה מחזיר אותו זה חוזר להתחלה לפני שהוא ירד?
כן, וזה גם נכון לגבי עליות...
רק את ספירמיטון כפוקימון האחרון שלך אין לו חולשות לכלום
הינה השישיה שהייתי לי כששיחקתי.. אהבתי אותה מאוד היא הייתה תותחית
-מגמרטור - אש [לקחתי אותו כי הוא אחד הפוקימונים האהובים עלי אם יש פוקימון אש יותר טוב אתה יכול להחליף]
-מגנזון-חשמל\מתכת
-סלווברו-על חושי\מים [לא הרבה משתמשים בו בגלל שהוא איטי אבל ההגנה שלו מפצה על זה בגדול ואפשר לשים לו סט התקפי תותח]
-סלאמנס-דרקון\מעופף.. כמעט כל מי שעושה קרבות עם חברים יש לו אחד כזה
-טירניטר-חושך\סלע
-הרקרוס-חרק\לחימה
אתה צריך להבין שמתקפות ניטרליות יכולות להיות כ"כ חזקות שרק להיות ניטרלי לפעמים לא יספיק...
תראה אם גם החברים שלך לא יודעים כלום על המטאגיים אז אני מניח שתהיה בסדר איתם (למרות שתוכל לבנות שישיה מקצוענית ולשחוט אותם P=) יש כמה אנשים בפורום שתכלס מבינים בזה ויש להם כאלה שישיות אז אין לך סיכוי איתם.
פותח הנושא לא הגיב מלא זמן, והתגובות כבר לא רלוונטיות.
ננעל.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)